64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ferihegedus
    Tényleg?:D Nekem sem tűnik nehéznek, de azt mondják hogy könnyű elcseszni...
  • Speedy86
    ahhoz puska?:D
    télleg nem sértésképp de életem legegyszerűbb vizsgája volt:P
  • ferihegedus
    Ha valakinek van a birtokában az ECDL IT-Alapismeretek vizsgához puskája, vagy tudja hogy honnan lehetne letölteni, az légyszi segítsen!
  • Speedy86
    orthos-ra gondolsz szerintem. de az nem cpu terhelő progi? hol van abba memory test?
  • reaper4
    lehet ,h nem bírja a felbontást vagy a hz-et a monitorod.
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Feltelepítettem az Age of Empires 3-at. Elindítom bejön a menü és kifagy.
    Mintha ujraindulna de nem, a monitor olyan állapotba kerül mintha kilenne kapcsolva a gép.

Légyszíves segítsetek, mitől lehet ez?

Videókártyám: Ati Radeon HD 2600 Pro

Köszönöm
  • davidka003
    Ha a VGA RAM rossz akkor játékok közben szétesik a kép, meg szemetel.
    Én inkább a rendszer memóriára gyanakszom. Azt tudod tesztelni Orhossal.
  • SkylineGTR
    hy all. akarok csinálni weblapot php-be de nem tudom hogy kell. hol tudnám megnézni hogy kell. meg akk kéne vmi progi is, amivel csinálnám
  • Speedy86
    Valaki segítsen már pls van e valami progi amivel a vga ramot tudom letesztelni. valamiért fagy a gép és félek az rossz.
    köszi
  • acsati
    köszi a válaszokat! sajnos képcsöves monitorom van de akkor jol sejtettem hogy nem birja.
  • vicktory
    Hali tudna nekem valaki egy olyan programot ami játék közben is mutatja a gpu hőmérsékletét?Köszke
  • Speedy86
    de ha lcd lenne akkor nem tudna 80hz-et nem? vagy én tudom rosszul?:D
  • Bandi 18
    Hello

Egy nagyon amatőr kérdésem lenne. Mikor egy radeon karihoz felrakok drivert akkor örökkébe kell jelentkezni windowsba jelszót nem kér csak rá kell kattintani a bejelentkezésre ez miért van és hol lehet kikapcsolni?
  • bame
    Köszi a válaszokat, jöjjön a tft... :P
  • szurop
    De ha LCD vagy TFT monitorod van, akkor mehet 60Hz-en, képcsövest inkább kisebb felbontáson nagyobb frissítéssel.
  • Solten
    nem érdemes
  • Speedy86
    ennyire képes a monitorod. ha mindenképp 1280at akarsz akkor azt csak másik monitorral mert a 60hz hát szépen mondva megvakít:D
  • rooney8
    vagy Scart, vagy valami ilyesmi
  • rooney8
    Üdv!
    Géphez nem lehet venni valami olyan kártyát amibe RCA-kat lehet bedugni? :D
  • acsati
    Hellotok!

Mostani felbontáson 1024x768 85 Hz. Ha viszont átállítom 1280x1024-ben akkor csak 60 Hz-n tudom használni a monitort ami nem vmi jó. Ez ellen csak a monitor csere segitene?
  • Speedy86
    mindenképpen hagyd benne tönkreteszi ha kiveszed és sokáig nem használod
  • lollerek
    Bocsi! Rosszat tettem be (ZM-GWB2) ilyen a blokk!
  • lollerek
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni ,hogy nekem van egy ilyen (ZM-WB2 Gold)vga blokkom, és azt szeretném kérdezni, hogy rámegye-e ez a 8800GT videókraimra.
    Sürgős!!!!!
  • tommyg
    egy másik fórumon azt mondják teljesen mind1 szal benne hagyhatod
  • K Ace
    Nah most akkor melyik? :D
  • tommyg
    én nem vagyok otthon ebben de sztem hagyd benne mert nemjó egy akksinak ha hosszabb ideig áll használat nélkül, ha hülyeséget mondtam bocs
  • Zsolt1964
    Ki
  • K Ace
    Helosztok. Adott egy asus laptop, 6 cellás akksival. A gépe egyfolytában hálózati áramról megy, akksirol nem használom, és a jövőbe nem is nagyon fogom. Ilyenkor ki kell venni az akksit, vagy nem baj ha benne van?
  • Laxxa
    Sziasztok!
    Kéne egy kis help, Lehet, hogy nem ide tartozik de azért megkisérlem hátha kapok rá választ. Tudnátok ajánlani valami jó proci hűtőt egy 4000+ X2 -hez. Semmi tuning csak a fő célt szolgálja és lehetőleg legyen minnél olcsób. (Ne több Ezer Ft)
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Speedy86
    én tuti nem javíttatnám meg. De persze pénzfüggő a dolog.
    5e ftért már veszel használt crt-t persze lehet 1 hónapot bír.
    Ha megteheted cseréld le tft-re. És még a szemed is emgmarad:D
  • Speedy86
    nekem is volt már ilyen problémám de kb 3.-4. mentésre sikerült elkapnom:D
  • bame
    Üdv! 6-7 éves Gaba GB-1570J típusú monitorom úgy tűnik ma felmondta a szolgálatot: kép helyett fehér és színes vízszintes csík jelenik meg a felső harmadban. Kérdésem, hogy érdemes-e, egyáltalá lehet-e javíttatni?

Előre is köszönöm a választ
  • Speedy86
    az a driver van fent de baromira nem jol működik:D
    mostmár egyre sűrűbben fagy le.
  • kirol
    Köszi, megnézem.
    Jujj, ez tényleg jó hosszú, és én is inkább németes vagyok, de megnézem.
    De ez csak valami időzóna, nem?

Vagy egy jobb ötletem:

A fájl tulajdonság fülén a: "Létrehozva, Módosítva" sor fix, én nem tudom módosítani.
    Ha van valami progi, hogy tudjam, akkor az még jobb lenne!!!
    Ez lenne a legjobb, nem kellene a winXP óráját állítgatni.
  • Met
    keresgéltem de most angolból nem vagyok toppon :) talán a negyedik link...
  • kirol
    Igen én is úgy próbáltam, de ezt nehéz eltalálni, hogy a mp-is stimmeljen a mentésnél. :(
  • tmisi
    Fixre biztos nem lehet venni. A windows nem képes megállítani az időt. Még nem. :D
    Max átállítod mentés előtt a kívántra és gyorsan mentesz. Vagy keresel vmi buheráló progit ha van, és átírod a fájl bejegyzését. Vagy nemtom.
  • kirol
    A kérdésem a következő lenne, nagyon fontos lenne.

Hogy lehet azt megoldani, hogy a windows-ban az órát beállíthassam egy fix ÉV-HÓNAP-NAP óra:perc:mp -re és ha elmentem a dolgomat a progimmal, amit akarok, akkor ezt a dátumot adja mentési dátumnak??
  • duran5r
    A laptop gyártójának oldalán megkeresed a gépet és ahoz a drivereket. Azzal általában tökéletesen müködik ha csak nem sonyd van :D..
  • ewuk
    oké, köszi