64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Jó ég, mit bénáztok egy egyszerű programmal?
Múltkor leszedtem, simán-lazán.
-
Hát én még mindig nem tudom,ogyan csináljam,nem fut a program,de még így sem lehet törölgetni a fájljait.A másik meg,hogy megmondom hova rakja fel magát,erre csakazértis a c-re telepítődik,program filesbe. -
jólvan akkor nem csak én szoptam vele :P nem volt egyszerű leszedni az tény... -
Ennél gecibb programot még az isten nem baszott,mscinfogban nincs ott az exe-je,amit ez elindít.Ha kurva gyors vagyok,akkor udom leállítani.Hogyan tudnám letörölni a gépről,amikor a saját unistall szarjával nem lehet letörölni? -
Nem tudom leállítani bazz,azt írja,hogy a hozzáférés megtagadva.Agyonlőném azt,aki ezt kitalálja,had állítsak már le bármit a gépen,ha akarom leállítom az explorer.exe-t. -
Hát ez egy kibaszott szar,örülök,hogy végre el tudtam indítani egyáltalán FF-et,kb 20x indítottam újra a gépet,mire sikerült idáig eljutnom,folyton lefagyott.Ráadásul nem lehet leállítani,mert egy cigány a készítője.Kitöröltem a fájljait csökkentett módban,de az sem segített. -
Veszett modon elegem van.
"TMPIN2 is the temperature of your CPU"
Na mindegy halnap kiderul , amiota dumalunk meg nem allt meg
-
128 fok kissé erős lenne a CPU nak...
Csak nehogy a végén valami gy*kér emós konzolos váljon belőled..
-
Akkor jol van .... csak egy f@sz erteket mutato sensor.
koszi
Ha holnap se jutok semmire soha tobbet nem veszek , es hasznalok szamitogepet
Veszek egy gameboy-t .......
-
Ezt találtam (OC fórumok):
TMPIN2 is a 'dead' sensor. It's on the chip, but not connected to anything, hence the strange readouts. -
"TMPIN0 is the inside temperature in your computer.
TMPIN1 is the outside temperature of your computer.
TMPIN2 is the temperature of your CPU."
Ime ..... Szoval a CPU 128 fokos ?????
-
Mar jon a M3A32-MVP Deluxe WiFi
Mi ez a TMPIN2 ???? -
Gigabyte-ot vegyéé'... -
Egy masik lap Asus M3A32-MVP Deluxe WiFi ugyan csak 790FX egy Phenom 9500-el.
-
Ime ... Mi a szosz ez a 128 fok ?????? TMPIN2
-
Valami nagyon gatya !!!!! 
-
Na jó. MSI deszkát se veszek (bár nem is ált szándékomban)...
-
E8200 -
szerintetek egy 6000+os athlon vagy E8200? -
%&$!&£$&^$!&£^$!^£$&$&!£$&
-
Vissza osztottam a memoriat 800ra el sem indult a gep -
Sosem találkoztam ilyen problémával... Illetve a Hyper tápom mikor haldoklott, és meg is hót. De az táp hiba. -
Csinal olyan dolgokat most hogy na. BIOS alap beallitas 12,5 x 200 . Az AMD ODU meg 2.6GHz ir es a memoria sem 1066Mhz megy. Na ezt magyarazza meg valaki. -
Tegnap este problema nelkul ment ... Most reggel bekapcsoltam par perc utan csak egyszeruen leallt. -
Megy kiralyul ...... netezek azt egyszer csak leall. Se kep se hang.De meg be sem lehet kapcsolni. Valmikor orak hosszaig megy .. most utoljara 10 percig. -
Hello. Nem bootol? -
Sziasztok
Mi okozhatja a gep teljes leallasat a tapon ugy hogy vissza sem tudom inditani ???
koszi -
A Logitech szoftvere sem látja az egeret. De az eszközkezelőben pedig ott van. -
Egy kis gondom támadt most reggel a Logitech MX1000-es egeremmel. Tegnap este feltettem tölteni és mikor ma reggel levettem nem világított rajta a töltöttség jelző led és az egér sem működik. Viszont ha visszateszem a dokkolóba akkor maximumot mutat a töltöttségre. Már próbáltam reset-elni a dokkolót is és az egeret is. Külön is meg egyszerre,de semmi... megse mukkan az egér.
Ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban azt szívesen venném. -
szóval automatikusan kikapcsol az integrált vga ha beleteszem a rendeset...köszi a segítséget már nem birok tovább várni:D:D:D -
ezért az nem számít :) csak be tudom fejezni 2 hsz be :P -
az integrált vga-t azt a biosban kikapcsolod. az az alaplapra van integrálva ugye. ami a rendszer memóriából fogna le. de mivel neked az nem kell. -
én azt nem értem hogy amit a 37287-be irtam alaplap az az amibe akarom tenni a cuccokat és az van mellé írva h integrált vga max 198mb az nem jelent problémát???:S -
szal hajrá :) -
ha jól látom, akkor belemennek a cuccok a lapba. pci-e-s szal a vga-k belemennek. 775-ös a foglalat szal a cpu is belemegy. mondjuk gyenge az a 667-es ram támogatás. -
bocs rossz alaplapot adtam meg ő lenne a valós alaplap -
cs all van ez az alaplapelég gagyi nem is az a lényeg(ez a régebbi alaplapom amit nem használok) most hanem az hogy elbírja-e a Q6600-at ésezta videokártyát vagyezta videokártyát azért kérdem mert most még nem szeretnék alaplapra költeni majd később ha lesz rá pénzem:P egyébként melyik grafikuskártya a jobb? -
szal marad a nod :) -
gondolom ez trial... -
link