64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Solten
    "A DDR2 és DDR3-as vidikarik között, csak a core és a memory clock a különbség?"

Ennél azért kissé bonyolultabb a dolog...
    Egyszerűbben: a DDR3 kevesebb volton üzemel (kevésbé melegszik) és magasabb órajelekre képes.

"És hogy miért kell megszorozni 2-vel a memory clock-ot, hogy az "igazit" kapjuk meg?"

Szerkezeti felépítésből adódóan pl. egy 800-as DDR2-nél IO-puffer órajele 400 MHz, ezt meg szorozni 2-vel és az a memória külső órajele.
  • rooney8
    Üdv!

2 kérdés: A DDR2 és DDR3-as vidikarik között, csak a core és a memory clock a különbség?
    És hogy miért kell megszorozni 2-vel a memory clock-ot, hogy az "igazit" kapjuk meg?
  • ferihegedus
    Hát ez nem 1 jó ötlet...mármint a külső... Tedd fel a gameket nyugodtan sztem. Aztán hogyha le akarod szedni akkor a Programok telepítése és törlésében csináld... Aztán a mappákat is töröld a Program Files-ból. Még 1 kis Registry Mechanic és kész. :)
  • laci3000
    Hi,

Van egy elég combos céges notim, és szeretném lebukásmentessen kipróbálni némi kis játékkal.
    Véleményetek szerint ezt hogy tudnám kivitelezni?
    Én első körben egy külső vinyóra gondoltam amelyen fel lenne telepítve egy vista+driverek+játék(ok)
    A kérdésem az lenne ha újraindítom a gépet a bedugott külső vinyóval akkor az átveszi-e a belső vinyó funkcióját (mintha az lenne a beépített)
    és ha szórakozom egy kicsit akkor ennek az akciónak marad-e nyoma a gépben és haigen akkor micsoda (és hogyan lehet eltávolítani?)
  • Attila8805
    Köszi de sajnos így se találtam meg.
  • Solten
    c:\users(v. felhasználók ugye...)\felhasználói név\appdata\local\temp
  • Attila8805
    Hali all!
    Egy kicsit off de ez az eggyetlen segítség topik amit gyakran látogatnak és nem akartam ennek a csip-csup kérdésnek topikot nyitni mint más emberek.
    Na de térjünk a tárgyra:D
    A neten megnyitottam egy dokumentumot amit átírtam és mentettem.
    De nem mentés másként-el hanem csak simán és az lenne a kérdésem hogy így hol találom meg?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Máté94
    HELP!
    37397!
  • bardocz
    Megoldódott minden,csak újra kellett indítani a gépet.Csak ugyebár nem akartam minden szar telepítése után restartolni,aztán elfelejtődött:-)
  • Solten
    ?
  • gurubefree
    Nekem Plasma van ... 50". Nekem a Plasma jobban bejon de kicsiben nincs.
  • The Protector
    az uye nem gáz ha lenyomok egy töredezettségmentesítést az mp3-lejátszómra?
  • gurubefree
    A Samsung !!!!
  • Solten
    Legalább is, nálam akkor volt ilyen "diavetítés"..
  • AlieN911
    Értem! EZ vagy EZ
    Ezek jok? Nem kell nekem 100cm++.. olyan 66 körül elég! Sztem
    Illetve vlaki segitene, hogy miket kell nézni egy ilyen vásárlás esetén?
    Legrosszabb esetben marad a 19es LCD moncsi!
  • Solten
    link
  • Solten
    nincs installálva a vga driver.

Alaplap típusa?
  • Solten
    lol tényleg... Szerintem a lap cpu support oldalában bízz.
  • gurubefree
    Kihagytam .... 42" felett Plasma , ez alatt LCD.
  • gurubefree
    Nem tudom 100k-bol mire futi ..... de az teny hogy 42" a hatar a felett az alatt LCD. Szoval LCD es szerintem egy 26" ki jon belolle. A masik hogy nem is igazan van ekkoraban plasma
  • AlieN911
    Olyan 100k körül!
  • AlieN911
    Hali!

Olyan kérdésem van, hogy játékra,netezésre stb melyik a jo TV? LCD-Plazma stb? Pár honap mulva lehetséges, hogy beruháznék egy ilyenre!
  • bardocz
    Jah meg nem találom alaplap cd-jén hangkártya drivert,és gőzöm sincs milyen fajta,és honnan szedjem le,valahogy máshogy nem lehet bele hangot lehelni?
  • SovereignX
    1333 sorry!
  • SovereignX
    Bár valószínűleg a 65 az igaz :(.

A másik kérdesre vissza térve 1330as FSB proci 1066os alaplapba? - Nagy valószínűséggel nem de... :((((((( -
  • SovereignX
    A te linkeden tényleg 65 van. Én pl a Globalt választottam az elején ott 45 van.
    http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&l4=0&model=1320&modelmenu=2

Na most melyiket vegyem figyelembe? :D
  • bardocz
    Miért van az,hogy a firefox meg az explorer is marha lassan görgeti az oldalt,ilyen diavetítés szerüen?Amúgy maga a net gyors,minden betölt gyorsan,de a hörgetés nagyon lassu
  • Solten
    A gyártó honlapján tökre nincs hogy támogatná ez a lap a 45nm procikat.. Egyébként ezt klasszul látható a lap cpu support oldalán...
  • Solten
    OMFG... Úgy értettem partíció létrehozása -> formázás.. De ha ez megvan akkor f*ngom sincs miért nem műkszik.
  • SovereignX
    Új processzor vásárlása előtt állok és sajnos van egy kis gondom. ASUS P5L-MX alaplapom van és egy Intel Core2 Duo E7200 procit néztem ki. Az egyik problémám az lenne, hogy az alaplaphoz mellékelt leírás szerint
    65 nm-es procit támogatja. A gyártó honlapján viszont az van, hogy a
    45 nm-est is. Akkor most melyiket vegyem alapul? Vagy mint a két infó jó csak monjuk BIOS frissítés kell?
    A másik kérdésem ezzel kapcslatban, hogy bár az alaplapomba a max FSB 1066 attól még egy 1333as proci bele mehet? Mett a memóriám is pl 800Mhz-es de az alaplap max 667-et tud. A gép lebutította aztán minden jó.

A válaszokat előre is köszönöm!
  • theprob
    mit nem írtam le rendesen? meg van már formázva de mit érek azzal ha particiókat csinálok azon kívül, hogy hogy fel szeletelve a vinyó?
  • Solten
    Persze hogy tippelgetek, mivel nem írod le értelmesen a problémád. Egy zsír új vinyót partícionálni és formázni kell. Úgyhogy csináld már az istenért...
  • theprob
    De nem csak a winfos nem látja, hanem el se indítja a vinyót, csak villognak az oldalában lévő vinyót, semmit sem csinál vele, fel sem pörgeti. Lenne köze a particionálásnak ahhoz elinduljon a vinyó, ha meggyőzöl rőla, hogy komolyan ez ehet a baj és nem csak tippelgetsz akkor elhiszem.
  • int
    Estetleges más emberek számára az innen mutató link az ati egyik pach-e elérhető amely után tökéletesen ment a káryta és megszűnt a telepítési probléma
  • int
    Hi nemrég vettem egy agp-s hd2600xt -t a gyári cdről telepítve nem megy a directx ez a link talán segít és eleséli a történetet is
    http://www.hoc.hu/index.php?p=news&y=16275
  • gurubefree

Ime az OCZ 1066MHz memoria

Be van allitva 800Mhz-re a BIOS-ban.
    Valami otlet ???
  • Solten
    Na szóval, partícionáld azt a külső vinyót.
  • Solten
    Tényleg, na ne mond. Nem az a gondod hogy "nem megy" a vinyó". Tehát a rendszer nem észleli?
  • theprob
    hát annak nincs köze az usb-hez.
  • Solten
    Nem kell ennek is a partíciót beállítani/formázni?