64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gadna
    Hali!

Hubbal hogy lehet megosztani az internetet?
    (Router nincs és nem is lesz!)
    Csak Hubbal érdekelne a megoldás.
  • Solten
    Gondolom a kártyád vezérlőszoftverében (hogy is híják.. Ati-nál Catalyst... ), állíts be a PAL-t (lehet hogy Secamon van).
  • Seeed
    Hali!Van egy Asus 8600 GT-m. Valamiért nem ad színes képet a tv-re. Volt egy 7300 Gt az is asus volt, de vele is ugyan ez volt a baj. Viszont amikor FX 5600 am volt, akkor működött, vagyis volt színes kép. Mi lehet a baj? Ha valaki tudna segíteni, akkor megköszönném!
  • Vail
    mhh és melyikben? mert mind a hangrögzitő mind a vent és az msnnél is ugyanaz a helyzet. és hangkártyához kapott softwarenél nem találok ilyesmit
  • Barny
    koszonom mindenkinek....megoldodott a problema
    csinaltam helyet c-n es siman felment
  • reaper4
    ez a game csak c:\ re hajlandó felmenni. csinálj vhogy helyet... (hiberfile, pagefilét máshova....). ha felment akkor már átmásolhatod más partícióra és indúlni fog. mennyi kell neki? kiírja...
  • Speedy86
    hát amennyi a telepítőnek kell. vagyis a játéknak. Nekem volt ilyen egyik gaméval. annak 6 giga kellett és hiába másik partícióra akartam addig nem rakta fel mig a c-n is meg nem csináltam a 6 Gigát:D
  • Barny
    2,7 gb van a c-n

mennyi kellene?
  • Speedy86
    szerintem bugos a telepítő és hiába váltasz partíciót a C-t nézi hely szempontjábol. nem tudsz felszabadítani annyi helyet a C-n? (ugyse oda telepíti csak, hogy megnyugodjon:D
  • Barny
    Adott ez a game
    Fear Perseus Mandate

Miutan kivalasztom,hogy hova szeretnem telepiteni utana azt irja ki,hogy:
    There ist not enough space to install these option(s)
    Please free up some disk space or modify your selections.

Nem eleg neki 60GB szabad hely????

Lattam tobb helyen is ezt a hibat.Most mit tegyek?
  • Mokus1
    Szoftverben állitsd be.
  • Vail
    üdv!
    az lenne a problémám, hogy vettem egy új mikrofont. Amikor felakarok venni egy beszélgetést, akkor felveszi a beszélgetés mellé az összes hangot amit közben lejátszott a pc (pl: msn vagy winamp), akkor is ha a hangfal ki van kapcsolva.
    szóval mi lehet a probléma?
  • Speedy86
    akkor lehet valamit nem ismer fel a vista telepítő. lehet biost kéne frissíteni
  • Akuma
    Már 3 Vistával lett próbálva és egyikkel se ment...
  • Speedy86
    szurop már megadta a gyógyszert. szerezz másik vistat.
    amugy nem lenne érdemesebb 32 biteset feltenni?
  • Akuma
    Én is erre gondoltam, nade nem a betegség megállítpása a fontos, hanem a gyógyszer a betegségre! :) Szóval valami megoldás kellene, hogy legalább feltelepüljön!
  • szurop
    Szar Vista telepítő?
  • Akuma
    Ja és E8400 proci!
  • Akuma
    Rokonom vett egy fullos gépet, próbálta feltenni a Vista Ultimate 64 bitest és telepítésnél mindig kékhalál van! Mi lehett az oka???? XP simán feltelepül, szóval szerintem nem hardwares gond van, tud valaki rá megoldást, hogy vistával menjen? Valami striker alaplap, 2GB OCZ ram, 9800GTX, ennyi rémlik abból amit telóban mondott :P
    Segítsetek neki, köszi a nevében is!! :)
  • Speedy86
    Nekem ugyanez volt a problémám. Vagyis hasonlóak voltak a tünetek.
    Nekem is ki be kapcsolgatott aztán egyre sűrűbben.
    Kicsit paraszt megoldással de rájöttem, hogy a táp csatlakozónál van a gond mert ha ott be tudtam állítani jol akkor hetekig jó volt:D
    De szerintem nem csak ezzel a paraszt megoldással tudod megoldani. Lehet tudják javítani azt a részét.
  • Zealot
    Sziasztok!

Van egy kis gondom egy WD 320 GB-os sata2 HDD-vel. Egy pár napja kezdődött a dolog amikor is kattogó hangra lettem figyelmes, de mivel el kellett mennem otthonról nem foglalkoztam vele. Mire hazaértem az a HDD már nem volt a meghajtók között. Egyszerűen kikapcsolt. Próbáltam restartolni, de nem segitett, ki kellett szednem a gépből és betenni egy külső rackbe, és úgy beindult. Aztán ment egész éjszaka úgyhogy reggel visszatettem a gépbe, de délutánra már megint ki volt kapcsolva. A hang amit hallottam olyan volt mint amikor ki-be kapcsolgat egymás után a HDD. Amúgy mást nem venni észre, a sebessége, hangja olyan mint amilyen volt.
    Valakinek van valami ötlete mi lehet vele?
  • Zack92
    jaa és a poén...hogy ennek is volt telepítő cdje...(driver) feltettem...de azzal sem jutottam többre....
  • Zack92
    Nálam is müködik úgy nagy nehezen...de régebben müködött simán cd nélkül is...úgy 1szerübb is volt meg gyorsabb...de mp3nál semmi program nincs...mert ennek úgy kéne müködnie hogy bedugom...előhozza és teszem rá a számokat....de az a gond hogy nem jeleníti meg...több helyen is láttam hogy fel van ismerve...csak hát megjeleníteni...azt már nem...sajna:(
  • Akuma
    Az én telómhoz kell driver cd-t telepíteni, hogy használni lehessen pc-n... talán ez lehet nálad is a megoldás.
  • Zack92
    Jah meg még az mp3 is kiirja hogy USB-n van...szóval nem tudom mi lehet a probléma...de pl a telómat se ismeri fel pedig az is másik kábel...
  • Zack92
    Mind1ikbe próbáltam....ki is írta hogy a hardver sikeresen fel lett telepítve....deh a Sajátgépbe/Intézőbe nem jeleníti meg...
  • szurop
    Dugd a gép hátuljába, az alaplapba, ha elöl próbálkoztál. Lehet hogy nincsenek bekötve az első USB-k.
  • Zack92
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    A problémám:
    MP3-at csatlakoztatok USB-n keresztül a gépre...és nem ismeri fel...nem hoz ki semmit....így nem tudok semmit sem rá rakni...telefont se ismeri fel...próbáltam 2-3 mp3-al de 1ikkel sem müködött...ehhez szeretnék segítséget kérni.
    Üdv
    Zack92
  • Akuma
    Segítségre szorulnék most én is! Találtam fiók alján egy öreg pen drive-ot, az a gondom vele, hogy nincs rajta partíció! Van valami ingyenes könnyen beszerezhető program, amivel érdemes próbálkoznom? Win XP lemezről bootolva csak a winyók látszanak, pen driveok nem, így az kiesett... Most töltöm le a Hiren boot cd-t, de nagyon lassan jön le és az se biztos, hogy jó erre. :( Tippet valaki?
  • Matyesz56
    Na ujraraktam.

Most meg ezt írja ki:(:

A(z) Catalyst Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.

Ez miért van?
  • Matyesz56
    Bocs driver cleaner
  • Matyesz56
    A dvdcleanerrel akkor leszedem
  • Speedy86
    nem ennyi. de nem ártana előtte leszedni a drivert.
  • Matyesz56
    Köszi szépen a segítséget!

Akkor csak letöltöm és felrakom. Más nem kell letölteni?
  • Speedy86
    series az azt jelenti, hogy minden 2600hoz jó. tehát pro xt meg minden. mert ezek lényegében ugyanazok csak jobb a memoria valamelyikbe.
    amugy itt a link: Driver
  • Matyesz56
    Tudnál légyszíves egy linket adni ahonnan letudnám ezt a fajta drivert tölteni: Ati Radeon Hd 2600 Pro?

Mert én csak series végűt találtam

Köszi
  • Speedy86
    szerintem nem monitor hiba lesz. Drivert próbálj meg cserélni.(vga-n)
  • Matyesz56
    Szia!

Asus MM17D monitorom van. És akkor mit tudok csinálni, h elinduljon?
  • ferihegedus
    Igen az elméletről beszélek. Elég hülye kérdések vannak, némelyikre meg nem is jó a válasz. :D
  • Speedy86
    az elméletet? hát azt az egyet ellehet de elég alap dolgok vannak benne.