64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Rendben, hétfőn nyakamba veszem a várost. Köszi szépen midnenkinek. Ha nem sikerül, majd beröfögök. -
bábel a kábel :) -
Ha az bemenet akkor "3.5"" Jack - 2xRCA átalakító bábel -
Ez, vagy ez jó? -
Ott van a jobb alul h VID/AUX oda dugd az aux kábelt a másik végére vegél egy átalakítót és dugd be a gépbe ahova a rendes hangszórót kell a zöldbe -
Aux kábel kell és egy Aux-ról Jack átalakító és már kész is:) -
Azok RCA-k. Hol ezen a bigyón a bemenet? -
Képen jobb alul a 4 luk nem jack, kis jack lehet tán. Az 5.1 mindkét végén 3 jack dugós(3 különböző színú) kábellel van összekötve. -
Hangkártya alaplapi, 3 jack lukkal, hifin lévő lukakat nem ismerem névről, úgyhogy ITT van a kép róla. -
Na hát kb egy hete írtam:D
Este még beindult a gép..nagy happy minden.. másnap reggelre megint egy hosszú és 3 rövid sípolás... na kikaptam a videokarit meg ramokat ( mert a pc servicb azt mondták hogy vagy a vidi vagy a ram a hibás..) Oks.. elmentem nyaralni ma hazajöttem erre berakom poénból a karit meg a ramokat, és érdekes megint beindult:S nem értem...:S -
5 méter optikai
Az egy kis zacskó heroin ára lesz.
-
Kell 5 méter optikai, 1 méter MTK és 3 méter zöld-sárga kábel a földelés miatt.
Nagyjából ennyi, de leginkább az határozza meg, hogy milyen ki és bemenetek vannak :) -
Hi. 5.1-es milyen kábellal van a géppel..? -
Üdv. Most cserélném le az 5.1-eset egy nagyhifire. Kérdés, milyen kábelre van szükségem? -
Tud valaki valami jó oldalt, ahol a WiFi (AP, AD-HOC, stb.) beállítások rendesen - szájbarágósan - le vannak írva? -
olyan problémám van még mindig h az agp-s galaxy 7600gt-m van és a gép nem simeri fel a dx9 compatibilitását a shader model-t és az Open GL-t sem szóval DX9-et sem enged feltenni és így csak netezni lehet vele:( valaki tud seíteni? -
buko20 #37866 Hello.van egy kis gondom, Asrock AliveDual ,AMD 5600+, ati 3850 AGP ezek vannak.felraktam a Vistat és nemtudok a videokártyához drivert felrakni (hotfix) probáltam már 7.12 től 8.6ig mindent -
Kössz megprobálok egy virusirtot lefuttatni -
Vagy vírusos. -
Windóz' behalt úgy tűnik.. -
OOOOO bocs elirtam tom hogy ctrl+alt+del -
mert -
merr ctrl+alt+del -el kell... -
Opps sory az off ért elfelejtettem megkérdezni hogy az alt+shift+dell el miért nem tok a feladatkezelöbe belépni -
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy van 2 vinyo a gépemben 1db160GB os samsung és1db300GB os samsung a c n van az op rendszer a d n tárolom a filmeket és a játékokat mag stb t az volna a kérdésem hogy a d n lévö vinyon van 1 ijen mappa hogy filmekzenékstb ha belelépek a filmek mappába akkor álandoan elöjön egy hibaüzi hogy aaz expoler exe hibát észlelt ezért leált mi a trökömé van ez help plz 

-
Mdavide5 #37857 2 -
hány éves? -
Hát az egy dolog :D Azért mondom tudomásom szerint Ilyen Fire-Wire kábelen kellene akkor kommunikálniuk :) -
De de de ez szemétség:D
A kompakt fényképezőgépem is tud ilyet...
Megnézem az útmutatót. -
Hát én olvastam hogy miket tud és ott nincs webcam funkció. A kézikönyvben van ilyen? Mert elképzelhető hogy egyszerűen nem képes rá -
JVC Everio GZ-MG130E -
A pontos típust le tudnád írni ? :) -
Nem jelenik meg:D -
Az addig ok, de usb-n tuti nem fog működni vele csak a fájlátvitel. Én is így voltam a DV-vel hogy digitalizálni a szalagról illetve mint webcam használni csakis fire-wire kábellel ment. De elvileg még a sajátgépben is ott kell lennie egy ikonnak hogy webcam ha felismerné annak. Szerintem ha a trustot bedugod akkor az is megjelenik a sajátgépben. -
Lehet hogy az a baj hogy nincs felrakva a kamera drivere? Mert a webcamnak fent van.
A következő probléma már szinte egyértelmű:
Honnan tudom leszedni?:D Csak mert végig néztem mindent a neten de nincs ilyen...:( -
De a program azt írja hogy bármilyen USB-n keresztül kommunikáló digitális kamera működtethető vele...
:) -
Igen de a Webcam meg a videókamera kicist különbözik :P -
Van egy rendes Trust webcamom, azzal megpróbáltam, USB-n, és megtalálta, működik. A JVC-nek is működnie kéne:S -
Nekem DV kamerám van de szerintem ugynaúgy megy a képátvitel, és én Fire-Wire kábelt használok így működik. -
USB.