64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
na igen, de mindent kipróbáltam tápot cseréltem, vidkártyát, memómriát hangkártyát, vinyót maradt a proci és az alaplap, egyiknek se örülnék de ez van :C -
Akuma #36841 Áhh a proci szokott az utolsó lenni, ami tönkremegy egy számítógépben... Szerintem ha már eljutott a géped a bootolásig, akkor a procinak nem lehet baja. Persze azért inkább ne legyen lesarkazva és a hűtése is megfelelő legyen, akkor legalább lehet húzni is remélhetőleg :) -
jah, köszi azt használom nem igazából nem melegszik a proci meg semmi, csak bizonyos időközönként újraindul a gép és mindent kicseréltem már rajta meg minden, prockót is de azt sajnos csak 1 óráig tudtam tesztelni, azalattt nem indult újra, pedig 10-15 percenként szokott így vontam le a logikus következtetést hogy a procim adta be a kulcsot és azt akartam megnézni hogy mi lehet a baja. meg azért teljesen megakarok bizonyosodni róla, hogy az döglött be. -
Akuma #36839 Nem és ne is próbáld! -
rap4ever #36838 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Van egy Asus M2V alaplapom. DDR2 - es. Van hozzá egy X24200+ Dualcora procim. De még nincs DDR2 memóriám. Csak sima DDR memóriám van, 2X 512MB. Az a kérdésem, hogy beletudom e tenni a memóriát az alaplapba ideglenesen addíg amíg lessz pénzem ujjra??? Bocs ha hülye vagyok:) Nem értek a lovakhoz! Az alaplapnak ugye nem lessz baja, ha nem jó bele a ram!!?? Vagy igen? -
Akuma #36837 Nameg még eszembe jutott egy progi, bár rég használtam, nem vagyok benne biztos, hogy ez az e egyáltalán :-) Everest, ha igaz, akkor magyar fejlesztésű progi (volt?) hátránya, hogy a legújabb alkatrészeket gyakran nem képes felismerni, néha hülyeségeket ír. -
Akuma #36836 Attól függ mit akarsz nézni rajta. CPU-Z -ről hallottál már? Alaplapod gyártójának weboldaláról általában lehet letölteni olyan progit, ami kijelzi a hőmérsékleti adatokat is, nameg venti fordulatszámot, meg fene se tudja még miket... -
nincs valami progi ami a procit nézi? mint a hard disk sentinel, csak prociba?:D -
ferihegedus #36834 Igen az. Jó régi darab lehet. Sztem szükséged lesz egy új alaplapra ha gépbővítést tervezel. -
ühüm -
az everestben azt találtam hogy "Socket A" a foglalat megnevezésénél.
ez az?? -
ferihegedus #36831 Everest-et tudom ajánlani. De bármelyik rendszereszköz-leíró megteszi.
CPU-IDt kell nézni. (Egyébként ha a típusát tudod, akkor csak rá kell keresned a neten...) -
ugy kérdem hogy a típus neve vagy mi a szösz -
Speedy86 #36829 az alaplapodat megnézed milyen megy bele és olyan:D
-
Hy!
lehet hogy hülye kérdés lessz: a processzor foglalat típusát hogyan tudom megnézni? -
Én is erre gondoltam, de inkább megkérdeztem...:D -
helo !
Lynx-p3 egérhez kellene valami olyan driver vagy progi, amivel konfigurálni tudom a gombkiosztást. Hivatalos driver a papírja szerint a www.ione.com.tw -n lenne, de ott meg a letöltés szünetel -.-
Esetleg akad valakinek hozzá driver, vagy van valami olyan ultimate progi, ami engedné konfigolni ennek is a gombjait ? -
Gigabyte, már csak azért is, mert újabb a chipsete. -
nem nagyon :)
lehet nincs elég hely a vinyón vagy rossz verziójú a program -
Pl. megnézed milyen alaplap van a gépben, és leszeded hozzá a megfelelő drivert... -
na szval: -
Üdv!
Lenne egy kis problémám. Kaptam kölcsönbe egy gépet és újraraktam rá az XP-t. Eddig minden jó, csak nincs hang. Az eszközkezelőbe ezt írja:
Semmi cd-t nem adott akitől van a gép... Mit csináljak? -
Melyik a jobb valasztas?
Gigabyte P35 DS3L vagy ASUS P5B SE ? -
Speedy86 #36819 mennyire vágod a partition magic-et? Hogy kellene egyik partícióbol másiknak adni egy kicsit:)
probáltam ugy hogy resizal a nagybol levágom majd hozzá a kicsihez de nem vágja le mert hibával megáll. -
majdnem rávágtam, hogy noti de aztán eszembe jutott, hogy külső vinyó
-
Nem sok, az egy egyszeru konvertalas.
Esetleg akkor van gaz, ha bekapsz kozben egy aramszunetet stb. -
Mi az esély adatvesztésre ha egy NTFS vinyót FAT32-re alakítok Partition Magic-el? -
Speedy86 #36815 Lenne még 1 problémám.
az egyik partícióbol át kéne rakni 5 gigát a vista mellé.
Partition magic ezt nem engedi mert a parancssoros résznél mindig lefagy. valami más progi esetleg? -
Speedy86 #36814 volt uj driver az nem segített de ezt a cleanes dolgot kihagytam:D
megpróbálom mi sül ki -
Köze sincs a 32bites windóznak ebből a szempontból a problémához ;) -
Tedd akkor vissza a régi BIOS-t. Néha az újabb sz@rabb mint a régi. Pl. Gigabyte lapomhoz feltettem a legújabbat, a RAM-okat nem lehetett 4-4-4-12-be állítani... :/
-
Akuma #36811 Tudtommal a 32bites windows csak 3,5 giga ramot kezel le, bár azt nem tudom ezért kifagyhat e a géped... Próbáld meg egy 64 bitessel, persze csak ha a rendszered támogatja. -
szabe #36810 Szevasztok!
Problémám akadt egy P6N DIAMOND alaplap bios flash-elése után.Miután flasheltem nem müködik a gépem 4 GB CORSAIR TWIN2X 800MHz ramommal.Csak akkor müködik ha 3GB rammal indittom.Kiprobáltam mindegyik ramot minden slotba sem a rammal sem a slottal nincs probléma,de amint vissza rakom a 4 gb ramot akkor se windowsot installozni nemtudok se indittani wint.Kékhalálozok mindig amint ezt a két müveletet végzem.
Segittséget elöre is köszönöm
-
Esteleg új drivert próbáltál? Vagy előtte driverclean... -
Speedy86 #36808 kabbe:D
proci nekem 4,9 csak a vga 1-es:D driver nélkül lefut 1-esre driverrel meg nem fut le:D -
Lefutattam mert nyekegett hogy új hardver van (?), 5.1-ről felugrott 5.4-re (processzor - jah, nem volt húzva)!! Úristen!!
-
uzsidoboz #36806 próbáltam meg h alapértelmezett legyen, de mindig elfelejti, és a másik programon is hiába állítom nem jóóó, vmi varázsló jött elő egyszee és azt nem tudom újra előhívni... -
Hi! Jobb klikk a fájlon -> társítás.. -
uzsidoboz #36804 Sziasztok!
van egy kicsi problémám bár annál idegesítőbb, nem találom windows vista-windows media playerben azt a beállítást h milyen formátumokat játszon le...
ha vki megmondaná nagyon megköszönném
köszi előre is! -
Speedy86 #36803 2400XT
azért vagy 3-4 pontot megér simán:D