64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Cat 02 #37722 Igazítsd meg a videókártyát, hátha kilazult. -
Hány éves ez a deszka? -
A tegnapi áramszünet után még mindíg fent áll a hiba a gépemmel.
Bekapcsolom, indul a gép látszólag de semmi képet nem ad a monitor, csak keresi hogy analog/digital jel aztán kiadja hogy no signal..
BIOSt próbáltam resetelni de semmi.
A következőket cseréltem: Memória, Videókártya, Táp, LCD monitor, szóval ezeket ki lehet zárni mert semmi változás nem volt egyikkel sem. Proci+alaplap átnézve, látszólagosan semmi károsodás.
99% hogy az alaplapi BIOSal lett valami, más már csak nem lehet.
Kérdés hogy ezzel lehet kezdeni valami, ha esetleg ez a hiba forrás?
Vagy van valakinek más tippje?
-
épp ezaz, bios reset volt többször is, de amikor bekapcsolom sípol még a bios se jön be semmi. táp gond? vagy mi? memória? -
Safe mode-ban indítsd, lépj be a vindózba' és állítsd át a monitor-felbontást. -
Szóval egy ilyen alaplap:
Az a ba, amikor bekapcsolom 3-mat hosszan sípol! Van benne jó memória, alaplapi VGA, volt amikor bekapcsoltam, és ilyet írt ki:
Freq: OUT OF RANGE
21 KHZ
62.03Hz
valami ilyemit, és volt amikor csíkok voltak rajta.
Tettem bele egy nVidia Quadro DVI-is videókártyát, és még midníg ezt csinálja, szerintetek mi a baj?
Köszönöm! -
Az is lehetséges. -
Semmi, most még a monitornál is element a zöld led világítása. Csak analog/digitalt íja ugye ki aztán semmi...lehet monitornál romlott el valami hogy nem kapja a jelet? Délután akkor szerzek egy másik LCD monitort. -
DVI/D-sub kábelt is nézd meg hogy nem-e "lazán" csatlakozik mindkét végen. -
Ctrl+alt+del -> feladatkezelő -> válaszd ki az IDriver.exe-t -> folyamat leállítása -
Hát itt a monitor áram kábele a konektorba megy. De megigazíthatóm. Bár már párszor csináltam. -
mnorbert0308 #37711 így se jó...... :( -
Ahham. Egy ismerősömnél ugyanez volt a helyzet. 100 éves táppal rendelkező gép mellé vett egy új 19-es LG-t. Áramszünet, a moncsi nem ad képet. Kihúztam a táp és monitor kábelt a konnektorból, megigazítottam a csatlakozásokat (táp és monitor bemenő power kábel) és működött. -
Megnéztem egy Codegen 350es táppal is, úgyanaz.
Bekapcsolom, a monitor keresi a Digital/analog jelet, aztán egy töksötét kép..és a monitornál villog a zöld led nem áll át folyamatosra ahogy szokott. -
Fasza ez a CSX :)
-
Megjött a CSX memóriám. 4-4-4-12 1.85V-on.
link
Meg vettem egy ilyen 12cm-es ventilátort is:
link Ezt raktam hátulra.
A ház elején meg egy Chieftec Yate Loon venti van. -
ez egy fos (a fel),telo tonlinek:P
vagy azt a adsl bridge-tkapcsold le egy fél orára,és vissza.
Amugy a telefonos segitség majd mindig azt mondja,ha van net,de weboldalak nem jönnek be,hogy csináljak 3-4-5 kapcsolatot (de rendes sebbeségnél,nem mint a képen van),és ugy probáljak javitani a helyzeten. -
Próbálj ki egy kölcsi tápot hogy avval működik e... -
Az egyik megoldás lehet erre:
C:\Windows\Temp vagy C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Temp
Töröld ki a temp mappa tartalmát, majd újra próbálkozz az installálással. -
Coolink 450Wattos -
mnorbert0308 #37702 HELP HELP!!!!!
Elinditom a cod uo telepitését majd mikor azt irja lent a kis ablak hogy preizé to install akkor kijön ez "1628: failed to complete installation" mi a gond???? kérlek segitsegetek!!!!!! amúgy eredeti a codom) -
Milyen tápról van szó? Az egy dolog hogy megy a venti, szerintem a táp kinyiffant. -
A feltöltési sebesség eléggé katasztrófa. -
Hi. Ez vista? -
Rick4U #37698 http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080623/6udh9zsi_444.jpg na ez lenne a sebesség
ami persze nem a legjobb :S
-
így külsőre nem látok semmi különöset rajta. -
alaplap-kondik? proc ? -
memória is kizárva. annyit észrevettem hogy bios reset próbálkozás óta, ha ki akarom kapcsolni úgy hogy nyomom hosszan a power gombot, csak újraindul a gép és nem áll le, hacsak a tápnál ki ne kapcsolom. -
VGA csere után ugyanaz. megnézem akkor a memóriákat. -
Memória hiba ugyan ezt produkálja.
Nálam meghalt az egyik RAM és a gép zúgott, de kép nem volt. Kivettem a hibás RAM-ot és a másikkal meg szépen megy a gép.
(Holnap jön megy az új CSX memóriám meg a 12CM-es ventilátorom.
)
-
Ha igy van akkor adott a VGA problema ugye ...... -
shrike7973 #37691 Akkor azt mond, hogy a gép megy, de nem látsz semmit a monitoron. -
Valami hang ... bipp ??? -
Minden ventilátor megy ami a tápban van az is, plusz a ledek is világítanak. Több bios resetet is csináltam ahogy az alaplap könyvébe van..de semmit nem ad ki a monitorra.
-
Tudnak a tapok X-Aktas dolgokat csinalni. Azt meg sem kerdezem , hogy van e masik tap a kozelben ...... Van ??? -
Akkor mar tudjuk hogy a ventillator megy. A tapnak a ventillatorjara gondolsz ??? Mert ha igen akkor par nappal ezelott temettem el 1 Thermaltake 700w tapot , amikor eppen olyanja volt akkor ment , egyszer csak ( nem pill. aramszunet ) egyszeruen leallt a gep , a tap ventillator meg forgott. Visszakapcsolni csak par ora allas utan lehetett es akkor sem ment 5 percnel tovabb a gep . uffff -
Cat 02 #37686 Az mitől lehet h Jedy Acadmey 19 fps el megy ?
(2.4 es duplamagos proci, 8600gts, 2 giga ram) -
Mikor indítom megy a ventilátor benne, szikrázik is picit mikor bedugom a kábelt. -
maga a adsl teszt oldalon jo a sebesége?
Amugy,ilyenem volt nekem is,és cseten irták nekem,miért használom a tonline megadott DNS számait (kapcsolat beállitásainál vannak),adtak egy másik dns számsort nekem,és egyböl megjavult
Azota nem is használom a tonline-ost.
nekem se töltött be csomo oldalt,nem jelenithetö meg dumával,sg,576 ,hirstart ezek mentek más nem. -
Rick4U #37683 Nem írja ki .csak órákig várakozik és tölt és utána semmi nem jön be :S És igen ja : T-online ADSL 1M/128k