64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Szia és az alaplapi drivert felraktad
-
Szia szerintem inkabb videokarit vegyél másikat nekem is ijen procim van egy példát tudok mondani race driver grid 1024x768 ban futtot nállam minimum bealitások mellet egy 8500gt vel a mostani videokarimmal meg fullon megy 1280x1024 ben azért ennyin mert ez a monitorom max felbontása 
-
hu,marharég használtam már ezt a progit.
Annyira emlékszem hogy hömérséklethez állitottam a ventit be.
belöttem hogy 45 foknál menjen 100%on,és az alatt elég a 50% sebbeség -
audi001 #38079 Kössz!
Vmi beállítási segédletet tudnál, mert nem nagyon tudom mit h kell.? -
speedfan -
audi001 #38077 Hi
A CPU ventiének a fordulatszámát hogyan tudnám szabályozni, Van vmi program erre? -
-
shrike7973 #38075 Kössz! -
Storung #38074 Hello!
Letöltöd a belinkelt oldalrol a v3.3 ISO (zip) fájl-t, kicsomagolod és az iso fájlt kiirod egy cd-re. Ha kész, akkor gép cd-ről indít. Sok beállítás nincs, elrontani nem lehet, mert csak a RAM-ot és a CPU-t használja. Egyszerre csak egy modult tesztelj és engedd modulonként legalább 2 órát futni (2 óra alatt áll be az üzemmeleg állapot) közben figyeld a hibákat (a képernyőn piros kiemeléssel jelennek meg, ha vannak). Ha valamelyik ezzel a progival hibázik akkor az erősen cserére javasolt. Röviden ennyi, remélem hasznodra válik. -
shrike7973 #38073 Solten!
Help meee...:D
"medic!.." -
itt
Sohe nem hasznaltam , kerdezd Solten-t. -
shrike7973 #38071 Vki irja már le holvan ez a memtest meik verzió pontosan (tehát vmi link stb..), és leirást is kérnék hogy kell használni !
THX -
Az XP-vel kapcsolatban nem tudok mit mondani , nekem Vista alatt volt ilyen gondom. -
shrike7973 #38069 Intel E6320
Gigabyte 965P S3 rev 3.3
kingmax ddr2 800 mhz 1 gb *2
XP SP2.. vagyis.. :D eztmost nemvágom mert az sp3 az minden sp2 es frissités és nekem fennvannak a frissitések..
eVGA 8800 GT SC ED
450 W asus táp
Ennyit tudok irni.
Alaplapon frissitett f12 bios.
Az a baj hogy már szeptember óta megvan a gépem.. tehát nem eleve ilyen.. most lett vmi gebasz.. win reinstall volt.. -
Pontosan !!!!! Tobb hetig hadakoztam evvel a problemaval . AMD v. INTEL ?
Az alaplap MSI ??? VISTA ?? -
shrike7973 #38067 Hali!
Ebben a hónapban megvotl az 5ödik kékhalál, mostmár sztem nnyilvánvaló, hogy vmi nem stimmel. Lingvin comp-al beszéltem, ők azt mondták ilyenkor szinte majdnem biztos hogy a memory a ludas, neki kéne dobni a memtest64et vagy mit.. Hát akkor szeretnék a progihoz egy linket illetve leirást kérni hogy kell használni..mert őket már nem akartam terhelni.
(Ui: ha nagyon nehéz folyamat, akkor boltban megcsinálják 2k ért a kivizsgálást..) -
Ficok #38066 megpróbálok egy párat. remélem jó lesz.
köszi -
Akkor lehet, hogy annak a vinyónak annyi. :(
Ezekkel még próbálkozhatsz:
Recover My Files 3.98 Build 6043
R-Studio 4.5 Build 127437 <-- ez állítólag nagyon jó.
FineRecovery 1.2.19
Active Undelete 7.0.047
Smart Data Recovery 3.9
Digital ObjectRescue Pro 5.0 Build 478
Power Data Recovery Pro v4.1.1 -
na légyszi segítsetek :(
Ha kihúzom a csatit akkor nem kapcsol be a táp! -
mikiking #38063 ok...na van egy olyan problémám,beinstaláltam a windowst,és nem megy semmien usb,akármit dugok be... telefon. mp3-as, semmi.... mit csinaljak ? eddig mindig ment,msot elsőzör látok ilyet -
Ficok #38062 megpróbáltam de hibás szektorra hivatkozik. kérdi,hogy továbbmenjen e, mondom igen, majd hosszú gondolkodás után lefagy :S -
Get Data Back progi erre való. Szerzel egy másik winchestert és ezzel a progival megpróbálod a zenéket rámásolni. -
Ficok #38060 Hello!
Egyik vincseszterem elromlott. Bios meg a windows érzékeli de a meghajtókat nem látni. És elég macerásan indul csak el a windows vele.
Nagy bajom,hogy 10évnyi zenei válogatás volt rajta ami nagyon de nagyon kéne nekem. Ha elmegyek valami adatmentőhöz kissé borsos áron dolgoznak...
Nincs valami más szoftveres megoldás,hogy ha nem is minden adatot de megmentsek?
Köszi. üdv -
Dévids #38059 Létszi vki egy gyors választ! #38022 -
van torrent topic de OTT SEM SZABAD -
mikiking #38057 Az de nem tudtam hova irni,neharagudjatok -
reklám
-
n3whous3 #38055 :((((((8 -
Hát akkor mostmár passzolok nem tom mi lehet
-
ilyet már csináltam de mind1. -
nem,csak ddr2 megy bele,régi sima DDR nem. -
ÖÖÖ akkor az alaplapi csatikat hagyd rajta csak a meghajtokat cd dvd vinyo azokat huzgáld le 
-
Kihúztam, de úgy meg nem kapcsol be a táp. -
n3whous3 #38049 Hi, egyszerű kérdés: ddr2-es rendszer az AM2. Megy bele DDR modul, vagy csak a DDR2? Mert valszeg nem, de hátha... -
mikiking #38048 szerusztok..... Valakivel cserélnék torrent olalra felhasználovet+ jelszavat no..... ha érdekel valakit az irjon.... nekem ncore,majomparade, vagy valami más oldal érdekele...irjatok privátot.... Van sok oldalam,és van wanadoo -
Asus lapnak a Bios-át lehet win alól frissíteni?
Múlthéten kaptam még 2x512 ramot beraktam az eddigi 2x512 mellé és időnként lefagyott, kialudt a bill ledje és kész. Akkor megcseréltem a 2 modult és azóta nem fagy de ma meg úgy indult, hogy nem volt bill.
A régi modulok Kingston PC3200-asak az újak meg 2700-esek ráadásul csak az egyik Kingston. -
shrike7973 #38046 "ezt a nyüzüge szart"
-
Egy kis segítség kellene:
van egy ati 3870X2 komponensen összeakarom kötni a HD-TV -el, de az istennek nem akarja detektálni, mintha nem is létezne :( (szar kompoziton megy ettől függetlenül, egyszer valahogy felismerte a HD -t, de akkor kikapcsoltam, gondolván, fasza,...aztán most sehogy se tudom vissza)
force tv detect semmi :( csak úgy kíváncsiságból megcseréltem a B a Y kábellel azonnal adott szürke összenyomott képet, de egyébként semmi :(
hogy lehet rávenni ezt a nyüzüge szart, hogy ugyan már ismerje fel a TV -t?
-
Igazatok van ez jó ötlet! -
Hát passz de szerintem arra gondoltak hogy csak a táp ventije menjen