64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Speedy86 #36682 Mellesleg ati 2400xt notebookba lévő vga-hoz honnan szedjek drivert?
az asztalival nem megy el. nem lát olyan eszközt -
Speedy86 #36681 nem kell ahhoz kiszerelni van sok progi ami kiirja mi vana gépedbe.
everlast aida32....
-
Ez gondolom nekem szól.. :D De mér dobnám már ki ? :Ð mástnem alkatrésznek yó lesz van 1-2 laptop még itthon yó lesz belőle a vinyó meg a ram .. talán még a prockót is tudom hasznosítani de leginkább annak örülnék ha az egész gép müködne -
Egy laza mozdulattal dobd a kukába! -
audi001 #36678 Valaki?
-
Most nem gondolod,hogy kiszerelem:( -
Speedy86 #36676 megnézed neten:D -
Sziasztok!
Azt,hogy tudhatom meg vagy nézhetem meg,hogy az írom tud e írni dual layeres DVD-t? -
senkinek sincs semmi ötlete? :D már mindent meglestem rajta.. elöbb teljesen darabokra szedtem de semmivel nem lettem előrébb :Dhelp :Ð -
Sziasztok! hoztak hozzám egy orbitális IBM laptopot :D. Thinkpad R50e típusu a gépezet és az a helyzet hogy nem indul.. megsem moccan.. Olyan mintha nem is kapna áramot.. Legalább a ledek megvillannának de annyi sem..Szerintetek mi lehet a porbléma? :Ð Egyáltalán hogy fussak neki? HELP -
előtte másfél évig mért nem csinálta?
mondjuk ennyit bírt? kurva Murphy: ami elromolhat az el is romlik
vinyó is okozhatja, tedd fel a Hard Disk Sentinelt, az kiírja ha tápellátás gondja van a vinyónak -
igen, megfordult a fejembe de akkor előtte másfél évig mért nem csinálta? de a franc tudja, majd szerzek egy kölcsön tápot. vinyó produkálhat ilyet? -
táp? -
hali!
nekem olyan problémám van hogy kb 2 hete, néha fogja magát és kifagy játék közbe a gép (cod4) aztán random időközönként újra indul, akkor már nem kell neki játék se, csak úgy a einből. újraraktam a wint de, ha egy kicsit kevesebbszer is, de még mindig csinálja, letesztelgettem hogymi lehet a hiba a ramok jók és úgytűnik a proci és a a vidkártya se melegszik túl. szóval szerintettek mi lehet a probléma? amúgy a gép egy nem túl izmos intel p4 3.0 ghz p4p8x se alaplap 1 giga ram meg egy geforce 6600gt agps.
előre is kösz. -
azokat semmiképpen amiket itt linkeltek :DDDDD -
ha nem használsz hdmi-t akkor semmit! -
Vagy innen leszeded a winednek megfelelő legújabb hangkari drivert. -
próba ezt -
Hali!
Kellene egy kis segitség!!Valaki tudja h. mit kell felraknom ehhez, hogy ez jolegyen?? HELP
Erről lenne szo!!
2900XT-m van! -
audi001 #36663 hi
Van egy Pioneer 111D tipusu olvasóm, azt kérdezném h mitől lehet he nem olvassa be a cd-dvd-t, de a gép felismeri, eszközkelzelőbe is irja, de ha sajátgébe is inditanám akkor se kép se hang le fagy minden.
Javitható esetleg vagy ennek annyi? -
pontosan.szerintem a 256mb pont idealis neki! -
Speedy86 #36661 1 gigáig növelhető. De akkor nem teszem bízom bennetek:D Amugy énis ugy hallottam, hogy max nagy felbontásnál érné meg de ugyebár notinál nem jellemző:D -
ha lehet is akkor teljesen felesleges!!!semmi gyorsulas nem lenne!hanem lassulas a RAM karara! -
Speedy86 #36659 igen a dvd-n is az volt amit adtak hozzá de fagy sajnos:(
méég annyit kérdeznék nemtudom mennyire avagytok otthon benne de 256 saját ramja van a vga-nak. szeretnék még 256-ot adni neki de nemtudom hol lehet. biosba semmit nem lehet állítani -
az telleg nincs.viszont eleg ha letoltod a rendes 2400XT driver-t! -
Speedy86 #36657 Egyébként ezen a linken és egyébként se találok 2400xt mobility drivert. lehet én vagyok a bamba megnéznéd nekem te is?:) -
Speedy86 #36656 köszi de a legujabb van fent. próbáltam ugyis, hogy nem telepítem a catalysmot csak a drivert de ugy is fagy. Én arra is gondoltam, hogy az nem lehet hogy régebbi driver kéne?:D
Vagy valahogy nem lehet letesztelni a vga ramot nem-e az hibázik? -
http://ati.amd.com/support/driver.html
Huzzd le a legujabb drivert!!!!!!!! -
Nagyon koszi,hogy leforditottad...TALALKA.HU-n kaptam egy ilyetXD -
Hello. Bettinek hívnak, láttam ma a profilod és megcsodáltam, úgy gondolom együtt meg tudjuk csinálni (menni fog nekünk), ezért szeretném ha kapcsolatba lépnél velem az -email címem: xy. Mesélek majd többet magamról, és elküldöm a fotómat rövidesen (ha kapcsolatba lépsz velem). Remélem mielőbb hallok felőled értsd meg a szerelem az egyetlen, áldjon meg a szerelem és a a bizalom, kösz, isten áldjon le is sz*plak, remélem mielőbb hallok felőled...
Mi ez az idiótaság? Regeltél valami poreszoldalon??
-
Speedy86 #36652 csao!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem mert kezd elviselhetetlen lenni a hiba.
Van egy Acer TM 5520-as notim egy ati 2400XT videovezérlővel.
A gép sokszor le szokott fagyni. Sokszor se kép se hang de általába a kékhalál azért bejön.
Ott azt írja, hogy az ati2dvag vagy valami hasonló file hibást ezért leáll. Nemtudom, hogy ez egy régi megoldott hiba vagy valami uj de nagyon hálás lennék a segítségért.
Egyébként szokott fagyni játék kozbe de még office alatt is.
Ezer hála a megfejtőnek:) -
SZIASZTOK!!!
Nemnaon tartozik ide de valaki leforditana nekem a kovetkezot?
[email protected]
Hello
My name is betty i saw your profile today and admire it i think we can make it
together, therefore i would like you to contact me back throug my email address thus:([email protected]) i will tell you more about myself and i will also send you my photo as soon as you contact me back. Hopping to hear from you soonest, UNDERSTAND THAT LOVE IS ONE, Bless WITH LOVE AND TRUST Thanks and God bless you,Hope to hear from you soonest.
betty.
Help... -
Grafikuskartyahibanak tunik...VRAM!
Szerintem vidd vissza! -
hm... :D -
donhekus #36648 Üdv Mindenki!
Lenne egy kérdésem !!!
Az lenne a gondom, hogy nemrég vettem egy számítógépet. Adatai:
Alaplap: MSI K9 Neo V3
Processzor: AMD Athlon X2 5200+ Dual Core
Videókártya: EVGA 9600 GT Superlocked
Winchester: Maxtor 120 GB (ATA 133-as mivel még a régi gépemből van)
Tehát megvettem, összeraktam a Windows-t is felinstalláltam és eddig ment minden rendben, amikor egyszer lefagyott a gép. Gondoltam semmi baj újra indítom. Újra indítottam és a képernyő tele van zöld pöttyökkel és a Windows betöltésének a felénél lefagy a gép és csak csökkentett módban megy.
Segítsetek mi lehet a baja. Küldjem vissza garanciálisan vagy mit tegyek??
-
kösszke -
cpu support -
az lenne a kérdésem hogy Asus P5B-VM alaplapba működik-e a Core 2 Quad processzor mert a papírjára csak annyi van írva hogy Core2 processors az nincs hogy csak duo PLS help! -
Köszi hogy próbáltál segíteni.
De most már exe hibával lép ki.
Egész nap ezzel szoptam. Mivel fogalmam sincs mi a gondja,ezért feladom.
De azért thanks.
-