64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
A teszteknél ez jóval 20% felett szokott lenni. -
Jobb mindkettőtől 10-20%-al. -
De ezt félretéve jobb a HD3870-től vagy a 9600GT-től.(GAINWARD Nvidia 8800GT 512MB/256bit) -
Kicsi és hangos.
Ezért kell olyat venni amin normális hűtés van. -
Kicsi a ventilátor,ugye?
-
Jó, csak a referencia hűtés szar.
-
1. Alapból felismeri. Ha nem, akkor nézd meg, hogy bevan e kapcsolva a Bios-ban a Jmicron vezérlő.
2. Beraksz 2 VGA-t és felrakod az Ati drivert.
3. Ilyen nálam nincs. -
Hello!
GF 8800 GT milyen? -
TomBond #35431 Lenne egy pár kérdésem olynokhoz akik ismerik az ASUS P5K alaplapot.
- Hol (hogyan) lehet bekapcsolni hogy felismerje az IDE eszközeimet?
- Hol (hogyan) lehet bekapcsolni az ATI Crossfire-t?
- Miért van az hogy bootolás előtt ki kell várni hogy visszaszámoljon 10-től? -
Okés! Akkor megnyugodtam! Köszönöm szépen! -
dara #35429 Igen. -
Hello! Az lenne a kérdésem hogy kikapcsolódhat e a dual chanel mód ha 2GB helyett 3GB van a gépben! Eddig 128bit volt a modul szélesség most meg 64bit! Ez lehet a páratlan ramoktól?? tehát 2 helyett 3van benne!!
-
Azt honnan tudhatom meg, hogy a notebookom maximum mekkora ramot képes befogadni? -
Lehet jobb lenne, hogyha vennél egy olyan tápot, ami jó a szünetmentesedhez. -
tomee92 #35425 helló
450-es chieftec táphoz milyen szünetmentest ajánlotok?
ami most van az áramszünetnél kikapcsol!
1 vinyó 1 dvd író ,core2duoe6750-es proci,2gb ram ,8800gt videókari van benne
a mostani szünetmentes 600VA-s
ha tudtok 1 jó szünetmentest akkor írjatok már vagy linket adjatok
lehetőleg ne legyen 60ezer:D
20 körül az elfogadható ár
a táp nem működik négyszög (színusz)jelet kibocsátó szünetmentessel -
FSP 350W-os tápot vegyél és rakd újra a Windowst. -
Hy all.Van egy kis baj a géppel,vettem bele egy hangkártyát és induláskor betöltőképrnyőig eljutok és utánna vagy 5 perc mire bejön az asztal?Mi lehet a gond,300W-os Mercury táp van benne sztem azal van gond.
THX a segítségégrt. -
kösz -
Kipe #35421 Sziasztok. Az a problémám h vettem egy Athlon64 5000+ Black Edition procit és miután beraktam az MSI K9N SLI alaplapomba a biosban eltünt az a rész ahol pl a szorzót lehetett eddig állítani. Leszedtem utánna a legújabb bios-t, de nem változott semmit. Ha valaki hallott már ilyesmiről netán tud segíteni a megoldásban az kérem írjon. Előre is köszönöm. -
Get Data back -
Törölt vinyó adatainak a helyreállításához milyen programot ajánlanátok? -
csabika6630 #35418 Sziasztok, vásároltam ergy routert mindent megcsináltam szerintem jól, de nem látja a két gép egymást (hálózatba)
Mi lehet a probléma? -
Próbáld FATtal. Amúgy az a sebesség irreális. -
Szerintem tegyétek újra az egész xp-t mert elég sok progi és játék van fent, lehet hogy valamit feltettetek majd letöröltétek és otthagyta a mocskát a registriben vagy máshol és tönkrevágta az xp-t. Vagy lehet hogy felhúztátok a procit és nem bírja az alaplap... én újraraknám az xp-t a helyedben -
Nekem olyan próblémám lenne, hogy van 1GB-os Kingston pendrive-om. Amikor másolok rá 700mb-os avi filmet vagy akármit. Akkor az elején felmegy 40-50mb/sec (megabájt, nem bit!). De 78%-nál hirtelen visszaesik 50kb/sec-ra, a netről ennél gyorsabban is jön az adat :). Ezzel meghiúsítja az adatmásolást. Mitévő legyek? NTFS-esre van formázva már. Ill. pendrive tulajdonságai, házirendek, optimalizálás gyors eltávolításra is próbáltam. -
Hali!
Rebootolásnál egy kis ablak ugrik be:
Hiba!
Registry data not found!
Milyen regisztrációs adat nem található és hogyan tudom eltüntetni ezt a hibaüzenetet? Már lefutattam a RegCleanert, de úgyanúgy itt van! -
mindenki ezt mondja,és mindenki úgy mondja,mintha nem vettem volna elő mind az alaplap,mind a ház manualjat,amit,mint épeszű ember már megtettem...
a házét,hiszen annak a front-paneljéről van szó,és nem írnak róla semmit!a power-ledet már megoldottam,és valószínű a többit is,most várok a kedves postára,hogy hozzák a 12V-s hosszabbítókábelt,hogy kapjon áramot a proci :\ (Cooler Master RC 690-es ház,alul van a táp,ami szintén CM,de rövid a kábel hogy b@#%/ák meg) -
Igen, a színes általában a +.
Előveszed szépen az alaplap kiskönyvét és megnézed.
Ha nem lenne meg, letöltöd. -
a 3 tűs dolog az a ventillátoré a 2 tűs ha jol tom szabadon kell hagyni mert a 4 eres kábelen jön annak is a jele... -
sokaknak elég idióta kérdés lesz:
gépet rakok össze,és a front-panel kábeleinél elvesztettem a fonalat.ugyebár mindegyik egy színes,és egy fehér kábelből áll,és remélem jól gondolom,hogy mindegyiknél a fehér a negatív,a színes a pozitív???
plusz annyi a gondom,hogy a power-led kábele 2 tűs,az alaplapon viszont 3 tű van!ezzel mit,hogy,meddig? :) -
Egyenlőre csak itthon használom, célkitűzés egy normális pc itthonra, addig megfelel.:) -
akk abol is uj
-
Egész akkumlátor egy nagy öntött műanyagdarab, ugyan olyan mint az adapter...
-
shift+altgr
legfelül legyen egy beszélgetős ablak...
-
akk szeeddd szét aksit ha tudod fujd ki és nézd meg mindernn jol érintkezike ha nem akkor abbol is kell ujat venni :D -
Na, vettem...
Ha bent van az akksi, új töltővel ugyan ezt csinálja, csak 3 másodperc helyett olyan 30-ig tölt!xD
De ha kiveszem az akksit, hálozatról profin megy /most is a gépről írok/.
Úgyhogy egyenlőre ennyi, azért köszi a segítséget, ha még valamire rájövök írok... Kezd az akksi is gyanús lenni. -
Hali!ú
Az gondom,hogy MSN-be a billem angolul ír.Mármint z helyett y van.Segítség Köszi! -
sztem vegyél nyugodtan szvsz az a bünös -
Siessetek mert csak ma este tudok elmenni töltőt venni:D(ha kell...:S) -
Na megmértem a töltő kivezetésének feszültségét... Érdekes.
Egyszer teljesen állandó érték, másszor össze-vissza megy a mutató, mintha megbolondult volna. Megnéztem úgy is, hogy a laptopba bedugtam a töltőt, és az aksit kivettem és a töltő-érintkezőket mértem meg és teljesen normális a feszültség. Akksival és akksi nélkül is ugyan az a baj: olyan mintha nem töltené az akkumlátort, még is /hálozatról/ megy a gép kb. 3-4 percig. Azt is észrevettem, hogy üresjáraton egész sokáig bírja, de ha elindítok egy nagyobb játékot rögtön kikapcsol áram híján, gondolom azért mert a játék több szuflát igényelne, bekapcsol a hűtő stb.
Kicsit elbizonytalanodtam, mert a kivezetést megmérve egyszer jó, egyszer meg rossz eredményt kaptam. Ha csak rosszat mutatna vennék egy új töltőt, de így?
Segítsen már valaki!:DDD