64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • sgt anderson
    Heló!
    Nincs vkinek egy rosz SAMSUNG HD161HJ vinyója aminem NEM az elektronika a rosz? Nekem van egy vinyóm amin az elektronikán elfüstölt egy kis vmi és le szeretném menteni az adataimat a vinyóról. Ha vki tudna ez ügyben segíteni az írjon PM-et, vagy mailt, vagy vmit. Elöre is kösz.
  • Lestii
    Sziasztok.
    Olyan problémám van hogy ha neten akarok beszélgetni valakivel (mikrofonon msn vagy skype pl) nem halják a hangomat és én se hallom az ő hangjukat.
    Hang gépen van mert zenét pl tudok hallgatni...
    Légyszives valami tippet, hogy mitől lehet.
    Előre köszi.
  • Solten
    Nincs mit. Ez egy FSP Greenpower 400 Gigabyte matricával.
  • w77d
    no ennek a második felét a Ghost-al nem értettem :S tehát először ghostot elindítom, aztán format C vagy hogy??? BÁSSZUS VAGY 4IG FENT LESZEK MIRE VÉGZEK EZZEL A KÚRVA PC-VEL...
  • Met
    Chieftech vagy FSP
  • Met
    Ha külön partición van a win és a doksik akkor nem törlődnek, de a telepített progikat is újra kell rakni.
    Rakd újra wint, tedd fel a progikat és ghostold le a már említett Norton Ghost-al.
    Ezután ha újra akarod telepíteni a ghost file-al 10 perc kb.
  • ferrari01
    Köszi a tippet!!Ez jó táp?Nem jobb lenne egy Cheiftech?Ezt a Gigabytet nem ismerem.
  • rooney8
    norton ghost?
    [nem tudja milyen, csak hallott róla]
  • w77d
    van valami módja, hogy úgy húzzam újra a windowst, hogy nem törlődik semmi program és dokumentum a gépről???
  • Solten
    Vegyél valami márkásabb tápot pl: link
  • vasko22
    Van egy régi Abit KX7-333 lapom, bekapcsolásnál nem ad képet, processzor melegszik, memória melegszik, chipek melegednek így úgy gondol azok mennek is. Próbáltam már másik videókarival is. Mi lehet a gond vele?
  • ferrari01
    Gigabyte ga p35 ds3l,intel core 2 duo(8400),2gb ram,msi 8800gts 320mb.Ehhez a konfighoz jó lesz a jelenlegi tápom(m-tech 450w),vagy vegyek valami komolyabbat?Please help!!
  • Solten
    Val.szeg küldik uccsó héten vissza ;) Így szokták.
  • AlieN911
    Hali!

Garanciával kapcsolatos szabályok/jogszabályokrol hol lehet olvasni? Tesom mondott valami olyasmit, hogy 1 honap garanciális szervizelés után kötelezhetem öket arra. hogy kifizessék, vayg adjanak egy zsír uj cuccot! Erről esetleg valaki tud valamit?
    7.-én lett elvive gariba, jövőhéten jár le az 1 honap...
  • tmisi
    Garifutár van pl. az IPON-nál. Az áraik is egész jók. Van 31k-ért HD4850 is.
  • csab3sz
    Mindenkinek RESPECT
  • Solten
    Némely shopnál garanciafututár működik, tehát lejön ha gagyi a cucc és ingyé visszaszállítja. A futár hozza vagy postai úton (qrva ritka).
  • TomBond #38705
    Volt már hogy nekem a posta hozta ki (MPL)
  • TomBond #38704
    Akkor visszaküldöd és vagy javítják, vagy cserélik.
    Attól függ kivel van szerződése a cégnek akitől rendelsz. Vagy posta, vagy valamelyik futárcég.
  • Banyapapa
    posta nem,futár kiviszi kocsival,átad cucc dobozban,kapsz papirt,számlát garilevelet,fizetsz -örülsz (vagy nem)
  • csab3sz
    Már csak azon rinyálok hogy ha valami baja lesz a cuccnek akkor mi lesz?
    És ki hozza ezt ki nekem a posta?
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Egy ismerősömnél voltam, aki mondta h nézzem meg a laptopját, h mi baja lehet a hangnak a gépén. Szóval megnéztem, ez egy Fujitsu Siemens laptop, és a zenéknek olyan hangja van mintha a kútból szólna, visszangzik... , de ezt csak most kezdte el, pár napja még minden tökéletes volt. Akkor például egy neten nézett videó nagyon halk volt , nem lehetett érteni,h mit mondanak.
    A srác megpróbálta kirakni a hangot 5.1-re és ott is, azokon a hangszórókon is rossz volt.
    K-Lite codec pack van fenn nála, ami tökéletesen szuperált eddig.

Nem tudjuk mi lehet a baja. Ha tudtok segíteni, azt megköszönnénk!!!

Előre is nagyon köszi a válaszotokat.
  • Solten
    Mellékelik a lepecsételt garipépört.
  • csab3sz
    És a garancia???
  • Lestii
    Sziasztok.
    Olyan problémám van hogy ha neten akarok beszélgetni valakivel (mikrofonon msn vagy skype pl) nem halják a hangomat és én se hallom az ő hangjukat.
    Hang gépen van mert zenét pl tudok hallgatni...
    Segítsetek valahogy légyszives.
    Előre köszi.
  • davidka003
    1. Kiválasztasz egy boltot ahonnan rendelni akarsz.
    2. Megrendeled a terméket.
    3. 2 nap múlva hozza a futár.
    4. Mikor meghozta a futár akkor odaadod neki a pénzt.
    5. Használod a cuccot.
  • csab3sz
    HalI!
    Egy rendelés a netről hogyan zajlik. Valamiért visszatart a netről való rendelés. Valaki leírni. Respect.
  • tmisi
    Windows telepítő CD. Persze a formázást se felejtsd el.
    Esetleg boot után mielőtt megjelenik a windows xp logó, nyomsz egy F8-at és ott választod a Legutolsó működőképes beállítások pontot és azzal indítod, hátha. De szerintem annek a rendszernek annyi. Ha van rajta lementendő adat, vidd el egy haverhoz és az ő gépébe téve mentsd ki ami kell (de spyware irtója neki is legyen).
  • Cnut
    Üdv! Óriási segítségre lenne szükségem! Benyeltem egy olyan vírust amivel nem tudok megbírkózni. A tüntek: miután letöltöttem amit nem kellett volna, pár perc után kiírta hogy "infected with spyware BLABLABLA...", na mondom okés, ráduszítom amim van, de már be is lassult a gép, feladatkezelőt nem lehett megnyitni, aztán újra is indult és akkor láttam betöltött windows rajta utoljára. Azóta elindul a windows töltése de aztán se kép se hang. Szóval tudna valaki valamilyen csodaprogit javasolni amivel lehet bootolni és megoldhatja ezt a helyzetet?
  • BIZ0906
    Ulead GIF Animator
    Elvileg lehet.
  • nVidia1
    sziasztok
    van itt olyan akinek ASUS P5B alaplapja van?
  • Bmx01
    esetleg frisseb driver,
    nálam 1 szer segített
  • Küldönc
    hello
    köv. a lapom: asus a7v600-x. Mikor telepítem a hangkari drivert, a soundmax-t tehát az integrált hangot, a telepítés végén azt írja, hogy nincs hangeszköz.
    mit tegyek?
  • TopGun
    Sziasztok! Van itt valaki aktiv, akinek ASUS P5Q PRO alaplapja van es segitene nekem?
  • Seithennin
    Sziasztok! Filmekkel van gondom némely filmet a széles vászonnál ugy játszik le MINDEN progi hogy a széles vászon fekete kéne hogy legyen de itt csak a fele fekete a másik fele barna:SSS és van olyan dvd filmem aminél ugyan ez van, de asztali lejátszon nincs gond, mit rontok el?
  • Kisproff
    csáo!olyan gondom van hogy egy neont szeretnék a gépembe és hát van is egy de szivargyujtos!:(2 db vékony kábel megy a szivargyujtoba 12V-os.Na most azt szeretném megtudni hogy a tápegységen mien szinü kábelhez dughatom be ezt a két kábelt vagy hova egyáltalán?
    Köszi elöre is a segítséget
  • deepketya
    Hello, meg tudna nekem valaki mondani esetleg, hogy a Sharp AR-5316 irodai masolo-nyomtato hany oldal nyomtatas utan szorul szervizre? asszem van egy hatar ami utan feltetlen szukseges az egyes alkatreszek atnezese es esetleges csereje...
  • miki13
    Hello!

az egyik barátomnak is kéne a HP Deskjet 850C nyomtatónak a teleptöje.
    de neki windows 98 van.

ha valaki meg tudja adni a windows 98 ra HP Deskjet 850C telepitöjét?

• Kicsikiraly
    gif NEM EGYENLŐ mozgóképpel -.-
  • The Protector
    Hali.Nem tud vki progit h sajátkezűleg készítsek GIF-et magamnak saját videóból?