64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nem, sima 4:3-as. -
Wide-os monitorod van? -
Ez a videó 1280*720p -s.
De így néz ki:
Akkor miért van ott alul felül még egy-egy fekete sáv is? -
ja amugy ujraindult az ocsem gepe azonnal ahogy a winfos bejott volna.... ujratettem a winfost.. a szuz winfost leallitanam de ujraindul a gep magatol! leallitom es elindul a gep............ hw hiba? valami utkozes lehet vagy mi? -
huh aszem ilyen nekem is volt.... ujraformaztad a lemezt?
probalj meg masik telepito lemezt!
ha ugyan az akkor vincsi.. esetleg ram.. valakinek mas otlet? -
-
Hali !
Kollégánmtól hoztam egy gépet, Wint kéne ráhúznom, de valamiért megáll a telepítés 34 percnél és onnan sehová !!! Nem fagy de már vagy egy órája csak itt áll, ilyenkor mi lehet a baj ?
Elég gyenge gép 2,4 -es cerka .... -
ferihegedus #37075 Hát ez az örök probléma sajnos. sosem tudhatod mi van vele. Én is rengeteget szívtam ilyesmivel.
Elvilek ahhoz hogy lássák egymást egy hálózatban, annyi kell hogy a MUNKACSOPORT-juk megegyezzen. Ezt be tudod állítani a Vezérlőpult/Rendszer-nél. Ha még így sem az igaz, javaslom a 'Hálózati hely hozzáadása' opciót, ahol az IP címek alapján fel tudod venni a másik gépet. Csak meg kell nézden az IP-t. (tudom h a router dinamikus IP-t ad, de az egy-egy azonos gépnél tök ugyanaz mindig :D ) -
Sziasztok!
Egy rövid de szájbarágós segítséget szeretnék kérni otthoni hálózat beállításához. A szitu a következő:
1. asztali PC vezetékkel kapcsolódik a routerhez
2. notebook vezeték nélkül kapcsolódik ugyanahoz a routerhez
Az istennek sem tudom rábírni őket, hogy lássák egymást, illetve a megosztott mappákat. MIt szúrhattam el, vagy mit kell beállítanom, hogy működjön? MIndkét gépen XP SP3-van.
Köszönöm! -
apróhirdetés jobb felül... -
piamania #37072 HEllo!
Egy olyan progi érdekelne,amivel a beszkennelt dolgokban javítani tudnék.Pl.:számokat átírni,vagy neveket.Remélem érthető vagyok.köszi -
Orionk #37071 Sziasztok!
E L A D Ó --- 160 GB Samsung winchester--- 9,000 forint
érdeklődni: [email protected]
Üdv., -
JoinR #37070 Hello all!
Van egy Gigabyte 8500GT-m, és szeretném húzni, de semmivel sem sikerül, mivel mindig visszaállítja az alap órajelre azonnal "alkalmazás" után. Rivatuner, ATItool, nTune, mindennel próbálkoztam, mindegyik felismeri, húzok a csúszkán, alkalmaz, de visszaállít. Lehetséges attól, hogy passzív hűtésű, és gyárilag le van blokkolva?
Másik kérdésem: Videókarira van dugva monitor+TV is dualview módban. Kezdetben normálisan működik,de kis idő elteltével (fél óra) a monitor elkezd vibrálni (TFT monitor). Az az érdekes, hogyha felveszem a frekvenciát 60-ról 75-re, mérséklődik a vibrálás, de akkor is látszik. Ha kihúzom a kábelt a TV-ből, egyből megszűnik a vibrálás. Ötlet?
Jah még ha single módban csak a monitor megy, de össze van kötve a TV-vel a gép, akkor is képes vibrálni. -
8Mb-os netem van. -
storm111 #37068 Üdv! Valaki világosítson már fel a virtuális memória mikéntjéről, mert nem igazán vágom mi is ez.. A múltkor kiírta a gépem hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi. belenéztem a vezérlőpultba, a teljesítménynél, ott 768 mb-ra volt állítva. Érdemes ezt fentebb venni? mennyi az ideális mérete? Thx és üdv -
Rufios #37067 Attól függ hogy milyen a hűtése. Ha aktív hűtésű kb. 50 C-ig jó a passzívak meg akár a 70-80 C-t is bírják. -
Rufios #37066 Hali!
Kérdésem az lenne hogy tudna-e valaki progit ajánlani az svf tömörítésű file-okhoz mert a neten utánanéztem és hj split-et ajánlotta de amikor összeraktam a file-t (90 MB-os darbokban volt) szintén csinált belőle egy svf-et csak a teljes méretben. Total Commanderben ha klikkelek a file-ra kihoz egy elvileg rar tömörítésű iso file-t. de nem sokra megyek vele mert alapból svf-et lát.
Ha valaki tud segíteni vagy ismeri ezt a tömörítési formát írja már meg mit kellene tenni vele.
Előre is köszi. -
vicktory #37065 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a videó kártyán a memóriák mennyi hőmérsékletet bírnak?Az enyémen a memóri hőm:45C a GPU:51C
-
Szerintem minimum 4Mbites net kéne, hogy ne szaggasson. -
Ha szar a neted akkor persze hogy szaggat.
-
Hy.Ha hd videót akarok nézni kell vmi + hozzá.A karim 8600gt támogatja.De ha a gametrailersen hd videt nézek az szaggat.Miért?17colos moncsim van. -
Üdv
Újra én, teljesen mégsem oldódott meg az előző problémám, de már annyira rájöttem hogy mi okozza. Szóval 22-es monitorom van és a windows media player illetve a classic csíkozza a videókat amiknek 704x396 a felbontásuk, viszont az 1280-as videókkal semmi gond, más lejátszók tökéletesen viszik mind2-őt. Ha valaki találkozott már hasonlóval plz help
Ja igen ha lejjebb veszem a monitor felbontását megszűnik a gond, ugye úgy a képe ocsmány
Másik gépen természetesen jól működik
-
rap4ever #37060 Köszönöm a választ! -
Nyilván, ha szar a hűtés akkor lehet baj. -
PCI-E frekvencia húzás más dolgokat csesz szét. pl winchester
A kártyát Windowsból szokás húzni. -
rap4ever #37057 Ja és hogy ha emelem az alaplap chipsetjének a feszültségét abból lehet e baj:D -
rap4ever #37056 Sziasztok!
Van egy Asus EN8600GT videokarim. A Biosban felhúztam a PCI Slot frekvenciáját, és javított a teljesítményén. Az alap beállítás 100Mhz, és 140 ig lehet húzni. Én óvatosan csak 10-et húztam rá, de már az is láthatóan javította a kari telljesítményét. A beállításokat visszaraktam alapra. Az a kérdésem, hogy sérűlhet e a kártya ha felemelem a PCI Slot órajelét? -
Nekem win98-nál volt ilyen,én tudás hiányában újraraktam. -
Hali!
Valami nincs rendben a videókarimmal. Tegnap leállt a gép, aztán belenézek és a vga kilőtte a hütőventi egyik kis rugós tartópöckét [gondolom hirtelen túlmelegedés miatt volt a shutdown]. Visszatettem, windows-ban minden olyan gyors amilyen volt, de aztán betöltöm a GRID-et és a kezdő videók utáni töltésnél kb. 1 fps/5 sec van...még egy alt+f4-et is alig tudok nyomni...eddig nem volt vele gond, a demó nem csinált ilyet soha. Aztán megnéztem más játékot is amivel nem volt probléma, ott is ezt csinálta...nagyobb füst effekteknél beakad a kép, össze-vissza pixelesedik vagy 10 másodpercre aztán megy tovább.
Valaki találkozott már ilyennel? -
köszi szépen, megpróbálom majd. -
Esetleg a fényképezőgép memóriakártyájáról is meg lehet próbálni visszaállítani.Nekem onnan is sikerült hibátlanul...
ezzel a kis progival -
igen, nézegettem én is a guglit, csak kíváncsi voltam, hogy ajánlotok e valamit a sok közül. -
Get databack, Ontrack Easy Recovery, in Google serach file recovery -
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Barátnőm bátyja a gépéről letörölt véletlenül úgy 500 fényképet, amire szükség lett volna. Tudtok ajánlani valamilyen progit amivel vissza lehet őket állítani? Egyenlőre nem tudom, hogy NTFS vagy FAT32 filerendszert használ, úgyhogy mindkettőre szükségem lenne 1-1 progira. Az oprendser XP ennyit tudok.
Köszi a segítséget. -
ocsem gepe nem akar elindulni... winfos xp elkezd tolteni majd sotet lesz a kepernyo.. es az udvozlo kepernyo mar nem jon be csak ujraindul a gep.. szerintetek ez tap vagy xp? -
rasty18 #37047 Sziasztok!
Az a helyzet hogy van egy Dell Inspirion 1300 notebook és szeretném ha nem csak 8 MB(alap beállítás) használna a videokártya memoriaként hanem lehetöleg többet. Sajnos a biosban nem tudom átállítani mert nincs ilyen opció csak tudatja velem hogy 8 MB használ de nem tudom átállítani a video beállításoknál meg csak saturációt és brightnesst lehet állítgatni.
Próbáltam már Bios frissitést de az sem segített .

PLZ help
elöre is köszi
-
Sony oldalan a tiushoz tartozo tartezekok megtalalhatok.itt -
Tudom sajnos nem teljes mértékben ide tartozik a kérdés de hátha.
Egy SONY DCR-HC40E típusú videókamerához kéne egy töltő mert sajnos az nem volt neki. Na már most ehhez milyen töltő kellene és hol tudok venni ilyet?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Ez hulyeseg ? -