64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • rooney8
    Lehet... Én a régi gépemen a HD videokat nem tudtam megnézni, mert úgy beszaggatott mint állat (Celeron 1.7GHz, Radeon 9550, 256MB RAM)
  • trrope
    Az létezhet, hogy a lassú processzor (450 Mhz) miatt ne bírjon a gép lejátszani videokat fullscreenben? Alapméretben minden jó. Még a youtube-osat se, pedig az nem egy HD... Lehet ezen szoftveresen javítani?
    Amúgy talán vmi geforce2 videokártya is van még benne a régi szép időkből.
  • Inquisitor
    Éerdekes. Nem lehet e, hogy van előlapi audio kivezetésed, és az tévesen AC97-nek van bekötve HD Audio helyett, mert az is csinál hasonlókat, bár ott a mikrofon bemenete szokott rágerjedni a kimenetre ...
  • rooney8
    talán itt megtalálod
  • SrAta
    na ez nem nagy baj de azé kérem itt
    Nahszóval nekem van egy olyan játékom h rFactor
    És a valenciai pályát, tudjátok amin most mentek linkelje már valaki légyszi emrt nincs meg:P
    Nagyon kössz
    100000 hála
    SrAta
  • hjkjzeee
    ha csak filmet néz és nem játszik azis jó :D
  • rooney8
    Ja télleg... :D Akkor nem tom
  • xxxpaulxxx
    Ha nem dugja be teljesen akkor úgy tudom mono lesz:D
  • bajtokarpi
    Üdv.!

Nem tudom, holnap átrakom a 2-4-be, hátha. Egész napom ráment erre a kinlódásra. Szerintetek inkompatibilitás lehet a gond, ilyenkor esetleg ki lehet cserélni más tipusú ramokra?
  • Banyapapa
    minden slot jo?
  • rooney8
    Akkor ne dugd be teljesen :)
  • bajtokarpi
    A ramok külön-külön nem jeleznek hibát, de ahogy KIT-be (1-3-as slot) vannak téve 1 perc után dobálja ki a hibákat, és merevrefagy a memtest.
  • kabel15
    Asszem meg van mi a gond! Nem a szoftver ben rejlik a hiba! Ugyanis ha nem dugom be teljesen a csatlakozóba a csatlakozót kristály tisztán szól!
    De ahogy bedugom teljesen megint elromlik!
  • kabel15
    Na most kipróbáltam más fülhalgatót! AZ az MP3-hoz volt azon van hang minden csak retenetesen súg! Megy rajta minden hang cska súg ami azért elég zavaró tud lenni
  • kabel15
    De az a vicces hogyha 2.1 hangfalat tugom rá tökéletesen szól azon de ahogy rádugom a headset et elromlik a hang! :S
  • xxxpaulxxx
    esetleg a soundman programot próbáld ki...
  • xxxpaulxxx
    jah igen látom igen... hát nem tudom akkor részemről passz:(
  • xxxpaulxxx
    friss windowsra raktad rá?
  • kabel15
    Arrol van most!
  • xxxpaulxxx
    de a gyártó cdjéről
  • xxxpaulxxx
    akkor töröld le és telepítsd újra a drivereket...
  • kabel15
    Windows XP Szervízpak2 van fent a gépemen!
  • kabel15
    Nem sima SP2 van mindent felraktam ami DRIVER vagy 80x még az ASUS oldalrol is szedtem le drivereket! De semmi :S
  • xxxpaulxxx
    erre mondanám az esetleges hangkártya driver újratelepítését...
    Sp3mat esetleg nem raktál fel?
  • rooney8
    A lapodhoz adtak egy cd-t... Minent feltelepítettél róla?
  • xxxpaulxxx
    nem lehetséges, hogy elcsesződött az dugaszoló ajzat?
  • kabel15
    Valahogy sikerült átálítanom azt a monitort+2hangfalat 1 füles képére de úgysem volt jó :(
  • kabel15
    Hát át van álítva de valami nem stimmel :(
    Ahol be tudom álítani ott nem tudom kiválasztani a speciálist :S
  • xxxpaulxxx
    Eddig is így volt ez?
    Próbáld meg vezérlőpulton belül beállítani hogy fejhallgatón menjen a hang
  • kabel15

Így van beálítva a SoundMax
  • kabel15
    Hello!

Nekem az a gondom támadt hogy íjra raktam az XP-t de a hang valahogy eltorzúl ha a HEADSET et használom!
    SoundMax programot használom és P5B alaplapom van amire integrálva van a hangkártya! Eddig remekül szólt csak az új WINDOWS után let rossz a hang!
    A lényeg mikro a fülhalgatón halgatom a filmet recsegés búgás zavarja a filmet és a szereplőknek sincs hangja
    Ha valaki elmagyarázná hogy kell beálítani a programot hogy rendesen tudjak filmet nézni az kérem írjon!
  • tmisi
    Nesze neked CSX.
  • bajtokarpi
    Skacok, megvan a hiba! A Memtest 1 perc után dobálja ki a hibákat.
    Baromira nem örülök neki, de annak viszont igen, hogy segítőkész fórumtársaim vannak!!!

Köszönöm!!!
  • Inquisitor
    Ennyi erővel lehet fix helyen összekaristolt a telepítő lemez is.
  • Inquisitor
    Frászt, 100%%-os a teszt soha nem lesz, álatlában az első 8 tesztet szokás hagyni lefutni, az is olyan 1.5-2 óra.
  • tmisi
    Sztem az sok. Ha hibás, akkor hamar kéne neki jelezni.
  • bajtokarpi
    Elindítottam egy Memtest-et. Kíváncsi leszek az eredményre. Úgy tudom, hogy legalább 10 órán keresztül kell futtatni. Igaz ez?
  • bajtokarpi

Üdv.!

Próbáltam másik win telepítőt is, fölmásztam a Giga oldalára, és a legutóbbi bios frissbe javítottak a ramok kompatibilitásán.
    Köszönöm, hogy utánaolvastál. (az a baj, hogy nem az első eset, hogy kakiba nyúlok. Miért?) Mennyivel könnyebb lenne, ha gond nélkül felment volna a win. Tudom az élet nem habostorta, csak úgy utálok szenvedni, nameg a csalódottság.
  • rumkola
    ramhiba szerintem is

Talán még lehet, hogy nincs rendesen beállítva esetleg régi a bios (nem ismeri még a procit), ugyanis F6-os 2008/07/09.-i biostól kezeli rendesen a feles szorzójú wolfdaleket.

Nah utánaolvastam picit, vírus is okoz ilyen tünetet. Próbálj meg másik windows telepítőt, lehet ez fertőzött....
  • bajtokarpi

Köszönöm, megyek megcsinálom.