64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • mademan
    Sziasztok!
    Videót szeretnék készíteni a Windows Movie Markerrel,de amikor már kész,és el szeretném menteni a videót wmv formátumba akkor ezt irja ki:
    Katt katt
    PLS SEGÍTSETEK
  • gurubefree
    Probald manualisan. Letoltod es te tlepited. De azert takarits ki a reg.-et elotte szerintem .. de vannak nalam okosbbak is.
  • Fergio
    elvileg a böngésző megcsinálta mert mindig kiirta hogy sikeres volt a telepítés
  • gurubefree
    Bocs .... fel is telepitetted ?? Nem mindegyik bongeszo csinalja automatikusan. En a FLOCK-ot hasznalom es az csak letolti de manualis kell telepitenem.
  • Fergio
    xp-m van. szóval akkor mi a teendő?
  • Barny
    OK.koszonom mindenkinek a valszokat:D
  • gurubefree
    Nem ezt a VISTA csinalta.
  • Fergio
    Üdv

Olyan problémám lenne hogy ha jutubos videót néznék nem jeleníti meg a lejátszót csak kiirja hogy szedjek le uj flashplayert. Többször próbáltam hogy leszedtem ujrainditottam a gépet de még mindig nem oldodott meg.
  • Solten
    Nod. Trendmicro.
  • Barny
    melyik eszik legkevesebbet a rambol?
    Avast Professional
    Vast Home
    NOD32
  • davidka003
    link ?
  • Máté94
    Sziasztok!
    Én egy magyar oldalt keresek amin autós hátterek vannak.H betűvel kezdődik és nem a HVTM-re gondolok.Kék színű az oldal.
  • Barny
    Ezt letoltom
    Az AMD64-es verzio ugye 64bites??
    Megprobalom a Vista 64 Ctalystot felrakni majd
  • Solten
    Az biztos hogy jó ideig kevés driver lesz hozzá.
  • Solten
    Most jött ki, elég új.. Játékra nem hiszem hogy alkalmas. Bár a 64bites XP a Server 2003-as kernelére épül. Atomgyors és atomstabil. Játékok gyorsaságával se volt problem.
  • Barny
    de milyen es megeri feltenni??
    vista??
  • Solten
    op.rendszer
  • Barny
    miaz a Windows Server 2008 ???
  • davidka003
    Google? Hiába mondanák privát oldal címeket, nincs regisztráció.
    Keress olyat ahova nem kell regisztrálni.
  • Barny
    Hello
    Tud valaki torrent linket ahonnan letolthetem a Windows Xp SP3 x64 5512 valtozatot???
    Fontos a 64BIT a ram miatt!
  • davidka003
    Érdekes nekem már megjelenés óta fent van és semmi probléma nincs vele.
    Minden játék ugyanúgy fut, mint XP-n. Mindenhez van Vista driver.
  • broman191
    Én nem használom, ha lehet nem is fogom...
  • Tufa
    több mint fél éve nem volt még egy hibaüzenetem sem, nem mondanám bugosnak. Egy gyenge gépen nyilván lassú is...

bro: sp1 fent van
  • ferihegedus
    Hát annyi bugot mint abban a szarban van még az SP10000-rel sem fognak tudni kijavítani. Te tény h használ, haveromnak volt baja vele és megoldódott.
  • broman191
    SP1 van fent? Ha nincs akkor töltsd le, telepítsd fel, állítólag sok bugfix van benne.
  • ferihegedus
    Hát nem tudom, de a Vista az tuti defekt...
  • Tufa
    Mitől lehet az hogy Gigabyte P35-DS3 (realtek) alaplapi hangkártyán, hiába van legjobb tudomásom szerint mindenhol 5.1ben az audio, sehol nem akar menni csak 2.0ban. Tesztben az összes hangszoró szól. Új driver, új codec pack(k-lite), több féle lejátszót is próbáltam már, filmnél és zenénél is.. Vista van fent egyébként.
  • rooney8
    Újra formáztam a vinyót, de most csak egy darab volt a gépbe. Most is ugyanazt írja ki: Melyik op rendszert akarod elindítani? és kétszer az xp... Az egyik oszt társam mondott valamit, hogy a biosba kell állítani a boot-olásánál, de ő se non tudja.
  • Solten
    Az egyik főmenü a biosban (milyen lapod van?)...
  • Rufios
    köszi
  • davidka003
    Kattints az első fájlra(flt-sfea.001) és jobb gomb társítás. Társítsd hozzá a winrart. Utána meg simán nyisd meg a fájlt. Benne lesz egy ISO.
    Azt húzd egy mappába. pl: C:\sfea
    Így ki is van csomagolva.
    De amúgy van NFO is és abban benne van minden.(flt-sfea.nfo) Azt megtudod nyitni jegyzettömbbel.
  • Rufios
    az addig rendben van csak hogy nem rar file-ok vaanak benne hanem flt-sfea nevű file-ok és a rar alap nem is ismeri. Webes szolgáltatásból meg hj split-et írta ki ehez a file típushoz. azonban az csak összerakja egy svf file-á.
  • davidka003
    svf az csak egy ellenőrző fájl.
    A RAR-okat kell kicsomagolni WinRAR-al.
    Jobb klikk az első rar darabon és kibontás és így kapsz egy ISO-t, amit betudsz mountolni Daemon Tools-ba vagy Alcohol 120%-ba.
  • Rufios
    Hali!
    HAli!

Kérdésem az lenne hogy tudna-e valaki progit ajánlani az svf tömörítésű file-okhoz mert a neten utánanéztem és hj split-et ajánlotta de amikor összeraktam a file-t (90 MB-os darbokban volt) szintén csinált belőle egy svf-et csak a teljes méretben. Total Commanderben ha klikkelek a file-ra kihoz egy elvileg rar tömörítésű iso file-t. de nem sokra megyek vele mert alapból svf-et lát.
    Ha valaki tud segíteni vagy ismeri ezt a tömörítési formát írja már meg mit kellene tenni vele.
    Előre is köszi.
  • billywood
    ezt pontosan hol találom?
  • demeron
    Próbáltam 8.6-os bétát, semmi eredmény. Bár csak béta. Inkább jó lenne tudni nem gyári hibás-e. Mondjuk semmilyen olyan más nem következtet arra. Nincs pixelhiba, széteső monitor meg ilyenek. Egyébként ATi hivatalosan már nem támogatja AGP-t.
  • ffxi
    3-4 ezerért szeretnék venni mikrofonos fejhallgatót. Fontos, hogy a mikrofonon legyen mute lehetőség. Tudtok ajánlani ilyet?
  • Solten
    Ezzel az AGP-sekkel sokan szívnak. Driverhibának tűnik, küszöbön a Catalyst 8.6 hátha...
  • Solten
    Biosban: load optimized defaults. Elment, restart.
  • Solten
    Próbáld meg a Catalyst CC-ben a csúszkákkal..