64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • zvaragabor
    Rendben, hétfőn nyakamba veszem a várost. Köszi szépen midnenkinek. Ha nem sikerül, majd beröfögök.
  • Solten
    bábel a kábel :)
  • Solten
    Ha az bemenet akkor "3.5"" Jack - 2xRCA átalakító bábel
  • zvaragabor
    Ez, vagy ez jó?
  • norbi56
    Ott van a jobb alul h VID/AUX oda dugd az aux kábelt a másik végére vegél egy átalakítót és dugd be a gépbe ahova a rendes hangszórót kell a zöldbe
  • norbi56
    Aux kábel kell és egy Aux-ról Jack átalakító és már kész is:)
  • Solten
    Azok RCA-k. Hol ezen a bigyón a bemenet?
  • zvaragabor
    Képen jobb alul a 4 luk nem jack, kis jack lehet tán. Az 5.1 mindkét végén 3 jack dugós(3 különböző színú) kábellel van összekötve.
  • zvaragabor
    Hangkártya alaplapi, 3 jack lukkal, hifin lévő lukakat nem ismerem névről, úgyhogy ITT van a kép róla.
  • Csibusz
    Na hát kb egy hete írtam:D
    Este még beindult a gép..nagy happy minden.. másnap reggelre megint egy hosszú és 3 rövid sípolás... na kikaptam a videokarit meg ramokat ( mert a pc servicb azt mondták hogy vagy a vidi vagy a ram a hibás..) Oks.. elmentem nyaralni ma hazajöttem erre berakom poénból a karit meg a ramokat, és érdekes megint beindult:S nem értem...:S
  • Solten
    5 méter optikai Az egy kis zacskó heroin ára lesz.
  • Met
    Kell 5 méter optikai, 1 méter MTK és 3 méter zöld-sárga kábel a földelés miatt.
    Nagyjából ennyi, de leginkább az határozza meg, hogy milyen ki és bemenetek vannak :)
  • Solten
    Hi. 5.1-es milyen kábellal van a géppel..?
  • zvaragabor
    Üdv. Most cserélném le az 5.1-eset egy nagyhifire. Kérdés, milyen kábelre van szükségem?
  • kirol
    Tud valaki valami jó oldalt, ahol a WiFi (AP, AD-HOC, stb.) beállítások rendesen - szájbarágósan - le vannak írva?
  • norbi56
    olyan problémám van még mindig h az agp-s galaxy 7600gt-m van és a gép nem simeri fel a dx9 compatibilitását a shader model-t és az Open GL-t sem szóval DX9-et sem enged feltenni és így csak netezni lehet vele:( valaki tud seíteni?
  • buko20
    Hello.van egy kis gondom, Asrock AliveDual ,AMD 5600+, ati 3850 AGP ezek vannak.felraktam a Vistat és nemtudok a videokártyához drivert felrakni (hotfix) probáltam már 7.12 től 8.6ig mindent
  • erieskrisz
    Kössz megprobálok egy virusirtot lefuttatni
  • Solten
    Vagy vírusos.
  • Solten
    Windóz' behalt úgy tűnik..
  • erieskrisz
    OOOOO bocs elirtam tom hogy ctrl+alt+del
  • Solten
    mert
  • Solten
    merr ctrl+alt+del -el kell...
  • erieskrisz
    Opps sory az off ért elfelejtettem megkérdezni hogy az alt+shift+dell el miért nem tok a feladatkezelöbe belépni
  • erieskrisz
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy van 2 vinyo a gépemben 1db160GB os samsung és1db300GB os samsung a c n van az op rendszer a d n tárolom a filmeket és a játékokat mag stb t az volna a kérdésem hogy a d n lévö vinyon van 1 ijen mappa hogy filmekzenékstb ha belelépek a filmek mappába akkor álandoan elöjön egy hibaüzi hogy aaz expoler exe hibát észlelt ezért leált mi a trökömé van ez help plz
  • Mdavide5
    2
  • MM2
    hány éves?
  • Bandi 18
    Hát az egy dolog :D Azért mondom tudomásom szerint Ilyen Fire-Wire kábelen kellene akkor kommunikálniuk :)
  • Pistike 007
    De de de ez szemétség:D
    A kompakt fényképezőgépem is tud ilyet...
    Megnézem az útmutatót.
  • Bandi 18
    Hát én olvastam hogy miket tud és ott nincs webcam funkció. A kézikönyvben van ilyen? Mert elképzelhető hogy egyszerűen nem képes rá
  • Pistike 007
    JVC Everio GZ-MG130E
  • Bandi 18
    A pontos típust le tudnád írni ? :)
  • Pistike 007
    Nem jelenik meg:D
  • Bandi 18
    Az addig ok, de usb-n tuti nem fog működni vele csak a fájlátvitel. Én is így voltam a DV-vel hogy digitalizálni a szalagról illetve mint webcam használni csakis fire-wire kábellel ment. De elvileg még a sajátgépben is ott kell lennie egy ikonnak hogy webcam ha felismerné annak. Szerintem ha a trustot bedugod akkor az is megjelenik a sajátgépben.
  • Pistike 007
    Lehet hogy az a baj hogy nincs felrakva a kamera drivere? Mert a webcamnak fent van.
    A következő probléma már szinte egyértelmű:
    Honnan tudom leszedni?:D Csak mert végig néztem mindent a neten de nincs ilyen...:(
  • Pistike 007
    De a program azt írja hogy bármilyen USB-n keresztül kommunikáló digitális kamera működtethető vele...
    :)
  • Bandi 18
    Igen de a Webcam meg a videókamera kicist különbözik :P
  • Pistike 007
    Van egy rendes Trust webcamom, azzal megpróbáltam, USB-n, és megtalálta, működik. A JVC-nek is működnie kéne:S
  • Bandi 18
    Nekem DV kamerám van de szerintem ugynaúgy megy a képátvitel, és én Fire-Wire kábelt használok így működik.
  • Pistike 007
    USB.