64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
TomDantes #37962 Ezt értem persze. De nem melegszik túl...húzás után is max 47 fokos volt, a legnagyob bérték. Meg ha jól tudom erre van az orthos vagy mi. Az sem írt ki hibát...játék közben sem volt semmivel sem gond...csak a CRC...
egyszerűen nem akarok belenyugodni...ígyazért gyorsabb volt a gépem, és ilyen dolog miatt kell vissza vennem? Miért, ha minden jó ,elvleg semmi sem hibádzik akkor mégis mi lehet a baj?
Engem ez valahogy idegesít azért -
BIZ0906 #37961 Hát kicsit már régi a procid és ha egyáltalán endegi húzni túlmelegedik és hát okozhat pl ilyen hibát is. Ha alapon megy akkor hagyd úgy nem biztos, hogy alkalmas a húzásra :( -
TomDantes #37960 Az XP-t két hete tettem fel. Vinyóból van kettő is neken ,mind kettő nem lehet hibás
De mondom az van, hogy a porcit feljebb húztam (AMD1700+ -ot 2000+-ra) és utánna írta ki a CRC-hibát.
Vissza vettem, és most jó.
Amit nem értek , hogy miért van ez? Elvileg leteszteltem a processzort, nem kéne hibát okoznia. -
BIZ0906 #37959 Milyen géped van? A vinyód nem lehet hibás OPrendszered telepitő lemeze nem karcos túl sok lehet a hiba oka ezért szépen ki kell ütni a okokat egyesével.
Azta ritkán fogalmazok így XD -
TomDantes #37958 Bocsánat, tényleg nem akarok követelőző lenni, csak engem természetesen a saját gondom idegesít és nagyon idegesírt....
a 37952 -re tud valaki bármit mondani? Mert nagyon idegesít a dolog. -
Particion magicel ugylátom meni fog:9 -
166 giga:)* -
Helo 1660 Gigás partíciót amin vanak adatok hogy szthatok 126-40 re?? ja és Vistának 40 elég vagy tövbb kel vagy kevesebb köszi:) -
tmisi #37954 Pl. az hogy újabb procikat is támogat, vagy hibákat javít. Érdemes a gyártó oldalán érdeklődni. -
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy biost menyire fontos frissiteni ill hogy kell e gyorsabb lesz tzöle a gép vagy mi a lenyege tom hogy
kérdés de hát valahol ell kell kezdeni 
-
TomDantes #37952 Szóval, róá jöttem a CRC hiba okára. Vissza vettem a processzort, és úgy tűnik megoldódott!
Hogy van ez? A feljebb húzott proci miatt CRC-hibákat ír ki? Miért?
Pedig le teszteltem természetesen a processzort,(orthos+everest) és nem volt semmi hiba! Akkor ez most mi? -
Köszi, de már mértem és ugyan az a helyzet. -
itt mérd meg a netedet -
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Net sebességem felére csökkent, és anetszolgáltató ezt mondja, hogy a modoemmel nincs baj mert ők megmérték onnan és az a sebesség jó. Már fomráltam a vinyót is hátha vírus de nem. Sőt a kábeleket is kicseréltem, az se segített. Ha tudnátok valami tanácsot adni azt megköszönném. Invitel a szolgáltató ha ez számít. -
valaki tud segíteni Intel proci túlhúzásában? -
De nincs routerem. Sokat nem használnám, csak néha néha a lenti gépre, ami a TVhez val, átnyomnék 1-2 720p-s filmet.
Erre meg jó ez az alaplapi is, nem adok ki ennyiért tizenegynéhány ezret. -
tmisi #37946 Hát vannak ilyen progik amik többszörösen random értékekkel írják felül az adatokat, ha a megsemmisítés a cél. De egy gázpörzsölő is segíthet.
-
tmisi #37945 Nem vagyok egy hálózatguru, de egy wifi-routerrel nem lenne könnyebb? Abba belemegy a net és kiküldi mind2 gépre. -
Hali!
A problémám a következő:
Adott két gép.
Az egyik gép (A) egy Asus P5W DH Deluxe alaplappal van szerelve, ezen van integrált WiFi egység, ami AP, AD-HOC, Station módban is megy.
A pontos WiFi típusa a következő:
Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54 Mbps USB 2.0 Network Adapter
A másik gépen (B) csak egy sima WiFi-s vevő van:
Tp-Link TL-WN 620G 108Mb/s USB adapter.
"A"- Windows XP van, a WiFi-a saját Realtek szoftver viszi(Asus WiFi AP Solo), míg "B"-n Vista Business van.
Azt szeretném, hogy az "A" gépről megosztva lehessen "B"-n is internetezni (ezt még sikerült is beállítani),
valamint fontosabb az, hogy "A" és "B" között közvetlen adatcserét lehessen végrehajtani, azaz a hálózaton
lássák egymást, és Total Commanderrel egyikről a másikra át tudjam az adatokat másolni.
Na ezt sehogy se sikerül megoldani, mert ugyan a WiFi AD-HOC kapcsolat létrejön közöttük, de mégse látják egymást.
És ekkor a NET se megy.
Valaki írja már le pontosan, hogy mit és hogyan kell beállítanom.
Már rengeteget próbálkoztam, de sehogy se jött össze. -
MasterJay #37943 Sziasztok!
Mennyi az a szám ahányszor felűl kell írni egy adathordozót, hogy az ne legyen már visszaállítható(mármint rajta az adat)! -
TomDantes #37942 Nos igen...de egyszer már leszedtem ésakkor jó volt...de nem is ez a lényeg.
Hanem arra vagyok kiváncsi, hogy a hiba lehet-e géphiba? Mert akkor azzal kell kezdeni valamit, ez itt a fontos kérdés nekem. -
a VGA-t mindenképp tedd bele S-Video nem árt HDMI átalakító sem Telepítőlemez leírás kézikönyv meg minden más ami gyárilag is benn volt -
HELP! ELADNÁM a 8800GTS vidikarim de nemtom milyen kábel kell hogy benne legyena dobozban mert nmismerem naon őket. Vlaaki irja le please érthetően mi kell hogy a vga dobozában legyen
Sürgős válasz kéne!! -
Szia ha warezoltál azaz jatékot vagy filmet töltöttél le akkor nem a gépeddel van baj hanem szarul tömöritették a dolgot és a warezoldalaak általában egymástol szedik le a cucokat ugyhogy akko ne csodalkoz ha mind a 2 hibás 
-
TomDantes #37938 Na, szóval ellenőriztem egy két dolgot, mi szerint (Total Commanderrel ellenőriztem)a letöltött fájlok nagyrésze CRC-hibás. Érdekes hogy próba képpen két fájlt kézzel tölöttem le, és azok nem hibásak.
Ezenfelül mást tudok tömöríteni. Csak azt nem ami most pont kén
Na most akkor ezek közül melyik lehet:
1: Géphiba...valami a gépben nem jó proci...ram...(főleg hogy most húztam a procin...)
2: tényleg az egész hibásan jött le
3:halottam olyat hogy a letöltés vezérlő a hibás...nem tudom ilyen lehet-e?
4: valamilyen szofveres gond
Szóval,ezek közül melyik okozhatja a problémámat? Én a géphibától attól félek... -
TomDantes #37937 Huh, na nagyon bosszús vagyok. Az miért van, hogy le tölöttem valamit(minegy mit) ügye ott a sok kis fájl csak ki kéne tömöríteni...csakhogyazt írja ki CRC-hibás...fel nem tudom fogni. Két különböző helyről töltöttem le...nem hiszem hogy mindkettő hibás lenne.
Szóval, amit végül is kérdezni akarok: lehet bármi olyan gond a géppel ami miatt nem tudok rendesen kitömöríteni?
Vagy csak nagyon peches voltam és kétsze is hibás cuccot tölöttem le? -
Valaki segítene egy E4400 túlhúzásában csak azt a számat ami alapon 200 azt tudom 220-ra felvenni de ennél jobban nem engedi pedig elvileg 3ghz-re is túl lehetne húzni de csak 2.2-re engedi azon a számon kívül még mit állítsak? -
Akkor nem tudom mi történthetet:D -
Hát ha ezen parázol akkor úgy dugdosd a kábeleket hogy a gép kikpacs...
Egyébként kártya a tv out és a tv bemenetének RCA kábellal való összekötése, és a kábel kihúzogatása nem okozhat problémát üzemben lévő masinánál.
-
nekem LG. de mindekinek más:)
Na fontos kérdés most ilyen yoo hüyét, nehogy csalódjatok bennem:)
Szóval most hogy friss ropogós videokarit kaptam ugye ez egy 8600 GT 256mb ddr3-as
na és hogy ugye nekem a Tv-m viszont egy ilyen középréginek számított DAEWOO aminek ugyevan egy audi meg egy video kimenete.. a videoba kell bedugni a kábelt me ga gép seggébe a másikat.. de már félek megismételni..nehogy megint baja legyen a karinak. Mondtak már nekem olyat is hogy lehet azzal sütöttem ki szegényt, hogy hibernált állapotban volt a gép..nem kikapcsolva csak monitor pihizik.. és ha úgy lehúzom a gépből a kábelt akkor kisülhet.. meg ilyenek, nemtudom mit tegyek:$ Kipróbáljam vagy ne:S Akinek ilyesfajta megdoldással van az mondjon pár szót.. -
Pioneer-t nehogy.. Samsung. -
nemtom,112D-m van (meg közelben még1),elég jók.
igazabol vettem volna 3540-est,de sajn már nem kapni.
De 2 féle dvd-n kivül más nem kerül pioba (verbatim TY vagy MCC-s),szoval lehet más lemezzel szar lenne.
ezek eddig beváltak más nem kell. -
hát nemtom az én pioneerem sajnos kb fél év alatt bedobta a türölközőt:S -
vegyél pioneer irot,esetleg egy NEC-t (3540esem volt,elég joféle volt) -
Valaki tud segíteni túlhúzni egy E4400-at???mert én csak azt tudom hogy van az a szám a jumpfree-ben h 200 és azt átírtam 220-re de tovább nem enged hol lehet még állítani mert csak 2.2-re tudtam és ugye elvileg 3ghz-re is fel lehet gyári hűtővel tudtok segíteni? -
#37927 Dvd írásnál ha azt a hibaüzenetet írja ki a Nero, hogy:
Track following error
akkor mi lehet a gond? -
nemtudom.. mert akkor történt a baj hogy beállítsam hányszor hányas legyen a febontása a tvnek.. és akkor alkalmazás és meghalt:S ...nemtudom.. félek rátenni nehogy megint tönkretegye.. -
Na akkor le tudnád irni nekem részletesen hogy hogyan kell 2,8-3ghz-re húzni???alapfeszen(gyári a hűtő) -
Azt nem tartom valószínűnek. Sztem az arányt nem állítod, így tuningnál mennek a ramok is és azok nem bírják...
A 4300-am szó nélkül megy 3GHz-et alapfeszen, pedig az csak 9-es szorzós... -
csak azért mert összekötöd a tv-vel még nemhiszem hogy lesz baja