64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ja az:Dazt tom de a vírusfertőzés megmarad? vagy "meggyógyul" a gép? 

elég láma vagyok még ilyen téren
-
Feltéped a házad oldalát és látod az alaplapodon hogy ott figyel a gombelem...
-
"akkor a vírus is eltűnik???"
nem egészen...
-
milyen elemet kell kikapni???:Dez nekem is jól jönnne mert valami szar vírus itt bassza a gépem 3 napja nod32 meg baszik kiirtani(próbáltam nem tudja)akkor a vírus is eltűnik??? -
C-mos: A számítógép BIOS-beállításait tároló, elemmel védett memória.
Pl. Tuning esetén, vírusfertőzésnél "elállítódhat" a működőkepés konfig. C-mos clearel hozod vissza az "alapbeállításokra".
Áratanalítsd a gépet (konnektorból kihúz), Kapd ki az elemet a foglalatból egy percre majd tedd vissza. -
-
-
lehet h én vagyok a noob, de mi az a C-mos clear? -
Próbálj ki egy C-mos cleart, a vinyót meg állítsd be 1st boot-ként. -
Hiaktok!
Ma épp HL2: DM-ezek (nem tudom mennyire számít :D), amikor egyszercsak váratlanul újraindul a gép, de bebootolni nem tud, DOS-os kezelőfelületen bejön egy hibaüzenet: "Reboot and select proper boot device, or insert boot media in boot device and press a key" bármit megnyomok a billentyűzeten, a hibaüzenet megismétlődik.
Ami tanácsokat kipróbáltam, de nem működtek: Bios-ban bootolási sorrend átírása, akárhogy állítottam be, semmi változás nem történt. Csökkentett üzemmód, hiába nyomom az F8-at mint az őrült, semmi nem történik (lehet hogy vmi más is kell csökkentett üzemmódhoz?). Sőt még a gépben lévő CD-t is kiszedtem, szintén semmi nem történt.
Még a ventit is kitisztítottam, hátha azzal van a probléma, de azzal sem :| -
Áhhhhhhhhh sikerült :D
A szerver géphez beírtam a DNS-kiszolgáló címet :D -
Tehát a szerver:
És a kliens:
-
Na akkor összefoglalva.
Van 2 gép. Szeretném a netet megosztani. Vettem UTP kereszt kábelt, futtattam az otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat létrehozása varázslót, mindent beállítottam. Aztán a "szerver" gépnek beállítottam ezt:
A "kliens" gépnek pedig ezt:
Látják is egymást a gépek, ping-et is "lefuttattam" az is jó volt, de a net azért se akar menni... -
ez nem lenne jobb? -
Diik.lehet,hogy majd linkelek kepet ha tudok..
ilyet lattatok mar vagy hallottatok!!!!!?????????
EuroCase..............................
12-os drotjaim megolvadtek egy-ket helyen ahol nagyobb terhelest kapnak!!!!!!!!!!WHAAAAAAAAAA
csak birja ki holnapig mert veszek uj taapot!!
Ez milyen lenne>Corsair VX450 14k? -
Hali !
Kis help kéne :
kollégámnak nem régen húztam új wint, ment is minden szépen, de ma visszahozta a gépet, hogy akad nála ajáték.
A jelenség: beakad a hang, elismétel mindent 3-szor addig áll a kép majd egy kicsit megy tovább rendesen, utána újból beakad ...
Mi lehet a baj ilyent még nem láttam eddig ?
Vett bele egy új hangkártyát de azzal is ez van ....
THX ! -
Szoftveres mérés az nem mérés.
De azért ajánlott lecserélni a tápod. -
Hát beszarok. Még álitgattam ip címet meg minden fost, már mindent megpróbáltam, erre meg most ezen a gépen csak úgy jó a net, ha a helyi kapcsolat-ot (ami a másik gép "kapcsolata") letiltom. És persze a másik gépen még mindig nincs net. Most már nem is látják gymást...:S:S:S 

-
tmisi #37464 Az a 12V durva.
Én még átmenetre sem tennék be ilyen tápot, úgyhogy hajítsd kifele minél hamarabb, különben maradandó égési sérüléseket szenvedhettek el.
-
Field Value
Sensor Properties
Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h)
GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode)
Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / G33 / P31 / P35 Series
Chassis Intrusion Detected Yes
Temperatures
Motherboard 31 °C (88 °F)
CPU 29 °C (84 °F)
CPU #1 / Core #1 25 °C (77 °F)
CPU #1 / Core #2 25 °C (77 °F)
GPU Diode 37 °C (99 °F)
WDC WD1600AAJS-00PSA0 28 °C (82 °F)
Cooling Fans
CPU 3122 RPM
Chassis 2676 RPM
Power Supply 2960 RPM
Fan #4 2380 RPM
Voltage Values
CPU Core 1.41 V
+3.3 V 3.34 V
+12 V 13.59 V
+5 V Standby 5.19 V
VBAT Battery 3.06 V
DIMM 2.07 V
Ezmeg everest!!!
Mi a gond??
Jelenlegi taap atmeneti(nagyonszar)
EuroCase 400W 12V=24A
A taap a baj?
nemfog elegni a gep?
Tapba most vettem egy Enermax 12cm-es ventilatort(azota csinalja ezt)
-
DIMM VOLTAGE(everest)2,07V -
Hardware Monitoring : ITE IT8718F
Voltage CPU : 1.41 V
+3.3V Voltage : 3.34 V
+5V Voltage : 5.02 V
+12V Voltage : 13.59 V
DIMM : 1.07 V
VTT : 1.87 V
VBAT : 3.06 V
Processor Fan : 2934 rpm
Chassis Fan : 2566 rpm
Power/Aux Fan : 2872 rpm
FAN3 : 2280 rpm
Processor Temperature : 31 °C
Processor Temperature (Core 1) : 39 °C
Processor Temperature (Core 2) : 39 °C
Mainboard Temperature : 27 °C
:
Video Monitoring : ATI Catalyst Driver
GPU Temperature : 37 °C
:
Hard Disk Monitoring : S.M.A.R.T
Hard Disk Temperature WDC WD1600AAJS-00PSA0 : 27 °C
Everest is ezeket irja!!!!!!!!!
12V-naal valami nemkooser(biosban 13,76V)!!!!!!!!!!!!
HELP!!!!!
-
Az 1. gépbe usb-vel jön a net és integrálva van a hálózati adapter vagy hogy hívják azt :) Én is úgy csináltam ahogy te, de nem jó. Most fix ip-t állítottam be és most már látják egymást, de net még nincs :S -
Hali!
Gondolom egyik gépbe 2 hálokártya van! Amelyik gépbe megy a net, azt ugy csináld h. az közvetlenül csatizik a netre és ezen keresztül fog a másik gép csatizni! Megcsinálja a hálot, utánna a msik gépen meg azt állitsd be h. egy másik sz.gépen keresztül fog kapcsolodni! Én igy csináltam, és jo!
Sok sikert! (lehet 1-2 lépés kimaradt, de ez a lényeg) -
Üdv!
Van 2 gépem. Mind2re szeretnék netet "varázsolni" :) De nincs routerem, ezért azt mondták, hogy utp crosslink kábellal kössem össze a 2 gépet. Ezt meg is tettem, lefuttattam az otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat létrehozása varázslót, de még csak nem is látják egymást a gépek. Tűzfalak ki vannak kapcsolva. Mi lehet a probléma? -
csabamester89f #37457 sziasztok! nagyon fontos! nem érdekel valakit gyári bontatlan dobozban lévő garanciás mitac mio a701 gps/pda/mobil? térkép nélkül, a telefon függetelen! nagyon fontos lenne! irjatok üzit köszszép -
Puhos #37456 Hi!
"és ha nem jó akkor meglehet valahogy oldani?" Igen új alaplap, proci, vga, stb... -
csak AGPs videókártyát tudsz belerakni... -
kuxikah #37454 hello 8600 VGA kártyát szeretnék venni az ABIT IS7-E2 alaplapomba de nem tudom hogy jó-e ebbe PCE-I-s kártya , és ha nem jó akkor meglehet valahogy oldani? -
Megvan:
link -
TomDantes #37452 Ok, kösz, de bocs hogy értetlenkedek, de én ezt hogy keressem meg?
valamelyik topic...bocs ha hüyle vagyok ,de ez rajtom most hogysegít? -
Ez nem AGP-s? Barny v. Medeman v ki a fene berakott egy hotfix linket valamelyik topikba. -
TomDantes #37450 A netről leszedtem a legújabbat, csakhogy!!! Először a cd-n lévőt telepítettem, aztán le szedtem a netről a legújabb drivert de nem tudo mtelepíteni ! Ezt írja ki
,,Setup did not find a driver compatibile with your current hardwere or operating system. Setup will no exit. " -
legújabb drivert telpítsd ne amit hozzá adtak -
TomDantes #37448 Üv. Sürgősen, nagyon kéne a segítség!
Vettem egy új VGA-t egy Radeon HD2600XT-t. Nos, a gond az, hogy a legtöbb játék menüje ilyen szar lett tőle...alig lehet elolvasni a betűek, mintha hibás lenne.
Mi a fene baja van?!
Egyébként Amd 1700+ és mésfél giga ma van a gépben.
De mitől lett majdnem indegyik game menüje hibás?! A régi VGA-val jó volt, ezzel az új HD2600xt-vel meg nem!
A kártyához való driver fel van feltelepítve. Légyszi segítsetek, mert midnjárt felrobbanok a méregtől. -
Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni Ehhez a Genius videocam trek webkamerához a drivert?
THX -
és perverz...
-
Kiváncsi voltam mit fogsz írni... 
[de buzi vagyok] -
-
Tehát csak az órajelek magasabbak? :)