64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • The Protector
    Hali.Nagy bajban vagyok.Letöltöttem az sgről egy demót.Nem töltődött le mert 100%nál lefagyott.reseteltem és utána akárhányszor megnyitom a D meghajtón(ez nem a windows partíciója)belül vmit akkor lefagy az intéző.és elszáll a gép csak a háttérkép marad meg az egér és semmit nem tudok csinálni.Ha rányomok egy vírusirtót az döglassan megy a D-n.Mit csináljak?vki vmi okosat mondjon.
  • bardocz
    6600gt+asus k8n kombónál létezik valami vga hűtő rpm szabályozó dolog?Mert alapjáraton 75 fokos a kártya,de játék közben nem megy 89 fölé.
  • lippet
    Hello!

Az az én problémám, hogy olyan billentyűzetem van, ahol az F-ek két funkciósak.
    F1=help, F2=undo, F3=redo, F4=new.....
    Sajna a másodfunkciók működnek: new, undo...
    Hogy lehet beállítani,hogy a sima F-es parancsok működjenek?
  • SrAta
    hangkarit húztad vagy mivan?XD
  • Barny
    PCI 36MHZ!!!!!!!!!Ez lehet a baj?szanalmas,hogy nemtudom lejjebb venni tuningnal!
  • Barny
    Helotok.Most az ejjel azt vettem eszre,hogy nincs hang.Creative Audigy SE a jangkartyam.Everest nem jelzi ki es semmilyen mas program+egett szaga van!van ra gari ugyhogy visszaviszem.De lehet,hogy a tuning gyilkolta le???????
  • szabe
    Sziasztok!
    Márt irtam ide a vérlázittóan idegesittö problémámmal de sajna semmi hasznos tanácsot nem kaptam.A problémám a PC mmel van azon belül is a játékoknál.Pontossabban FPS játékoknál,kivéve Battlefield stilusú játékokat pl. CS:S,BF2-2142,ET:quake wars ezen játékok probléma nélkül futnak csak ugy mint az összes autó szim játékok.Az összes többi már amit próbáltam pl.Half-Life 2,lost coast,ep1,ep2,starship troopers,quake4 márt szaggat de a szaggatás csak 1-2 fps leeséséig tart az az csak rövid ideig.Pl.doom 3 ban 60 fps es limit alá 59 - 58 ra lefeut és vissza és ez nagyon kellemetlen idegesittő játékmenethez vezet.Lefuttattam néhány tesztet mint pl.3d mark 03,05,06 ezek szaggatás mentessen és jó eredménnyel zárult.

Config:MSI P6N diamond,C2D E6750 2.6ghz,4x1GB Corsair xms2,2xSamsung 400GB sata 2 16mb HDD,1xSATA1 asus dvd burner,1x ATA LG DVDram,TAGAN 500W piperock PSU,Chassis NZXT tempest.

Pliiz Segitsetek mielött alágyujtok a csóringer porfogónak.
    THX
  • Mersh
    ok, de a fő kérdés az, hogy... ahogy most használom az gáz? nem kéne? vagy nem baj?
  • norbi56
    akkor vegyél átalakítót ahogy tmisi mondta
  • Mersh
    de nem eatx-es hanem atx-es a tápom tehát nincs.
    csak + ban 1 különálló 4 es, de annak van helye és be van dugva.
  • rooney8
    Sziasztok!

Nagyn nagy szarban vagyok! Van egy "üzleti" oldalam amit elkedztem csinálni még régebben, kb. a háromnegyedénél tartottam, de aztán abbahagytam, mert nem úgy adódott(de most ezt nem akarom elmagyarázni) Na szval az a lényeg, hogy amelyik HDD-n voltak az oldallal kapcsolatos dolgok (magyarul az egész oldal) pár hete bemondta a szolgálatot. Aztán ma őgy adódott, hogy mégis kéne az oldal elkeszdtem keresni, de eszembe jutott, hogy az a másik HDD-n volt... Nem tudom hogy mit csináljak, mert nagyon fontos az az oldal, de újrakezdeni az egészet... Nem lehetne valahogy megszerezni az adatokat arrol a HDD-ről?
  • norbi56
    elvileg kellene még 1 4 pinesnek lennie
  • Mersh
    ok, ok de ha csak így használom az gáz? a 4 pin-es benne van 1 4 pinesbe a 25 pinesben meg 20 pines van .
  • norbi56
    Elvileg úgy van hogy mellé még való egy 4 pin-es tehát két különálló dugaszt kell dugni a 24 piinbe egy 20-ast és egy 4-es de ez azért van így mert a régebbi lapoknál csak 20 pin van és hogy azokkal is működjön.
  • tmisi
    Én úgy tudom kell hozzá átalakító, ilyen:

• setuh
    hy!mer van az h a ramom nagyon hamar betelik es van h aztan ugy is marad...pl nem csinalok semmit nem is vok gep elott mikor visszamegyek 1gb ramombol 300mb ram van szabadon es barmit csinalok nem urul ki...pedig a folyamatokba megneztem es alig foglalnak ramot:|
  • Mersh
    Sziasztok

vettem a új alaplapot, és olyan kérdésem van.. az alaplapon hoszabb a tápcsati dugalja mint magán a tápon. az alaplapi 24 pines.. a tápdugó ha jóltudom csak 20-as. ettől függetlenül működik a gép, de ez így rendben van?
  • rooney8
    Tökéletes

Laci82: nézd meg, hogy jól rajta van-e a hűtő a procin. egyszer nekem is volt, hogy nem volt rendesen rajta és 85-90 fokos volt a procim
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van egy olyan gondom hogy az verest azt írja hogy a procim 85 fokos.
    A biosban 40-45-nek írja.
    A gép nem fagy a venti 2600-as fordulaton megy.
    Akkor most higgyek az everestnek vagy nem igaz amit ír?
  • ati776
    Hiii mindenkinek!
    Érdekelne,hogy valaki tudna nekem választ adni arra,hogy ha adatkábelen MIO A501-el kapcsolódok a számítógéphez ami internet kapcsolattal van ellátva akkor,a PDA-al miért nem tudok netezni????
    Volt egy Thyphoon Myguide 3500-as készülékem amit ha össze kapcsoltam adat kábelen keresztül akkor tudtam úgy netezni,hogy közben az asztali gépen más netezett.Ezzel mi a f.szért nem lehet vajon??? Ja és MMS-t sem fogad ez a szutyok,pedig műár sokmindent próbáltam.
    HA VALAKINEK LENNE ÖTLETE AZT SZÍVESEN VENNÉM!! S.O.S
    Köszönöm.
  • xxxpaulxxx
    Erre valaki esetleg?
  • BIZ0906

Ezek jó hőfokok ilyen melegben?
    GPU kemény 5%-ot húztam egyenlőre, a CPU meg 21%(3GHz)2,5GHz-ről
  • Banyapapa
    sikerült átállitani,de csak tv segitségével:P
    És régi hiba megmaradt,felrakva minden okés,de amint netezés van kékhalálal elszáll a gép ez van bejegyezve naploba:
    naplo
    ez a gép
    mindegy volt hogy vga vagy alaplai a megjelenités,vagy xp sp2,vagy xp sp3al,mindig beadja,fél oránként is.
    fogalmam sincs mi a fene betegsége lehet
  • SrAta
    szerintem próbáld meg aztz hogy a windowsba alapértelmezettnek a viedeókártyád állítod be és a MONITORODat elsődleges megjelenítőnek
    Ha így se megy hát nemtom...
    Van alaplapi videokártya tehát integrált a gépedbe?
    Ha van akkor dugd át rá a monitort lépj be a biosba és állítsd be hogy a PCI-express porton van a kóari és ne az integráltat használja
    Más ötletem nincs
    Hát ez kész 3 büntipontmiatt még segítenisehagynak normálisan!
    3 perces postolás
  • TomBond #39018
    Ha már itt tartunk ...
    Nem tud valaki valamilyen szoftveres RAID megoldást? Én is több vinyóra mentek, az egyik USB-s hordozható a másik sata-s belső. Jó lenne ha nem kéne mindig mindent kétszer másolni.
  • Banyapapa
    urak.
    valaki tudja mitöl van az hogy,a montior csak akkor ébred fel,ha windowsba ér a indulás?
    elindul a gép,de csak akkor lesz kép rajta ha xp betöltödött,se bios,se töltöképernyö nincs,mintha addig nem kapna jelet a gép.
    tv-re kiakartuk kötni a gépet,nem sikerült beáálitani jora,ki let huzva a kábel belöle (tv-n volt bios meg a többi,mikor töltödik be a gép).
    mostmeg biosba bese lehet lépni már.
  • SrAta
    még van 14 progi csak kérdeztem h akkor még mit szedjek le
    másik vinyó az van egy 2*akkora mint az eredeti...
    köszi a válaszokat
    #39013 Kössz
    #39014 Nekedis kössz
    #39015 Neked is kössz
  • palm pilot
    http://the-undelete.com/ntfs_partition_recovery.php

Nem próbáltam, én inkább mindent elmentek több helyre.
  • homeless
    Ja és kell hozzá egy másik vinyó amin van annyi hely amennyi adatot vissza akarsz állítani. És még véletlenül se írj a szar vinyóra amíg vissza nem állítottad az adatokat, mert utána egyre nehezebb lesz. Ha csak a particós tábla szállt el akkor elvileg még minden ott van fizikailag a vinyódon. Ha ez a program nem állítja vissza neked az adatok nagy részét, akkor beszoptad.
  • homeless
    Easeus Data Recovery Wizard
  • SrAta
    Sziasztok!
    Az lenne a gondom hogy van egy 160 Gigás winchesterem és vintelepítésnél valami baja lett
    A gép ugyan felismeri de azt írja ki felugróablakba:
    "E: Megformázza e most"
    Nemformázommeg mert rajtvan minden adatom
    Ilyenkor mit lehet tenni?
    Tom h van adatvisszaállítás topik de abba van összvissz 7-8 üzenet és mint 1000éves

Ha valaki tudna segíteni megköszönném
    Üdv
    SrAta
  • torok6
    Nekem ha lefagy akkor leál a wincsester is ez mitől van?
  • torok6
    Nekem nincs textúra hiba
  • Qwerty4
    Nálam minden játéknál, fagyás volt a Silent Hill 4-nél, MDK2-nél.
    És minden egyes játéknál furcsán viselkedik.Textúra hibák a HL2 - Lost Coastnál nagyon sűrűn előjöttek. :(
  • torok6
    Nekem nem mindig fagy le csak a GTR2-nél mostanába ma is.
  • Qwerty4
    Hello mindenkinek!

Nekem is ez van, a játék videóinál mostanában rendszeresen lefagy.Játszani se tudok miatta...
    Az alaplap ugyanaz, MSI K9N NEO V2., 2600XT kártya, Genius hangkártya, Raidmax 500-as táp, 2*1GB Kingston DDR2, Athlon 64 X2 Dual.
    Egyébként jelzem, hogy az alaplapi hangkártya tönkrement.
    1.Azzal a játékok még többet fagyogattak.
    2.Már csak a hangfal egy felét tudja megszólaltatni (monoba megy)

Windows XP Service Pack 3 van fent.

Valami tipp?Kezd az agyamra menni ez a xar.
  • HoTDoG
    Sziasztok!

Az asztali PC-met szerettem volna kicsit helyrerakni, de történt egy kis gubanc... A C meghajtót próbáltam Norton Partition Magic-el két részre szedni, amire 983-as hibát írt ki particionálás közben. Erre lefuttattam egy töredezettségmentesítést, majd egy chkdsk /f-et, külföldi fórumok tanácsára. Ezután már elindult a PM, de kis idő után pedig az 1552-es hibával kidobott. Azóta nem indul el a gép. Win boot képernyő után rögtön kékhalál, és közli, h töröljek le minden meghajtót buheráló programot, stb, majd futtassam a chkdsk /f-et. Csak sajna esélyem sincs futtatni, mert a boot képernyő után csökkentett módban is a kékhalál jön be. Sehogy nem tudok továbbjutni.
    Légyszi segítsetek!
    Előre is köszi!
  • Gubberx
    közben megoldották a problémám, tudom ajánlani ezt azoldalt akinek gyors segítség kell és esetleg még nem ismeri PC PLUSZ
  • xxxpaulxxx
    Hello! Az lenne a problémám, hogy miután feltelepítettem a Google desktopot azután ezt írja ki:

LeOKzom és ha utána megint rákattintok az indítóra nem ír ki semmit és nem is jön be semmi de taskmgr-ben ez van:

Nem tudom mitől lehet, eddig teljesen jól működött aztán kiírta ezt hogy nem indítható el azóta akárhányszor újratelepíthetem ugyan ez van...
  • Met
    mkv file-t csak olyan asztaliban lehet lejátszani ami támogatja
    ha nem támogatja akkor konvertálni kell de akkor meg oda a hd lényege