64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ok.haat megprobalom.
deh azert felek mert a 9600GT-vel olyat csinalt,hogy nemjott elo a kep.
aztan atraktam az X38-as deszkamba es ott mar csikozott a kartya. -
Szerintem 1 próbát megér! -
shrike7973 #36437 Lehet kéne nekem egy rendes p35 deszka meg egy xtreem gamer hangkari segitene a dolgokon. (most live! 24 bit) -
shrike7973 #36436 Folyton ccleanerezek :D
Tuneup utilities
Ashampoo winoptimizer
Diskeeper 2008 pro premier
Ezek többször lefutnak naponta a gépemen.
-
shrike7973 #36435 PEdig nekem bejön :(
És akkor a heroes 5 of might and magic uj kiregészitőjénél, tribes of eastnál is redes az hogy ha kimegyeka sarokhoz, teljes kizoomolva átnézek a nagy pályán a tulso sarokra, akkor 8-11 fps? -
Igen. Igen. Fogalmam sincs (nincs nagy tapasztalatom velük). 5k-tól felfelé... A PCI-s tunerek nyilván olcsóbbak mint egy külső (ahogy a hardvereknél ált.ban lenni szokott) Egy 10ezres már elég korrekt, van hozzá távköpő is.. :)
Tesztasztalon a PCI-os TV-tunerek -
jo de a tied P35.nekem a masik gepem 945PL
azon nem megy egy 9600GT,mert kiprobaltam.ATI-t meg nemmerem beletenni.
Valyon menne?kiprobaljam? -
Köszi!
Csak veszek egyet és már megy is?
Azzal a szgépen is tudnám nézni a TV-t?
És egy normálisabb mennyibe kerül?
Bocs a sok hülye kérdésért... :D -
Próbáld ki a ccleanert. Lehet hogy az op.rendszer "teleszemetelődött". :) -
Tunerkártyával. -
Jelen. -
Turok nálam is laggol (nem is csoda. amekkora retek az a játék...).
Szerintem nincs baja a karidnak. -
wan itt valaki aki hasznal PCIE 2.0-as kartyat PCIE 1.0a foglalatban??? -
shrike7973 #36426 Hali!
Utobbi időben feltettem pár ujabb játékot, és szinte mindegyik szaggta de rendesen. Szeretném kideriteni mi lehet a baj a pc mmel. Honnan kéne kiindulni? Turok 60 fps akad ált de olyan laggokat nyom le gykran hogy elviselhetetlen a játék. Heroes of might and maagic felviszem a kamerát és telejesen oldalra nézek 8-11 fps. LOL.
Core2Duo E6320 (turoknál pl a lagg akkoris fennál ha proci @2,66 ghz, ugyhogy vusszatettme alapra).
2* 1 GB Kingmax Mars DDR2 800
Gigabyte 965P S3 rev3.3
Asus 8800 GTS 640 (attól félek ez okozza a problemet, mivel használtam vettem.. :S)
450 W asus táp
Nemhinném hogy elavultság okozza a gondot. Darksector itteni forumozonak 320 a gts el simán megy turok 1650 ben, pedig én 1280 ban tolom csak. -
Hello!
Az lenne a problémám, hogy haverom vinyója járt a gépemben. Azóta ha berakom a vinyóm mellé a másik vinyóm, nem ismeri fel. De ha a DVD-írót kötöm mellé azt se ismeri fel, csak a rendszervinyót látja mindig. A jumperelések jók, ha másik IDE kábelre kötöm úgy se ismeri fel Áramot is kap minden. És BIOS-ban se látja őket. Előre is kösz a segítséget! -
Hello!
Nem nagyon vagyok otthon ilyen dolgokban, szóval ezért kérdezem... :D
Hogyan tudok TV-ből átvenni dolgokat sz.géppel?
Azaz pl ha nincs videófelvevőm, se DVD, akkor lehetséges-e valahogy összekötni a gépet a TV-vel és én itt a gépen "felveszem" valahogyan?
Tudom, hülye vagyok...de előre is kössz! :D -
Nálam a Ctrl+F1 a memória és a HT-val való játszadozásra szolgál... -
Figyelj, mellékelnek alaplapodhoz kis könyvecskét is, úgy hívják használati útmutató. Persze több mint valószínű, angolul olvasható a felírat: user's manual...
Belépsz a BIOS-ba majd ott az MB Intelligent Tweaker menübe (M.I.T)
CPU Frequency (MHz): látod alapból 200-on van. Ezt kell emelgetni. Fokozatosan. Ha ezt emeled, emelkedik a memória-órajele is. Szükség lehet feszültségemelésre is... CPU-nak szintén (a menüben normal CPU vcore).
Prime95-el teszteld hogy stabil a prockó. Fokozatosan emeld mert ha túl nagyot állítasz be nem bootol a rendszer. Ilyenkor jön a c-mos clear nevezetű játék :D
Own risk!!! Ha szétég a konfigod ne engem hibáztass ;))
-
Nálam a 05 nem indul... -
3dmark06 nem akar elindulni vista alatt van rá valami gyógyszer esetleg?? -
Ki szeretném végre próbálni a wifit, be is állítottam APra, a laptop veszi is a jelet, tökéletes szerinte a jelerőség, a kapcsolat is megvan, de mégse megy a net rajta.
Mit kell még vele csinálni? -
Nálam HD 2600 XT-nél ugyan ez van. -
mickemoto #36417 Akkor megnyugodtam, bár az előző HD2600Pro-s kártyánál ezt nem vettem észre, bár lehet hogy csak halkabb volt. -
kidboy #36416 megcsintam azt hogy leszedtem a sata-s vinyóról a jumpert, ez vmi korlátozás volt a sebesség átvitel miatt, nem a maxon ment, átraktam másik sata csatlakozóba, átnéztem mindent a biosba, minden rendesen bevan állítva, és így is ezek után még mindig 5 perc kell neki mire elindul a telepítő a vista-nak
akk valakinek valami ötlet??? -
Ez így természetes. Szabályozni nem lehet.
XP betöltésekor azért halkul el, mert betölti a drivert és az leszabályozza a ventit. -
#36403 -
kidboy #36413 őőő, amd 4200+, 8600 gt kari, 4GB ddr2 kingmax memória,
gigabyte alaplap (GA-M56S-S3)
de havernál hiba nélkül rendesen felment, minden probléma nélkül a vista
szal csak a vinyó lesz a gond, vagy nemtom, ma is próbáltam de nem megy, nem buherált!!! és volt már fenn nekem csak most újítva lett a gépem, és most nem tom mi a baja, vagy -
mickemoto #36412 9600GTXpertVision, és max ventifordulaton nagyon hangos -
milyen kartya???? -
mickemoto #36410 Segítséget szeretnék kérni! Most raktam a gépbe egy Nvidia karit, eddig ATI-s volt.Az a gondom hogy amíg be nem bútol az XP addig fullon megy a venti.Hogy tudom azt szabályozni hogy ezt ne csinálja induláskor?
Amúgy mihelyst betölt az XP leáll a ventillátora. -
#36403 -
kidboy #36408 őőő, amd 4200+, 8600 gt kari, 4GB ddr2 kingmax memória
de havernál hiba nélkül rendesen felment, minden probléma nélkül
szal csak a vinyó lesz a gond -
Szar a vistád -
Milyen a konfigod? -
Talán olyat kéne felrakni ami nincs buherálva. -
kidboy #36404 üdv, olyan gondom van h szeretnék vistat rakni a gépre, és kb 20 perc mire belép a telepítőbe. és amikor végre nagy nehezen feltelepül a gépre, akkor nem a megszokott dizájn fogad, hanem egy lebutított xp stílus, és ha felszeretném telepíteni az alaplap drivert és a vga drivert, akkor hibaüzenettel kilép, egyszeráen nem ismeri fel a gépbe az alkatrészeket. (seagate vinyóm van lehet ez a baj???) help, köszi -
3 van CPU Frecvency PCIE CLOCK meg meg egy szozos szar az elsőt berakom 300 ba ésa szozot 10 akkor se lesz semmi a másodikat csak 200ig vagyis semmit nm érek el vele gigabyte lpom van -
mickemoto #36402 Próbáld meg: biosban Ctrl+F1 -et nyomsz, előjön az a menü ahol fsb-t tudsz állítani.Megnézed hogy mennyi a procid alap fsb-je és ahoz keresel egy olyan szorzót amiből 3000-es jö ki. -
mitévő legyek ha van egy mp3-as lejátszóm, és csak 44kb/s -el tudok rá irni? -
Gigabyte lapod van?