64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Swounds
    80048820-es hiba?
  • kirol
    Na azt mondjátok már meg, mit kell engedélyezni MSN-nek a tűzfalban? Milyen rohadt port kell neki és hol???

Mert nálam minden engedélyezve van neki,és nem megy.
    Meg mondom ha kikapcsolom a tűzfalat akkor se megy.

Tegnapig ment, de próbálgattam a NIS08-at és most már a régi NIS 2007-es se megy MSN.
  • Matte
    nah egy újabb gondom támadt..... valaki segítsen nekem...

NAKED ADSL internethez kellene nekem modem, és a hozzáértők azt mondják nekem hogy a sima adsl modem (d-link mondjuk) nem jó hozzá.

Akkor milyen modemet kell venni hozzá, mert nagy balgán lemondtam hogy hozzanak hozzá modemet, s most sürget az idő hogy szerezzek egyet :(

Szóval mik a választási lehetőségeim? Mi kell a NAKED ADSL nethez?

Köszönöm előre is!
  • palm pilot
    Nem létező memóriacímre hivatkozott a progi. Ezzel nincs mit tenni, újra kell indítani, legközelebb hátha nem fog.
  • palm pilot
    Mindenki a 2.70-est használja? Túl jó lett a 3.xx kulcsletiltogatása. ^^
  • davidka003
    Írd még be legalább 150 topicba, mert így senki nem látja.
    Alapból 16x-oson megy, ha nem állítottál el semmit. De nem is lehet sehogy sem állítani szerintem.
  • rooney8
    De én a C-n nem tartok semmit, van egy másik hdd 320Gb-s :D (najó, a multkor beszart pont a C vinyóm és volt rajta 3-4 játék)
    Na mind1, legközelebb úgy csinálom ahogy mondtad :)
  • dani40
    Hello valaki meg tudja mondani hogy hogyan tudom a vga-t átállitani pci-e x16-os sebességre mert alapbol x8-on megy lécci segitsetek

az uj konfigom:
    asus p5q pro alaplap
    intel core 2 duo E 7200 proci ( 45nm)
    4x1 gb ddr2-800 (Kingmsapphire hd 3850 ultimate gddr3 512mb
  • Met
    Talán frissíteni kellene a Nod-ot
  • Met
    Célszerű annyi helyet adni a rendszernek, hogy elférjen rajta + a telepített progik is. Ha defragolni kell nem mindegy, hogy 40 gigát vagy 300-at kell megcsinálni (időben).
    Ha 2 részre osztod a vinyót akkor a D-ről nem vesznek el az adatok ha reinstall kell.
    Nekem a 120-as vinyó C:40, D:70
  • Matte
    köszönöm szépen!
  • trrope
    Lehet h már késő, keress Any Video Converter-t, nagyon jó kis program és ingyenes is. Mindent mindenbe, egész sok beállítással, és x264-et is tud a VDubbal ellentétben.
  • SHADOWEYES7
    Teendőm?

Segitsetek már :D
  • SHADOWEYES7
  • Matte
    gyerekek, mondjatok valami progit amivel át tudok konvertálni x264 kódolású filmet (sorozatot) xvidbe GYORSAN, hogy az asztali lejátszó is játsza. köcce.
  • trrope
    Hát köszi, végül is ez is valami...
    Asszem rá fogok jönni, melyik is a processzor, még talán a foglalatot is le tudom majd ellenőrizni, de azért ilyen hűtőzseléknél még nem tartok, meg hogy na most rendesen van-e rajta a hűtő...
    ...hmm hűtőzseléről még télleg sose hallottam... ^^
  • norbi56
    Nekem pedig olyan problémám lenn hogy nemrég raktam ujra az xp sp2-t de nem működik az USB alaplapi drivert fel akartam rakni de azt irta integrálva van az op rendszerbe ez tom elvileg így is van de mégse műkszik:S
  • norbi56
    Nézd meg a processzor foglalatát ha egyforma átteheted de vigyázz hűtőzselét ne felejtsd el és rendesen tedd fel a hűtőt
  • trrope
    Egy elég amatőr kérdésem lenne:
    Processzort át lehet tenni egyik gépből másikba? Ha igen, mitől függ?
    A RAMot, a vinyót, meg a videokártyát már áttettem. Viszonylag régi gépekről van szó (8 éves) - bár ez nem hiszem h számít.
    Ha valaki segíteni akarna, plz írjon le mindent, meg se találom a gépben a procit XD.
  • vasko22
    Ilyen hibát látott már valaki?
  • RAZOR27
    Életet mentettél, ezer és 1 köszi
  • sgt anderson
    Sajátgépen jobb gomb > Tulajdonságok > Speciális fül > Környezeti változók gomb.
    Nem hardware, de pls help kéne!
    Hol tudom a windows-ba a temp mappa helyét változtatni, tudom hogy lehet, csak már elfelejtettem.Sürgős lenne, köszi előreis!
  • The Protector
    Hy.Az alábbi karim van.Az nvidia.com-on ezt ajánlja és manuallal is ez a driver jött ki.Jó lessz ez?

Product Current
    Installed Driver Recommended
    Driver
    NVIDIA GeForce 8600 GT 158.27 GeForce Release 175
    Version: 175.19 WHQL
    Release Date: June 23, 2008
    Learn More

I have read and agree to the terms and conditions of the NVIDIA Software License Agreement. Download Now
  • rooney8
    Én mindig úgy csinálom, hogy annyi helyet adok az xp-nek mint amennyi a vinyón van..Ez hülyeség?
  • Met
    Xp-cdről boot, szépen megtalálja a vinyót, beírod, hogy mekkora területet akarsz a rendszernek, win telepít és a maradékot win alól szépen felosztod.
  • menyasszony
    Sziasztok!

Új winyó estén mi a legegyszerűbb módja a partícionálásnak? Lehet Windows alatt vagy nem? (Van Partition Magic 8-am, de évek óta nem használtam.)
  • 4kerek
    Szevasztok! Lenne egy kis problémám a Labtec hangfalszettel. Nem működik a center meg a két szélső hangfal. Vistám van, már átállítottam 5.1 surroundra - úgy sem működik-, tesztelésnél pedig minden hangfal megszólal. Bármikor, bárhogyan használom, csak a két belső meg a woofer szól. Egyedül eredeti DVD-knél működik, már ha támogatják. Alaplapom ASUS P5KC, ami támogat 5.1 hangzást. Valaki segítsen mit tegyek!!!!
  • Tomi613
    hi
  • Kenny85
    jó sikerült szedtem le hozzá normális drivert HD ADeck nemvolt benne előzőben azért nemvolt jó
  • miki10
    hello!

nem tudjátok hogy lehet a betűtipust át állitani ot ahol az x gomb meg ilyneek vannak,?
    az szokot ot lenni
    pl: sajátgép,vezérlöpult,

Elöre kösz!
  • raven87
    Vagy rakd fel azt a hangkártya drivert amit adtak a géphez.
  • raven87
    Nem akarlak elkeseríteni, de lehet hogy kipurcant a füles kimenete a laptopnak. Haveromnál volt ilyen és csak szervízben tudta megcsináltatni. :(
    De keress rá egy új driverre a laptop gyártójának a weboldán, hátha segít.
  • toten
    hát nkem több 5letem nincs nagyon:S De remélem nekemis segitenek a problémámban:S
  • Kenny85
    igazából auxba akarom rákötni hifit..
    mégjóhogy kipakoltam délelőtt balatonra aztán ott vettem észre..szal hozhattam is haza
    ezért lenne fontos gyorsan emgoldani, mert estefele lépek vissza :D
  • toten
    Lehet, h énis vok amatör, de probáld meg másik fülessel:D Lehet rossz az érzékelője a fülesnek, vagy a notebooknak.
  • Kenny85
    bocs de nincs időm visszolvasni, úgyhogy oltást nemkérek :D
    szóval nootebookon fentvan egy hd audio driver, de csak a beépített hangszórón szól, ha rádugok egy fülest a fülesben nemszól
    szal valami másik driver kell vagy valami program rá
    mert eredetileg volt valami hogya bedugtam azt érzékelte és feljött egy kis ablak h fülest dugtam be
    sürgős lenne a segítség.. köszi :)
  • toten
    :S:) remélem, azért köszi:)
  • rooney8
    Akkor passz... :S Majd jönnek az okosabbak és segítenek
  • toten
    Egy 3 és fél éves gép
    Abit NV8, Sempron 3000+, Gefroce 7600GT 1GB RAM

Mind a 3 ventillátor forog: Alaplap, vidikari, és a tápis is.