64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • kirol
    Akkor most van benne wifi, vagy nincs?

Mert ha nincs, mit vezetek ki??
  • mistermiskolcz
    Sziasztok!

Vettem 5 db verbatim és 5 db Memorex dual layer lemezt. Neroval írtam rájuk adatot, az írás meg is van hiba nélkül, de visszaolvasni már nem tudja az író. Megáll, hogy nem olvasható a lemez. Memorex, verbatim mindkettő ilyen. A 10 lemezből 2-őt olvass vissza.
    Az íróm majdnem új, alig írt meg 50 dvd-t.

Nem tudjátok mi lehet a gríz? A lemezek lennének szarok?
    Számít itt valamit hogy +os vagy -os a lemez? Kell emiatt valamit állítani a Neroban?
  • Solten
    Igen, sztem' normális.
  • Solten
    Ez csak lehetőség hogy kivezesd a wifi-t egy külső egységhez. Mint pl az alaplapra tett spdif esetében...
  • norbi56
    lehet annak 40-45 fok az jó?
  • kirol
    Azaz? Ezzel lehet WiFi-zni vagy még külön kell venni valamit? Vagy mi ez konkrétan?

Ha külön kell venni valamit mi értelme, egy szar usb-s bigyós wifi kulcsot kell venni, akkor minek ez a valami?
  • Solten
    alaplapon lévő WiFi csatlakozó.
  • Solten
    MotherBoard?
  • kirol
    Tudja valaki, hogy mi az a "WiFi/E header" ?
  • norbi56
    nekem az asus p5b-vm hez kaptam PCI probe nevű progit ami mutatja a hőt-és venti sebességet is lehet állítani rajta van egy olyan rész h MB temperature ez mit jelez?
  • rooney8
    Amúgy van egy IDE típusu is. Everestbe az nem lehet mérni, hogy mennyi? Mert az Érzékelő-be nincs benne.
  • Solten
    csak nem ég el...
  • rooney8
    De súlyos károsodásokat nem fog szenvedni... :D
  • Solten
    Azt hittem valami régebbi IDE típús. Kissé sok.. Mondjuk a szoftveres mérés sem halálpontos. Egy ph tesztben olvastam hogy az infrás mérővel, a 400-as vinyók terhelve 30 fokosak voltak.
  • rooney8
    Seagate ST3320620AS 45 °C (113 °F)
  • Solten
    Milyen vinyóról van szó?
  • rooney8
    Nekem Everest 46 fokot ír. Newm sok kicsit?
  • Solten
    durván 20-30 fok
  • rooney8
    Ha már a vinyóknál tartunk, hány fokos egy "normál" vinyó?
  • Solten
    automatice töredezettségmentesítés-schedule nincs beállítva?

(na ez de szép magyar mondat volt..)
  • Laci82
    Ááá nem hiszem...hisz közben hallani hogy darál a vinyó.
  • norbi56
    nekem is így van nem tudom mi a baj de az is lehet h a led romlott el vagy rosszul dugtad be a led vezetékét
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van egy olyan gondom hogy a vinyóm állandóan dolgozik még ha nem is csinálok semmit akkor is,a hdd led szinte ki se alszik.
    Ez mitől lehet?
  • bardocz
    Megint sorry,de más se megy.Sg meg softair az amit próbáltam és jó.De sok leginkább csak nem tölt be,merthogy nem létezik.
  • bardocz
    Bocsi a duplapostért,de azt lefelejtettem,hogy IE-vel sem megy.
  • bardocz
    Valamiért nem tudom elérni se a google-t,se a wikipediat.FF 3.0.
    A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) hu.start2.mozilla.com helyen.
    A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.wikipedia.com helyen.

Erre van valami orvosság?Vagy tűzfalon milyen portokat nyissak meg?(alap windowsos)
  • desigo
    sajátgép/jobb katt -> kezelés/lemezkezelés
    megkeresed,hogy melyik lemez az és formázás
  • lac coo
    Beraktakm egy új vinyót a gépbe, az eszközkezelő látja is rendesn, de a sajátgép résznél már nincs... Hogy tudnám ezt a vinyot megformázni ?
    Tudom alap kérdés ,de nem vagyok egy HW guru :)))

THX !
  • Solten
    Rakhatsz, sok értelme nem lesz, mert a chipset nem támogatja a crossfireX-et.
  • gaborr11
    Egy ilyenre:Asus P5E3 Premium rakhatok egy 3870x2-t,plusz még egy 3870-t?
  • Solten
    Nem, max nem bootol ill. nem használható az egyik vinyó. Vagy egyik sem.
  • AdamT
    Helló! Az lenne a kérdésem hogy a vinyó hátulján van egy ilyen kis pöcök amivel be lehet állítani h melyik vinyó legyen master meg stb. szal ha nincs egyik vinyómon se az a pöcök (2vinyóm van) akkor az okozhat lefagyást rendszerhibát stb.?
  • a.carkey
    Szerintetek mi szállt el egy laptopnál, ha bekapcsoláskor nincs kép, se semmi, csak pörögni hallom a ventillátort?

(A winyóért kár lenne, ha az.)
  • MaSzKa
    bios-ba

power on password
  • harlond
    sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogyan lehet megcsinálni h a számitógép bekapcsoljon ha lenyomok egy billentyűt(esetleg egy billkombót)? egy logitech vezetéknéllküli bill.em van és egy msn k8n neo platinum alaplap, most usb-n van rákötve az alapra de áttudom rakni ps2re. előre is köszi a segitséget!!
  • norbi56
    ja bocs vissza az egész én értettem félre amit irtál rosszul olvastam már este vanXD
  • norbi56
    jóvan mondom láma vok de irtad h a vírusfertőzésre jó
  • norbi56
    ok:(
  • Solten
    Hogy "gyógyulna meg" ettől ember?? A vírus attól még ott marad a fájlokban/memóriákban.
  • Banyapapa
    nem tünik ela virus.
    nodot nem csipem,avastot használok,ha jó,jó,hameg nem birja format:D