64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Prince of Máté
    és akkor mi lesz?
  • erieskrisz
    Szia arra gondoltak hogy huz le minden csatit az alaplaprol es ugy kapcsold be a gépet
  • Prince of Máté
    kihúztam a gépből, és nélküle kapcsoltam be :S
  • erieskrisz
    Szia vinyod nem lehet hogy haldoklik
  • Prince of Máté
    sima alap! de mondom "hardveresen" leállítottam :D kézzel, és akkor is hallottam a hangot.
    "Hajtsd meg csak a tápot (alaplapi csatik kihúz..)"
    ezt nem értem :S
  • gurubefree
    Milyen a huto a procin ??
  • gurubefree
    Varjal akkor ... Lehet a CPU huto.
  • Solten
    Hajtsd meg csak a tápot (alaplapi csatik kihúz..)
  • gurubefree
    Nem hiszitek el ... Most volt az elso teljes halal a geppel amiota megjottek az uj kartyak , meg a mobo.Egyszeruen kikapcsolt a monitor de gep ment tovabb. Nem is ez az erdekes hanem a GPU-knak 6 fokott esett a homerseklete ahoz kepest amennyi volt.(81fokrol 75-74 fokra es nem valtozik ) Reggel 7 ota meg a gep folyamatosan .
  • Solten
    mester a francokat...
  • Prince of Máté
    és azt hogy tudom leellenőrizni hogy biztosan az?
    Ha kb 30°-kall oldalra döntöm a gépet, akkor abbahagyja a csörgést!
  • gurubefree
    Akkor az amit Solten mester mond.
  • Prince of Máté
    Na mondom sorjában mit tettem: (minden próbálkozás után gép lekapcs majd bekapcs term)
    -Házhűtő kihúz, nemjó, még van hang.
    - Vinyókat kihúztam mindenhonnét, nem is indult a win, nem jó, hallani
    - Optikai meghajtókat kihúztam, nem jó.
    - VGA meg proci ventijét kikapcsolni nem tudtam, így belenyúltam kézzel :D leálltak, de sajna még mindig hallani :(
    Akkor mi lehet a baj?
  • Solten
    Nos, akkor nem hinném hogy táp... Esetleg a lapon egy hibás kondenzátor.
  • Prince of Máté
    Hát sajna nem :/
    Tápot most vettem pár hete, egy 450 wattos chieftec... remélem nem az a hibás!
  • gurubefree
    Beleer valamelyik vezetek valamelyik vetilatorba.
  • Solten
    Anno a tápom adott ilyen hangot és pár nap múlva kipurcant.
  • Prince of Máté
    Nekem újabban elkezdett hangoskodni a gépem... Leginkább tücsökciripelésre hasonlít az a hang amit produkál :/ Procira vagy HDD-re tippelek... Szerintetek?
  • Banyapapa
    nem egészen értem,de esetleg ha lemezt be isosnad valamivel,decrypterel,és utána a meglévö iso-t csomagolnad ki valahogy pl: ultraisoval,vagy daemon toolsal,és ugy tömöritenel.
    vagy kiprobálnál egy kábelcserét a dvd iro-olvasoknál hátha az a betegsége.
  • TomDantes
    Na közben még változott egy kicsit a helyzet. Úgy néz ki vinyóról mégis csak tudok tömöríteni, és hogya DVD-lemezekről felmásolt fájlokat nem tudom ki tömöríteni a CRC hiba miatt(pedig jók és alemezek is jók)

Na most akkor lehet ez a DVD íróm hibája? Eddig nem az írót használtam valam ifelmásolására, hanem egy DVDolvasót de azt ki kellet kötnöm, ás most csak azíró van.

Lehet ez a gond? Lehet az íróm a hibás adologban?
  • Dévids
    Hy all!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha kicserélem a procimat(AMD X2 3600+)vmi izmosabbra akkor ez mennyit dobna a játékok teljesítményén ?Tom, hogy már a 7900GS kártyám is egy kicsit öreg de azt még nem szeretném lecserélni.
  • TomDantes
    Én még mindig ugyan ott tartok mint pár nappal ezelőtt. Továbbra sem tudok tömöríteni...CRC hibát ír ki midnig...a tömörített fájlok jók, ez egész biztos.

De most már rohadtul elegem van...mindenfélét csináltam már, de akkor is sz@rik működni...agyamra megy a gép.

Először azt hittem a proci miatt, amit feljebb húztam,...vissza állítottam és ma megint CRC hiba....ezt nem tudom felfogni...nagyon elegem van már, teljesen ki készít.
  • laller0077

köszi még1szer
    az a lényeg h jobb lesz picit mint volt
  • gurubefree
    Azt hittem tobbet ... akkor persze ha csak ennyi.
  • laller0077
    4ezer-t
    hát nem mindegy mert nincs pénzem ujra...
    amugy nem lassú a gép-em...csak maga 1-2 játéknál amihez nem kell valami nagy gépigény...
    majd idővel uj gép lesz csak hát pénz kérdése...
    köszönöm a segitségeteket...
  • gurubefree
    Nem tudom mennyit akarsz erte adni , de szerintem ennek a gepnek ugyan mindegy.
  • laller0077
    őőő..
    nem fut a cod4...csak ezt hoztam fel példának mert cod4 -hez gondolom több ember tud hasonlitani fps-t
    amugy meg swat4 miatt van a csere...celeronnal 30-40 fps-em van...(interneten)szaggatok az a baj...reménykedek hogy a prescottal nem fogok szagatni...videókarim:ati radeon 9250 game edition's 256 MB...1 GB ram...
    hát reménykedek h jobb lesz...
  • gurubefree
    info
  • gurubefree
  • gurubefree
    Ez a proci megy 3.3GHz-n
  • gurubefree
    Azt nem tudom hogy a COD4-ben mennyivel lesz tobb az FSP de megnyugtatlak jobban fog menni.
  • davidka003
    Milyen videókártyád van? Max pár FPS-el lesz gyorsabb.
  • laller0077
    :D
    nah akkor jobb...gondoltam h jobb...tuttam h 4X-ese a cache...de az érdekel h pl. cod 4 pl 40 fps...a régi celeron procival...
    ezzel a prescottal fps-re mennyire számithatok kb...csak a proci csere miatt...
    igy akartam magam kifejezni csak nem jött össze....ez se az igazi
  • gurubefree
    4x cache merettel szerinted ???
  • laller0077
    akkor: nekem van egy celeron 2.66 Ghz 533 FSB, 256 kb cache...
    most veszek pentium 4 prescott 2.4 Ghz 533 FSB 1M cache...
    az a kérdésem hogy melyik a jobb és mennyivel jobb??észre vehető lesz a változás pl. játékoknál??
    gondolom a prescott jobb csak nem tudom h mennyivel jobb?!
  • Met
    Van a processzor amit hívhatnak Pentiumnak vagy ennek butított változata a Celeron, ezek lehetnek Prescott vagy Northwood magosak
  • Prince of Máté
    Ugyanúgy néz ki...
    Azon a kis lyukon nem férnek át a kábelek, néhányat áttuszkoltam, de 1 fokot sem hűlt az egész gép. Asszem majd ha lesz időm egy szakemberrel átnézetem a gépem :S
  • erieskrisz
    Hello alaplap ASUS M2V es kössz a segitséget
  • gurubefree
    Asus M2V
  • Akuma
    Ja bios verzió megvan :D, akkor már csak alaplap márka és típus kell. :)