64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ok de meliket hogy kell? 3000MHZra szterném 2600rol azkkor hol mennyit állitok be??? -
Progival? :D BIOS-ból... -
Milen progival?? mert easytune kifagy... valami más kéne -
Bár ilyen egyszerű lenne...
FSB emelésnél a memória órajele is nő, úgyhogy mem árt ha az se filléres alkatrész.
klikk -
Egy kérdés:
Van egy 5200+ os AMD X2-es procim meg egy GIGABYTE alaplapom és kicsit fel szeretném huzni az EAsyTune progival
3.0GHZra ez mennyire rizikos? hogy kell beállitani? csak az easytune ba hogy 3 azt enniy?? -
Az minek a hibája ha egy héten 2X kékhalálozik a gépem? Mindig másra hivatkozik, álltalában mp3 lejátszás indításakor jelentkezik. -
nem sok köze van a proci frekvenciájának a vevő frekvenciájához, de amúgy ez a vezetéknélküli technológia átka
-
hátőőő,antenna nincsen rajta,de vezetéknélküli 
amúgy tiszta szégyen,1.61gzh a procim,ami meg veszi az adást 2600mzh:DDD -
Van egy gagyi CMI8738 5.1-es hangkarim!
Ha bekapcsolom TeamSpeak-et, akkor miért kapcsol ki az 5.1 ???
(vagyis a center, meg a mély)
Játék alatt elég zavaró, mert nem marad meg az 5.1
Más hangkari mellett nem kapcsolja ki a TS az 5.1-et, vagy minden hangkarinál kikapcsolja? -
rádiós? -
miért van az,hogy vadiúj logitech mx620 egér beszaggat néha? -
vegyél belőle gyorsan -
janisjoplin #36387 Sziasztok!
Mkv kiterjesztésű filmeket szeretnék pendriv-re másolni.de nem engedi..
Azt írja.hogy szüntesd meg az írásvédettséget.De ha megszüntetem akkor sem engedi.Egyik meghajtórol a másikra engedi.csak pedrivre nem..
Lehet valamit tenni?? -
Koszi
Akkor veszek belolle gyorsan -
joook
-
Corsair Dominator PC2-8500 DDR2 1066 XMS2.
Jok ezek a RAM-ok ??? -
Ja és dual channel módban kb 10% a gyorsulás. -
Gondolom csak BIOS frissítés kellett.
Úgy kell berakni a RAM-okat, hogy dualban menjenek ahogy a kézikönyvben van. Asus-nál azonos színű slotba. -
Nah végre jó lett a gép...Proci baja volt neki..Nem tetszett az 1.1-es Abi IP35-ös lapnak a 45nm-s proci..Mostmár minden rendben...
Kérdés:A RAMok,amik dualban is mennek,nagyobb telejsítményt nyuntanak ha 1.+ 3.-ban(1 kimarad) vannak mint 1.+ 2.ban(1más mellett) -
nézd meg hogy a proci terhelése milyen, lehet az nem bírja
milyen a grafikus chipset? -
Dimitri #36379 Sorry nem asus hanem acer ... -
Dimitri #36378 Sziasztok!
Egy vadonat új Asus Travelmate 5520G-s laptopomra telepített Vista Ultimate váratlan időközönként kékhalált produkál :(
Ahogy olvasgattam ennek lehetnek nem megfelelő harver driver az okozója.
De nem igazán tudom mi mert mindent szinte a laptophoz kapott cd-ről telepítettem.
A vinfos újraindítása után kapok egy ilyen hibajelzést :
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 50
BCP1: FFFFFA610683CFF8
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFFA6001220130
BCP4: 0000000000000005
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini042708-03.dmp
C:\Users\proda\AppData\Local\Temp\WER-39140-0.sysdata.xml
C:\Users\proda\AppData\Local\Temp\WERD00A.tmp.version.txt
Amiből nem sok semmit tudok kibogarászni, legalábbis nekem nem mond soksemmit. Lehet konkrét infó sincs benne, mert az is olvastam h abból amit a vinfos ad kékhalál után általában nem lehet megállapítani mi a gond.
Ha vki tudna segíteni, vagy vmi támpontot adni hol tudok keresgélni azt megköszönném.
üdv: Dávid. -
Skyline #36377 A core temp progival meg tudtam nézni a k9n-be a magok igazi hőmérsékletét...a hűtőmmel ahogy mondtam 1600-as fordulat a legkisebb amit el tudok rajta érni alapórajelen (2500 mhz) brisbane magos amd-vel..Így 5-6 fokon vannak a magok...Vmi nem gyerebe,pls help!:)
-
Skyline #36376 Van itt valaki akinek k9n sli alaplapja van?
Nem tudjuk szabályozni a hűtőt normálisan mert az alaplap hülyeséget ír ki a cpu hőmérsékletre (mínusz XY fok)...
Az én alaplapomban a leírásomban szereplő órajelen a hűtom kb 6-700-as fordulaton 30 fok körül tartja a procit,de ebben az alaplapban alapórajelen ugyan ez a hűtő vagy maxon megy vagy 1600-on ha a smartfant beállítom hogy max 40fokon tartsa a procit...Valami 5let? Biost frissítettem (3.10)...Thx! -
Kenworth W900L #36375 Az a baj,hogy kb 2 napja történt meg mindez és semmi :((
Minegy megpróbálom megint,hátha működik.
Köszi a segítséged majd írok,hogy mi lett az eredmény:) -
Alaplap CD-jéről kéne feltenni a drivereket.
Utána letöltöd az Nvidia honlapjáról a megfelelő drivert a videókártyádhoz. Windows reinstall sem ártana. -
Kenworth W900L #36373 Azért nem írtam többet mert potyára ne írjak.Látom azért segítetek.
Bocs,de mindíg így írom nem tom miért. :(( (tudom hogyan írják)
a konfig: Asrock k7s41gx proci:AMD athlon 2500+xp videókártya:7300GT AGP
a vinyó meg egy seagate 250GB
A drivereket meg nem tom mit tegyek fel.számomra ez az asrock olyan bonyolult,hogy hihetetlen. :((
Légyszi segíts már ha tudsz. -
Tulajdonképpen semmi lényeges információt nem írtál így senki nem fog segíteni.
-ojan szó nincs, helyesen olyan-
Konfig? Fel kéne rakni a legújabb drivereket. -
Kenworth W900L #36371 Üdv mindenkinek!Segítsetek légyszi mert annyira felidegesít ez a szar,szutyok Asrock alaplap,hogy fogom és kettétöröm! 

Nem tom mi lehet a baja,de feltettem az xp-t és a gép ojan szinten bevan lassulva,hogy hihetetlen meg nem ismer fel semmit.Szóval szar az egész!
Az asus-ra rákötöttem mindent pöc röfre indult és működött minden.Ezen a szaron meg semmi!Légysz segítsetek már. -
Hat ezt igy most eleg bonyolult lenne vegig elmagyarazni.
Probaljatok szakembert keresni aki ert hozza. O majd beallit mindent, pl idozitesek, elsodleges kijelzo PCI-E, bekapcsolas pl billentyu leutesere es sorolhatnek meg szamtalan lehetoseget.
Na de en most megyek boxot nezni majd kesobb leszek talan. :D -
Szted ez normális?
CMOSon elindul és megy rendesen de MAXON,minden úgy zúg,mint vmi proszívó..Biosban mi az a minden,amit állitdunk be? -
Na de akkor legalabb mar elindul, BIOSban allitsatok be mindent utana lehet mar jo lesz. -
Upsz el is felejtettem, hogy ez nem PRO igy ezen nincsen ellenorzo led kijelzo. -
Közben átdugtuk a CMOS-t is felkapcsoltuk a gépet és ment rendesen nem állogatott le,viszont lekpacsolódni nem akart mikor le akartuk csukni...Áramtalanitani kellett.. -
Piros led világit folyamtosan a 24pine csati előtt mellette a zöld is világít,mikor felpörögnek a ventik,mikor leállnka a zöl led is kialszik. -
Elmeletileg csinalhatod aram alatt is (marmint kikapcsolt allapotban), vagy konnektorbol kihuzott csatlakozoval is.
A megfelelo jumpert athelyezed 2-3as allasba es bekapcsolod a gepet.
nem fog semmi tortenni ha jol csinaltad, marmint nem fog bekapcsolni a gep.
Ha ezzel meg vagy vissza rakod 1-2 allasba a megfelelo jumpert es ujrainditasz. -
Van egy led ami pirosan világít...És csak akkor kapcsol le ha az áramról is lekapcsoljuk... -
Ja es megvalami a lapon talalhato led nem jelez valami hibat ? -
CMOS cleart hogy kell csinálni?Áram alatt hagyom a gépet,nem kapcsolom fel és átkötöm a vezetéket normáltól a másik 2 pinre aztán pár mp mulva vissza? -
Hat az pech.
Igy nehezen fogod elinditani valoszinuleg akkor, ha a CMOS clear sem segitett.Esetleg meg megprobalhatod a RAMokat egyesevel cserelgetve betenni, de ha az sem segit, akkor meg kell varnod amig cserealkatreszekkel nem tudod kideriteni a hiba forrasat.
lehet hogy kifogtal valami gyarihibas alkatreszt es az okozza a hibat.