64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hali! Van egy Ati X1200-esem és a GPU órajele 57MHz-en áll, 400MHz helyett! Ezt hogy tudom visszaállítani az eredeti értékre, vagy legalábbis többre?
-
Sziasztok!
Egy érdekes kérdésem lenne... Szóval, mikor elkezd felállni a win, minden elzmény nélkül a következő variációk valamelyike következik:
1. Minden OK, feláll a rendszer, semmi probléma (ez a legritkább)
2. Újraindul a gép
3. Kékhalál, vmi dumával, hogy ha nem először látom ezt a képernyőt, akkor ezt és ezt csináljam (amiket hiába próbáltam)...
4. Monitor elsötétül, viszont minden más megy, semmire nem reagál a gép (se a reset, se a power gomb megnyomása nem segít) csak a táp lekapcsolására :)
Egy másik partícióra tettem fel egy új win-t, az nagyjából működik, bár néha annál is tapasztalhatóak a fent említettek...
Mi lehet a probléma? Esetleg vmi hardware gond? Vagy ha régi win-t törölném és annak a helyére tennék újat, az segítene?
Előre is köszi! -
asd16 #37120 köszi de ez se dobott rajta semmit :S:S:S:S
nem értem hogy miér most kezdte el csinálni ezt a hülyeséget...
nah akkor marad a jó öreg FORMAT C: :D -
amd dual core optimizer probalt meg ezt hatha segit -
demeron #37118 Nekem problémám lenne, és nem tudom mivel, de remélem legalább valami tippet tud adni valaki mi lehet a gond.
Konfig:
AMD Athlon 64 3200+
MSI K9MM-V (AGP)
2 GB DDR2 667 SDRAM Infineon
MS Industral KY-400ATX táp
Windows Xp Pro SP2
többi szerintem nem lényeges.
MSI ATI RX1650 pro TD512 van eddig, és teljesen jól müködik, nincs vele semmi baj.
Vettem egy Sapphire HD 3650 512MB GDDR3-as AGP-s kártyát. De bajom van vele.
Belerakom, instalálom és elindul minden jól, elinditok bármilyen játékot, teljesen jól fut, kártyához mérhető sebeséggel és követelménnyel, 5-30 perc után monitor kikapcsol és leáll a gép, de led kijelző még ég, ventik forognak mintha csak kártya halt volna be. Alapból CCC terhelés alatt 60-65 fokot ír, normálban 50%. Ez minden elérhető drivernél Sapphire-s AGP-s hotfixel, 8.0-8.6 bétáig, omegával, windows reinstallal, megtörténik. Bizonyos időközönként hajlandó visszalépni windowsba 640*480ban összevissza színekkel ati2dvag.dll hibával. Windows reinstall új kártyával se segített.
Vajon mi lehet a gond? Driver? Táp kevés? Más hardver túl régi neki? Vagy csak gyári hiba?
Visszarakva 1650Pro tökéletesen üzemel. Annyit még mikor 3650et installálom driverrel, windows restart után csak 800*600ban jön be és nem jól beállított frekivel stb.
Remélem tud valaki legalább ötletet mondani. -
asd16 #37117 sajnos igy is ugyanugy "speedhackel" a játék... :(
akkor sztem FORMAT C: lesz :S
azért köszi a segitséget -
üdv
UGAt
ha gondod van a logoműhelyben segítenek is,... -
gondolom hogy amd ,-az szokott ilyeneket csinalni...
akkor azt kell csinalni hogy a feladat kezeloben a folyamatoknal ki kell keresni a jatek exe-jet(amelyik gyorsan fut),jobb eger, ott affinitas beallitas ,es ott egy pipa legyen .. -
schamps #37114 sziasztok!
lehet hogy rossz helyen kérdezem de uj vok a forumon!
logo készítéshez mien progit ajánlotok? -
Üdv!
Most vettem meg az új gépem. C2D E4700, 2Gb RAM, 8600GT
Először csak egy vinyó volt benne, arra fölraktam az xp-t, de elsőre nem non sikerült (Utána beleraktam egy másikat, de ez mind1). Aztán csináltam egy gyors formázást és utána újraraktam. Most fölment, de amikor elindul a gép mindig megkérdezi, hogy melyik operációs rendszert akarom elindítani. És ott van kétszer az xp. Mindig az elsőre megyek, de nem tom, hogy ez lassítja-e a gépet vagy valami...? És hogy lehetne megoldani formázás nélkül? -
asd16 #37112 igen -
két magos proceszorod van? -
asd16 #37110 üdv!
az a gondom,bajom hogy ma elkezdett olyan dolgokat csinálni a gépem hogy néhány játékban olyan gyorsan történnek a dolgok hogy nem birom irányitani , más játéknál meg semmi baj...
valami 5let hogy mi lehet a baj?! -
Orionk #37109 Sziasztok!
Segítséget kérnék szépen. Van egy videofájlom, amely 9 gigás. Ezt a videofájlt szeretném ketté vágni, hogy ráférjen egy-egy dvd-re. Hogyan tudom ezt megtenni, hogy kettévágom?
Tudom, hogy van rengeteg program, amely ilyet tud csinálni, de sajnos egyet sem ismerek.
Tudnátok program neveket modani, illetve, hogy honnan tudom letölteni, és pár szóban, hogy hogyan kell használni.
Előre is köszönöm szépen. -
Seeed #37108 Hali!
Vettem egy HP Photosmart C3100 multifunkciós nyomtatót és tettem bele tintapatront, de csak színeset. Scannel meg nyomtat, de nem fénymásol. Az lehet a baja, hogy nincs benne fekete patron?
-
pl. -
Tud valaki ajánlani olyan progit amivel mp4 video filet tudnék mpeg-be vagy avi-ba konvertálni? -
slepyjohny #37105 Sziasztok, egy kis segítsgé kellene. Van egy Gef fx5200 td128 lg videokártyám, ez nem is lenne gond, csak az a nagy problémám, hogy a videokártyán van egy DVI-D(csak digital, analóügra nem lehet alakítani), illetve egy s-video kivezetés. A normál D-sub kivezetés az úgy van megoldva, hogy a kártyán van egy 14(2*7) tűből álló csatlakozási lehetőség, amire egy soros kábel szerűséget kellene rádugni, és ennek a másik oldalán van a d-sub csatlakozás. Mellékelek egy képet és akkor látjátok, hogy pontosan miről bezsélek. ha valamelyikőtöknek van egy ilyen kivezetése feleslegbe, vagy esetleg tud olyat aki tudna ilyet gyártani az légyszi szóljon. Előre is köszi. Üdv,
slepy
-
nyullabsheriff #37104 Rádugtam! 450w-os tápom van. amit kaptam a videokártyához (2molexből 1 vga csati)csak az egyiket használtam fel mert a tápomon van 1 db vga csati a másik meg az hogy nincs több molex csatlakozoóm.(1DB DVD-ÍRÓ, SATA-S ÁTALAKÍTÓ, 2DB MOLEXBŐL 1 DB VGA CSATI) -
Vki pls segítsen már olyanban,hogy Mzillával megnyitom pl az SG-t,és nem jelennek meg a képek,meg a betűtípus is más,háttér sincs,semmi. Myvipnél se jelennek meg a képek bejelenkezéskor. Régen is csinálta ezt,és asszem vmi billentyűkombináció segített rajta. Valaki nem tudja melyik az? :] -
Rádugtad a video kártyára a tápkábelt? Nem elég amit az alaplapról vesz fel, közvetlenül a táphoz kel csatlakoztatni mert baromi sokat eszik. Ha igen akkor lehet, hogy a tápod nem bírja. -
Köszi.
Nem tudja valaki ,hogy hol tudnék routerhez 12V-os adaptert venni?
-
nyullabsheriff #37100 hétfőn vettem egy 8800GT-t!
Az a baj hogy nekem általában mindig akadnak a VGA-kal vmi problémák.
XP újrarakva, gép átnézve, de semmi olyat nem találtam ami rossz lenne. De csak mondom hogy bekapcsolom (mintha még nem lenne bemelegedve a gép) 10perc múlva bejön a fekete kép amin vmozgathatom az egeret meg hang is van, de a Ctrl+Alt+Delete-re elmegy az egér. Egy restart és minden helyreáll, nem megy el soha a gép (na de az embert csak idegesíti). Ha vki tudja hogy mi a probléma írjon! -
köszi -
#37054 ? -
attitude #37097 Hello!
Mit jelent az, hogy: "Megtisztítani a RAM modulokat"??
És hogyan kell ezt csinálni?
És Xirol, melyik filmből van ez a kép?? :P
Köszi!! -
Számos lehetőség van. Egyik pl. hogy letölti az uxtheme patch-t és a Deviantart.com-on keres témát. -
hy.egy haverom bajban van.volt neki vmi windows vista skinje xp-re.vmit elbarmolt és le kellett törölnie.Most minden klasszikuson van neki és az undorító.Honnan lehetne leszedni neki egy xp skint(mert az sincs neki) vagy még egyszer letölteni a vista skint?Vki segítsen. -
pl Nero DiscSpeed kiírja
Itt töltsd le: link -
Melyik az a program amivel a DVD lemez médiakódjának a típusát tudom megnézni? -
Sziasztok!
Logitech MX1000-es egérhez keresek magyarnyelvő leírást,de nem találok sehol,ha valakinek van esetleg ilyen egere,az megmondaná nekem,hogy mennyi idő alatt töltődik fel? -
Sehogy, mivel a proc.ban van a memóriavezérlő, annak órajelét emeled, a memó órajele is emelkedik. Szóval itt a tuningnak memó fog gátat szabni. Meg kell nézned hogy mekora max. órajelet bír. -
Akkor mi a teendő? Ezen az 1:1 aranyon hogyan tudok valtoztatni? A proci mar 275-ös fsb-n jó lenne, de a memóriat hogyan tudom 400-ról feljebb húzni? -
Ja, ez a Winchester magos.. Van belőle 2000MHz alapórajeles verzió is. Val.szeg. a lap belenyúl, és visszaoszt mert ekkora fsb-t nem bír a memória, nem bootolna. Qool&Quiet: kapcsold ki, instabillá teszi a tuningolt rendszert. -
Nem találok olyan beállítást ahol dram:fsb aranyat lehetne megadni :S
-
Alapon, azaz 9es szorzóval 200-as fsb-vel (v. external clock-al) 1800Mhz-n 400Mhz-n megy a ram... -
9-es szorzó a max...A proci bírja a 275-öt, így ~2500Mhz-n megy, azonban ilyenkor az osztót felviszi 14-re így lesz ~178 a memória (344).
Qool&Quiet maradhat v kikapcsoljam? -
Az meg hogy lehet? 200-as fsb-vel 400MHz-n megy a Ram. 275-össel meg 550MHz-en?! Nem is bootol. Allítsd a szorzót 10×-re, és finoman emelgesd az fsb-t, meg a feszültséget ha szükséges (cpu+ram). 220-as fsb-vel a proc már 200 Mhz tuningnak lesz kitéve, a RAM meg 440Mhz-el fog menni. -
Nálam a K-lite codec van installálva, konfigurációknál beállítható hogy ne így legyen (4:3/16:9 stb, képméretek). -
Segítenem kell egy viszonylag régebbi gépet húzni,(A8N-SLI, a64 3000+, 2×512 ddr400 geil) azonban ha a procit felviszem 9es szorzón 275-ös fsb-re, a 400as memókat leviszi 354mhz-re... Ha beállítom a memóriák értékét 400-ra vagy feljebb, bootolás közben megáll a gép...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy a memóriákat hogyan tudnám tuningolni?