64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ha alaplapra integrált van akkor keress rá drivert v a alaplapi telepitőn van raja... miylen alaplapod van? ha hangkarid van akkor csak rakd ujra a telelpitó cd-röl...
mit látsz az asztalodon? látod a hangszórót a taskbarodon az óránál? -
50cent911 #35918 helo,az lenne a problémám hogy véletlenül letöröltem valamilyen programot a gépről,és azóta elment a hang!ilyenkor lelehet hozzá tölteni valmit,vagy vennem kell egy uj hangkártyát? -
bocs hogy bunko votam de azért kössz hogy segitettél -
bocs h porbáltam segiteni baszod... -
ne nézz lámának....am tárgytalan megbaszott a táp és felidegesedtem szval megy a lveesbe -
jah, és van ugy h a lécra dugott csatikat ugy rakd rá h a szveg legyen lefelé... nem 1nél tapasztaltam azt h a ledek csak akkor világítottak... forditva nem
de ha beirod google-be a lapod tipusát akkor ott is megtalálod a helyes dugajokat -
lehet a tük alá van irva h mi hova kell...
de a létfontosságu a pover/reset sw, pled(power led),hdd led, speaker, usb
általában ha a léc bevan rakva a házba akkor a jobb also sarokban van a tűk,tőle balra meg az usb-k -
nem lelem az alaplap pairját csak a dobozát ezekre a kábelekre az van irva hogy: dc plus és minusz dc plusz 5v és minusz illetve ground1 és ground 2 -
Power gomb, resetgomb, led(ek), usb csatlakozók, fejhallgató csatlakozó stb.
A ház papírjában le van írva, hogy melyik melyik, vagy a kábel végére van írva rövidítésekkel, pl. a vinyó aktivítást jelző ledre, hogy HDD. Az alaplap papírjában tudod megnézni, hogy hova kell dugni őket. -
nem tud vki segiteni hogy hova kell dugni az alaplapba a ház elejéböl jövö 8 kábelt? -
lehet a reg adatbázisod állítódott el v newm tom, kérdezd meg a Win XP topikban
click
de probáld meg csökk modban kiütni a felhasználó fiok váltását -
Kurt97 #35908 #35902 -
Rufios #35907 oké köszi az infot -
de lehet a vga-ra rászerelni digitális hőmérőt -
gém alatt kétlem... de megtod nézni egy win bill lenyomásával ha everest kimutatja -
Rufios #35904 a vga-n van szenzor és meg is tudom nézni a hőmérsékletét
de engem az érdekelne hogyki tudom-e iratni úgy a képernyőre hogy mindig lássam -
ha everest nem mutaja nincs szenzor a vga-on -
Kurt97 #35902 Sziasztok. Segítségre lenne szükségem, nem tudok bejelentkezni egy felhasználóval sem, bejön a háttér, de a felhasználó adatainak betöltése nem tűnik el. Csökkentett módban, működik. Tegnap még rendesen működött, még nem találkoztam ezzel a hibával. Van valami ötletetek? -
Rufios #35901 Hali
meg tudná mondani valaki hogy hogy tudom Win XP-nél kiiratni a videókártya hőmérsékletét game+ grafikus progi használata közben hogy állandóan látni lehessen?
előre is köszi a választ -
Arra figyeljé': ne húzd annyira hogy meghaladja a vas képességeit.. :) -
namost.210MHZ-nel nem csikoz:D:D:Da memo -
Alapórajelen (memória) is csíkoz? -
azt vettem eszre,hogy ha a GPU-t csokkentem akkor ugyan olyan minden.De ha a memokat akkor kevesebb csik van:D
elromlott? -
levettem 400MHZ-re a GPU-t.Ramokat is.kevesebb a csik. -
ok.megprobalom -
Vegyél vissza az órajelekből... (először a memóriáéból pl.) -
mvktech-es nemjo,techpowerup-on nincs XV 2600xt
vagy feltehetem a sapphire bios-t? -
kellen valami ujabb bios -
koszi.....
azvan,hogy szerintem nem BIOS hiba lesz.
Most elindult de ossze-vissza csikozza a kepet lilan,zolden,pirosan,feheren....
azonnali bekpcsnal csikoz meg pottyoz.
memoria hiba? -
Valahogy "megsérült"??
klikk -
helo.kiderult mi a baja 2600XT-nek.igyis fogok venni uj VGA-t de azert megcsinaltatnam.BIOS problemaja van,allitolag valahogy "megserult".
Kellene egy oldal ahonnan REV01-es bios-t tolthetek le.PLEASE HELP! -
Rufios #35888 köszi a választ
-
tmisi #35887 A 45 fok terhelés alatt nagyon jó.
Az én kártyám alapból ennyi (játékban 60 felé húz).
Végső soron 70-80 fok fölé már nem érdemes menni, hosszabb távon ártalmas lehet. -
Rufios #35886 Hali!
Nemrég vettem egy nvidia geforce 8600GT silent gainward videókártyát.
Érdekelne meg tudná-e valaki mondani hogy kb mennyi az ideális üzemi hőmérséklete amit érdemes tartani (leírásában 105 alatt írják de az sztem túl sok).
Jelenleg egyházhűtő ventit raktam alá az hűti de így is bekapcsolás után pár percnyi játék vagy grafikus progi használat után felugrik 35-ről 45-re
.
Előre is köszi a választ -
Orionk #35885 Sziasztok. Socket 478-as foglalatú alaplatot keresek sata vezérlővel megvételre!
[email protected]
-
Természetesen Puhos #35878. hsz-ra reagáltam, csak elqrtam. -
A videókártyába belekötnék ha megengeded (ha nem, akkor is...), mivel ilyen árfekvésben inkább a köv. kártyák ajánlhatók:
GIGABYTE GV-RX387512H HD3870 512MB GDDR3 (38.341.-),
GAINWARD 9092-BLISS 9600GT 512MB GDDR3 (35.948.-).
Ezek is IPON-os árak, csakhogy maradjunk ugyanazon a "helyen".
Szerintem. -
Nah, megvan a leendő kártyád, kukkants a radeon topikba.. (#6129) :D
-
Hello!Szerintetek melyik a jobb : Sapphire ATI Radeon HD3870 vagy Inno3D nVidia GeForce 8800GT vagy GeForce 9600 GT GS -
Ha ilyen a kártyád: XpertVision Radeon HD 2600 XT 256MB GDDR3 Sonic, akkor...
1.3 ns Quimonda