64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ez hulyeseg. -
én csak olyan rendszerről tudok h 15 vagy mennyi regisztrálás után újra megkell venni az XP-t... -
Semeddig ez igaz, de akkor nem lesz a gond telepítőkulccsal? Meg utána a Win aktiválással? -
Es meddig tart kirakni az erdetit egy masik lemezre ??? Attol meg eredeti marad. -
kösz a gyors segitséget 
-
Tudom hogy bele lehet rakni, de itt eredeti XP-ről van szó
Sőt meg mintha olyan rendszer működne a Microsoftnál hogy cserélik a telepítőlemezt SP2-esre ha szólsz nekik de ez nem 100 -
Bele lehet rakni az SP2-t. -
Szerintem abban még SP1 sincs :) Hát vagy szerzel külső floppyt vagy sp2 integrated win-t. -
aha,és ilyenkor mit tehetek?szerzek külső floppy olvasót? -
2002-es verzió:D akkor ez biztos SP1 -
Igen abba nincs integrálva godolom az SP2. Akkor pedig csak floppyval lehetne megcsinálni hogy felismerteted vele a sata vinyót de ugye laptop meg floppy -
nemtudom h ez SP2-es,az otthoni az igen de ez nem tudom h az e.virágárusos verzióval is megpróbálom -
mellesleg eredeti XP-vel próbálkozok,amikor igy bebootolva,beloginolva teszem be,akkor az "Install XP" gomb elvan szürkülve -
Biztos nem SP2-es a Win amit fel akarsz rakni és a laptopban meg Sata vinyó van. -
Jó, nem baj nekem jó :D
Ha meg vírusos a gépem ugyis format c lesz:D -
hoj!az a problémám h mikor felakarom tenni a laptopra az XP-t,azt irja h ki nem látja a HDD-t...nekem qrvára elegem van már ebből a tetves vistából.
amit eddig próbáltam:csináltam új NTFS particiót -
Kár hogy nem találja meg azt amit a trend micro igen.. ;) -
Nekem eddig még nem volt bajom vele :) -
Nekem nem jött be. -
Én nodot használok -
Trend Micro IS 2008. Egyébként az avast a best az ingyenesek közt. -
Én az Avast Home-ot használom. Ingyé is van, és nem is rossz! :) -
Ez jó 5let! THX!!! -
TomBond #38219 Én úgy csinálnám hogy az alaplapra kötném a rendszervinyót az optikaival a raid kártyára pedig a másik vinyót. -
hello...melyik virusolo terheli legkevesbe a gepet 3 kozul..??!!
Avast 4.8 Home
Avast 4.8 Professional
NOD32 3.0
Vista SP1 X64 Premium alatt! -
hali.ha sokszor kéhalálozik a gép játékok közben az ellen lehet tenni vmit vmi progival vagy hasonló.win reinstall nélkül? -
Van egy Asus P5K-E lapom. Holnap be szeretném szerelni. Nos az a bajom, hogy ezen a lapon 1 IDE csati van, nekem meg semmi SATA cuccom sincsen. Van 2 IDE-s vinyóm és 1 IDE-s dvd íróm. Vettem RAID kártyát. a maradék IDE-s cucchoz. A RAID kártyára mi előnyös rakni? A vinyót vagy a dvd írót? Illetve a lapon lévő IDE csati az primary-nak felel meg:F Tudok majd install/boot-olni onnan az XP-t? -
EK1TEP #38215 Tök 8!
Veszek újat úgyis terveztem ezt meg kirakom a polcra
Ha még valaki nem látott szétszedett GTS-t:
-
Hm pedig arra átlagban 2 év garit szoktak adni. -
EK1TEP #38213 Leadtek -
Igen létezik, TFT monitor sem egyből lesz pixelhibás. Véletlenül nem Inno3d? -
EK1TEP #38211 Aha sztem is az lessz!
De ilyen lehetséges hogy 1 év után elromlik?Szal nem egyböl megvétel után jelentkezik a hiba?
-
Ha memória hibás akkor mehet a kukába. -
EK1TEP #38209 Sok drivert kipróbáltunk de egyi se jó,megmásik gépbe is csíkoz -
EK1TEP #38208 vagytok há válaszoljatokmá -
petyeka #38207 Integrált a videokarim, tehát ha új gondolom jó is :S -
Szerintem tuti, hogy táp hiba. Kellene a tápod márkája.
Újraindulást általában táp okozza. -
Ilyen nekem is volt hogy nem jött be a win csak hang volt. Tedd fel azt a drivert amit adtak hozzá alapból.
A VGA márkája (gyártó)? Mert ahhoz hogy 8800GTS elég hamar lejárt a gari. -
EK1TEP #38204 És ezzel a memória hibával mitlehet csinálni?Kikell dobni mer már gari nincs rá...
Ja és miaz hogy ha VGA drivert teszek fel akkor nem jön be a windows csak csökkentet módban oda is csak azért megyek hogy letöröljem a drivert!? -
Drakmort #38203 Oks.