64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Inquisitor #35359 Kb. az infók 80%-a hiányzik ehhez. Te most vagy SATA-ra akarsz rendszert rakni eme régiség alaplap esetén vagy külön raid vezérlőre dugott IDE vinyóra? Mindkét esetben kellene egy driver lemez, ez általában önkicsomagol formában tölthető le a lap gyártójától. Ha NForce2 saját SATA-járól van szó, akkor talán a NVidia oldaláról is le tudod halászni. (Persze legjobb lenne egy OS telepítőbe integrált driver, de azt hiszem az időigényes lenne.)
Viszont ennyi erővel lehet rosszul van jumperelve valami, el van állítgatva a Bios, vagy simán halott a HDD amire telepíteni akarsz.
Ha letöltesz egy ilyen "driver lemezt", akkor az egy EXE-ben van, ami lemezre tömöríti ki magát, tehát egy működő gép + OS kell majd hozzá.
P.S. NVidia oldalán már NINCS NForce 1, 2 és 3 chipsethez drivertámogatás! Az NForce szoftvercsomag NF4-től van, és ebben van egy NVRaid cucc, de lehet ez már nem lesz jó neked. Próbáld meg gyártó oldaláról, ha pedig nem telálsz ott ilyet vagy nem ismered a gyártót, akkor pár nevesebb gyártó oldalán, ahol MÉG kint vannak az NF2 lapok driverei ... -
Ha valaki tudja, légyszi válaszoljon a #35354-re, nagyon fontos lenne, mert a szüleim gépéről lenne szó, nekem pedig holnap el kell mennem. -
-
-
ha lehajolsz -
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, nagyon fontos lenne.
Akármilyen oprendszert szeretnék feltenni a szüleim gépére, nem tudom, mert telepítésnél nem látom a winyókat. Ha minden igaz, akkor ez a semmitérő alaplap miatt van, azt hiszem, nvidia nforce2 (remélem ez az). Úgy hallottam, hogy floppy-ra kellene néhány fájlt másolni és akkor be tudná tölteni a telepítéskor a drivert.
Hol találom meg ezeket a fájlokat? Vagy valaki lenne olyan kedves, hogy elküldené őket betömörítve a [email protected] címre?
Nagyon köszönöm! -
Brinn #35353 Hali!
Van egy 2gb-s Sony MS DuoPro kártyám, de kb 630mb-nél többet nem tudok rá felmásolni, "Nem olvasható" üzit kapok... Mehet a kukába a kártya, vagy tudok vele valamit csinálni? -
exoterm #35352 lol XD -
dugd be -
Szevasztok! Logitech mikrofonos fejhallgatómon nemtudom használni a mikrofont! Megpróbálom beállítania vezérlőpultnál, ott azt mondja dumáljak a mikibe és ha felmegy a csík akkor frankó! Namost hiába ordítozok meg sem moccan, de ha belefújok akkor egyből felugrik és begerjed mint az állat? Mi a baj? -
Matyesz56 #35349 És Ati
-
Matyesz56 #35348 A cd-ről akarom felrakni, a NET. keret 3-as van fenn -
a BIOS ban beállítottad , hogy az AGP legyen a primary -
BIOS frissítés segíthet -
laller0077 #35345 sziasztok
olyan bajom lenne hogy most halt meg a videókarim...
és most az integrált videókarin van a monitor..ami VIA/S3G unichrome PRO IGP...64MB
és szóval ezt szeretném felhuzni vagy tuningolni valahogyan...mert szagat nagyon ezzel a karival minden játék..
léccives segitsetek :D -
Legújabb drivert akartad feltenni? ATI vagy NVIDIA?? Net keret 2.0 vagy 3.0 fenn van?? -
nincs esetleg egy két olajtároló (kondi) felpuffadva a lapodon?
Lehet a táp verte el a memeket... -
exoterm #35342 nekem se ártana egy kis segítség
-
->#35335 valakinek valami ötlet? -
Szevasztok!
Lenne egy problémám!
Van egy X-Tensions XK-201 típusú billentyűzet/egér mind a kettő
vezeték nélküli.Feltelepítem a hardverét meg is jelenik a billentyűzet
logója meg az egér logója is , az egér akadálymentesen működik , de a
billentyűzet nem.Nem tudom hogy hogy kéne életre kelteni .Lehet hogy
nem is lenne jó ? Itt egy kép róluk :
Nincs hozzá magyar nyelvű utasítás , lehet hogy volt de elkallódott.
Van valami megoldásotok a próblémára?
Start->Vezérlőpult->Billentyűzet . Ide megyek megjelenik ez hogy
"HID billentyűzet eszköz" meg a másik billentyűzet.
Itt azt írja hogy megfelelően működik a billentyűzet tehát lehetséges
hogy én csinálok valamit rosszul!? Na szóval a kérdés:
-Hogy tudnám éltre kelteni a billentyűzetet úgy hogy működjön?
Válaszotokat előre is köszönöm ! =) -
shrike7973 #35339 Mindig a legfrissebb drivereket kell felrakni, ami szinte kizárt hogy a cd-n van. Én sose telepitettem driver cd ről hardware-t. Menj fela gyártó honlapjára, keresd meg a tipusod, ott drivers és szedd le őket, kicsomagolod és telepit. -
hello
egy kérdésem lenne: ha az alaplap cdjét elvesztettem, akkor ha újra rakom windowst elég a korábban netről leszedett drivert felraknom? -
Matyesz56 #35337 Sziasztok!
Légyszíves segítsetek telepíteni akarom a videókártyát és ezt írja ki:
A telepítő nem tudta befejezni a telepítést. Próbálja meg standard VGA vezérlővel beállítani a megjelenítő illesztőt, majd futassa újra a telepítőt.
Mit tudnék vele csinálni? Segítsetek légyszi nagyon fontos lenne!!!
Köszönöm -
exoterm #35336 helló
az lenne a problémám, hogy miután kiment 2gb ramom /fogalmam sincs miért, nem tuningoltam/ azóta az alaplap rosszul érzékeli a cpu hőmérsékletét....
és azóta a c2d E6600asom 2400mhz helyett 1600mhzen fut, kikapcsoltam a bisoban a hőmérséklet figyelést, de semmi.... alaplap asus p5b, előre is thx a segítséget. -
Hali
Intel Core 2 QUAD Q6600-as procihoz egy 1GB-os vagy egy 2GB-os RAM a jobb?
Az egy 1 GB-os, vagy ha a egy 1GB-ost meg egy 2GB-ost használok egyszerre visszafogja a proci teljesítményét? -
kérdezd a "haverodat" vagy a BSA-t.... -
szasztok!
kaptam havertől az egyik szerverén 100Gb szabadhelyet. hogyan tudom megcsinálni azt hogy seedszerver legyen, mármint leszedje a cuccost a 100gb tárhelyre és onnan seedelje vissza és onnan meg én le tudjam tölteni max sebességel!?!?! -
Hello!
Miért van az, hogy elég sok film (DVDrip) nagyon halk, de pl. MP3 számok és sok film viszont teljesen normáli?!
Annyira halk, hogy az 5.1-es házimozit teljesen fel kell venni maxra, hogy halljam...
Itt a DVD rippelésével van a baj (vagyis a filmmel), vagy a hangkártyámmal?
Előre is kössz! -
keress frissebb drivert hozzá, ha így se akkor vidd vissza -
kapcs ki a gépet, húzd ki a bizgentyűket... dugd be a bizgentyűket és start -
ha veszel nekem egy másikat, akkor okés. nincs pénzem drágábbra sajnos...
-
ajánlom a kalapácsot!!!
és ezt most komolyan mondtam! -
elemet is cseréltem már benne, de ez sem oldotta meg a problémát....
szerintetek mit kéne még csinálnom?
merthogy kitoszottul idegesítő ez.
-
jolvan:D pont volt nálam kétezer forintXD
-
LOL. Ilyen cuccokat nem a Tescoban kell vásárolni.
Főleg nem nonamet. -
ez egy tescóban vásárolt noname vezetéknélküli cucc. okés, akkor felrakom a drájvert újra...
az egér meg a bill együtt volt...
-
G18XM8 #35323 Milyen egered van? Tedd fel az illesztőprogramot amit kaptál hozzá, lehet az a baja. -
üdv.
szeintetek mitől van az, hogy ha le szeretnék lapozni a görgővel egy oldalon, akkor visszaugrál felfelé?
De nem csk a böngészőkben van ez így, hanem mindenhol, ahol van scroll.
-
Sziasztok.
Van egy Sandisk Sansa m250 2GB-os lejátszó. Sztetek 5k sok érte?
A memóriakártyás mp3 lejátszókról mi a véleményetek? Jelen esetben:
AVS
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Jó kis gép az, nincs vele baj...