64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • tommyg
    hát azt hogy jobban hűtsön nem lehet állítani, de igen lehetséges hogy ettől kapcsol ki.
    csak akkor kapcsol ki ha játszol?
  • rooney8
    Üdv!

Ha játszok a gépemen (Asus P5K, C2D E4500, 2GB RAM, Geforce 8600GT) akkor kb. 20 perc múlva mindig leáll. Ez lehet attol, hogy nem eléggé hűt a ventilátor? Olvastam, hogy a biosba lhet állítani, de nem tudom hogy hol.
  • Solten
    Lehet hogy tele van adware/spyware-al egy értelmes víruskeresővel át kéne fésülnöd...
  • Solten
  • erieskrisz
    szia mijen virusirtod van illetve probald meg kaspersky online scenert az sok mindent megtalal amit mas viruskereso nem
  • xtimer
    Ja és még olyan is előfordult hogy minden program megfagyott, még az óra sem számolt, viszont az egér vígan szaladgált a képernyőn :D
  • Mordoc911
    HURRÁ, sikerűlt, működik, 1000+1 hála a segítségért!!!!
  • xtimer
    Helló újra!

Jópárnapja leírtam ide a problémámat, utánna a gépen sikerült egy sikeres víruskeresés-t végre hajtani(igaz semmi komolyat nem talált..) viszont azóta minden addigi probléma megszűnt és teljesen új problémákkal küszködik a gép. Most feltűnően lassú a gép, jóval tovább bootol a win, mint ahogy kellene. Ha megpróbálok egyszerre több programot futtatni, akkor lefagy vagy az egész gép, vagy csak az egér :P
    Egyszerűen nem tudok rájönni hogy mi lehet a baja. Leginkább vírusra gyanakodok, mert az előző problémák(fagyás, újraindulás, stb.) ahogy észrevettem mostanában nem csak nálam merültek fel...ha valaki tudna adni valami tippet hogy mi baja lehet a gépnek annak nagyon örülnék!!
  • Solten
    Szívesen
  • Mordoc911
    ok kössz a segítséget
  • Solten
    NTFS
  • Mordoc911
    Milyen fájlformátumra particionáljam a wincsit? FAT, FAT32, NTFS-re?
  • Mordoc911
    ok kössz akkor megkeresem (xpben)
  • Solten
    Vistában leírtam (), XP-ben meg mittomén' már rég használtam. Valahol a a vezérlőpulton belül lesz.
  • Mordoc911
    Azt hol találom meg?
  • Solten
    A windows lemezkezelőjével particionáld aztán formázd.

(Vistában: vezérlőpult -> felügyeleti eszközök -> számítógép kezelés -> lemezkezelő)
  • Mordoc911
    Hali, vedtem ma egy új wincsestert, mikor berakom a windows felismeri de a sajátgépben nem jelenik meg.Illesztőprogival frissitve sem jelenik meg, a biosban meg látni...
    Mit tegyek hogy használhatü legyen???
  • Barny
    megy!!!!!!
  • Ventura82
    Hali.
    Azt szeretném kérdni, hogy az AGP-s 6600 gt videokari megy 4x-es AGP slotban?
  • Solten
    Töltsd már le a legújabb drivert envidiáéktól...
  • galmat
    Most vettem egy Gainward 9600 GT-t. Beraktam a gépbe,xp start.. DE hiába telepítem a cd-ről a drivert, nem ismeri fel utána se. Ismeretlen eszközként van jelen.. Vmi megoldás,tipp? (WinXP SP2-esem van)
  • Solten
    És a Gigán a Zalman kúler röhehes játékszer a dupla slotos Artic Cooling-hoz képest :)
  • Sordoran
    a hivatalos oldal szerint a HD3850-eshez képest a HD3870-es 3%-al jobb, ez pedig a leggyorsabb HD3850-es, 8%-al gyorsabb, vagyis még a 3870-est is veri!!!
    na azért ez nem rossz :D
  • Solten
    Nem kamu, a Zalmanos Gigabyte is 26k...

Ez hihetetlen b@szki...
  • Sordoran
    5ezer forintos hiányt okoz gépvásárlásba, de én is ezt vetetem meg, és hozatom el tesómmal :D
    ha tényleg igaz minden, rohadtul megéri!
    és bubble game van hozzá XD
  • czky
    Ez!!! De nagyon!!!
  • erieskrisz
    bocs az off ert de meg azt szeretnem megkerdezni hogy ojan 20 ezer ft m van videokarira ennyiert mi a legjobb szerintetek
  • erieskrisz
    kosszonom szepen es meg egy kerdesem lenne most egy 8500 gt m van mennyivel jobb egy ati x1950 gt
  • Barny
    melyket vegyem??
    a mostanimat bekell tennem masik gepbe!
    ASUS vagy FSP?
  • The Protector
    sztem nincs köze a kettőhöz.sztem vehetsz bele ddr3-as memóriás kártyát.
  • erieskrisz
    sziasztok az volna a kerdesem hogy van 1 ASUS M2V alaplapom es csak a ddr2 es ramokat tamogatja de ha vesszek bele egy videokartyat ami ddr3 as vagy 4 es memoria van azt kezeli e vagy azt sem valasszokat ellore is kosszi
  • gurubefree

Beszelek hulyeseget.

Mi van a szerzodesedben ???? Valamit csak alairtal .....
    Velem megcsinaltak , bar az mobil net volt. Szepen alairtam a unlimited es a vegen kaptam egy levelet , hogy 3GB feletti letoltes miatt feleztek a sebesseget mert az apro betusbe le volt irva hogy blablabla.
  • gurubefree
    Hat az eleg bizar lenne , hogy 8MB letoltesert fizetsz es 3MB sebesseget kapsz. Mondjuk ez sok mindentol fugg. Pl. mit bir a vonal ... lehet hogy toljak neked 8MB-val de a vonal nem birja ( ez nagyon ritka ) Szokott lassabb lenni de ez mar sok. Fel kell oket hivni hogy teszteljek a vonalad.
    Nekem 20MB netem van de van amikor 6MB jon masodpercenken.

Most meg lassu is ... olyan 7000 korul szokott lenni.
  • The Protector
    elképzelhető az h 8mb-os netem 3gb-os letöltéskorlátos?
  • Met
    Legutolsó helyes konfiggal sem indul el?
    Nem lesz nagyobb baja ha kikapcsolod az újraindítást, dob egy kékhalált és kiír valami hibaüzit amit ha leírsz utána lehet nézni, hogy mitől van.
    Mit raktál fel utoljára ami után elkezdett újraindulgatni?
  • Solten
    Kösz, végre felfogtam hogy mit szeretett volna...
  • LoDMaSt
    Bejelentkezel a tonline.hu n és valahol az adatoknál részletesen ki vannak listázva az elmúlt 30 napos le és feltöltéseid.
  • The Protector
    hát nézd én nem tom.de valahol a sajátot meg lehetne nézni és nem a díjcsomagokat mert mi változtattunk párszor.szal ha ijen nincs h kerekperec leírja akkor neked sem kéne eeree a szarr az idődet pazarolnod.
  • Solten
    Na ne fárassz. Most keressem meg neked? Bár a téonlájn oldala valóban marhára átláthatatlan. pdf fájlokba teszik a díjszabást.
  • The Protector
    és ezen mit kéne keresnem.itt kapnék választ a kérdésemre.