64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Barny
    avast 4.8 jobban terheli???
  • tommyg
    nod32
  • shrike7973
    Akkor mien vírusirtót ajánlotok ami lehetőleg nem terheli szarrá a gépet játék alatt?
  • Barny
    Feltettem egy uj drivert az Audigy Se-hez es everest szerint uj driverrel mar EAX 4.0-at is viszi:D:D:D
  • Solten
    Nah jah, ez hülye kérdés volt részemről...
  • davidka003
    PATA. De a sebességet bírná. DVD másolásnál is olyan 10MB/s körül van.
  • Solten
    Passz, nem tudom mitől lenne sz@r, mikor az alaplapod tele USB 2.0 porttal. Vinyód Sata?
  • davidka003
    Nálam az 512 MB-os Kingston Datatraveller 2,5MB/s.
    Akkor a gépem szar vagy ezek ilyen lassúak?
    Szvsz kurva sok idő, hogy 1 GB-ot 7 perc alatt rak tele. (PQI)
    Annyi idő alatt akár egy DVD-t megírok.
  • Solten
    Kingston Datatraveller: 5MB/s
  • Barny
    Hangfalaim Creative 5.1 5100+

Kartyam Creative Audigy Se 7.1

ehez a hangfalhoz illett volna jobb hangkartyat is vennem vagy ez jo lesz igy?
  • norbi56
    meg ez nem integrált te
  • norbi56
    Már megvan régebb óta az alaplap meg mnden csak azért kérdeztem hogy milyen ramot vegyek bele 800-asat vagy 1066-osat:)
  • vizoo
    sziasztok. Egy kis gondom lenne a melóhelyen használt windows 2000-rel. Ma reggel bekapcsláskor megpróbáltam bejelentkezni. Mikor is közölte velem, hogy a felhasználói profil sérült és nem tud belépni, egy ideiglenes profillal léptet be, blablabla. A kérdés az, hogy ki lehet valahogy javítani az ilyen hibát? Ha nem, akkor hogy lehet átmenteni egy másik profilba az adatokat, beállításokat, fájlokat, mindent?
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Lazlo
    Szijasztok!

Van egy x51r nevü asus laptopom vistával. A probléma az hogy amikór telepíteném a bluetooth drivert kiírja hogy please plug in the bluetooth device and click ok amikór klikkelek ugyan ez jön fel. valami ötlet? asus.com-ról van a driver. a másik problémám egy ati xpress 1100 128-as van benne de a vista 32mb dedicáted memóriát ír biosban nemtudom beállítani hogy több memóriát használjon ati catalysban nincs frame buffer hogy feltudjam nyomni xp-n volt de xp-n kevés driver van hozzá és ottsem müxik 1-2 dolog amikór kaptam a laptopot vista volt rajta minden működött de nemértettem hozzá és inkább xp-t tettem fel és késöbb kiderül vista laptop xpre kevés driver van és alig támogatott és szeretném újra bekalibrálni. előre is köszi a segíítséget.
  • Cat 02 #36305
    Nekem a hálózaton a sebesség (2 gép között router van) 4000kb/s, de az nem usb, de kb ugyanannyi asszem
  • davidka003
    Valaki?
    Más pendriveja kb mekkora sebességgel ír?
  • Solten
    Próbáld ki a k-lite codec pack-ot.
  • harlond
    Lenne egy olyan problémám hogy ujratelepitettem a gépet(WinXP) feltettem hozzá a szokásos kodekketetk sp2-t és ha elinditok egy DvD filmet akad, de nagyon, a hang nem csak a kép és még a menü is. Igy van ez irott és rendes dvd-nél is, illetve akármilyen programmal.. Tud erre valaki megoldást?
    Előre is köszi a segitséget!!
  • Brand
    Végülis a lényeg az, hogy második bekapcsolásra minden jól megy kivéve, hogy kapom azt a szöveget boot előtt, hogy konfiguráljak a setup-ban,

(failed boot time)
  • Brand
    4 gb memória van benne
    audigy 4 hankártya
    8600ge videokártya
  • Brand
    Amire tudok válaszolok,nem vagyok guru ebben a témában.
    Az alaplap ilyen
    A táp 450w colorsit
    A HT stb kérdést egyáltalán nem értem :(
    nincsen tuningolva
    egyelőre a gyári ventit raktam rá.

Bocs, de láma vagyok ehhez.
  • Inquisitor
    Ööö, ram mennyin menne, ha elindulna? Bírná egyáltalán?
    Hűtés milyen?
    Mekkora és milyen a táp?
    HT, PCI-E, és PCI órajelek visszaosztása be van állítva jól?
    Tuningtól nem akad ki a SATA, IDE vezérlő vagy a hangkártya?
    Alaplap jelenlegi Bios-al egyáltalán támogatja a procid?
  • Inquisitor
    Nyilván mennie kell, talán még az 1200-as DDR2-nek is, csak alapbeállításokon és alapfesszel nyilván max. 800-on. Vagy annyin se ugye, ha kicsi az FSB.
    Nem, a DDR2 és DDR3 elvileg technikailag megegyezik, de pont azért, hogy "ügyes" user ne süsse meg a DDR3-at, más a foglalata.

Kérdésem miért is akarsz te pont egy mATX és integrált VGA-s lapot? Valami pici gépbe lesz?
  • norbi56
    És mondjuk egy 800mhz-s ddr2-es működni fog egy másik ddr2-es csak 1066-os-al?
  • norbi56
    Üdv all Az lenne a kérdésem hogy Asus p5b-vm ddr2 alaplapba működnek-e az 1066mhz-s ramok vagy max 800mhz???Ja és ddr2 slotba jók a ddr3-ak?
  • Brand
    Sziasztok!
    egy olyan kérdésem lenne, hogy processzort cseréltem amd 5200 helyett 6400 és bekapcsoláskor csak pörög a venti még a monitor sem kapcsol be,aztán kikapcsolom és újraindítom ,majd kiírja hogy failed boost és lépjek be a setup-ba és konfiguráljak valamit,szóval második elindításnál már jó,de igazából nem tudom mit kellene csinálnom, ha az újraindítát csinálom akkor sem jön be semmi,ergo kikapcs ,majd újra be és kapom a fenti szöveget.
    Köszi
  • davidka003
    Nagyon picit lentebb veszi a terhelést.
    Főleg tuningnál jó, mert néhány integrált hangkari nem bírja a tuningot.
  • Barny
    Azt akartam kerdezni,hogy amellett,hogy jobb a hangminoseg jobban leveszi a terhelest a procirol???
  • [Jakuza]
    Gondolom a ket hangkartya processzor leterheltsegebol felszabadulo eroforrasra gondol.
    Nem hinnem hogy sokkal tobb lenne, szinte nem is lesz eszreveheto.
  • Cat 02 #36290
    Az FPS ? :D
  • Barny

Ezt vettem.
    Audigy SE 7.1

Azt szeretnem kerdezni,hogy ezzel tobb lesz a FPS mint egy ALC888-assal????????
  • davidka003
    Nyertem egy PQI i261 pendrive-ot.
    Az normális, hogy az írás 1,7 MB/s?
    Kevésnek találom. 1 GB-ot mire telepakol kb 7 perc.
  • Zsolt1964
    Ha sok szart akarsz a gépeden akkor jó a NOD, bármelyik ingyenes virusirtó megeszi!!
  • Met
    és ennek mi értelme van?
  • bardocz
    megoldva új egérrel,logitech mx 620,kurvakényelmes,nagyon fasza
  • shrike7973
    Csá!
    Tudtok vmi olyan virusirtót ajánlani, ami rendkivül nagy adatbázissal rendelkezik, és azzal emelkedik ki, mert ugy szeretném használni hogy csak scann, de rezidens védelem ne legyen. Vagyis csak az a lényeg minél több virust találjon és direct ilyen scannekre legyen kitalálva. Guardnak nod32-t használnám...
  • bardocz
    segítsééég!
    nem működik az egerem,hiába van rádugva a gépre,nem érzékeli,ide is tabal meg bill.el szenvedtem el magam :S
    plz mit csináljak,mert tököm televan
  • Banyapapa
    Megjavult,közben segittetek mircen is,csak állitani kellet a kapcsolat DNS számain,és megjavult.
    Eszembe nem jutott volna hráh:)

Ugyhogy kösz a segitséget
  • Solten
    Hi! Annyiban normálisnak számít hogy az nforce-chipset nem a kis hőtermeléséről híres.. Úgyhogy don't worry ;)
  • Banyapapa
    nem értem kérdést (azt se tudom mi az) :(
    Outpost tüzfal van,de kikapcsoltam hátha megjavul,de semmi.

Bár már 3-4 oldalal töb bejön,dehát ez röhej.
    Bár nem ez az elsö eset,és sose jöttem rá mi a gond,van hogy nem jön be az oldal,de ha frisitem firefoxban,megjelenik 2-3-ik probálkozásra...