64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Heló!
Nincs vkinek egy rosz SAMSUNG HD161HJ vinyója aminem NEM az elektronika a rosz? Nekem van egy vinyóm amin az elektronikán elfüstölt egy kis vmi és le szeretném menteni az adataimat a vinyóról. Ha vki tudna ez ügyben segíteni az írjon PM-et, vagy mailt, vagy vmit. Elöre is kösz. -
Lestii #38721 Sziasztok.
Olyan problémám van hogy ha neten akarok beszélgetni valakivel (mikrofonon msn vagy skype pl) nem halják a hangomat és én se hallom az ő hangjukat.
Hang gépen van mert zenét pl tudok hallgatni...
Légyszives valami tippet, hogy mitől lehet.
Előre köszi. -
Nincs mit. Ez egy FSP Greenpower 400 Gigabyte matricával. -
no ennek a második felét a Ghost-al nem értettem :S tehát először ghostot elindítom, aztán format C vagy hogy??? BÁSSZUS VAGY 4IG FENT LESZEK MIRE VÉGZEK EZZEL A KÚRVA PC-VEL... -
Chieftech vagy FSP -
Ha külön partición van a win és a doksik akkor nem törlődnek, de a telepített progikat is újra kell rakni.
Rakd újra wint, tedd fel a progikat és ghostold le a már említett Norton Ghost-al.
Ezután ha újra akarod telepíteni a ghost file-al 10 perc kb. -
ferrari01 #38716 Köszi a tippet!!Ez jó táp?Nem jobb lenne egy Cheiftech?Ezt a Gigabytet nem ismerem. -
norton ghost?
[nem tudja milyen, csak hallott róla] -
van valami módja, hogy úgy húzzam újra a windowst, hogy nem törlődik semmi program és dokumentum a gépről??? -
Vegyél valami márkásabb tápot pl: link -
Van egy régi Abit KX7-333 lapom, bekapcsolásnál nem ad képet, processzor melegszik, memória melegszik, chipek melegednek így úgy gondol azok mennek is. Próbáltam már másik videókarival is. Mi lehet a gond vele? -
ferrari01 #38711 Gigabyte ga p35 ds3l,intel core 2 duo(8400),2gb ram,msi 8800gts 320mb.Ehhez a konfighoz jó lesz a jelenlegi tápom(m-tech 450w),vagy vegyek valami komolyabbat?Please help!! -
Val.szeg küldik uccsó héten vissza ;) Így szokták. -
Hali!
Garanciával kapcsolatos szabályok/jogszabályokrol hol lehet olvasni? Tesom mondott valami olyasmit, hogy 1 honap garanciális szervizelés után kötelezhetem öket arra. hogy kifizessék, vayg adjanak egy zsír uj cuccot! Erről esetleg valaki tud valamit?

7.-én lett elvive gariba, jövőhéten jár le az 1 honap... -
tmisi #38708 Garifutár van pl. az IPON-nál. Az áraik is egész jók. Van 31k-ért HD4850 is.
-
csab3sz #38707 Mindenkinek RESPECT 

-
Némely shopnál garanciafututár működik, tehát lejön ha gagyi a cucc és ingyé visszaszállítja. A futár hozza vagy postai úton (qrva ritka). -
TomBond #38705 Volt már hogy nekem a posta hozta ki (MPL) -
TomBond #38704 Akkor visszaküldöd és vagy javítják, vagy cserélik.
Attól függ kivel van szerződése a cégnek akitől rendelsz. Vagy posta, vagy valamelyik futárcég. -
posta nem,futár kiviszi kocsival,átad cucc dobozban,kapsz papirt,számlát garilevelet,fizetsz -örülsz (vagy nem) -
csab3sz #38702 Már csak azon rinyálok hogy ha valami baja lesz a cuccnek akkor mi lesz?
És ki hozza ezt ki nekem a posta? -
Sziasztok!
Egy ismerősömnél voltam, aki mondta h nézzem meg a laptopját, h mi baja lehet a hangnak a gépén. Szóval megnéztem, ez egy Fujitsu Siemens laptop, és a zenéknek olyan hangja van mintha a kútból szólna, visszangzik... , de ezt csak most kezdte el, pár napja még minden tökéletes volt. Akkor például egy neten nézett videó nagyon halk volt , nem lehetett érteni,h mit mondanak.
A srác megpróbálta kirakni a hangot 5.1-re és ott is, azokon a hangszórókon is rossz volt.
K-Lite codec pack van fenn nála, ami tökéletesen szuperált eddig.
Nem tudjuk mi lehet a baja. Ha tudtok segíteni, azt megköszönnénk!!!
Előre is nagyon köszi a válaszotokat. -
Mellékelik a lepecsételt garipépört. -
csab3sz #38699 És a garancia??? -
Lestii #38698 Sziasztok.
Olyan problémám van hogy ha neten akarok beszélgetni valakivel (mikrofonon msn vagy skype pl) nem halják a hangomat és én se hallom az ő hangjukat.
Hang gépen van mert zenét pl tudok hallgatni...
Segítsetek valahogy légyszives.
Előre köszi. -
1. Kiválasztasz egy boltot ahonnan rendelni akarsz.
2. Megrendeled a terméket.
3. 2 nap múlva hozza a futár.
4. Mikor meghozta a futár akkor odaadod neki a pénzt.
5. Használod a cuccot. -
csab3sz #38696 HalI!
Egy rendelés a netről hogyan zajlik. Valamiért visszatart a netről való rendelés. Valaki leírni. Respect. -
tmisi #38695 Windows telepítő CD. Persze a formázást se felejtsd el. 
Esetleg boot után mielőtt megjelenik a windows xp logó, nyomsz egy F8-at és ott választod a Legutolsó működőképes beállítások pontot és azzal indítod, hátha. De szerintem annek a rendszernek annyi. Ha van rajta lementendő adat, vidd el egy haverhoz és az ő gépébe téve mentsd ki ami kell (de spyware irtója neki is legyen). -
Cnut #38694 Üdv! Óriási segítségre lenne szükségem! Benyeltem egy olyan vírust amivel nem tudok megbírkózni. A tüntek: miután letöltöttem amit nem kellett volna, pár perc után kiírta hogy "infected with spyware BLABLABLA...", na mondom okés, ráduszítom amim van, de már be is lassult a gép, feladatkezelőt nem lehett megnyitni, aztán újra is indult és akkor láttam betöltött windows rajta utoljára. Azóta elindul a windows töltése de aztán se kép se hang. Szóval tudna valaki valamilyen csodaprogit javasolni amivel lehet bootolni és megoldhatja ezt a helyzetet? -
BIZ0906 #38693 Ulead GIF Animator
Elvileg lehet. -
nVidia1 #38692 sziasztok
van itt olyan akinek ASUS P5B alaplapja van? -
Bmx01 #38691 esetleg frisseb driver,
nálam 1 szer segített -
hello
köv. a lapom: asus a7v600-x. Mikor telepítem a hangkari drivert, a soundmax-t tehát az integrált hangot, a telepítés végén azt írja, hogy nincs hangeszköz.
mit tegyek? -
Sziasztok! Van itt valaki aktiv, akinek ASUS P5Q PRO alaplapja van es segitene nekem? -
Sziasztok! Filmekkel van gondom némely filmet a széles vászonnál ugy játszik le MINDEN progi hogy a széles vászon fekete kéne hogy legyen de itt csak a fele fekete a másik fele barna:SSS és van olyan dvd filmem aminél ugyan ez van, de asztali lejátszon nincs gond, mit rontok el? -
Kisproff #38687 csáo!olyan gondom van hogy egy neont szeretnék a gépembe és hát van is egy de szivargyujtos!:(2 db vékony kábel megy a szivargyujtoba 12V-os.Na most azt szeretném megtudni hogy a tápegységen mien szinü kábelhez dughatom be ezt a két kábelt vagy hova egyáltalán?
Köszi elöre is a segítséget -
deepketya #38686 Hello, meg tudna nekem valaki mondani esetleg, hogy a Sharp AR-5316 irodai masolo-nyomtato hany oldal nyomtatas utan szorul szervizre? asszem van egy hatar ami utan feltetlen szukseges az egyes alkatreszek atnezese es esetleges csereje... -
miki13 #38685 Hello!
az egyik barátomnak is kéne a HP Deskjet 850C nyomtatónak a teleptöje.
de neki windows 98 van.
ha valaki meg tudja adni a windows 98 ra HP Deskjet 850C telepitöjét?
-
gif NEM EGYENLŐ mozgóképpel -.- -
Hali.Nem tud vki progit h sajátkezűleg készítsek GIF-et magamnak saját videóból?