64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ferihegedus #36722 Tényleg?:D Nekem sem tűnik nehéznek, de azt mondják hogy könnyű elcseszni... -
Speedy86 #36721 ahhoz puska?:D
télleg nem sértésképp de életem legegyszerűbb vizsgája volt:P -
ferihegedus #36720 Ha valakinek van a birtokában az ECDL IT-Alapismeretek vizsgához puskája, vagy tudja hogy honnan lehetne letölteni, az légyszi segítsen! -
Speedy86 #36719 orthos-ra gondolsz szerintem. de az nem cpu terhelő progi? hol van abba memory test? -
lehet ,h nem bírja a felbontást vagy a hz-et a monitorod. -
Matyesz56 #36717 Sziasztok!
Feltelepítettem az Age of Empires 3-at. Elindítom bejön a menü és kifagy.
Mintha ujraindulna de nem, a monitor olyan állapotba kerül mintha kilenne kapcsolva a gép.
Légyszíves segítsetek, mitől lehet ez?
Videókártyám: Ati Radeon HD 2600 Pro
Köszönöm -
Ha a VGA RAM rossz akkor játékok közben szétesik a kép, meg szemetel.
Én inkább a rendszer memóriára gyanakszom. Azt tudod tesztelni Orhossal.
-
SkylineGTR #36715 hy all. akarok csinálni weblapot php-be de nem tudom hogy kell. hol tudnám megnézni hogy kell. meg akk kéne vmi progi is, amivel csinálnám -
Speedy86 #36714 Valaki segítsen már pls van e valami progi amivel a vga ramot tudom letesztelni. valamiért fagy a gép és félek az rossz.
köszi -
köszi a válaszokat! sajnos képcsöves monitorom van de akkor jol sejtettem hogy nem birja. -
vicktory #36712 Hali tudna nekem valaki egy olyan programot ami játék közben is mutatja a gpu hőmérsékletét?Köszke -
Speedy86 #36711 de ha lcd lenne akkor nem tudna 80hz-et nem? vagy én tudom rosszul?:D -
Hello
Egy nagyon amatőr kérdésem lenne. Mikor egy radeon karihoz felrakok drivert akkor örökkébe kell jelentkezni windowsba jelszót nem kér csak rá kell kattintani a bejelentkezésre ez miért van és hol lehet kikapcsolni? -
bame #36709 Köszi a válaszokat, jöjjön a tft... :P -
szurop #36708 De ha LCD vagy TFT monitorod van, akkor mehet 60Hz-en, képcsövest inkább kisebb felbontáson nagyobb frissítéssel. -
nem érdemes -
Speedy86 #36706 ennyire képes a monitorod. ha mindenképp 1280at akarsz akkor azt csak másik monitorral mert a 60hz hát szépen mondva megvakít:D -
vagy Scart, vagy valami ilyesmi -
Üdv!
Géphez nem lehet venni valami olyan kártyát amibe RCA-kat lehet bedugni? :D -
Hellotok!
Mostani felbontáson 1024x768 85 Hz. Ha viszont átállítom 1280x1024-ben akkor csak 60 Hz-n tudom használni a monitort ami nem vmi jó. Ez ellen csak a monitor csere segitene? -
Speedy86 #36702 mindenképpen hagyd benne tönkreteszi ha kiveszed és sokáig nem használod -
lollerek #36701 Bocsi! Rosszat tettem be (ZM-GWB2) ilyen a blokk! -
lollerek #36700 Hello!
Azt szeretném kérdezni ,hogy nekem van egy ilyen (ZM-WB2 Gold)vga blokkom, és azt szeretném kérdezni, hogy rámegye-e ez a 8800GT videókraimra.
Sürgős!!!!! -
egy másik fórumon azt mondják teljesen mind1 szal benne hagyhatod -
K Ace #36698 Nah most akkor melyik? :D -
én nem vagyok otthon ebben de sztem hagyd benne mert nemjó egy akksinak ha hosszabb ideig áll használat nélkül, ha hülyeséget mondtam bocs -
Ki -
K Ace #36695 Helosztok. Adott egy asus laptop, 6 cellás akksival. A gépe egyfolytában hálózati áramról megy, akksirol nem használom, és a jövőbe nem is nagyon fogom. Ilyenkor ki kell venni az akksit, vagy nem baj ha benne van? -
Laxxa #36694 Sziasztok!
Kéne egy kis help, Lehet, hogy nem ide tartozik de azért megkisérlem hátha kapok rá választ. Tudnátok ajánlani valami jó proci hűtőt egy 4000+ X2 -hez. Semmi tuning csak a fő célt szolgálja és lehetőleg legyen minnél olcsób. (Ne több Ezer Ft)
A válaszokat előre is köszönöm. -
Speedy86 #36693 én tuti nem javíttatnám meg. De persze pénzfüggő a dolog.
5e ftért már veszel használt crt-t persze lehet 1 hónapot bír.
Ha megteheted cseréld le tft-re. És még a szemed is emgmarad:D -
Speedy86 #36692 nekem is volt már ilyen problémám de kb 3.-4. mentésre sikerült elkapnom:D -
bame #36691 Üdv! 6-7 éves Gaba GB-1570J típusú monitorom úgy tűnik ma felmondta a szolgálatot: kép helyett fehér és színes vízszintes csík jelenik meg a felső harmadban. Kérdésem, hogy érdemes-e, egyáltalá lehet-e javíttatni?
Előre is köszönöm a választ -
Speedy86 #36690 az a driver van fent de baromira nem jol működik:D
mostmár egyre sűrűbben fagy le. -
Köszi, megnézem.
Jujj, ez tényleg jó hosszú, és én is inkább németes vagyok, de megnézem.
De ez csak valami időzóna, nem?
Vagy egy jobb ötletem:
A fájl tulajdonság fülén a: "Létrehozva, Módosítva" sor fix, én nem tudom módosítani.
Ha van valami progi, hogy tudjam, akkor az még jobb lenne!!!
Ez lenne a legjobb, nem kellene a winXP óráját állítgatni. -
keresgéltem de most angolból nem vagyok toppon :) talán a negyedik link... -
Igen én is úgy próbáltam, de ezt nehéz eltalálni, hogy a mp-is stimmeljen a mentésnél. :( -
tmisi #36686 Fixre biztos nem lehet venni. A windows nem képes megállítani az időt. Még nem. :D
Max átállítod mentés előtt a kívántra és gyorsan mentesz. Vagy keresel vmi buheráló progit ha van, és átírod a fájl bejegyzését. Vagy nemtom. -
A kérdésem a következő lenne, nagyon fontos lenne.
Hogy lehet azt megoldani, hogy a windows-ban az órát beállíthassam egy fix ÉV-HÓNAP-NAP óra:perc:mp -re és ha elmentem a dolgomat a progimmal, amit akarok, akkor ezt a dátumot adja mentési dátumnak?? -
A laptop gyártójának oldalán megkeresed a gépet és ahoz a drivereket. Azzal általában tökéletesen müködik ha csak nem sonyd van :D.. -
oké, köszi