64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • norbi56
    ja az:Dazt tom de a vírusfertőzés megmarad? vagy "meggyógyul" a gép?elég láma vagyok még ilyen téren
  • Solten
    Feltéped a házad oldalát és látod az alaplapodon hogy ott figyel a gombelem...
  • Solten
    "akkor a vírus is eltűnik???"

nem egészen...
  • norbi56
    milyen elemet kell kikapni???:Dez nekem is jól jönnne mert valami szar vírus itt bassza a gépem 3 napja nod32 meg baszik kiirtani(próbáltam nem tudja)akkor a vírus is eltűnik???
  • Solten
    C-mos: A számítógép BIOS-beállításait tároló, elemmel védett memória.
    Pl. Tuning esetén, vírusfertőzésnél "elállítódhat" a működőkepés konfig. C-mos clearel hozod vissza az "alapbeállításokra".

Áratanalítsd a gépet (konnektorból kihúz), Kapd ki az elemet a foglalatból egy percre majd tedd vissza.
  • Solten
  • MaSzKa
  • Kicsikiraly
    lehet h én vagyok a noob, de mi az a C-mos clear?
  • Solten
    Próbálj ki egy C-mos cleart, a vinyót meg állítsd be 1st boot-ként.
  • Kicsikiraly
    Hiaktok!

Ma épp HL2: DM-ezek (nem tudom mennyire számít :D), amikor egyszercsak váratlanul újraindul a gép, de bebootolni nem tud, DOS-os kezelőfelületen bejön egy hibaüzenet: "Reboot and select proper boot device, or insert boot media in boot device and press a key" bármit megnyomok a billentyűzeten, a hibaüzenet megismétlődik.

Ami tanácsokat kipróbáltam, de nem működtek: Bios-ban bootolási sorrend átírása, akárhogy állítottam be, semmi változás nem történt. Csökkentett üzemmód, hiába nyomom az F8-at mint az őrült, semmi nem történik (lehet hogy vmi más is kell csökkentett üzemmódhoz?). Sőt még a gépben lévő CD-t is kiszedtem, szintén semmi nem történt.

Még a ventit is kitisztítottam, hátha azzal van a probléma, de azzal sem :|
  • rooney8
    Áhhhhhhhhh sikerült :D
    A szerver géphez beírtam a DNS-kiszolgáló címet :D
  • rooney8
    Tehát a szerver:

És a kliens:
  • rooney8
    Na akkor összefoglalva.

Van 2 gép. Szeretném a netet megosztani. Vettem UTP kereszt kábelt, futtattam az otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat létrehozása varázslót, mindent beállítottam. Aztán a "szerver" gépnek beállítottam ezt:

A "kliens" gépnek pedig ezt:

Látják is egymást a gépek, ping-et is "lefuttattam" az is jó volt, de a net azért se akar menni...
  • Banyapapa
    ez nem lenne jobb?
  • Barny
    Diik.lehet,hogy majd linkelek kepet ha tudok..
    ilyet lattatok mar vagy hallottatok!!!!!?????????
    EuroCase..............................
    12-os drotjaim megolvadtek egy-ket helyen ahol nagyobb terhelest kapnak!!!!!!!!!!WHAAAAAAAAAA
    csak birja ki holnapig mert veszek uj taapot!!
    Ez milyen lenne>Corsair VX450 14k?
  • lac coo
    Hali !

Kis help kéne :
    kollégámnak nem régen húztam új wint, ment is minden szépen, de ma visszahozta a gépet, hogy akad nála ajáték.
    A jelenség: beakad a hang, elismétel mindent 3-szor addig áll a kép majd egy kicsit megy tovább rendesen, utána újból beakad ...

Mi lehet a baj ilyent még nem láttam eddig ?
    Vett bele egy új hangkártyát de azzal is ez van ....

THX !
  • davidka003
    Szoftveres mérés az nem mérés.
    De azért ajánlott lecserélni a tápod.
  • rooney8
    Hát beszarok. Még álitgattam ip címet meg minden fost, már mindent megpróbáltam, erre meg most ezen a gépen csak úgy jó a net, ha a helyi kapcsolat-ot (ami a másik gép "kapcsolata") letiltom. És persze a másik gépen még mindig nincs net. Most már nem is látják gymást...:S:S:S
  • tmisi
    Az a 12V durva.
    Én még átmenetre sem tennék be ilyen tápot, úgyhogy hajítsd kifele minél hamarabb, különben maradandó égési sérüléseket szenvedhettek el.
  • Barny
    Field Value
    Sensor Properties
    Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h)
    GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode)
    Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / G33 / P31 / P35 Series
    Chassis Intrusion Detected Yes

Temperatures
    Motherboard 31 °C (88 °F)
    CPU 29 °C (84 °F)
    CPU #1 / Core #1 25 °C (77 °F)
    CPU #1 / Core #2 25 °C (77 °F)
    GPU Diode 37 °C (99 °F)
    WDC WD1600AAJS-00PSA0 28 °C (82 °F)

Cooling Fans
    CPU 3122 RPM
    Chassis 2676 RPM
    Power Supply 2960 RPM
    Fan #4 2380 RPM

Voltage Values
    CPU Core 1.41 V
    +3.3 V 3.34 V
    +12 V 13.59 V
    +5 V Standby 5.19 V
    VBAT Battery 3.06 V
    DIMM 2.07 V

Ezmeg everest!!!

Mi a gond??
    Jelenlegi taap atmeneti(nagyonszar)
    EuroCase 400W 12V=24A
    A taap a baj?
    nemfog elegni a gep?
    Tapba most vettem egy Enermax 12cm-es ventilatort(azota csinalja ezt)
  • Barny
    DIMM VOLTAGE(everest)2,07V
  • Barny
    Hardware Monitoring : ITE IT8718F
    Voltage CPU : 1.41 V
    +3.3V Voltage : 3.34 V
    +5V Voltage : 5.02 V
    +12V Voltage : 13.59 V
    DIMM : 1.07 V
    VTT : 1.87 V
    VBAT : 3.06 V
    Processor Fan : 2934 rpm
    Chassis Fan : 2566 rpm
    Power/Aux Fan : 2872 rpm
    FAN3 : 2280 rpm
    Processor Temperature : 31 °C
    Processor Temperature (Core 1) : 39 °C
    Processor Temperature (Core 2) : 39 °C
    Mainboard Temperature : 27 °C
    :
    Video Monitoring : ATI Catalyst Driver
    GPU Temperature : 37 °C
    :
    Hard Disk Monitoring : S.M.A.R.T
    Hard Disk Temperature WDC WD1600AAJS-00PSA0 : 27 °C

Everest is ezeket irja!!!!!!!!!
    12V-naal valami nemkooser(biosban 13,76V)!!!!!!!!!!!!
    HELP!!!!!
  • rooney8
    Az 1. gépbe usb-vel jön a net és integrálva van a hálózati adapter vagy hogy hívják azt :) Én is úgy csináltam ahogy te, de nem jó. Most fix ip-t állítottam be és most már látják egymást, de net még nincs :S
  • AlieN911
    Hali!

Gondolom egyik gépbe 2 hálokártya van! Amelyik gépbe megy a net, azt ugy csináld h. az közvetlenül csatizik a netre és ezen keresztül fog a másik gép csatizni! Megcsinálja a hálot, utánna a msik gépen meg azt állitsd be h. egy másik sz.gépen keresztül fog kapcsolodni! Én igy csináltam, és jo!
    Sok sikert! (lehet 1-2 lépés kimaradt, de ez a lényeg)
  • rooney8
    Üdv!

Van 2 gépem. Mind2re szeretnék netet "varázsolni" :) De nincs routerem, ezért azt mondták, hogy utp crosslink kábellal kössem össze a 2 gépet. Ezt meg is tettem, lefuttattam az otthoni vagy kisebb munkahelyi hálózat létrehozása varázslót, de még csak nem is látják egymást a gépek. Tűzfalak ki vannak kapcsolva. Mi lehet a probléma?
  • csabamester89f
    sziasztok! nagyon fontos! nem érdekel valakit gyári bontatlan dobozban lévő garanciás mitac mio a701 gps/pda/mobil? térkép nélkül, a telefon függetelen! nagyon fontos lenne! irjatok üzit köszszép
  • Puhos
    Hi!

"és ha nem jó akkor meglehet valahogy oldani?" Igen új alaplap, proci, vga, stb...
  • desigo
    csak AGPs videókártyát tudsz belerakni...
  • kuxikah
    hello 8600 VGA kártyát szeretnék venni az ABIT IS7-E2 alaplapomba de nem tudom hogy jó-e ebbe PCE-I-s kártya , és ha nem jó akkor meglehet valahogy oldani?
  • Solten
    Megvan:

link
  • TomDantes
    Ok, kösz, de bocs hogy értetlenkedek, de én ezt hogy keressem meg?
    valamelyik topic...bocs ha hüyle vagyok ,de ez rajtom most hogysegít?
  • Solten
    Ez nem AGP-s? Barny v. Medeman v ki a fene berakott egy hotfix linket valamelyik topikba.
  • TomDantes
    A netről leszedtem a legújabbat, csakhogy!!! Először a cd-n lévőt telepítettem, aztán le szedtem a netről a legújabb drivert de nem tudo mtelepíteni ! Ezt írja ki

,,Setup did not find a driver compatibile with your current hardwere or operating system. Setup will no exit. "
  • norbi56
    legújabb drivert telpítsd ne amit hozzá adtak
  • TomDantes
    Üv. Sürgősen, nagyon kéne a segítség!
    Vettem egy új VGA-t egy Radeon HD2600XT-t. Nos, a gond az, hogy a legtöbb játék menüje ilyen szar lett tőle...alig lehet elolvasni a betűek, mintha hibás lenne.
    Mi a fene baja van?!

Egyébként Amd 1700+ és mésfél giga ma van a gépben.

De mitől lett majdnem indegyik game menüje hibás?! A régi VGA-val jó volt, ezzel az új HD2600xt-vel meg nem!
    A kártyához való driver fel van feltelepítve. Légyszi segítsetek, mert midnjárt felrobbanok a méregtől.
  • mademan
    Sziasztok!
    Honnan tudnám letölteni Ehhez a Genius videocam trek webkamerához a drivert?
    THX
  • Solten
    és perverz...
  • rooney8
    Kiváncsi voltam mit fogsz írni...
    [de buzi vagyok]
  • Solten
  • rooney8
    Tehát csak az órajelek magasabbak? :)