64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
GA-Q35M-S2
Q35 Express / Socket 775
Intel® Core™ 2 Multi-core, valamint a következő 45nm processzorok támogatása
Integrált Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (Intel GMA 3100)
Supports Dual Channel DDR2 800 memory
Integrált SATA 3Gb/s
Nagysebességű Gigabit Ethernet
8-Channel Intel High Definition Audio
Intel® Active Management Technology
Features security enhancement by TPM -
ferrari01 #38841 Sziasztok!Valaki tud valamit erről az alaplapról:gigabyte q35m s2?Teszt,leírás érdekelne Magyar nyelven!!! -
#38811-re valaki! -
miki10 #38839 hello!
nem tudjátok hogy lehet a betűtipust át állitani ot ahol az x gomb meg ilyneek vannak,?
az szokot oda lenni írva
pl: sajátgép,vezérlöpult,
Elöre kösz!! -
sziasztok légyszi segítsetek, lenne egy kérésem
egy drivert keresnék letölthető verzióban
x-tecnologies xtec ffb wheel
erről lenne szó egy linket szeretnék kérni vagy itt vagy pm-ben vagy akár MSN-en
köszönöm szépen előre is -
Hali
Már egy ideje az eszközkezelőben megjelent felkiáltó jellel ez: ATO4 Adapter. Ez a hálózati kártyák-on belül van. De nem tok róla, h lenne ilyenem, mert ez csak kb egy hónapja jelent emg az eszközkezelőben.
Próbáltam hozzá keresni szoftvert a Vistával, erre kiírja, h már telepítettem hozzá a legjobb drivert
kép -
Felvan telepítve minden -
nincsmit....sok sikert -
ness #38834 Kösz a segítséget! -
a ramnak abszolut semmi koze hozza....de lehet,hogy ujra kellene rakni a windows-t.... -
ness #38832 Nem kellene legalább annyit teljesíteni, mint a réginek ugyanezzel a procival? Próbáltam a 8.4-es drivert, azzal szaggat, a 8.6-nál meg a játékok indításakor kékhalál. Lehet e probléma, hogy az alaplap ddr1 400 Mhz-es, a kártya meg ddr2-es? -
Athlon XP 2800+ max egy 9800XT-t hajt ki szntem:D -
talan a proci egyaltalan nem hajtja ki......probalj ujabb drivert!!! -
ness #38829 Sziasztok lenne egy kérdésem felétek ha valaki tud lécci segítsen.
Nem értek a hardverhez! Ki kellett cserélnem a videókártyámat volt egy ati 9600xt 128 és most lecseréltem egy x1650 pro 512 agp-re és a játékokban jobban szaggat mint a régi, nem tom miért.
A gépem a következő: proci -amd athlon xp 2800+
ram -3db 512 ddr1 400mhz
vga -x1650 pro 512 ddr2
alaplap -gigabyte 7vt600
Nagyon megköszönném az ötleteket. -
steweee #38828 egy gépen lehet két gamepadot is használni vhogy?
mondjuk lego indiana joneshoz gondoltam ... -
Cnut #38827 A vége ez lett. Annyi különbséggel hogy sikerült elindítani, megnézni hogy mi kavar be, rákeresni a megoldásra és az ahhoz való dolgokat le is sikerült tölteni de onnantól kékhalál és akárhány újraindítás után is csak az. Úgyhogy most már az új windowsról írok. -
Az ATI most sokkal gyorsabb, mint a gagyi 9600GT. -
tuti :) de ha nem bízol bennem megkérdezheted itt is -
Föcsök #38824 Akkor tuti jobb a 9600-nál az Ati? -
Ja félreértettem... most már vágom mér montad
-
tessék :D -
TomBond #38821 Ennyiért nekem is kéne!!!
-
nem 3500FT hanem 35000FT :D -
Gigabyte ATI HD4850 512MB DDR3 3500FT!!!!!!!!!!
Mindenképpen ezt vedd -
Föcsök #38818 Sziasztok lenne egy kérdésem. Ma voltam a az új gépemet összeállítani, és én egy Geforce 8800GT 512MB-os videókártyát néztem ki, és azt mondták hogy az 35K, és végül addig addig beszéltem még végül a 29K-ba kerülő 9600 1GB-t választottam. Ma még ki lehetne cserélni mert holnap után mennék a gépért, mert akkora szerelnék össze. Szerintete 8800 vagy 9600? -
codegen táp
aszongyák nagyon gagyi és simán szétbazhatja a gépet -
grika #38816 Probléma van a gépemmel. Konfig:alaplap: MSI P35 NEO, CPU: IntelCore 2 duo E6700, VGA: Gigabyte 8600 GTS 256MB, Memória Kingmax 2x1GB DDR2, Wincheszter: 400GB SATA II, ház: Codegen 400W-os táppal
Jelenség: Februárban kezdődött, (december végén vettem)állandóan lefagyott,mad később akadni is kezdtek a játékok. Elromlott a winsheszter ezt kicserélték. Az akadás megszünt de a lefagyás nem. Ekkor leszerelte a szervíz a passzív hűtést és tett a gépbe 2 ventilátort. Ugyan kevesebbszer de a gép még mindig lefagyott. Ezek után kicserélték az alaplapot és a videokártyát garanciába újra. Kb egy hónapig tökéletesen működött és megint kezdett lefagyni, 2 nap alatt a 4 hetes videokártya teljesen megadta magát. Most a szervízbe van a gép,várom VGA cserét és még nem tudni, hogy más nem ment-e tönkre. Szerintem nem az éppen aktuálisan elromlott alkatrészt kellene cserélgetni, hanem megkéne találni mi teszi tönkre. Szerintetek mi lehet az ok VGA,táp ? Ja és bocs ha nemtűnök profinak, a fiam használja sok játékra. -
az alaplapodhoz még megvan a cd? mert azon vannak az usb-s driverek (vagy nem tom hogy ezt is driver-nak hívják-e :D ) -
Cyberdevil #38814 Sziasztok, nemrég elég nagy gond merült fel nálam, így megkérdezlek titeket hátha tudtok segíteni. A probléma a következő:amikor ki akarom kapcsolni a gépet, vagy ha újraindítani akarom, kijön a szokásos szöveg, kijelentkezés, beállítások mentése, na és akkor bevillan 1 kék képernyő kb. 1-2 secre és azonnal újraindul a gép. Akárhányszor probálom kikapcsolni mindig ez a baj. Ma bekapcsoláskor pedig azt az üzenetet írtam h vmii beállítások hiányoznak, és a Boisban állítsam be újra,fogalmam sincs mi lehet a gond. ELőre is köszi. -
Nekem olyan problémám van h semilyen USB eszközt nem ismer fel a gép:S:S:SPLS HELP msot nemrég lett ujrarakva az xp sp2 -
xxxpaulxxx #38812 Hello! Remélm jó helyre írok... a probléma előbb jelentkezett...
A probléma egyszerű: A gépem nem ismeri fel az mp4emet... berakja eszközkezelőbe sárga felkiátójeles MTP eszköz néven... Eddig ez nem volt így és most nem tudom mi történt vele (kétszer volt újrarakva a windows mióta megvan akkor még működött... most harmadszorra nem) Media player 11 fent van (elvileg ezáltal olvasnia kéne cserélhető eszköznek) és felraktam a programját is de semmi... kérlek ha tud valaki segítsen!
Típus: Samsung T10
Előre is köszönöm! -
Vettem egy külső vinyó tartót, össze is szereltem leírás szerint, viszont mikor rákötöm a laptopra a wincsit akkor mindig ledobja magáról a cuccot. Ez miért lehet?
A legtöbb idő 2 perc volt mikor láttam az adataimat aztán mikor mappát akartam csinálni leszedte a vinyót a gép....
Nah ezt most jó hülyén magyaráam el, de remélem érthető így is.
Előre is köszi a segítséget. -
modified #38810 Hali!!!Memóriát cseréltem 2*512 MB volt benne most tettem bele 2*1024 MB de ezzel sem müxik!!Kicseréltem benne a winyot h hátha az a baja de nem!!!A letöltés nem hibás mert próbáltuk azt is h ugyan azt a filmet pl mert többsége rarban van, nállam kicsomagolni nem ment CRC hiba!Másnál, ugyan azt leszedte és neki hibátlanul kicsomagolta!!!Próbáltam régi winrarral nem ment új total comannderrel nem ment próbáltam régivel akk sem ment!!!Jah a memóriatesztelő nem talál hibát!! -
Én szerintem inkább memóriahiba, mint alaplap. Nekem is volt régen ilyen problémám, hogy állandóan CRC-vel nem mentek fel a játékok, később már a Windows se ment fel. Mem. csere nálam megoldotta. -
Szia nem hiném hogy az allaplapod a hibás -
Lehet hogy hibás amit letöltesz?
Netán használj újabb total commandert, netán winrart? -
modified #38806 Hi!!!Lenne egy kérdésem!!!ASUS P5PL2 -es alaplapom van és gigabyte -re szeretném kicserélni mert minden rar-os fájlra ami csomagolva van crc hibás és sok játékot nem rak fel!!!Gondolom az alaplap a hiba!Arra a karok kilyukadni hogy milyen fajta kell ha nekem Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz (2 CPUs) van benne!És az ASUS leírásból nem sokat értek !!Válaszotokat előre is köszönöm!!!Bye -
Swounds #38805 a kiszolgaloi tanusitvanyok-nal kavar be a nis2k8 ha leszeded -
Már mindegy.
Újraraktam az XP-t, úgyis 11 hónapos volt, persze nem csak emiatt.
Lehet, miért az mi? -
menyasszony #38803 Most vettem észre, hogy a néhány hete vásárolt memóriám 400 MHz helyett csak 333-on fut? Mit tudok vele csinálni?