64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Lehet... Én a régi gépemen a HD videokat nem tudtam megnézni, mert úgy beszaggatott mint állat (Celeron 1.7GHz, Radeon 9550, 256MB RAM) -
trrope #39241 Az létezhet, hogy a lassú processzor (450 Mhz) miatt ne bírjon a gép lejátszani videokat fullscreenben? Alapméretben minden jó. Még a youtube-osat se, pedig az nem egy HD... Lehet ezen szoftveresen javítani?
Amúgy talán vmi geforce2 videokártya is van még benne a régi szép időkből. -
Inquisitor #39240 Éerdekes. Nem lehet e, hogy van előlapi audio kivezetésed, és az tévesen AC97-nek van bekötve HD Audio helyett, mert az is csinál hasonlókat, bár ott a mikrofon bemenete szokott rágerjedni a kimenetre ... -
talán itt megtalálod -
na ez nem nagy baj de azé kérem itt
Nahszóval nekem van egy olyan játékom h rFactor
És a valenciai pályát, tudjátok amin most mentek linkelje már valaki légyszi emrt nincs meg:P
Nagyon kössz
100000 hála
SrAta -
ha csak filmet néz és nem játszik azis jó :D -
Ja télleg... :D Akkor nem tom -
xxxpaulxxx #39235 Ha nem dugja be teljesen akkor úgy tudom mono lesz:D -
bajtokarpi #39234 Üdv.!
Nem tudom, holnap átrakom a 2-4-be, hátha. Egész napom ráment erre a kinlódásra. Szerintetek inkompatibilitás lehet a gond, ilyenkor esetleg ki lehet cserélni más tipusú ramokra?
-
minden slot jo? -
Akkor ne dugd be teljesen :) -
bajtokarpi #39231 A ramok külön-külön nem jeleznek hibát, de ahogy KIT-be (1-3-as slot) vannak téve 1 perc után dobálja ki a hibákat, és merevrefagy a memtest. -
Asszem meg van mi a gond! Nem a szoftver ben rejlik a hiba! Ugyanis ha nem dugom be teljesen a csatlakozóba a csatlakozót kristály tisztán szól!
De ahogy bedugom teljesen megint elromlik! -
Na most kipróbáltam más fülhalgatót! AZ az MP3-hoz volt azon van hang minden csak retenetesen súg! Megy rajta minden hang cska súg ami azért elég zavaró tud lenni 
-
De az a vicces hogyha 2.1 hangfalat tugom rá tökéletesen szól azon de ahogy rádugom a headset et elromlik a hang! :S -
xxxpaulxxx #39227 esetleg a soundman programot próbáld ki... -
xxxpaulxxx #39226 jah igen látom igen... hát nem tudom akkor részemről passz:( -
xxxpaulxxx #39225 friss windowsra raktad rá? -
Arrol van most! -
xxxpaulxxx #39223 de a gyártó cdjéről -
xxxpaulxxx #39222 akkor töröld le és telepítsd újra a drivereket...
-
Windows XP Szervízpak2 van fent a gépemen! -
Nem sima SP2 van mindent felraktam ami DRIVER vagy 80x még az ASUS oldalrol is szedtem le drivereket! De semmi :S -
xxxpaulxxx #39219 erre mondanám az esetleges hangkártya driver újratelepítését...
Sp3mat esetleg nem raktál fel? -
A lapodhoz adtak egy cd-t... Minent feltelepítettél róla? -
xxxpaulxxx #39217 nem lehetséges, hogy elcsesződött az dugaszoló ajzat? -
Valahogy sikerült átálítanom azt a monitort+2hangfalat 1 füles képére de úgysem volt jó :( -
Hát át van álítva de valami nem stimmel :(
Ahol be tudom álítani ott nem tudom kiválasztani a speciálist :S -
xxxpaulxxx #39214 Eddig is így volt ez?
Próbáld meg vezérlőpulton belül beállítani hogy fejhallgatón menjen a hang -
Így van beálítva a SoundMax -
Hello!
Nekem az a gondom támadt hogy íjra raktam az XP-t de a hang valahogy eltorzúl ha a HEADSET et használom!
SoundMax programot használom és P5B alaplapom van amire integrálva van a hangkártya! Eddig remekül szólt csak az új WINDOWS után let rossz a hang!
A lényeg mikro a fülhalgatón halgatom a filmet recsegés búgás zavarja a filmet és a szereplőknek sincs hangja
Ha valaki elmagyarázná hogy kell beálítani a programot hogy rendesen tudjak filmet nézni az kérem írjon! -
tmisi #39211 Nesze neked CSX. -
bajtokarpi #39210 Skacok, megvan a hiba! A Memtest 1 perc után dobálja ki a hibákat.
Baromira nem örülök neki, de annak viszont igen, hogy segítőkész fórumtársaim vannak!!!
Köszönöm!!!
-
Inquisitor #39209 Ennyi erővel lehet fix helyen összekaristolt a telepítő lemez is. -
Inquisitor #39208 Frászt, 100%%-os a teszt soha nem lesz, álatlában az első 8 tesztet szokás hagyni lefutni, az is olyan 1.5-2 óra. -
tmisi #39207 Sztem az sok. Ha hibás, akkor hamar kéne neki jelezni.
-
bajtokarpi #39206 Elindítottam egy Memtest-et. Kíváncsi leszek az eredményre. Úgy tudom, hogy legalább 10 órán keresztül kell futtatni. Igaz ez? -
bajtokarpi #39205
Üdv.!
Próbáltam másik win telepítőt is, fölmásztam a Giga oldalára, és a legutóbbi bios frissbe javítottak a ramok kompatibilitásán.
Köszönöm, hogy utánaolvastál. (az a baj, hogy nem az első eset, hogy kakiba nyúlok. Miért?) Mennyivel könnyebb lenne, ha gond nélkül felment volna a win. Tudom az élet nem habostorta, csak úgy utálok szenvedni, nameg a csalódottság. -
rumkola #39204 ramhiba szerintem is
Talán még lehet, hogy nincs rendesen beállítva esetleg régi a bios (nem ismeri még a procit), ugyanis F6-os 2008/07/09.-i biostól kezeli rendesen a feles szorzójú wolfdaleket.
Nah utánaolvastam picit, vírus is okoz ilyen tünetet. Próbálj meg másik windows telepítőt, lehet ez fertőzött.... -
bajtokarpi #39203
Köszönöm, megyek megcsinálom.