64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • BIZ0906
    Azért kiváncsi lennék hány vírus lehet a gépeden XD
  • Ari18

Ha másnak nincsen baja akkor lettöltöm én is,ez a technikám
  • bardocz
    És attól nekem jobb,hogy a teljes programmal nem megy ez a xar?:) Max jobban szidom a gyártót,most így egyedül én tudom a gépet elindítani a családban:D
  • Solten
    Megbízható oldal? Olyan mint a megbízható politikus..

Tehát nem létezik.
  • Ari18
    Nem töltök szarokat,csak torrentezek megbízható,meghívós oldalakról.Ott semmi gond nincs.
  • Solten
    Jaja, neten nem kapok én se, jó a Trend micro IS tűzfala is, de ha letöltesz valami gyanús sz@rt, nem árt átvizslatni egy progyval.
  • Ari18
    A NOD egy kalap szar,csak fogja a gépet.Nem használok semmiféle vírusírtót,és 1év 2hónapja tökéletesen megy a VISTA ,ha tud az ember netezni akkor felesleges a vírusírtó.
  • Solten
    Öhm, különféle technikákkal nem lesz trial... . Nekem nagyon bejött, a 2007 detto.
  • norbi56
    terhelés alatt 85fok
  • bardocz
    Totál belassítja a gépet,a sajátgép lassú most.Nod32 meg nekem sem jön be,amikor spíware terminátor talál valamit,az meg nem :-) Régebben jobb volt szerintem.
  • bardocz
    Csak halkan elmondom,hogy trial verzió.És ezt a szart leállítani nem lehet,meg unistallálni,és kurvára nincs kedvem újrarakni a windowst.
  • stargatelost
    üdv!

lett egy újabb problémám....

szóval a hanggal van néha gond. minden ok nélkül néha elmegy, ilyenkor pedig befagy a windows, nem tudok megynitni a tálcán semmit, csak a restart segít.
    itt még jó a hang:

itt már nem:
  • Barny
    szivesen
  • RockkerRocky
    köszi !! akkor fel is rakom még 1x kössz !!!!
  • Barny
    Gyorsabb kb 15%-kal!
    Tobb ramot tud hasznalni(3,5GB)
    Sokkal stabilabb
  • RockkerRocky
    csövi infó kéne a Windows Service pack 3 ról. most szedtem le és nem tom meg e éri hogy feltegyem. mennyivel másabb / jobb mint a 2es service pack ???
  • Barny
    helotok...Nokia 7610-es telefon elvisz 2GB-os memoriakartyat???
    konkretan ezt
    Apacer Multimedia Card 2GB MOBILE DUAL VOLTAGE

PLEASE HELP!
  • davidka003
    "linket (hiteleset). ne csak vagdalózzunk vaktában, mert ilyet én is tudok..."

Milyen linket? Olyan sehol nincs, hogy beismerik, hogy lefizetik az oldalakat. :D
    Mindenütt az van, hogy díjakat nyert, meg hogy milyen tökéletes közben meg egy nagy szar.

"A NOD32 rendelkezik a világ legtöbb Virus Bulletin díjával,megjelenése óta egyetlen szabadon élő vírust sem engedett át."

LOL.
  • reaper4
    :DDD mér nem fizet? :D a szemét :)
  • Solten
    A f@szt győzlek meg.. ;) Majd ha fizet a trend micro.. :DD
  • Solten
    Avast is klassz. A home-ot használtam az meg kissé butított a fizetőshöz képest, ez meg is látszott keresésénél. Az igaz hogy nincs 100%-os vírusírtó.
  • reaper4
    ok meggyőztél. (nemááám :D) amúgy nem vagyok elájulva tőle... használom. nincs gondom. győzz meg :D
  • czky
    Énmeg Avast-ot használok. És? Picit érzékeny, csinál hülyeségeket, de műxik. Sztem egyik vírusírtótól sem kell elájulni. Nod-ot szerettem, de sajnos utálja a 64bites Vistát. xD
  • Solten
    Figyi, kipróbáltam már vagy 15 féle internet securityt illetve antivírust... Úgyhogy nodtól nem kell elájulni.. :)
  • reaper4
    szal nem tudtok semmi ténylegeset felmutatni :D meggyőző :P
  • reaper4
    nehogy már 40-45 fokkal sírjatok :) sokkal többet bír a proci üzemi hőfokon. amúgy is nyár van...
  • norbi56
    basszus akor nálam baj van az E4400-al 2.2-re húztam de terhelés nélkül nem esik 45 fok alá mi baj lehet?vagy ez így jó gyári hűtővel?
  • Solten
    Ami sz@r, az sz@r. Hiába szépíted. :)
  • reaper4
    táp, vírus, akármi. sajna ez ilyen. cpu hőmérséklettel semmi gond. vga-t, ram-ot meg a lap-ot is kizárnám. sok az x-akta pc-nél.
  • reaper4
    "Csak lefizetnek mindenkit, hogy azt mondják, hogy milyen jó." linket (hiteleset). ne csak vagdalózzunk vaktában, mert ilyet én is tudok... bár mivel nekem semmi gondom vele, így egyenlőre úgysem váltok.
  • gurubefree
    Sziasztok

Van valami progi amivel a tapot lehet tesztelni ??? 5 percenkent ujra indul a gep ....
    Mi okozhatja meg ezt ??? CPU ha tul meleg ??? ( 40 fokos ) Lehet valami rosszul van beallitva es leold ??? VGA ??? Gyorsan kell irni nem tudom meddig megy ez a fos
    Kivettem az egyik memoriat , meg lehuztam az egyik kartyat ... CPU Stab. teszt , a gep 2 perc mulva leallt , 38 fokos volt a CPU ...
    Mi a f@szom van mar ezzel a fos talicskaval ???
  • davidka003
    NOD egy szar. Csak lefizetnek mindenkit, hogy azt mondják, hogy milyen jó.
    Én Outpost-ot használok, az NOD-nál sokkal jobb, de nem kezdőknek való, mert csak akkor erős ha normálisan van beállítva.
  • reaper4
    nem vok otthon vírusírtó hatékonysági sorrendben, de már évek óta nem érzékelem, h vírus okozna bármilyen problémát is nálam és nekem ez elég.
  • reaper4
    nekem meg van 1 router ami rendesen szűr :) a nodot meg nem kéne szvsz ennyire leírni...
  • Solten
    Nod egy f*s, felét nem találja meg mint ez (kipróbáltam).
  • Solten
    Sorry nem gondoltam hogy ekkora szopi lesz, tényleg használom, és semmi gáz. Nagyon jó. A Tűzfala is szuper.
  • reaper4
    csodálod, h felkapom a vizet? no comment... amúgy meg köszi, de kihagyom. nod- mellett se volt soha problémám. csak gondoltam kipróbálom ezt is (kár volt).
  • Solten
    Jól van, mit kapod fel a vizet? Ne égesd magad. Próbáljátok ki a trial verziókat. Ezek talán nem agyonwarezolt sz@rok:

link

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a warez része (crack) az egyénre bízva :D

• reaper4
    az ,h elindítom a setupot és össze vissza fagy, az valszeg az én hibám(nameg bardocz-é). remek következtetés.grat
  • reaper4
    ja valszeg mi vagyunk a bénák.lol