64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kontrakcio
    és ha lkehet hagyd a vga tuningolását, ne olyan gépen csináld amit ha elkursz sajnálni fogsz, nekem van régebbröl egy 7500 GT, p4 1.7 proc vmi szar léc , na majd azon gyakorlom
  • Barny
    ok,megprobalom
  • Kontrakcio
    távoltisd el a drivert a programok telepítése/törléséből majd rakd ujra, ha igy sem akkor kapcs ki a gép majd vedd ki a vga-t kicsit majd rakd be ujra és ha ugy sem érzékeli a vga-t akkor kezdj el parázni me akkor hardveresen kurtál el vmit. hozzáteszem, én még nem csináltam és nem volt hasonló problémám, de ha ez tüörténne velem én ezt csinálnám!
  • Barny
    most valamit elk"rtam.
    Catalyst azt irja,hogy nincs ati hardware a gepben.a drivert nem engedi ujratelepiteni.nem ismeri fel a kartyat.csak az everset meg a GPU-z.
    HELP:S
  • Kontrakcio
    meg sztem nem érdemes tuningolt, nem lesz nagy változás, jó az optimumon, veszont hamarabb átküldöd a másvilágra
  • Kontrakcio
    hát, aszem ha állíytgatod a garancia ugrik, nem tom h van-e bios reset v vmi hasonló, meg mennyire állitód az órajelét?
  • davidka003
    Elvileg BIOS-ból nem is lehet emelni a kártya feszültségét.
    Forrasztani kell hozzá. Bár lehet rosszul tudom.
  • Barny
    en mot olyat csinaltam,hogy atirtam minden felet a kartya biosaban.adatokat amiket az everest is kiir.van kockazat?
  • Kontrakcio
    tom, GPU nem CPU :) csak modntam h nem huztam még semmit soha csak 1x haverét, és az sem huzás volt csak visszálítottam. Gyári hűtő van rajta v kraftosabb, mert ha huzni akarod ugye, akkor nem lesz elég a gyári mert azt az alapra adták
  • Barny
    hali.en garfikuskartyarol beszelek!
  • Kontrakcio
    huhh, soha nem huztam még :) azért sem mert vagy sikerül vagy nem. Csak havenak huztam fel P4-ét 1.8-rol - 2.4-re de azt is ugy h alapjáraton 2.4volt. procfesz meg 1.3 v 1.4 ... nem tok segiteni :(
  • Kontrakcio
    meg asszem, az op még a vga memot is leveszi, szal ha van 4x1gb mem és 512 vga akkor csak 3.5 lát
  • Barny
    PLEASE HELP
  • Kontrakcio
    ha látja nincs para, mert nem halt be a slotod. csináld a következőt:

a biosban van egy olyan opcíó ,hogy MEMORI REMAP ,ezt kell Enabledre állítani,és elmenteni.

igaz nekem még nem kellett ezt csinálnom, de probáld meg!
  • newil
    A bios látja,úgyhogy akkor para van. :) :(
  • Barny
    helotok.TechpowerUp Radeon Bios Editor
    ezzel szeretnem a feszt emelni a GPU-n
    alapban 1.2V
    tehetem nyugodtam 1.3V-ra????
  • Kontrakcio
    néz meg h a bios látja, ha nem, para van... lehet vmelyik slotod behalt
  • newil
    4x1 ,de eddig látta mindet.
  • Kontrakcio
    aszem a viszta 3.5 lát, a 64 látja a 4et...mekkora memoid vannek?4x1 v 2x2?
  • Met
    Azt hiszem van benne valami számláló ami miatt írja ezt, valami spéci indítási móddal le lehet nullázni pl. reset gombot nyomva tartva indítod és közben fél lábon állsz :)
  • nagylaci23
    Sziasztok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy nemrég egy patroncsere után az Epson stylus c43sx nyomtatóm azt a hibaüzenetet írja ki, hogy a nyomtató belső alkatrészei használati idejük végéhez értek, és(amúgy vettünk már másik nyomtatót, szóval nem fontos) szereintem ez bele van programozva hogy bizonyos idő után, vagy valahány patroncsere után kiírja ezt és nem reagál semmire. Akkor ez a nyomtató mehet a kukába, vagy esetleg valaki szerelőnek aki ért ezekhez kis összegért el lehet adni?
  • newil
    Hello 1 kis segítség kellene,a bios látja a 4096Mb memóriát. A Vista viszon már csak a felét ismeri fel,hol lehetne ezt "átírni",hogy mindet lássa? A segítésget előrre is köszi.
  • tommyg
    proci húzás után orthoson kívül milyen tesztprogit érdemes még futtatni??
  • czky
    Az én alaplapom alapjáraton 42 fok. Játék közben lazán 50 felett van. Szal nincs gond azzal a hővel.
  • alakulat
    megnéztem 46fok.
    ez sok?
    ki mit gondol??

köszi
  • tmisi
    Nézd meg a BIOS-ban az a tuti.
  • alakulat
    Hello!
    Vettem egy gigabyte p35-ds3r alaplapot és nézem everest 4.20-al az a hömérséklete 25 fok aztán néztem everest 4.50-el abban meg 47 fok.
    Melyik lehet a jó érték, ill. 47fok az sok ha az az érték a jó???
    elöre is köszi
  • AdM
    Már megoldodott a problémám, nem kell többet morfondíroznotok rajta!!! :D
  • davidka003
    Játékban nem veri le.
  • brianmaste
    az intel nem jobb.

ne mondd már hogy egy 2 magos intelt nem tud leverni 1 4magos amd.
  • AdM
    Szeasztok!
    Ma jött meg az új konfigom. Összeraktam. Be akarom indítani, de nem indul. Nézegettem a kábeleket, az alaplapi F-Panel-t, minden jól van bedugva meg összekötve. Nyomom a power gombot, semmi, csak egy kis zizzenés a tápból. Nem is zizzenés, hanem inkább olyan hangot ad, mint ha szikrázna, persze nem folyamatosan, csak amikor inditanék. Semmi nem mozdul meg, még a CPU-fan se...Mi lehet a gond? Köszi
  • Zsolt1964
    INTEL
  • 50cent911
    ez azz!jó lett,köszi a segitséget!
  • 50cent911
    megtaláltam: intel 82801EB ICH5-AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]
    de ha rámegyek hogy illesztőprogram letöltése nem találja az oldalt!
  • mapi
    Hello!Lenne 1 kérdésem!Melyik a jobb proci Intel E6750 vagy AMD Phenom 9500 QUADCORE?
  • 50cent911
    oké köszi:)
  • Kontrakcio
    alaplapot megnézed miylen tipusu, rákeresel neten h ahoz a laphoz miylet integráltak be majd rámész a driver.hu-ra vagy a gyártó oldalára majd lekapod, ha nem vágod a alaplapotad szedd le az everestet és mindent megtudsz a gépedröl
  • 50cent911
    nem látom az asztalon!hát igen másik baj hogy nincs meg a telepitő cd!azt hol lehet megnézni hogy milyen hangkártyám van?
  • Barny
    Probald ezt eloszor
  • Barny
    eloszor is milyen hangkartyad van???