64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Solten
    Milyen vga-d van?
  • kovecses
    dlink usb-s wifi kapcsolata szakadozik! ötlet, jelerősség 90-94%
  • zoli91
    Én se szeretem ezeket a buherált xp-ket ezért gondoltam, h az lesz a gond.
    Persze drivereket is ujratettük de a probléma megmaradt. Majd beszélek vele és köszi a választ!
  • Speedy86
    valaki? fontoslenne. Hiányzik az areo:D
  • rooney8
    Oké, köszi a válaszokat
  • Speedy86
    Nemtudom mikor tanulja már meg a nép, hogy minden egyes módosított (edition) XP baromira szar. Belassít, lefagy, több memó kell neki....

De egy driver cserét próbáljon ki. Én még sima xp-t is feltenném
  • zoli91
    Hali
    Egy ismerösömnek az egyhetes gépével valami gond van. Crysis-nál néhány perc után megáll a játék, csak percek mulva tudunk kilépni. Ugyan ez a helyzet a 3dmark06-nál. Nem melegszik túl semmi, ezt néztük közbe. Jól fut minden de egyszer megáll és annyi. Winter edition xp van fent, ha esetleg ez számit vmit. Köszi előre is!
  • Zsolt1964
    Igen
  • Speedy86
    Feltettem a vistát és telepíítés után belőtte 1-re a gépem teljesítményét mert a vga még nem volt telepítve. Miután felraktam már nem fut le a test mert kiirja hogy az os, a driver vagy valami egyéb hibát észlelt. ilyenkor mi a teendő?
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Megszeretném kérdezni, hogy érdemes frissísteni a windows installert? Ez mire jó ha frissítem, vagy nem kell?

Ajánlott-e a Windows XP Service Pack 3 telepítése?

Köszi
  • Akuma
    Egy 2800-as celeronnak (D) felel meg, ami nagyjából igaz is.
  • Speedy86
    az AMD megpróbálta ugy elnevezni a procikat mint intel megfelelőt:D
    pl az 1.6ghz-es neve olyan 2800+ os lehet ugye? akkor ezekszerint 2.8-as intel. De ez hülyeség mert a közelébe nincs:D
  • rooney8
    Hali!

Egy AMD Athlon 1.6Ghz az Intelnél milyen procinak felelne meg?
  • Akuma
    Ha ez se menne, akkor bios jumper resetet kell alkalmazni... Szóval leveszed a jumpert, átteszed másik pozra és vissza...
  • Akuma
    Tehát ha jól értettem, akkor még a biosig eljutsz... akkor set to default és utána save and exit...
  • csipasz144
    Egy másik gépről
  • trogerzsiger
    most hogy írsz?
  • csipasz144
    Sziasztok!
    Az lenne a probléma, hogy felhúztam a processzorom (intel pentium d 2.66 ghz) és akkor semmi gond nem volt, vissza is állítottam alapra, de utána nem indult a windows, csak lehetőségeket adott be, hogy mit választhatok (több féle wondows közül) ha újra akarom telepíteni akkor pedig kékhalált dob be....(Xp-t használok)
    Lécci segítsetek :(
  • trogerzsiger
    juppijé!
  • reaper4
    :D na szal szerintem vissza tudod állítani. csak óvatosan :)
  • davidka003
    Próbálkozhatsz vele, de szerintem le fog törni.
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Kaptam egy 478-as foglalatú prockót, aminek az alján pár tű el van fordulva, vissza lehet hajlítgatni vagy mehet a kulcstartómra?
  • davidka003
    Én egyiket se venném meg.
    Inkább Gigabyte-ot vegyél.
  • Barny
    Melyiket erdemesebb megvenni?

ASROCK 4CORE1600TWINS P35 vagy MSI P35 NEO F...mindketto egyarban van.
    Egy e2180 es Hd3850 256 konfig ala kene.help
  • bardocz
    Hali

Az oblivion folyton kifagy fél perc után,windowst nem akarok újarakni,azt mondták directxel lehet valami még,na azzal mit csináljak,hogy esetleg jó legyen?Úgy írjátok le,mintha egy hülyének magyaráznátok,és akkor biztosan megértem;)

Köszi!
  • ewuk
    sziaztok!
    #36669 kommentem problémái még mindig fenn állnak kipróbálgattam ezt-azt. tápot cseréletm a memóriákta egyenként kipróbáltam mindig lefagyott/újraindult bizonyos időközönként, ha cdozok 10-15 perc alatt, ha netezek elérheti az 1 órát is :D. szóval én kezdek a vidkarira tippelni, de szerintetek mi lehet még? ja vinyót is megnéztem annak sincs baja és a dolgok se melegednek benne (vidkari/proci)
  • gurubefree
    Sziasztok

ACER Aspire 5611AWLMi -hez keresek drivereket XP-hez.

Elore is koszi
  • mnorbert0308
    Hello!

A következő problémám van. AMikor megnyitom az ATI catalyst center és ott rámegyek az overdriv-ra akkor ezt irj ki " Az ATI overdrive incializiálása még nem történt meg, Próbálja meg újra később" mi a gond??
    Tudnátok segiteni?

Előre is köszi!
  • TomBond #36774
    HDD vásárlás előtt állok és 2-t találtam. Szerintetetk melyiket érdemes elhozni (egyforma ár):
    - WD Caviar
    - Samsung

A másik kérdés milyen progival lehet a rendszert "átköltöztetni" az új vinyóra újratelepítés nélkül?
  • Seeed
    A www.speedtest.net oldalon meg tudod mérni, hogy mekkora a feltöltő illetve letöltő sebesség. gondolom egy kis angol nem okoz gondot. Ha ez megvan, akkor azt azértéket elküldöd a szolgáltatódnak. Ha azonban a mért érték nagyobb, mint ami a zerződésben van, akkor csak annyit mondj, hog jó. Azt viszont csak a szolgáltatód tudja megmondani, hogy milyen internet csomagot ad.Illetve le van írva a szerződésbe. Ahol az ip-t meg a többi dolgot sorolja fel. Nekem legalábbis így van.
  • gurubefree
    Sziasztok

Nem igazan vagyok otthon az internet sebesseg teszteles szamitas stb. Tegnaptol tudom hasznalni az uj netem de a szolgaltato arra kert hogy nezzem meg azt hogy megfelelo ( a megrendelt es fizetett ) sebessegen mukodik a net. A kerdes az hogy ez mennyi MB persenkent ???

koszi
  • retexys
    ja és a tempotary internet fáljbol is hiányzik vmi
  • retexys
    sziasztok
    a gépem mindent társitani akar vmihez. minden eddigi programomat. kb fél orát nem ültem gép elött és addigra ezek szerint minden eltünt? bármi amit megnyitok társitani kéne. jo volt vmi trojai virusom win 32 de azt elvileg a nod32 leszedte. v lehet h nem?
    meg volt hibaüzenet is h a program törölte a fájlt.
    de ha mindent törölt akkor miért láthatoak ezek az asztalon v a c/program files...stb helyeken.? meg ha törölt miért nem figyelmeztetett?
    másik h ha ujra kell huzni a windowst ami ugye mindent leszed, na ahoz kell vmi eredeti cd amit a géppel együtt kellet h kapjak nem? vmi telepitő cd. mi van ha ez már nincs meg? akkor nem is tudom ujrahuzni a windowst?
    légyszi segitsetek

• Seeed
    amugy sima s-videot.és rca a vége
  • Seeed
    ó.megpróbálom.remélem azzal beválik.köszi.ha mégse, akkor írok, hátha van még valakinek ötlete.
  • Solten
    Akkor a kábellal lesz gond, öhm, milyet használsz? Próbáld ki az s-video-scart kábelt.
  • Seeed
    a jelformátumból szinte mindet végig próbálgattam, de semmi. a tv még mindíg fekete fehér.
  • davidka003
    Találtam egy érdekes cikket a Vmod-ról:

link

Nagyon profi a gyerek, minden alkatrész moddolva van. Hátha valakit érdekel.
  • Solten
    Mittomén'..
  • mrzoltan
    NVIDIA Control Center.nem?