64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • mapi
    A teszteknél ez jóval 20% felett szokott lenni.
  • davidka003
    Jobb mindkettőtől 10-20%-al.
  • mapi
    De ezt félretéve jobb a HD3870-től vagy a 9600GT-től.(GAINWARD Nvidia 8800GT 512MB/256bit)
  • davidka003
    Kicsi és hangos.
    Ezért kell olyat venni amin normális hűtés van.
  • mapi
    Kicsi a ventilátor,ugye?
  • davidka003
    Jó, csak a referencia hűtés szar.
  • davidka003
    1. Alapból felismeri. Ha nem, akkor nézd meg, hogy bevan e kapcsolva a Bios-ban a Jmicron vezérlő.
    2. Beraksz 2 VGA-t és felrakod az Ati drivert.
    3. Ilyen nálam nincs.
  • mapi
    Hello!
    GF 8800 GT milyen?
  • TomBond #35431
    Lenne egy pár kérdésem olynokhoz akik ismerik az ASUS P5K alaplapot.
    - Hol (hogyan) lehet bekapcsolni hogy felismerje az IDE eszközeimet?
    - Hol (hogyan) lehet bekapcsolni az ATI Crossfire-t?
    - Miért van az hogy bootolás előtt ki kell várni hogy visszaszámoljon 10-től?
  • djrobaa
    Okés! Akkor megnyugodtam! Köszönöm szépen!
  • dara
    Igen.
  • djrobaa
    Hello! Az lenne a kérdésem hogy kikapcsolódhat e a dual chanel mód ha 2GB helyett 3GB van a gépben! Eddig 128bit volt a modul szélesség most meg 64bit! Ez lehet a páratlan ramoktól?? tehát 2 helyett 3van benne!!

• Pistike 007
    Azt honnan tudhatom meg, hogy a notebookom maximum mekkora ramot képes befogadni?
  • davidka003
    Lehet jobb lenne, hogyha vennél egy olyan tápot, ami jó a szünetmentesedhez.
  • tomee92
    helló
    450-es chieftec táphoz milyen szünetmentest ajánlotok?
    ami most van az áramszünetnél kikapcsol!
    1 vinyó 1 dvd író ,core2duoe6750-es proci,2gb ram ,8800gt videókari van benne
    a mostani szünetmentes 600VA-s
    ha tudtok 1 jó szünetmentest akkor írjatok már vagy linket adjatok
    lehetőleg ne legyen 60ezer:D
    20 körül az elfogadható ár
    a táp nem működik négyszög (színusz)jelet kibocsátó szünetmentessel
  • davidka003
    FSP 350W-os tápot vegyél és rakd újra a Windowst.
  • mrzoltan
    Hy all.Van egy kis baj a géppel,vettem bele egy hangkártyát és induláskor betöltőképrnyőig eljutok és utánna vagy 5 perc mire bejön az asztal?Mi lehet a gond,300W-os Mercury táp van benne sztem azal van gond.
    THX a segítségégrt.
  • desigo
    kösz
  • Kipe
    Sziasztok. Az a problémám h vettem egy Athlon64 5000+ Black Edition procit és miután beraktam az MSI K9N SLI alaplapomba a biosban eltünt az a rész ahol pl a szorzót lehetett eddig állítani. Leszedtem utánna a legújabb bios-t, de nem változott semmit. Ha valaki hallott már ilyesmiről netán tud segíteni a megoldásban az kérem írjon. Előre is köszönöm.
  • davidka003
    Get Data back
  • desigo
    Törölt vinyó adatainak a helyreállításához milyen programot ajánlanátok?
  • csabika6630
    Sziasztok, vásároltam ergy routert mindent megcsináltam szerintem jól, de nem látja a két gép egymást (hálózatba)
    Mi lehet a probléma?
  • Zoli007
    Próbáld FATtal. Amúgy az a sebesség irreális.
  • kissadamvikt
    Szerintem tegyétek újra az egész xp-t mert elég sok progi és játék van fent, lehet hogy valamit feltettetek majd letöröltétek és otthagyta a mocskát a registriben vagy máshol és tönkrevágta az xp-t. Vagy lehet hogy felhúztátok a procit és nem bírja az alaplap... én újraraknám az xp-t a helyedben
  • ffxi
    Nekem olyan próblémám lenne, hogy van 1GB-os Kingston pendrive-om. Amikor másolok rá 700mb-os avi filmet vagy akármit. Akkor az elején felmegy 40-50mb/sec (megabájt, nem bit!). De 78%-nál hirtelen visszaesik 50kb/sec-ra, a netről ennél gyorsabban is jön az adat :). Ezzel meghiúsítja az adatmásolást. Mitévő legyek? NTFS-esre van formázva már. Ill. pendrive tulajdonságai, házirendek, optimalizálás gyors eltávolításra is próbáltam.
  • Mydgard
    Hali!

Rebootolásnál egy kis ablak ugrik be:

Hiba!

Registry data not found!

Milyen regisztrációs adat nem található és hogyan tudom eltüntetni ezt a hibaüzenetet? Már lefutattam a RegCleanert, de úgyanúgy itt van!
  • ProGabe #35413
    mindenki ezt mondja,és mindenki úgy mondja,mintha nem vettem volna elő mind az alaplap,mind a ház manualjat,amit,mint épeszű ember már megtettem...

a házét,hiszen annak a front-paneljéről van szó,és nem írnak róla semmit!a power-ledet már megoldottam,és valószínű a többit is,most várok a kedves postára,hogy hozzák a 12V-s hosszabbítókábelt,hogy kapjon áramot a proci :\ (Cooler Master RC 690-es ház,alul van a táp,ami szintén CM,de rövid a kábel hogy b@#%/ák meg)
  • JAG1
    Igen, a színes általában a +.
    Előveszed szépen az alaplap kiskönyvét és megnézed.
    Ha nem lenne meg, letöltöd.
  • madass
    a 3 tűs dolog az a ventillátoré a 2 tűs ha jol tom szabadon kell hagyni mert a 4 eres kábelen jön annak is a jele...
  • ProGabe #35410
    sokaknak elég idióta kérdés lesz:

gépet rakok össze,és a front-panel kábeleinél elvesztettem a fonalat.ugyebár mindegyik egy színes,és egy fehér kábelből áll,és remélem jól gondolom,hogy mindegyiknél a fehér a negatív,a színes a pozitív???

plusz annyi a gondom,hogy a power-led kábele 2 tűs,az alaplapon viszont 3 tű van!ezzel mit,hogy,meddig? :)
  • Pistike 007
    Egyenlőre csak itthon használom, célkitűzés egy normális pc itthonra, addig megfelel.:)
  • madass
    akk abol is uj
  • Pistike 007
    Egész akkumlátor egy nagy öntött műanyagdarab, ugyan olyan mint az adapter...
  • The FlashBack
    shift+altgr
    legfelül legyen egy beszélgetős ablak...

• madass
    akk szeeddd szét aksit ha tudod fujd ki és nézd meg mindernn jol érintkezike ha nem akkor abbol is kell ujat venni :D
  • Pistike 007
    Na, vettem...
    Ha bent van az akksi, új töltővel ugyan ezt csinálja, csak 3 másodperc helyett olyan 30-ig tölt!xD
    De ha kiveszem az akksit, hálozatról profin megy /most is a gépről írok/.
    Úgyhogy egyenlőre ennyi, azért köszi a segítséget, ha még valamire rájövök írok... Kezd az akksi is gyanús lenni.
  • Máté94
    Hali!ú
    Az gondom,hogy MSN-be a billem angolul ír.Mármint z helyett y van.Segítség Köszi!
  • madass
    sztem vegyél nyugodtan szvsz az a bünös
  • Pistike 007
    Siessetek mert csak ma este tudok elmenni töltőt venni:D(ha kell...:S)
  • Pistike 007
    Na megmértem a töltő kivezetésének feszültségét... Érdekes.
    Egyszer teljesen állandó érték, másszor össze-vissza megy a mutató, mintha megbolondult volna. Megnéztem úgy is, hogy a laptopba bedugtam a töltőt, és az aksit kivettem és a töltő-érintkezőket mértem meg és teljesen normális a feszültség. Akksival és akksi nélkül is ugyan az a baj: olyan mintha nem töltené az akkumlátort, még is /hálozatról/ megy a gép kb. 3-4 percig. Azt is észrevettem, hogy üresjáraton egész sokáig bírja, de ha elindítok egy nagyobb játékot rögtön kikapcsol áram híján, gondolom azért mert a játék több szuflát igényelne, bekapcsol a hűtő stb.
    Kicsit elbizonytalanodtam, mert a kivezetést megmérve egyszer jó, egyszer meg rossz eredményt kaptam. Ha csak rosszat mutatna vennék egy új töltőt, de így?
    Segítsen már valaki!:DDD