64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
vidd vissza -
mnorbert0308 #37601 igen az
-
shrike7973 #37600 Eredeti? -
mnorbert0308 #37599 Hello!
Óriási gondom van... Mostanában amikor felakarok menni egy szerverre mindig ezt irja ki hogy "fastfile for zone 'mp_broadcast' appears corrupt or unreadable (code 107)" vagy éppen mp_crash, vagy mp_creek szal nemtudom mi a gond. A codot már vagy 50szer újra raktam, a patcheket is, sőt már vagy 3szor a gépet :S és egyszerűen nemtudom mi lehet a gond, jah és most még single playerben (hála istennek megy) is ugyan ezeket irja ki 1-2 map betöltésénél.Mi lehet a gond? kérem segitsen aki tud!
Köszönöm! -
ipon.hu
-
és valami elég jó, korrekt számítógépes webáruház címet küldene nekem valaki privátba?? -
thx -
A passzívban nincs ventilátor, meg ilyenek, hanem pl csak egy nagy rézlap. A passzív hűtés magától vezeti el a hőt, nincs benne ventilátor, ami fújja vagy akármi más.
Ennyire tudtam leírni, ezt nehezen tudom megfogalmazni. -
passzív meg aktív hűtés mit jelent??
-
shrike7973 #37593
-
shrike7973 #37592 Írtam hogy az olcsóbbakkal van ilyen, abba a logitech is beletartozhat. Én sokáig használtam EX110est azzal tuti nincs problem, sztem ajánlott... persze a drágább gamer billekkel se van ilyen G11 vagy revoltec advanced fighting al.. nekem most olyan van ilyen hibája egyáltalán nincs...
Amúgy rég láttalak.. welcome back..:) -
Inquisitor #37591 Én is azt akartam írni,csak kimaradt a 6-os, azért elég nagy kiszabás lenne vele, ha megvetettnék vele egy Socket 478 hűtőt. :D -
Aztán elolvasod a ph tuninggal kapcsolatos topikját...
-
#37585 vagy ac freezer 64 pro -
Csokinyuszi #37588 Mondjuk most "elkocog" vele minden :)
de ha már hűtés, milyet érdemes vegyek
és aztán? -
Egyetértek inkvizítor kollégával, CPU húzásához be kell ruháznod 1 hűtőre. -
Inquisitor #37586 Nono. Pont egy halom olcsóbb Logitechnél van olyan, hogy X db gombnál többet egyszerre nem lehet lenyomni, és hülyét kapnak tőle az FPS rajongók, mert nem tudnak pl. gugolva sréhen futni, meg ilyesmik :) -
Inquisitor #37585 Azért csak nem gyári hűtővel akarod tuningolni a procit? legalább egy Hyper Tx2 vagy Freezer 4 Pro bejátszhatna ... -
shrike7973 #37584 Vagy elviseled, vagy ujat veszel. Az olcsóbb billeken sok kombináció nem müxik...
Logitechek nem csinálják... -
Csokinyuszi #37583 Sziasztok!
Beszereztem egy GA-MA69G-S3H lapot
egy 5200+-al, egy 3850 (520)-al és 2 gb 1066 Kingston-al dolgoznak együtt.
Nem nagyon húztam még gépet,
de szeretném kihasználni az összetevők max teljesítményét,
ugyanakkkor plussz hűtőket sem szeretnék beszerezni.
Mit tudok tenni?
Tegyek-e egyáltalán valamit?
Üdv -
szevasztok! sztetek mi lehet a probléma a köv laptopnál? Fujitsu Siemens amilo-t javitattam meg mert letört a tápcsatija... most beinditom, leellenörzi a hardvereket de utánna nem az jön h keresi az opot a winyorol hanem kiirja a laptop proci meg stb adatait... azt annyi... -
shrike7973 #37581 Rendesen tettem ujra. -
shrike7973 #37580 Majd ha előffordul megint akkor leirom...
De basszus hogy vegyem rá a gépet hogy megint csinálja? -
vezetéknélküli... ami veszi az adatokat az egértől és a billentyűzettől az USB-n csatlakozik -
vizesgabi #37578 Van egy Genius billentyűzetem, de az adapterét nem érzékeli a gépem....valameddig simán működött, most meg semmi....tud valaki segíteni? -
Nod semmire sem jó.Amit ingyenes megtalál(leirtani nem tudja mondjuk:D),azt a nod valamiért nagyon elkerüli. -
Ez inkább valami adware. Nem lep meg hogy a nod képtelen leszedni...
-
sziaztok,
tudom hogy valami trójai megtámadott kipróbáltam már a Nod32-t és az AdAware-t semmi sem segített, mi lenne a megoldás a sajátgépbe meg az explolerbe is mindig ezt dobja ki:
Oprendszer újratelepítés?
-
Vegyél USB-s billentyűt! -
Én is hasonló gondokkal küszködtem. Nálam az alaplap volt a szar. Most épp garoztatás alatt van... -
Sziasztok!
Az a gondom lenne, hogy ha lenyomom a jobbra-fel-ValamilyenBetű vagy a balra-fel-ValamilyenBetű gombkombinációt, akkor nem veszi be, de ha fel helyett a lefelét nyomom megy, ez főként játékoknál idegesítő. Mitől lehet? És hogy tudom kijavítani? Köszi a válaszokat előre is! -
de mit ir ki hibára?
azt jó lenne tudni pl: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" esetleg hiba a nv4.dllben stbstb.
meg a régi buherált xp után a ujat rendes formázás után raktad fel,és nem gyorsformázás után -
CSak nálam nem működik az ugrás az utolsó olvastlan üzenehez gpmb? -
shrike7973 #37569 Hali!
Egy honappal ezelőtt életemben először találkoztam az un kékhalállal..
Kijött eg ykék képernyő, hogy illesztőprogi vagy dirver hiba, indits ujra a gépet vagy nemtom mi... ujrainditottam.. ment..
Mondom biztos már megint a buherált "gamer" xp, letöröltem, sima xp fel.. Eltellik egyhónap, most épp 5 perce megint kékhalált kaptam, annyi különbséggel, hogy a kék képernyő csak egy pillanatra villant fel, és ujraindult a gépem. Na mondom para indul.. Milehet a gépemmel? Mindenre van még gari hálistennek :) De már csak 3 honapig van a procira, többire még + 1-2 év is ... Mind2 esetben a fura az, hogy nem megterhelő folyamatnál.. pl nem crysis vagy maseffect ezésnél jött elő, hanem miután kiknyomtam a játékokat, szokás szeint nekiálltam netezni.. msn stb.. és akkor.. :S
Help pls! -
BIOS-ban visszaoszthatod a 800-ast 667-re. Ez no problem.
"Másrészt meg ha most veszek 1 gigás ramot, akkor ugye dualba fog menni a 2 egy gigás. Nos, ez esetben a maradék fél giga ramom, az nem lassít valamit a teljesítményen? Szal érdemes azt beleraknom pluszba a gépbe?"
Na most ezt írd le légyszi mégegyszer magyarul.. 1.5 giga mellé akarsz venni egy 1GB-set?? -
MagyaR #37567 Hi! Ramot készülök venni és lenne pár kérdésem.
Egyrészt, ha most veszek pl. egy 800 mhzes ramot, akkor az csak 667 mhzen fog futni (csak annyit bír az alaplapom) automatikusan, vagy besül az alaplapom? :D. Azért akarok jobbat venni, mert ha újitás lesz lassan, akkor jólenne ha legalább ennyivel is kevesebbet kéne venni.
Másrészt meg ha most veszek 1 gigás ramot, akkor ugye dualba fog menni a 2 egy gigás. Nos, ez esetben a maradék fél giga ramom, az nem lassít valamit a teljesítményen? Szal érdemes azt beleraknom pluszba a gépbe? -
-
fsp 400 -
Ettől nemhiszem, hogy drágább:) 
-
MaSzKa véleményére még kíváncsi lennék.