64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Akkor most van benne wifi, vagy nincs?
Mert ha nincs, mit vezetek ki?? -
mistermiskolcz #37521 Sziasztok!
Vettem 5 db verbatim és 5 db Memorex dual layer lemezt. Neroval írtam rájuk adatot, az írás meg is van hiba nélkül, de visszaolvasni már nem tudja az író. Megáll, hogy nem olvasható a lemez. Memorex, verbatim mindkettő ilyen. A 10 lemezből 2-őt olvass vissza.
Az íróm majdnem új, alig írt meg 50 dvd-t.
Nem tudjátok mi lehet a gríz? A lemezek lennének szarok?
Számít itt valamit hogy +os vagy -os a lemez? Kell emiatt valamit állítani a Neroban? -
Igen, sztem' normális. -
Ez csak lehetőség hogy kivezesd a wifi-t egy külső egységhez. Mint pl az alaplapra tett spdif esetében... -
lehet annak 40-45 fok az jó? -
Azaz? Ezzel lehet WiFi-zni vagy még külön kell venni valamit? Vagy mi ez konkrétan?
Ha külön kell venni valamit mi értelme, egy szar usb-s bigyós wifi kulcsot kell venni, akkor minek ez a valami? -
alaplapon lévő WiFi csatlakozó. -
MotherBoard?
-
Tudja valaki, hogy mi az a "WiFi/E header" ? -
nekem az asus p5b-vm hez kaptam PCI probe nevű progit ami mutatja a hőt-és venti sebességet is lehet állítani rajta van egy olyan rész h MB temperature ez mit jelez? -
Amúgy van egy IDE típusu is. Everestbe az nem lehet mérni, hogy mennyi? Mert az Érzékelő-be nincs benne. -
csak nem ég el...
-
De súlyos károsodásokat nem fog szenvedni... :D -
Azt hittem valami régebbi IDE típús. Kissé sok.. Mondjuk a szoftveres mérés sem halálpontos. Egy ph tesztben olvastam hogy az infrás mérővel, a 400-as vinyók terhelve 30 fokosak voltak.
-
Seagate ST3320620AS 45 °C (113 °F) -
Milyen vinyóról van szó? -
Nekem Everest 46 fokot ír. Newm sok kicsit? -
durván 20-30 fok -
Ha már a vinyóknál tartunk, hány fokos egy "normál" vinyó? -
automatice töredezettségmentesítés-schedule nincs beállítva?
(na ez de szép magyar mondat volt..)
-
Laci82 #37502 Ááá nem hiszem...hisz közben hallani hogy darál a vinyó. -
nekem is így van nem tudom mi a baj de az is lehet h a led romlott el vagy rosszul dugtad be a led vezetékét -
Laci82 #37500 Sziasztok.
Van egy olyan gondom hogy a vinyóm állandóan dolgozik még ha nem is csinálok semmit akkor is,a hdd led szinte ki se alszik.
Ez mitől lehet?
-
Megint sorry,de más se megy.Sg meg softair az amit próbáltam és jó.De sok leginkább csak nem tölt be,merthogy nem létezik. -
Bocsi a duplapostért,de azt lefelejtettem,hogy IE-vel sem megy. -
Valamiért nem tudom elérni se a google-t,se a wikipediat.FF 3.0.
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) hu.start2.mozilla.com helyen.
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.wikipedia.com helyen.
Erre van valami orvosság?Vagy tűzfalon milyen portokat nyissak meg?(alap windowsos) -
sajátgép/jobb katt -> kezelés/lemezkezelés
megkeresed,hogy melyik lemez az és formázás -
Beraktakm egy új vinyót a gépbe, az eszközkezelő látja is rendesn, de a sajátgép résznél már nincs... Hogy tudnám ezt a vinyot megformázni ?
Tudom alap kérdés ,de nem vagyok egy HW guru :)))
THX ! -
Rakhatsz, sok értelme nem lesz, mert a chipset nem támogatja a crossfireX-et. -
Egy ilyenre:Asus P5E3 Premium rakhatok egy 3870x2-t,plusz még egy 3870-t?
-
Nem, max nem bootol ill. nem használható az egyik vinyó. Vagy egyik sem. -
AdamT #37491 Helló! Az lenne a kérdésem hogy a vinyó hátulján van egy ilyen kis pöcök amivel be lehet állítani h melyik vinyó legyen master meg stb. szal ha nincs egyik vinyómon se az a pöcök (2vinyóm van) akkor az okozhat lefagyást rendszerhibát stb.? -
Szerintetek mi szállt el egy laptopnál, ha bekapcsoláskor nincs kép, se semmi, csak pörögni hallom a ventillátort?
(A winyóért kár lenne, ha az.) -
bios-ba
power on password -
sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogyan lehet megcsinálni h a számitógép bekapcsoljon ha lenyomok egy billentyűt(esetleg egy billkombót)? egy logitech vezetéknéllküli bill.em van és egy msn k8n neo platinum alaplap, most usb-n van rákötve az alapra de áttudom rakni ps2re. előre is köszi a segitséget!! -
ja bocs vissza az egész én értettem félre amit irtál rosszul olvastam már este vanXD -
jóvan mondom láma vok de irtad h a vírusfertőzésre jó -
ok:( -
Hogy "gyógyulna meg" ettől ember??
A vírus attól még ott marad a fájlokban/memóriákban.
-
nem tünik ela virus.
nodot nem csipem,avastot használok,ha jó,jó,hameg nem birja format:D