64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Érdekes,kikapcsolt tűzfallal sem tud msn fellépni,úgyhogy lehet nem is az a gond.Tök szerencse,hogy este kéne beszélnem egy csávóval:D -
nem nem! 2x4 pin. Nem 2x2 pin. Alapalpom: asus p5k-e wifi. -
Ok. Egy keddi sp3 frissítésnél összeakadt a zonealarm az op.rendszerrel, de már hotfixelték. -
Nem,sp2. -
sp3 fenn van?
-
Naszép,msn nem tud bejelentkezni:) Mit állítsak rajta?:S -
Eddig úgy tűnik nem kell újrarakni a rendszert:) Csak emlékszem régen(3 vagy 4 éve),amikor megkaptam a gépet,aki öszerakta,átjött,felrakta a windowst,utána valami tűzfalat,és az történt,hogy a gép újraindult, a windows betöltött kb 2-3 másodpercre,majd megint újraindult magától,úgyhogy 2x lett akkor felrakva a windows rá. -
Nem ártana lecserélned ezt az antik tápot.
-
HELP!!
Van FSP350-60THA-P tápom. Lapot cseréltem és a lapon van egy 2x4 pin-es csati. Anélkül nem indul be a gép. Viszont a tápon nincs ilyen dugó. Lehet kapni hozzá átalakítót vagy ilyesmi
-
Anno használtam, sztem' jó. -
Köszi,én is erre gondoltam,remélem most nem kell majd windowst újraraknom:D -
Zonealarm.. -
Mióta? Pár perc/órák teltek el? -
Mozes #38269 Sziasztok!
Véletlenül lehúztam a proci ventilátorának a tápcsatlakozóját menet közben a házban rögtön visszadugtam. De azóta teljes sebességen megy folyamatosan a ventillátor!
Tönkre ment az alaplap? Mi lehet a gond?
Köszi -
Milyen ingyenes tűzfalat ajánlotok? -
Total Commander-ben az ikonok is, ilyesmik? -
Nekem is gyakran van ez.Széthullik a böngésző és szarakodik minden. -
Lenne egy kérdésem. A gépem mostanában egy olyan 6-8-10 óra futás után (játék, alkalmazások vegyesen) elkezdi szétcseszni a kis ikonok képeit, ám restart után megjavul minden.
Valahogy igy néz ki:
Valami ötlet, hogy mi lehet ez? -
Akkor mi a probléma? Nem tök mindegy mit ír ki az a tesztelő oldal? -
és a cod2-t meg viszi 125FPS-el,csak néha zuhan le az FPS -
na ne mond...
am meg 500MHz core clock
és memory clockról nincs infó sehol -
Azert mert a laptop nem jatekra van -
Arra meg ott van a RivaTuner :) -
akkor valószniűleg core MHz kicsi -
EK1TEP #38258 Mert ahogy nézem integrált és laptopos a VGA-d ami sztem nem valami erős attól hogy sok a memóriája de nemtom nem nagyon értek hozzá!
De azt az oldalt hülyeségnek tartom...szvsz -
akkor meg nagyon nem értem h miért akad lowon a játék -
EK1TEP #38256 úristen!
Mi a ráknak nézegeted azt a hulladék gépfelmérős oldalt??
A géped jól látja azt a sz*r oldal nem látja jól szvzs sztem minden jó felejcsd el azt az oldalt! -
újabb gond merült fel a laptoppal,most a VGA szaraxik velem,legújabb driver van fenn hozzá meg minden,és a 320mb-ból csak 123-at lát a gép
-
Akkor lehet h felrakom. Nincs semmi gond vele. Vagyis az h mindig kékhalálozik, de az nem a windóz hibája. -
csinálok egy bios updatet -
Ha normálisan működik a win, akkor igen!! -
na,megpróbáltam SP2-vel.semmi...BIOS-ban pedig nemtom átállitani h IDE-ként kezelje -
Üdv!
Megéri felrakni az XP SP3-at? -
Nem cd az nem kell hozzá. Csak a cdkulcs miatt gondoltam (még sosem próbáltam integrálni bele sp2-őt szóval igazat adok neked aki már csinált ilyet
)
-
Akkor valaki vagy lenyulta a kulcsot vagy probalta hasznalni masik gepen es akkor kilovik a kulcsot. -
Ne hülyéskedj
És amikor felhítátok az ügyfélszolgálatot mit mondtak?
-
A win aktivalasahoz nem is kell a CD. Legalabb is en igy tudom ( meg csinaltam mar tobbszor mint 15. ) -
Szerintem is mert akkor gyakorlatilag 1-2 évente újra meg kellene venni a Win-t
-
nekünk érdekes megkellett venni,nem engedte h regisztráljunk vele.ezért van meg nekünk 2x -
bár nekünk eddig mindegyik OS-ünk eredeti volt,még asszem megvan a 95 telepitő floppyai,7-8db floppy összesen
Nem ártana lecserélned ezt az antik tápot.