64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mATX kisebb, mint az ATX, tehát belefér. -
Helló!
Azt szeretném megkérdezni hogy:
Egy ATX es házba bele lehet rakni egy mATX es alaplapot?
THX -
Hi
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy fel akarok rakni egy programot és a menűjében nem látszodnak a betűk, xp -nél

-
a büdös i,....vagy az ötödik driverrer megoldódott a problematikám ugyhogy bekphatjátok
-
háháhá alföld befigyel -
Helló!
Egy olyan problémám lenne, h van egy 128Mb-os Kingston RS-MMC memóriakártyám, amire próbaképpen tettem 1 jelszót, de nem tudom mi volt az. Hogyan tudnám ezt a jelszóvédettséget törölni róla ? Van géphez USB kártyaolvasóm, de ha vki tud telefonra (Nokia 7610) megoldást, az is érdekel. -

-
Sziasztok!
Van egy logitech x530 hangfalszettem. Namármost néha berecsegett egyett, és nem tudtam melyik, ugyhogy a gyanus hangfalt a fülemhez tettem. És ekkor valami rádióadást hallok :S Mit lehet ez ellen tenni? -
bah, az a baj h csak a 6 channeles tesztnél szólal meg a hangfal, az utolsó kettőnél, 2 chenelessel meg nem, mt csináljak? -
tévedtem, zsír minden -
halisztokŰ! van egy A8N lapom és annyak a bioszában kivolt ütve a hang mert kártyát használtak, na azt enable-om és telepitem a drivert AC'97-et majd a taskbarban mutatja a hangerőszabájzót meg a sound efektet de egy mukkanásnyi hang se jön... mit rontok el?
előre is köszi! -
haller a problemám már megörjit :( Újra raktam a vindovszt és a microfon beállítással kúrva nagy gondom akadt:( a hangrögzítö felvesz meg minden jó helyre van dugva ,de mégse sikeres a hardver kiprobálása funkció eredménye nem tok TS ezni azaz egyidöben baszik hangot venni meg leadni .vaaki segsenmá mert szítverem ezt a szart 

(hangkártya: cm6501) -
Again
Hello!
Adott a köv. vinyóm: Seagate ST3320620AS (320GB)
Néha mikor játszok, kattan 1x2x, amikor nem játszásra használom akkor nem csinálja ezt. Már sata, és tápkábelt is cseréltem de még mindig csinálja vmikor. Azt tartom kicsit furinak, hogy csak játszás közben kattog. ( pl: GTA SA, WTCC, stb..)
Mi lehet a problem? -
Hello all!
weboldalt szeretnék csinálni, van ez az oldal ---> www.gamer-designs.de ... itt vannak templatek, és szeretném kérdezni hogy valaki nem tud e valamilyen programot ehhez ??? ha magyar nyelvű az még jobb, de az angol is megfelel! és ne legyen nehéz használni:D pls segítsetek!
előre is köszi
bb all -
Mit akarsz csinálni?
Formázni XP CD-vel is lehet. -
Ha semmit sem írok oda, akkor is ezt írja. -
HELP!!!!
Vadi új vinyó!!
-
NA MÉGEGYSZER HÁTHA...#35649-re valaki? -
Szvsz ha nem írja ki az Everest, akkor nincs hőmérő a chipseten. -
helo.tudnatok mondani progit ami kiirja,hogy hany fokos a 945pl-es chipsetem???
everest meg pc wizard-on kivul!!please help me!!
Most vettem egy ZALMAN-t ra.
-
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem azzal kapcsolatban, hogy:
Van Netgear routerem (tudom, ez már magában baj) és 20-25 percenként megszakad a net és az msn-n kívül minden netes cucc leáll. Se böngésző, se letöltés, se semmi. Azt vettem észre, lehet rosszul látom, de mintha csak akkor szakadna meg, ha tétlen a gép. Se letöltés nem megy, se nem böngészek. Tudnék esetleg valamit kezdeni ezzel? Gondoltam olyan programra, ami folyamatos kapcsolatban van a nettel. Nem folyamatos töltésre gondolok :). Mintha ping-elnék. Előre is köszi szépen! -
ahha:D húú én invis vok XD ott is??? -
tonlinenál 24 óránként adnak újjat, chellonál asszem fél évenként -
ahha:) köszi szépen:)
azt is hallottam hogy Mo-n az internetszolgáltatók szokták változtatni az IP címet, ez igaz? :/ -
országot és várost -
#35649-re valaki?
-
hello all!
bocsi ha olyat írok ami nem pont a témához kacsolódik:/
haverom szerint IP címről meg lehet tudni h hol lakik az illető pl orszg,város stbstb ... nos én ezt nem hiszem!! ha valaki tud vmit erről írjon légyszi!
előre is kösz
byebye -
Hello!
Adott a köv. vinyóm: Seagate ST3320620AS (320GB)
Néha mikor játszok, kattan 1x2x, amikor nem játszásra használom akkor nem csinálja ezt. Már sata, és tápkábelt is cseréltem de még mindig csinálja vmikor. Azt tartom kicsit furinak, hogy csak játszás közben kattog. ( pl: GTA SA, WTCC, stb..)
Mi lehet a problem? -
Hali!! először uninstall az előző vga driver, kikapcs-régi kártya ki-új be, bekapcs- új driver install, de nézd meg az Nvidiának van-e legújabb meghajtó progija,mert a gyári telepitőre rászórják az aktuális verziót!! Ha van fenn regcleaner akkor még az új driver előtt takaritsd ki a gépet -
Sziasztok! Minam hozzájutottam egy DFI CFX3200 alaplaphoz! Szuper kis lapocsak de van vele egykis bibi, hogy nemlép be a biosba! Csak mutat egy kék csikot és annyi! Probáltam biost frissiteni de nemsegitett! Milehet a probléma vele? Talán a chippel van baj?
Van egy rossz asus lapom, és a bios chipek megyegyeznek méretre, tehát belemegy a DFI foglalatába! Na mármost hallottam olyat hogy menetközben kilehet cserélni a chipeket! Ujra tudná irni az asus chipjét a DFI lap ha menetközben kicserélem? -
sziasztok!furcsa kérdésem van!letöltöttem majd felraktam néhány hete a frontlines játékot!minden ok volt vele de hely szükében letöröltem a letöltött játékot(9giga)namost közben erősen baszkódik a windows és szeretném ujrarakni de a játékkal továbbrais játszani szeretnék!egyík ismerősöm mondta hogy van lehetőség arra hogy a játék elindul az uj windowson!én ilyenről még nem hallotam és érdekelne hogy megoldható ez valahohy?(külön partición van a játék és a windows)
-
gabriela26 #35648 Sziasztok!
Légyszíves segítsetek rajtam, már 2 hete csesztetem a videokártyát de nem sikerül beállítani a tv-out kimenetet.
A videokártya egy Radeon x1600 pciexpress, alaplap gigabyte GA- M55plus-S3G.
Sem a catalyst center sem a windovs sem az omega driver nem engedi aktiválni a másodlagos megjelenítőt. Nem tudom klonozni az elsődleges megjelenítést. A tv-out jó kell legyen mert ha csak azt használom megjelenítőként akkor a tv-n bejön de igaz csak fehér-feketén.
Segítsen valaki! pls, pls..
Előre is köszönöm! -
Schelotto #35647 Sziasztok! Eddig volt egy 8600GTS-em de átváltottam egy 8800GTS-re. Mivel még életemben nem cseréltem videókártyát a gépben lenne olyan szives leirni vki pár mondatban hogy hogy is fogjak hozzá? Előre is köszike -
Közben megoldottam!
HP USB Storage Format Tool - ezzel a progival tudtam formázni NTFS fájlrendszerre, ha valakinek hasonló gondja van, ezt tudja használni
Azért köszi mindent! -
ezt tettem, köszi
mindenesetre idegesítő... -
Kevés a kártyának a prockód. Min. 3 Ghz-n kéne mennie. -
shrike7973 #35643 A játék 90%-a 80 fps felett pörög, de vannak olyan animációk, effektek amikor leesik az fps. -
G18XM8 #35642 Ne mondd már hogy beszaggat nekem 2900gt-n nem szaggatott már be, pedig az sokkal gyengusabb. -
shrike7973 #35641 Gondolom mindenki emléxek de ha valaki uj itt
"Cora"2Duo E6320 alapon
Asus EN8800GTS 640 alapon
2 GB kingmax 800 mhz
450 w delta atlas asus
965p s3 rev3.3 -
shrike7973 #35640 Mielőtt vki megkérdezné mért nem huzod meg és nézed meg, az a válasz, hogy rendes cpu cooler nélkül nem fogok tuningolni, viszont másra is kéne kess, deha tényleg ez akkor persze mehet.