64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Cat 02 #37722
    Igazítsd meg a videókártyát, hátha kilazult.
  • Solten
    Hány éves ez a deszka?
  • alph4
    A tegnapi áramszünet után még mindíg fent áll a hiba a gépemmel.
    Bekapcsolom, indul a gép látszólag de semmi képet nem ad a monitor, csak keresi hogy analog/digital jel aztán kiadja hogy no signal..

BIOSt próbáltam resetelni de semmi.
    A következőket cseréltem: Memória, Videókártya, Táp, LCD monitor, szóval ezeket ki lehet zárni mert semmi változás nem volt egyikkel sem. Proci+alaplap átnézve, látszólagosan semmi károsodás.

99% hogy az alaplapi BIOSal lett valami, más már csak nem lehet.
    Kérdés hogy ezzel lehet kezdeni valami, ha esetleg ez a hiba forrás?
    Vagy van valakinek más tippje?

• MM2
    épp ezaz, bios reset volt többször is, de amikor bekapcsolom sípol még a bios se jön be semmi. táp gond? vagy mi? memória?
  • Solten
    Safe mode-ban indítsd, lépj be a vindózba' és állítsd át a monitor-felbontást.
  • MM2
    Szóval egy ilyen alaplap:

Az a ba, amikor bekapcsolom 3-mat hosszan sípol! Van benne jó memória, alaplapi VGA, volt amikor bekapcsoltam, és ilyet írt ki:
    Freq: OUT OF RANGE
    21 KHZ
    62.03Hz

valami ilyemit, és volt amikor csíkok voltak rajta.
    Tettem bele egy nVidia Quadro DVI-is videókártyát, és még midníg ezt csinálja, szerintetek mi a baj?
    Köszönöm!
  • Solten
    Az is lehetséges.
  • alph4
    Semmi, most még a monitornál is element a zöld led világítása. Csak analog/digitalt íja ugye ki aztán semmi...lehet monitornál romlott el valami hogy nem kapja a jelet? Délután akkor szerzek egy másik LCD monitort.
  • Solten
    DVI/D-sub kábelt is nézd meg hogy nem-e "lazán" csatlakozik mindkét végen.
  • Solten
    Ctrl+alt+del -> feladatkezelő -> válaszd ki az IDriver.exe-t -> folyamat leállítása
  • alph4
    Hát itt a monitor áram kábele a konektorba megy. De megigazíthatóm. Bár már párszor csináltam.
  • mnorbert0308
    így se jó...... :(
  • Solten
    Ahham. Egy ismerősömnél ugyanez volt a helyzet. 100 éves táppal rendelkező gép mellé vett egy új 19-es LG-t. Áramszünet, a moncsi nem ad képet. Kihúztam a táp és monitor kábelt a konnektorból, megigazítottam a csatlakozásokat (táp és monitor bemenő power kábel) és működött.
  • alph4
    Megnéztem egy Codegen 350es táppal is, úgyanaz.
    Bekapcsolom, a monitor keresi a Digital/analog jelet, aztán egy töksötét kép..és a monitornál villog a zöld led nem áll át folyamatosra ahogy szokott.
  • Solten
    Fasza ez a CSX :)
  • davidka003
    Megjött a CSX memóriám. 4-4-4-12 1.85V-on.
    link
    Meg vettem egy ilyen 12cm-es ventilátort is:
    link Ezt raktam hátulra.
    A ház elején meg egy Chieftec Yate Loon venti van.
  • Banyapapa
    ez egy fos (a fel),telo tonlinek:P
    vagy azt a adsl bridge-tkapcsold le egy fél orára,és vissza.

Amugy a telefonos segitség majd mindig azt mondja,ha van net,de weboldalak nem jönnek be,hogy csináljak 3-4-5 kapcsolatot (de rendes sebbeségnél,nem mint a képen van),és ugy probáljak javitani a helyzeten.
  • Solten
    Próbálj ki egy kölcsi tápot hogy avval működik e...
  • Solten
    Az egyik megoldás lehet erre:

C:\Windows\Temp vagy C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Temp

Töröld ki a temp mappa tartalmát, majd újra próbálkozz az installálással.
  • alph4
    Coolink 450Wattos
  • mnorbert0308
    HELP HELP!!!!!

Elinditom a cod uo telepitését majd mikor azt irja lent a kis ablak hogy preizé to install akkor kijön ez "1628: failed to complete installation" mi a gond???? kérlek segitsegetek!!!!!! amúgy eredeti a codom)
  • Solten
    Milyen tápról van szó? Az egy dolog hogy megy a venti, szerintem a táp kinyiffant.
  • Solten
    A feltöltési sebesség eléggé katasztrófa.
  • Solten
    Hi. Ez vista?
  • Rick4U
    http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080623/6udh9zsi_444.jpg na ez lenne a sebesség ami persze nem a legjobb :S
  • alph4
    így külsőre nem látok semmi különöset rajta.
  • bloodnero
    alaplap-kondik? proc ?
  • alph4
    memória is kizárva. annyit észrevettem hogy bios reset próbálkozás óta, ha ki akarom kapcsolni úgy hogy nyomom hosszan a power gombot, csak újraindul a gép és nem áll le, hacsak a tápnál ki ne kapcsolom.
  • alph4
    VGA csere után ugyanaz. megnézem akkor a memóriákat.
  • davidka003
    Memória hiba ugyan ezt produkálja.
    Nálam meghalt az egyik RAM és a gép zúgott, de kép nem volt. Kivettem a hibás RAM-ot és a másikkal meg szépen megy a gép.

(Holnap jön megy az új CSX memóriám meg a 12CM-es ventilátorom.)
  • gurubefree
    Ha igy van akkor adott a VGA problema ugye ......
  • shrike7973
    Akkor azt mond, hogy a gép megy, de nem látsz semmit a monitoron.
  • gurubefree
    Valami hang ... bipp ???
  • alph4
    Minden ventilátor megy ami a tápban van az is, plusz a ledek is világítanak. Több bios resetet is csináltam ahogy az alaplap könyvébe van..de semmit nem ad ki a monitorra.
  • gurubefree
    Tudnak a tapok X-Aktas dolgokat csinalni. Azt meg sem kerdezem , hogy van e masik tap a kozelben ...... Van ???
  • gurubefree
    Akkor mar tudjuk hogy a ventillator megy. A tapnak a ventillatorjara gondolsz ??? Mert ha igen akkor par nappal ezelott temettem el 1 Thermaltake 700w tapot , amikor eppen olyanja volt akkor ment , egyszer csak ( nem pill. aramszunet ) egyszeruen leallt a gep , a tap ventillator meg forgott. Visszakapcsolni csak par ora allas utan lehetett es akkor sem ment 5 percnel tovabb a gep . uffff
  • Cat 02 #37686
    Az mitől lehet h Jedy Acadmey 19 fps el megy ?
    (2.4 es duplamagos proci, 8600gts, 2 giga ram)
  • alph4
    Mikor indítom megy a ventilátor benne, szikrázik is picit mikor bedugom a kábelt.
  • Banyapapa
    maga a adsl teszt oldalon jo a sebesége?

Amugy,ilyenem volt nekem is,és cseten irták nekem,miért használom a tonline megadott DNS számait (kapcsolat beállitásainál vannak),adtak egy másik dns számsort nekem,és egyböl megjavult
    Azota nem is használom a tonline-ost.

nekem se töltött be csomo oldalt,nem jelenithetö meg dumával,sg,576 ,hirstart ezek mentek más nem.
  • Rick4U
    Nem írja ki .csak órákig várakozik és tölt és utána semmi nem jön be :S És igen ja : T-online ADSL 1M/128k