64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok! Lenne egy kis problémám: Most vettem egy USB-s Genius NetScroll 100-as optikai egeret, és rákötöttem a gépre, elkezdi telepíteni drivert, fel is ismerte hogy optikai egér stb. de nem telepítette fel, azt írja ki: "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen.", és nem is működik. Drivert a genius oldaláról szedtem le, de a Windows magának se tudta megoldani.
És most még a régebbi ps2-es egerem meg nem görget felfele, hanem ha a görgőt felfelé tekerem, nagy léptekben megy lefele, vagyis vagy lefele görgetem, vagy lefele gyorsabban. -
Ari18 #38321 Persze,menni fog,gond nélkül.
Nem kell semmit beállítanod.
Ha tuningolni is akarsz, akkor FSB 400 szorzó 9 =3600MHz ami már szinte mindenhez jó és ezt 80%,hogy bírja a procid is. -
Zack92 #38320 Üdv, újra itt. :)
Megoldottam a problémát...egy reinstallal...szóval nem a router hibája volt.:)
1 másik kérdés:
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy mikor beakarok jelentkezni kiírja, hogy x üzenetem érkezett "ezen" az email fiókon?
Előre is köszönöm.
Üdv -
ez nem eloszto hanem adapter,nagy különbség.
te olyat szeretnél
hogy alaplapodra több IDE cuccot rakhassál (vinyok,dvd meghajtok stbstb),amit linkeltél az erre nem jó.
Oda olyan PCI-s raid kártya kell.
Amit linkeltél arra van,ha van notivinyod erre rádughatod,de elfoglal 1 IDE helyet,ergo nem lesz több IDE csatlakozási lehetöséged,csak kisebb vinyot rakhatsz a pc-dbe.
-
Szerintem meg de! A kicsire ami a képen van a vinyo, azt dugnám a lapba és a másikba a vinyot.. Szerintem megoldhato nem? -
Meggyőztél.
E8400 lesz az új proci.
De a kérdés továbbra is áll:
Egy kérdés:
A lenti konfigomban az új proci a 800 mhz-es ramokkal menni fog?
Milyen fsb-t kell beállítanom?
(Nem igazán értek ezekhez.) -
ez irja is,sima noti vinyot rakhatsz rá,ide kábelre (nem erre gondoltál te szerintem) -
nemtom mi az amit találtál,de ugy tom a floppy is 3.5" méretü,a 2.5 a laptop vinyok szoktak lenni.
de ilyen raid kártyám van nekem is (még talonban),késöbb jol jön majd ha uj alaplapot-gépet vennék talán egyszer.
És IDE csatlakozokat már nem nagyon raknak rájuk,inkább SATA-t eröltetik,ezé jo nekem ha van ilyen. -
Erre gondoltam! Ez jo lenne?? HDD-t akarnék rá csatlakoztatni! Mivel televan (1hdd+1dvd) -
JackMeadow #38313 lehet h nem ez a legjob hely de nemtudom hol kérdezzem. Nem tudjátok h az mitől lehet h ezer évig tudtam feliratot rakni a filmek alá most meg egyszerűen nem hajlandó berakni pedig mindent ugyanugy csinálok -
2000ért megtaláltam, de egy olyan megoldást is találtam, h. a 2.5 -> 3.5 re! Azaz a 2.5ös a floppy ugye? Az csak 100ft :) Floppy meg már nemkell..
Vagy a 2.5ös az mi? -
ezt vateran talaltam 3ezer felett volt ez,nézz körbe boltokban hátha jobb árban is van,ilyen raid kártya. -
Hát ez PCI-s és ugy 2 IDE, ha más nincs akkor ez lehet, hogy jo lesz! MIlyen árba van?
-
1 IDE-böl 2-t?
nem ilyenre gondoltál? -
Hali!
Van olyan adapter normális elfogadhato áron, ami 1 IDE-ből 2-őt csinál? THX -
Sziasztok!!!
Kellene segiteseg a halozati kartyaban 54-es kell es olyan amit lehet szepen usb-re csatlakoztatni, ja meg hogy ne beepitett antena legyen -
Zozo76 #38306 Sziasztok!
Tudnatok segiteni nekem? Az ocsem vett maganak egy MacBOOKot es megorokoltem az 1 eves MSI laptopjat. Nagyon tetszik a MacOSben hogy felul a menutalcan mutatja a hangerot vizualisan, a telep idejet, stb. Meg nekem jo lenne pl a proci terheles, a CPU homerseklet kijelzese is. Valami ingyenes progi lenne a legtutibb ami nem nagy meretu. Tudtok ilyesmi progirol? Legfontosabb azert a telep kijelzese lenne meg talan meg a hangero. -
RUDKO #38305 Sziasztok. Egy olyan problémám van hogy a démon tools nem müködik letöröltem és megprobáltam újra telepiteni,de ezt irja ki. error code: 10001 contact support. Mi lehet a gond? Aki tudja légyszi irja meg. köszi Rudko -
Nah a jobbos végű. Olyan az enyém is. És nem műxik. -
Nem, semmi sincs húzva, mindent visszavettem alapra. -
Videokártya nincs húzva? Ha igen, túlmelegedhet. Vagy a gagyi (bocsesz) Kingmax ramok nem bírják a kis extra hőfokot. -
Jah...:D Jólvanna, németet tanulok (tudom ennyit azért illene tudnom, ha már tuningolok :D)
Na mind1, úgy is volt tesztelve orthos-al és nem volt hiba. -
OverClocked = túlhúzott, tuningolt (Kis inglish ;) ) -
Lehet hogy hülyének nézel, de még mindig nem értem :D -
Overclocked...
-
Igen megvolt mind2 még amikor húzva volt és nem írt ki hibát, vagyis írt, de akkor a ramokat visszavettem és utána jó volt (5-6 órát ment asszem)
OC állapot? Ez mi? -
OC állapotban... -
Tesztelted orthossal vagy prime-al? -
Akkor ezek szerint be kell ruháznod egy ilyenre:
Vagy tápot cserélsz. -
Üdv!
Már egyszer kérdeztem, de nem nagyon kaptam választ.
Na szval mióta húztam a gépem (most "normál" állapotba van a melegre való tekintetre :) ) azóta mindig kékhalált kapok és egyre sűrübben. Ma legalább volt vagy 3 kékhalál. Mitől lehet?
Gépem: Asus P5K, C2D 4700, 2GB Kingmax 800MHz DDR2, 8600GT -
Üdv. Persze, simán jó bele az AGP-s DDR2-s kari. -
rhonkhan #38291 üdv mindenkinek, lenne egy informatikai kérdésem, van egy alaplap, ami csak a DDR memóriát kezeli, és ha veszek egy video kártyát amin DDR2-es memória van, azt tudná kezelni? az alaplap AGP 8x-es a videokártya is. -
Ari18 #38290 Wolfot vegyél,felejtsd el a régi E6XXX-et. -
simos #38289 KÖSZ WANTED !!!!!
Fasza lett a 3dmark !!!
Minden elismerésem !!!!!4 -
Egy kérdés:
A lenti konfigomban a procit ki szeretném cserélni egy E6850-re.
A 800 mhz-es ramokkal menni fog?
Milyen fsb-t kell beállítanom?
(Nem igazán értek ezekhez.) -
Keresd ezt meg: Windows/System32/Futuremark/MSC
Nevezd át ezt: Direcpll.dll, erre. Direccpll_.dll
Futuremark hiba
-
simos #38286 Hi All
Szükségem volna egy kis segítségre:
Vettem egy HD4850-et (Gigabyte)
Nem indul el a 3dmark06 (újratelepítés után sem)
ver: 1.1.0
Mi lehet a problémám?
Előre is Kösz a segítséget !!! -
Aham, akkor van ilyen csati. Bedugtam és semmi. Ezelőtt anélkül még felvillanyozottak a LED-ek pár század másodpercre, utána leáll. Most meg azt se, ha bedugom :( A lappal van a baj? De naon halkan lehet hallani a táp felől egy kattogás, mikor bekapcsolom, amikor az 2x4 is van bedugva. -
-
Ja. Ok.
Ha bedugod a 1×4-es csatit nem indul?? a 2×4 erős tuninghoz szükséges.