<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PCI express frequency-t 100-ra szokás állítani.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hát ph-n most mondtaák hogy haggyam így 1,35 volton ha megy.
Szóval ez így most biztonságos ami most van nekem? Mertha ez így jó akkor így hagyom...
FSB: 371
szorzó:7
CIA2: kikapcsolva
Memoria szorzó 2 (742)
Voltok manualon és azon belül minden normal.
PCI express 102 hz re fixálva.
Ezek jutnak így eszembe, sztem ezek a lényeges beállitások. Szal nem lesz gond ezekkel?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Most bármikor elromolhat? Én ugytudtam hogy ilyen mérékû huzás semmi gond nem lesz..? :S
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Pl cod4 ben amikor helivel hadjuk el az elsõ pályán a halyót régen 38 fps em volt most meg 56-61.
A feszt megemeljem?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Saor Alba
Meghuztam 2,6 ra az E6320 amat, auton berakta alapjáraton 1,408v volt ezért manualra állitottam most 1,35 volton megy (1,152 v alapon terhelve 1,296v). Ez elég neki vagy 1,4 voltra állitsam manualon? Mert a proci megy meg mindne orthos is ment 2 órát.
Az utóbbi idõben - minden elõzmény és változtatás nélkül - többször lefagy a gépem.
Kölönbözõ helyzetekben történik (közvetlenül bejelentkezés uán; böngészés közben; üresjáratban stb.).
Az újraindíthatósága is változatos: rezet gombbal, esetleg rezetelés után sem indul újra csak kijelentkezik,és le kell állítani. Utána újraindul.
Újraindítás után is elõfordult, hogy ismét lefagyott.
Olyan eset is volt, hogy használat közben újraindult.
A naplózásban semmi nyomát nem találom a hibajelzések között (nem látok program-összeakadást).
A hardvertesztek sem jeleznek problémát.
A vírusoknak, kémprogramoknak nyoma sincs.
Semmiféle azonosítható körülményhez nem tudum kötni a problémát, annyira különbözõ helyzetekben jelentkezik.
Hozzáteszem, hogy nincs kék halál (ezidáig).
Van valami ötletetek, mi lehet a gond?
Üdvözlettel: gy?jt?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Van egy Logitech billem, extra gombokkal
Van rajta ugye "zeneirányító" cucc, ezt vhogy át lehet állítani winampra?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
aból is van ekkora akkora FBS el és ekkora ghzs egy tuszat majdnem ugyanolyan és meg a karikból is nm lenne elég egy sziriából is csinálnak ezer félét a 8800 as ból is ott az ultra a gt a gtx a gts majdnem ugyanasz tudja mind a három akkor minek 3 nem elég egy januárban meg jön a 9 es széria most akartam venni 8800 gtst.
aztán nem minden játék kezeli a többmagos procit és a több videokarikat sem.
kiváncsi leszek 5 év múlva mekkora procik lesznek és mekkora karik amik 1000 wattot fogyasztanak hm
Jah , ez most jött elõ megint , kb 3 napja megtudtam csinálni TuneUp al , úgy hogy optimalizáltam a netet , de most megint elõjött és ha megint optimalizálom akkorse jó! Vírus nincs , se router (de ha kell ,akkor van :D ) SP3 kb 5 napja van fönt , semmi hibája nincs....
Lécci segítsetek , nembirok rájönni milehet a gond <#worship>#worship>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Saor Alba
Mégegyszer köszi!
Saor Alba
Nagyon komoly segitségre lenne szükségem.
Gyakran szoktam call of duty 4-ezni multiban és ennek eredménye hogy a cod4 mappám alatt van egy servercache.dat nevû fájl, nos nem ezzel a fájlal van gondom hanem azzal hogy valaki társitotta a .dat fájlt a media playerhez, ebbõl kifolyólag nemtudok játszani a multiplayerrel. Ez a kisebb gond, a nagyobb az hogy minden .dat kiterjesztésû fájl a media playerhez van társitva. Tudnátok nekem segiteni hogy mivel vagy hogyan tudnám vissza állitani?, mert azt tudom hogy alapból a .dat fájlokat ismeretlen kiterjesztésként ismeri fel a gép.
A segitségeket elõre is köszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen progival tudnám felvenni videóra azt amit pl a windowsban csinálok. Fraps-al megoldható, vagy azzal csak játékokból tudok felvenni? Elõre is köszi a válaszokat!
Az lenne a nagy problémám,hogy P4i45PE+ alaplapomban volt egy 1,7Ghzes Celeron meg 768 ram. Kaptam egy 2,8as P4et meg 2Gb ramot és azóta az egész rendszer beszart:(). Nagyon sokszor csak ugy magától újraindul a gép, a programok 80%át nem lehet felrakni, minden hibát észlel és leáll... És pl a CoD4et visszamásoltam a vinyómra és mind1ik CRC hibás..semmit nem enged kicsomizni, me CRC hibás...:(
Mi lehet a baj? Az XP-t ma 2x raktam ujra,de nem oldott meg semmit....
HELP mE!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
wow szerver folyamatosan ledob disconnectel,és a tököm televan vele,mert fél percig benntvagyok és már dob is le,nem tudja valaki mit tudnék csinálni?
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Az a problémám hogy a gépem nagyon lassan bootol be az xp alatt a csík kb:20-szor is elmegy míg betölt az xp! Asus M2N sli-deluxe lap 5200+ dual core procival,2048 DDR2 800 Mhz kingmax RAm. 160Gb sata 2 vínyóval!Mi lehet a probléma mi okozza ezt a lassú betöltést? Egy P1-es gép is gyorsabban betölt! Már mindent próbáltam regcleaner, töredezettség mentesítés! Kérem aki tud segítsen [email protected] ide várom a segítségeket!!!
Gigabyte ga-p35-ds3l alaplapba betettem egy intel core 2 duo E6600-at és mikor bekapcsolom a gépet kb. 2mp után leáll a processzor hûtõje és utána nem indul el. Még nincs vinchester hozzákötve de anélkül is mennije kéne. Mi lehet a gond? Nagyon fontos lenne! Help!
Jelenleg 2 1 gigás 667-es samsung ramom van ami az istennek nem megy dualban,ha lecserélem ugyanilyen órajelû 2*1gigás kingston kitre ami megy dualban egymás mellett mennyire lehetne észrevenni gyorsulást a gépemen.
Magyarul megérné váltani?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
1280*1024-ben kell használni 60 Hz-en.
Saor Alba
amúgy meg 1280*1024-ben használd mer kissebb felbontásnál torzít
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6