64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
de felcsaptam hozzá az nvidia oldalárol drivert... ott lehet szűrni, de igy sem jó -
jah, realtek 850-es... -
sziasztok! van egy A8N-sli alaplapom, integrált hangal, na sehogy nem tom normálisan belőni... pl. win bejelentkezés hagnja nincs de ha zenét lejátszok az megy, mikor gémelek hiányoznak bizonyos effektek :( mi lehet a baj? a8n-en 6 csatornás integrált audio kimenet van... és az az érdekes h vettem egy hangfalat amit rozsaszin és zölt csatornába kellene dugnom, na ugy nem müxik, csak ha a zölded a lilába tolom... -
Köszi -
Puhos #35715 Egyenlőre nem jut eszembe semmi, ugyanis már eléggé nehezemre esik gondolkozni, mert több 24 órája nem szunyáltam. Amíg szunyálok törpölök rajta.
Hátha valaki más is olvassa az írásodat.
Sorry, álmos vagyok, mentem aludni. -
pls help! -
Outlookban hogy lehet azt megcsinálni, hogy pl. a gmail meg a freemail-nak külön legyen beérkezett mappája és mindegyikbe csak az menjen, amelyik az adott fiókra jött? -
Helló puhos!
Sehol semmi hang! egyszerüen nincs hang a gépen,és csak alaplapi hangkártyám van...pls help!
-
Puhos #35711 Ha nem csak alaplapi hangkártyád van, akkor a Biosban tiltsd le az alaplapit és próbáld meg a másikkal. Próbáld meg, hogy másik gaménak, vagy internet rádiónak van-e hangja. Ha most raktál fel új driver-t akkor kellett csinálni egy újraindítást, volt-e hangja amikor ki és bekapcsolt a gép?
-
Felraktam,nem megy a hang sehol!
Még valami javaslat? -
Puhos #35709 ??
-
Puhos #35708 Tessék. -
Innen hogy,eleg lama vagyok és tem tudom....
pls egy pontos linket!!
Amire rákattintok es egybol megy a letötlés -
Szasztok!
van egy p1-es gépem és amikor kikapcsolom akkor nem akar automatikusan kikapcsolni hanem nekem kell kinyomni. biosban nemtudom ezt beállítani hogy autómatikusan kikapcsoljon? -
Puhos #35705 Innen. -
hm? -
Helló!
Azt honnan tudom letötlteni pls egy linket!
msi p31 neo alaplapom van!
thx
Te jó fel vagy dávid!:D -
Rakd fel a legújabb hang drivert és directx-et. -
Puhos #35701 Hi!
Nyers fordításban a következőt jelenti:
Hiba inicializálás alatt:
Mérföldek a hangrendszer inicializálás elromlott.
Arról győződik meg, hogy neked vannak a hangkártyád legújabb vezetői és DirectX installja.
Sok sikert!
Ha nem tudtam segíteni akkor sorry! -
Helló
Ilyenkor mit kell csinálni?
a call of duty 4 ben irja ki ezt amikor el szeretném inditani!
Error during initialization:
Miles sound system initialization failed.
Make sure you have your sound card's latest drivers and DirectX installe -
helo mindenkinek.
Van egy Intel Pentium 524-es procim amin a CPU szorzo zarva van??
Azt hallottam,hogy ezt fel lehet oldani.De hogyan??? -
fenyevekkel gyorsabb lenne...a hd2400pro mar volt nalam tesztelesre es szerintem atomlassu kartya! -
Rufios #35697 Videókártyámat cserélném le most ati hd2400 pro 256Mb van
ezt cserélném geforce 8600gt 512 Mb silent gainward-ra
érdekelne megéri-e
ha valaki tud adjon valami infót előre is köszi -
F6 aztán SATA driver. -
rzs #35695 Help! Xp telepítésekor a telepítő program nem látja a merevlemezt. Alaplapon SATA2 slotba csatlakozik. BIOS-ban mit kellene megváltoztatni? -
nekem a thunderbirdben csinálja ugyanezt... -
Hmm... mire érti ezt? -
rosszúl húztad ki a particiót,nem megfelelően húztad ki particiót -
Ez mit jelent?
Error 1516: partition improperly dismounted
Partiton magic-ben check error-ban írja. -
Van gmail -em is, de a freemail most már outlookban is hülyül és elég idegesítő, hogy pl. filmet nézel, vagy játszol vagy akármi, erre outlook átdob asztalra, hogy ugyan írd már be a jelszót ezredszer is. -
Gmail-lel semmi gondom. Évekig volt Freemailem, de nemrég besokkaltam...
Sztem válts te is
-
Mikor jon ki a 3dmark Vantage??? -
TomBond #35687 Olyan érdekes problémát produkál a Firefox, hogy az SG-re nem jelentkezik be. Eddig mindig megtette, de mostanában mindig kéri a felhasználó nevet és a jelszót. Hiába töröltem ki a sütiket, és hiába jelölöm be a bejelentkezve marad opciót, nem működik. Minden más oldal oké csak az sg nem.
Tud valaki segíteni? -
Van valakinek Freemail beállítva outlookba?
Mert nekem vagy 3 napja állandóan feljön a hálózati jelszót írja be ablak, pedig el van mentve a jelszó, és már hónapok óta amúgy is megy.
Most már nem csak a web-es felülete szar a freemail-nek, hanem már más gond is van vele, ami ezt okozza? Vagy csak velem szórakozik? -
Elvittem haverhoz, ott is uaz. -
Háát akkor nemtom.
IDE kábel is jó? Nincs megtörve, vagy vmi.
Sztem vidd vissza azt kérdezd meg.
Sry -
Amiket felsoroltál is mind megvolt. Sőt Partition magic-kel is próbáltam. És lefagyott. Vigyem vissza? Mit mondjak a boltosnak? persze ez a legrosszabb megoldás. Mert ezt a vinyót is gariból kaptam, picit rá kellett fizetni, mert nem volt abba a méretbe. -
Vezérlőpult/felügyeleti eszközök/számítógépkezelés/lemezkezelés
Hozz létre rajta aktív partíciót, vagy kiterjesztett logikai meghajtót!
És ezen belül próbáld meg formázni.
Ha nem megy, akkor töröld ki itt az összes partíciót,és hozz létre újból partíciókat.
Persze csak arról a vinyóról, ameik nem megy. -
Western Digital WDC WD800BB-22JHC0
Segítség! Se lassú se gyorformázással nemtom megformázni. Mindenből kiléptem, netet, tűzfalat meg minden anyám kínjaát bezártam. Vadi új, most vettem. Particiónáltam kinn XP telepítővel és most formázni szerettem volna.
-
thx