64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Sordoran
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám: Most vettem egy USB-s Genius NetScroll 100-as optikai egeret, és rákötöttem a gépre, elkezdi telepíteni drivert, fel is ismerte hogy optikai egér stb. de nem telepítette fel, azt írja ki: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen.", és nem is működik. Drivert a genius oldaláról szedtem le, de a Windows magának se tudta megoldani.
    És most még a régebbi ps2-es egerem meg nem görget felfele, hanem ha a görgőt felfelé tekerem, nagy léptekben megy lefele, vagyis vagy lefele görgetem, vagy lefele gyorsabban.
  • Ari18
    Persze,menni fog,gond nélkül.
    Nem kell semmit beállítanod.
    Ha tuningolni is akarsz, akkor FSB 400 szorzó 9 =3600MHz ami már szinte mindenhez jó és ezt 80%,hogy bírja a procid is.
  • Zack92
    Üdv, újra itt. :)
    Megoldottam a problémát...egy reinstallal...szóval nem a router hibája volt.:)
    1 másik kérdés:
    Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
    Előre is köszönöm.
    Üdv
  • Banyapapa
    ez nem eloszto hanem adapter,nagy különbség.
    te olyat szeretnél
    hogy alaplapodra több IDE cuccot rakhassál (vinyok,dvd meghajtok stbstb),amit linkeltél az erre nem jó.
    Oda olyan PCI-s raid kártya kell.
    Amit linkeltél arra van,ha van notivinyod erre rádughatod,de elfoglal 1 IDE helyet,ergo nem lesz több IDE csatlakozási lehetöséged,csak kisebb vinyot rakhatsz a pc-dbe.
  • AlieN911
    Szerintem meg de! A kicsire ami a képen van a vinyo, azt dugnám a lapba és a másikba a vinyot.. Szerintem megoldhato nem?
  • Wanted
    Meggyőztél.
    E8400 lesz az új proci.
    De a kérdés továbbra is áll:
    Egy kérdés:
    A lenti konfigomban az új proci a 800 mhz-es ramokkal menni fog?
    Milyen fsb-t kell beállítanom?
    (Nem igazán értek ezekhez.)
  • Banyapapa
    ez irja is,sima noti vinyot rakhatsz rá,ide kábelre (nem erre gondoltál te szerintem)
  • Banyapapa
    nemtom mi az amit találtál,de ugy tom a floppy is 3.5" méretü,a 2.5 a laptop vinyok szoktak lenni.
    de ilyen raid kártyám van nekem is (még talonban),késöbb jol jön majd ha uj alaplapot-gépet vennék talán egyszer.
    És IDE csatlakozokat már nem nagyon raknak rájuk,inkább SATA-t eröltetik,ezé jo nekem ha van ilyen.
  • AlieN911
    Erre gondoltam! Ez jo lenne?? HDD-t akarnék rá csatlakoztatni! Mivel televan (1hdd+1dvd)
  • JackMeadow
    lehet h nem ez a legjob hely de nemtudom hol kérdezzem. Nem tudjátok h az mitől lehet h ezer évig tudtam feliratot rakni a filmek alá most meg egyszerűen nem hajlandó berakni pedig mindent ugyanugy csinálok
  • AlieN911
    2000ért megtaláltam, de egy olyan megoldást is találtam, h. a 2.5 -> 3.5 re! Azaz a 2.5ös a floppy ugye? Az csak 100ft :) Floppy meg már nemkell..
    Vagy a 2.5ös az mi?
  • Banyapapa
    ezt vateran talaltam 3ezer felett volt ez,nézz körbe boltokban hátha jobb árban is van,ilyen raid kártya.
  • AlieN911
    Hát ez PCI-s és ugy 2 IDE, ha más nincs akkor ez lehet, hogy jo lesz! MIlyen árba van?
  • Banyapapa
    1 IDE-böl 2-t?
    nem ilyenre gondoltál?
  • AlieN911
    Hali!

Van olyan adapter normális elfogadhato áron, ami 1 IDE-ből 2-őt csinál? THX
  • nandorb
    Sziasztok!!!

Kellene segiteseg a halozati kartyaban 54-es kell es olyan amit lehet szepen usb-re csatlakoztatni, ja meg hogy ne beepitett antena legyen
  • Zozo76
    Sziasztok!

Tudnatok segiteni nekem? Az ocsem vett maganak egy MacBOOKot es megorokoltem az 1 eves MSI laptopjat. Nagyon tetszik a MacOSben hogy felul a menutalcan mutatja a hangerot vizualisan, a telep idejet, stb. Meg nekem jo lenne pl a proci terheles, a CPU homerseklet kijelzese is. Valami ingyenes progi lenne a legtutibb ami nem nagy meretu. Tudtok ilyesmi progirol? Legfontosabb azert a telep kijelzese lenne meg talan meg a hangero.
  • RUDKO
    Sziasztok. Egy olyan problémám van hogy a démon tools nem müködik letöröltem és megprobáltam újra telepiteni,de ezt irja ki. error code: 10001 contact support. Mi lehet a gond? Aki tudja légyszi irja meg. köszi Rudko
  • ffxi
    Nah a jobbos végű. Olyan az enyém is. És nem műxik.
  • rooney8
    Nem, semmi sincs húzva, mindent visszavettem alapra.
  • Solten
    Videokártya nincs húzva? Ha igen, túlmelegedhet. Vagy a gagyi (bocsesz) Kingmax ramok nem bírják a kis extra hőfokot.
  • rooney8
    Jah...:D Jólvanna, németet tanulok (tudom ennyit azért illene tudnom, ha már tuningolok :D)
    Na mind1, úgy is volt tesztelve orthos-al és nem volt hiba.
  • Solten
    OverClocked = túlhúzott, tuningolt (Kis inglish ;) )
  • rooney8
    Lehet hogy hülyének nézel, de még mindig nem értem :D
  • Solten
    Overclocked...
  • rooney8
    Igen megvolt mind2 még amikor húzva volt és nem írt ki hibát, vagyis írt, de akkor a ramokat visszavettem és utána jó volt (5-6 órát ment asszem)
    OC állapot? Ez mi?
  • Solten
    OC állapotban...
  • Solten
    Tesztelted orthossal vagy prime-al?
  • Solten
    Akkor ezek szerint be kell ruháznod egy ilyenre:

Vagy tápot cserélsz.
  • rooney8
    Üdv!

Már egyszer kérdeztem, de nem nagyon kaptam választ.
    Na szval mióta húztam a gépem (most "normál" állapotba van a melegre való tekintetre :) ) azóta mindig kékhalált kapok és egyre sűrübben. Ma legalább volt vagy 3 kékhalál. Mitől lehet?
    Gépem: Asus P5K, C2D 4700, 2GB Kingmax 800MHz DDR2, 8600GT
  • Solten
    Üdv. Persze, simán jó bele az AGP-s DDR2-s kari.
  • rhonkhan
    üdv mindenkinek, lenne egy informatikai kérdésem, van egy alaplap, ami csak a DDR memóriát kezeli, és ha veszek egy video kártyát amin DDR2-es memória van, azt tudná kezelni? az alaplap AGP 8x-es a videokártya is.
  • Ari18
    Wolfot vegyél,felejtsd el a régi E6XXX-et.
  • simos
    KÖSZ WANTED !!!!!

Fasza lett a 3dmark !!!

Minden elismerésem !!!!!4
  • Wanted
    Egy kérdés:
    A lenti konfigomban a procit ki szeretném cserélni egy E6850-re.
    A 800 mhz-es ramokkal menni fog?
    Milyen fsb-t kell beállítanom?
    (Nem igazán értek ezekhez.)
  • Wanted
    Keresd ezt meg: Windows/System32/Futuremark/MSC
    Nevezd át ezt: Direcpll.dll, erre. Direccpll_.dll

Futuremark hiba
  • simos
    Hi All

Szükségem volna egy kis segítségre:

Vettem egy HD4850-et (Gigabyte)
    Nem indul el a 3dmark06 (újratelepítés után sem)
    ver: 1.1.0

Mi lehet a problémám?

Előre is Kösz a segítséget !!!
  • ffxi
    Aham, akkor van ilyen csati. Bedugtam és semmi. Ezelőtt anélkül még felvillanyozottak a LED-ek pár század másodpercre, utána leáll. Most meg azt se, ha bedugom :( A lappal van a baj? De naon halkan lehet hallani a táp felől egy kattogás, mikor bekapcsolom, amikor az 2x4 is van bedugva.
  • Solten
  • Solten
    Ja. Ok.

Ha bedugod a 1×4-es csatit nem indul?? a 2×4 erős tuninghoz szükséges.