64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
A Camtasia Studioval. Megnyitod és lemented AVIba vagy beállítod, hogy eleve AVIba mentse a videót. -
csab3sz #39001 Lehet hogy a CD-n csak a 32bit-es XP-t támogatja.
Teendőd:
-www.nvidia.com
-download
-kiválasztod az oprendszert
-hanyas széri a kártya
-searc-olsz
-majd letöltöd a drivert
Nemcsak jó lesz a Driver hanem új is lesz! -
csab3sz #39000 Camtasia Studio 5 progival a .camprj féle fájlokat hogyan lehet vagyis milyen progival lehetne átkonvertálni .avi-ba???
PLS help. Thenksz! -
bohus1 #38999 sziasztok! tudna valaki segíteni mert nem tudom felrakni a videókártya driverem msi nx 8600gts em van 64 bites xp re szeretném -
mukika36 #38998 Üdv!
HD-s filmet /4,3 Gb/ kilehet írni egy sima DVD-R-re, hogy egy asztali lejátszóban is lehessen nézni??
Köszönöm!!! -
Alaplap neve: Intel Layton D845GLLY
Hangkártya:Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio
eddig semelyik driverrel nem volt jó :S -
szatistvan #38996 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség a letörölt adatok "visszahozására". Digitális fényképező memóriakártyájáról van szó. Előre is köszi! -
Okok ÉS az EP35C-vel mi a helyzet?Csak azért kérdem mert abba később lehetne DDR3-at venni -
Működik. -
De ugye működik 1 VGA-val is ugye? -
és csak ezer HUF-al drágább akkor jó lesz az mert nem akarok olyan lapot amit alig lehet húzni -
DS3: több a FET, jobban tuningolható, blue-ray output, 2db Gigabit Ethernet kimenet. Így elsőre. -
Gigabyte EP45-DS3L és EP45-DS3 között mi a különbség azon kívül h egyikbe 2 VGA-t lehet rakni? -
modified #38989 Oké köszönöm szépen mindenkinek a tanácsát!!Majd írok h megoldódott e a probléma!! -
T0NI #38988 üdv! 16x-osan írható DVD-t 16x-os DVD író miért engedi csak 4x ill. 8x sebességgel írni? van vmi ötlet? Firmware frissítés segítene? Esetleg halódik az író? Firss reinstall volt, előtte minden patentul ment.
Kösz! -
DS3 a jobb. -
modified #38986 Oké tehát akkor a sima Gigabyte EP45-Ds3-at veszem!!Rem jó tanácsot adtál!!!:) -
Gigabyte EP45-Ds3 -
modified #38984 #38978-re valaki pls válaszoljon már!!!!! -
pendrive nem bootolható...
Legalább is az enyém nem...
-
Talán Adobe flashplayert kéne telepitened
-
valaki telepített már windows xp-t pendrive-ra?
hogy oldotta meg?
-
xxxpaulxxx #38980 erre válaszoljon plz valaki
-
xxxpaulxxx #38979 videókártya driver? -
modified #38978 Hi!!A Bandee naon sokat segített az alaplap választásában még annyi segítséget kérnék h Gigabyte EP45-Ds3L vagy Gigabyte EP45-Ds3-at vegyek????Sztetek melyiket vegyem meg melyik jobb v melyok ... xD!!!Pls vki!! -
vortob #38977 Halljátok, az hogy a fenébe lehet hogy a refresh ratet nem lehet megváltoztatni egyszerűen? Hiába választom ki hogy 85Hz-n menjen, mégis csak 60Hz. Windows XP-t újraraktam és nem segit, még a Format sem. A szemem is elolvad, valaki segitsen.
-
Gibor #38976 Esetleg probáld meg (nemtudom hogy működni fog e) hogy mikor a kék halál bejön akkor nyomni egy pause gombot és ird le ide hogy pontosan mit ír ki. -
Csabikakirály #38975 megnézem köszi -
Gibor #38974 Szerintem a Rammal van a probléma... -
Csabikakirály #38973 Hello!
Most egy hétig voltam nyaralni és előtte minden normálisan ment. Most amikor inditok egy játékot akkor kék háterú képernyő valami memóriahibát ír(nem tudom elolvasni mert gyorsan ujraindul). Minden játéknál ez van. Gépem:
Alaplap:ASUS GA-EP35-DS3R
Proci:E8400
VGA:NVIDIA 8600GT
MEMÓRIA:2X1 GB DDR2 -
mi az alaplap pontos neve? -
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy öcsém gépére húztam egy új windowst amin integrált a hangkártya. Sajnos alaplapi cd nincs a géphez és sehogy nem tudom a hangkártyát feltelepíteni.
Ez a típus van rá integrálva:
82801DB/DBL AC'97 Audio Controller (ICH4/ICH4-L A1 step)
Vendor: Intel Corporation
Próbáltam realtek driverekkel, ezekkel a telepítés felénél újra indul a gép :S Az inteles AC 97 drivereknél pedig kéri az AC 97 driver cd-t.
Ha valaki tudna segíteni priviben azt nagyon megköszönném.
Üdv. -
Gibor #38970 Hát pedig elég jó monitora van, am a Call of Duty 2-ről van itt szó és az tart sokáig míg bejön a logó de kb másfél perc, először néztem fel se volt ismerve a monitora plug and play driver volt bent azt kerestem hozzá drivert azt hittem jó lesz de mégse, pedig szerintem a monitor lehet a probléma mert nálam csak a monitor volt más... -
Van olyan program, www.sysinternals.com-ról tudod letölteni, sok más jó program mellett. -
xxxpaulxxx #38968 Az lenne a kérdésem, hogy az animált gifek nálam miért nem mozognak ezen az oldalon?:( -
Aha... :) Lehet hogy azért van, mert nem azon a felbontáson megy a játék, mint ami a monitoré és (már régi a monitor?) több idő kell neki, míg átállítja :P Csak ez jutott az eszembe (bár elég hülyeségnek hangzik :) ) -
Gibor #38966 Belinea 10 60 55 -
Van olyan program, ami mutatja vagy naplózza, hogy milyen program írja/olvassa a winchestert? -
Milyen monitora van a haverodnak? -
Gibor #38963 Lemértük, mind a 2 házba 24,3fok volt. :) :O