64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nickelodeon #37002 sziasztok! gondom a köv.:vlc media player használata után nem kapcsol késszenléti üzemmódba a monitor. nem tudja valaki,hogy miért van ez? van esetleg egy beállítás ami szükséges? én nem találtam a probléma megoldására semmiféle beállítást. köszönöm a segítséget! sziasztok -
TomBond #37001 Hatalmas gondom van!
Nem akar indulni a gépem. Sem cd-ről sem vinyóról. Ha csökkentett módban akarom indítani akkor a crcdisk.sys-nél megáll és nincs tovább. Mit lehet ilyenkor tenni? -
TomBond #37000 Ha vistát használsz a beépített is jó. -
adataimat már lementettem róla már csak vhogy vissza kéne hozni az se baj ha üres csak legyen vhogy meg az a hiányzó rész -
melyiket ajánlod? -
TomBond #36997 Először valamilyen particionáló progival hozzál létre partíciót és utána ereszd rá a Get data back-ot. -
ÜDv!!:.
remélem vki tud segíteni a Vinyóm Samsung 80Gb.. ezen van/volt 2 partició
15 és egy 59Gb os na ezek közül az 59 es eltűnt a sajátétgép/kezelésnél azt irja "dinamikus,lemez 0, Olvashatatlan" Érdekes, hogy a Get data back meg érzékeli.. rem tudtok segíteni hogyan kell visszahozni előre is köszii -
ferihegedus #36995 Hm...ez elég gáz. Nemtom milyen alaplap, talán próbálj meg kutatni valami frissebb USB 2.0 driver után a neten. -
tonnni #36994 Feltelepitettem, azzal kezdtem a windows után és a BIOS ba is ugy van minden mint ahogy volt, a alaplapi telepitőn van valami USB 2.0 de ha rákatt akkor kiir valami angol szöveget, pontosan nem értem de valami service pack 1 et ír, nekem 2 pack van, fingom nincs mi van vele... -
ferihegedus #36993 Nem tudom mennyire akarsz nagyon kifinomult diagnosztikát, de ajánlanám az
Everest Ultimate verzióját (nem ingyenes, de torrent...). Az mindent diagnosztizál ezek közül, sőt még többet is tesz. -
ferihegedus #36992 Az ilyesmit általában az okozza, hogy nem telepítetted fel az alaplapi CD-ről a chipset (lapkakészlet) driverét. Az alaplapi CD-ről tegyél fel mindent, ami driver. Ha még úgysem megy, akkor nézz körül a BIOS-ban mert lehet h ott van letiltva valami. -
tonnni #36991 Hello!
Ujratelepitettem a windowst, és azota nem megy egyik USB se, nem ismeri fel, nagyon bánt a dolog mert egy csomo USB-s eszközt használok, Mit tudok tenni??
Légyszi segítsetek? -
gyűjtő #36990 Szervusztok!
A számító gépem hardverelemeinek ellenőrzésére keresek testreszabott diagnosztikai programokat (PL.: Processzor > CPUCool).
Szeretném, ha pl. az alábbi elemekhez tudnátok diagnosztikai programneveket javasolni (ha lehetséges, a programok elérhetőségi helyét is):
Alaplap, Winchester, Processzor, Videokártya, Memória.
Köszönöm.
-
uzsidoboz #36989 Az utolsó üzenet:
memória
pls segítsetek
köszi -
Múltkor is megcsináltam, azt baszott működni! -
jaaa, Te vagy az aki lusta lehúzni a kábelt és azért nem frissíti a fw-t? -
ha huzigálni kell a meghajtókat mint múltkor akkor nem megyek bele.
Inkább írom azzal a szarral. -
fw frissítés? -
8 szorosan írható philipsem van, viszont a régi optiarc íróm pedig tudná 8x írni, csak az új drága egyik legjobb márkájú pioneerem nem...
Na erre varrj gombot! -
Azért 2,4 mert annyival lehet írni arra a lemezre amit használsz, 10x-esen tuti nem fogsz írni mert max 8x-os lemezt lehet kapni, vagy legalább is én csak olyat láttam. -
BIZ0906 #36982 Hát ha azt akarod, hogy ne tünjön el az adat akkor ezt az időt várd ki. Vagy használj külső vinyót. -
Hi kéne egy kis help!
Van egy pár hónapos Pioneer DVD íróm, és minden lemezíró progi (pl nero, IMG burn, stb) DL lemezírásnál azt írja, hogy supported writed speeds: 2,4x.
Az a furcsa, hogy valamikor kiírja rendesen, hogy 10x, de legtöbbször csak 2,4-et ír....
Tudom, minden okos azt mondja, hogy minél lassabb, annál jobb, de így 8 giga kiírás 50-60 percet vesz igénybe...
AZért jó lenne, ha valaki segítene! -
cso ujra, megneztem a gep tipusat, ennyit találtam róla: Prestigio 8089C -
-.- -
elválasszák
elválasztják -
Matte #36977 bios gond lesz az.....
---> szervíz. -
be nem kapcsolódó laptop néha kiírja hogy previous boot incomplete
esetleg kiment benne valami ugye? -
Zack92 #36975 Megoldódott a problémám.
Összeakadt a codec-al...letöröltem és müködik!
Üdv -
Köszönöm szépen a választ!Akkor kb 7 méter és egy fal nem lesz akadály
-
Zack92 #36973 Sziasztok!
Vki tudna segíteni?
A problémám az lenne, hogy ma feltelepítettem a Final Fantasy 7 nevezetű játékot...elindítom...fekete képernyő...csak a hangot hallom....
Üdv
Zack92 -
Matte #36972 szia
tapasztalatom szerint ez semmi mástól nem függ, mit a közbeeső falak vastagságától és számától. Nálunk volt úgy, hogy a router kb 10-12 méter távolságban volt, közbeesett 2 fal, amik szabvány vastagok voltak.
Így 5ös jelerősségen ment (5ből), maximum sebességen. -
D00M #36971 Köszi, majd próbálkozom!
-
Sziasztok!Remélem jó helyre írok kérdésemmel kapcsolatba.Tesóm most szeretne venni magának egy új számítógépet és az internetet megszeretnénk majd osztani a két gép között.A modem az én szobámban található ami az emeleten van.Az ő szobája azonban a földszinten van.Egy D-Link DI-524-es vezeték nélküli routerben gondolkoztunk hogy az internetet megosszuk az én és az ő gépe között.Azonban ő attól fél hogy a falak miatt amik a szobákat elválasszák nem fog az internet az ő gépén elérhető lenni.Ezzel kapcsolatba szeretnék választ kapni hogy igaz-e vagy sem továbbá hogy ez a router megfele-e erre a célra?A válaszokat előre is köszönöm! -
Matte #36969 lehet kapni kifejezetten erre a célra készült tisztító ruhát, ha nem akarsz költeni / keresgetni ilyent, akkor egyszerűen nagyon puha ruha + ablaktisztító. :) -
Matte #36968 szia
A dell optiplex gx 110-ben két memóriamodulnak van hely, méghozzá két darab SD-RAM-nak, szóval nem hogy DDR2, de még DDR 1 modult sem tudsz belerakni. :) remélem tudtam segíteni. -
Matte #36967 szia.
gyanítom hogy nincs ilyen funkcióbillentyű a laptopon ami a billt zárja, legalábbis én olyan lapot még nem láttam ahol ilyen lenne. Már a biosba sem tudsz belépni, tehát indításkor sincs billentyűzeted?
Ha elárulod a pontos típust, akkor kicsit előrébb lennénk. :) -
Matte #36966 szia. haveertól áthozod a vinyóját, teszteled vele. Ha jó, akkor áthozod a tápját, teszteled vele.
Egyébként ilyen nekem is volt, s ha finoman megigazitottam a vinyón a tápkábelt akkor elindult újra :))
kb 2 évig ilyen volt a gépem. Az a vinyó tápcsatlakozójának a gondja volt. Szerintem 50-50% hogy alaplap vagy vinyó gond.
-
K Ace #36965 Hi. Laptop kijelző tisztításáról tudna vki vmit mondani? Mivel tisztítsam, mivel ne? Könnyen karcolódhat? -
Üdv!
lenne egy olyan problemamm hogy nem müködik a bill.-zet a laptopon. semilyen gonbot nen tudok hasznalni....nincs esetleg vmi konbinacio, amivel fel lehet ezt oldani, vagy esetleg mas megoldas?
fontos lenne!!! köszi -
Van 1 régi nagyon oldszkúl gépem:D Dell optiplex gx 110, az érdekelne hogy ebbe beletehetek e 512 es DDR2 ramot, vagy max mennyit lehet beletenni? köfi előre is