64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Máté94
    Én igazából egy videót keresek.Ami már angyon régi 2-3 éve láttam valahol a neten.A pasi cigarettázik és meglátja,hogy tilis dohányozni táblát.kidobja az ablakon és az ablakmosók utána valahogy lesesnek és éppen egy elnöki convoyra.Ugye beszélgettek egy másik elnökkel és miután megszakadt a volnal az elnök eldob egy labdát és a titkárnőjét eltalálja és pont úgy esik földre mintha le*****-ná az lnököt.Utána van olyan,hogy a repülök becsapódnak a world trade centerbe utána meg kitör a háboró és visszatér a pasihoz amint néz ki az ablakon és dölnek össze az épületek amiket lebombáztak.Előre is köszönöm:D
  • Pate
    és a Athlon 6000+-os ?
  • Pate
    ebbe az alaplapba belemegy a 140W-os Phenom proci?És milyen shader modelt támogat? MSI K9A2 CF-F
  • snowkid16
    Kriaztofer45 re: Újra telepíteni a kártyád?
    Öööö, az hogy van, hogy egyszer bejön a boot menu( xp, alaplap, videókártya), másszor pedig csak a videókártya, és utána fekete a kép, aztán meg bejön a bejelentkező képernyő?!. Egyszer elinditottam a Spore-t, és a monitor üzenete, Pop up ablak: Not recommended mode, Recommended 1248* -as :s, és ezt csinálta egy addig amíg nem nyomtam be az F8-t :D.
    Már jó csak kiváncsi vagyok, mert sose fordult elő nálam, hogy kétszer egymás után az áram elment, és utána két napig stikis volt a gépem? O.o
    Köszi a választ!
  • Krisztofer45
    1025*768
  • Krisztofer45
    Hello lenne még egy gondom Ati Radeon 9200 kártyám van és amikor felvenném a felbontást 1014*768-ra akkor bejön a kék halál ezel nem jó vim Ati3dueg.dll
    mi lehet a baj?
  • T0NI
    Sziasztok!

Probléma a következő. Este lekapcsoltam a gépem, reggel nem kapcsolt be. A tápra gyanakszom, főleg mert kikapcsolt állapotban is meleg volt. Nem forró, de meleg. Tehát a tápra gyanakszom, van esetleg más ötlet?
  • rooney8
    Uccsincs jobb dolgom... :D Ha meg lenne akkor is segítenék, mert segíteni jó :P Viszont most mek, jóéjt
  • Seithennin
    rendben használtam a kábelkötegelőmet xD köszi szépen a segítséget eme késői órán:P
  • rooney8
    Hát próbáld úgy elrendezni, hogy ne legyen az összes kábel a hegyén-hátán... Ha egy kicsit hozzáér az nem baj, de azért ne fedje le a felét a kábel (főleg ez a széles szar) :D
  • Seithennin
    *napközben
  • Seithennin
    oks a jumperelést majd nemközben beírom még:)
    amugy az nem gond hogy a kábelek hozzáérnek pár dologhoz pl vidkari?
  • rooney8
    Addig jó :D
  • Seithennin
    :P egyenlőre nem sípol és nem füstöl xD
  • rooney8
    Igen elbírja... Ezt a jumperelés dolgot kérdezd mástól, mert nekem ez a gyengepontom :)
  • Seithennin
    na megcsináltam még színkód is volt xD 450w os corsair tápom van, 8800 as vidkari 2 db házhűtő E8200 proc 500 gb samu meg 4gb ram, dvd író elbírja még a 40 gb os vinyót ugye? ja és nemtom hogy az hogy slave vagy master a vinyó az számít?
  • rooney8
    IDE Hivatalos neve: Parallel ATA (PATA)

Sata (Serial ATA)

Nem tudod rossz helyre kötni, mert tök más a "csatolújuk" :D

A tápodon meg úgy is észreveszed, hogy melyiket hova kell dugni...
  • Seithennin
    rendben köszi szépen
  • kulabácsi
    nem is tudod rossz helyre dugni
  • Seithennin
    hm és azt ugye nem lehet elbénázni?:D nem vagyok 1 spíler de tudom hogy néz ki az ide az a széles:D szal mind1 hogy az alaplapon melyik széles ide helyre csatlakoztatom és hogy melyik erre alkalmas tápcsatolót használom? nem szeretném rossz helyre kötni féltem a gépem:D
  • rooney8
    Ha van az alaplapodon IDE "csatolo" akkor lehet... És elég valószínű hogy van. :) Az újaknak már SATA "csatolójuk" van

UI: a "csatoló" szó helyett nem jutott más az eszembe :D
  • Seithennin
    na akkor veszek 100 dvd t kiírok mindent és ujrateszem:D
    Amugy 1 kb 3 éves 40 gb os vinyót belehet tenni vadonat uj gépbe? az még olyan nagyon széles kábellel műxik asszem, mert akkor azon tárolnám a rendszert! Nem lassítja be?
  • rooney8
    Akkor passz... :/
  • Seithennin
    bátyám gépe ugyan ez ott ati kari van és semmi gond pft
  • Seithennin
    eh nem jött be:(
  • rooney8
    Sok sikert :D
  • Seithennin
    megnézem de ha ez bejön én magamhoz nyúlok xD
  • rooney8
    És régebbi? :) Hülyén hangzik, de egy próbát megér(het esetleg)
  • Seithennin
    igen gondoltam rá de teljesen friss, ezért vagyok tanácstalan, mert én amit tudok azt teljesen kimerítettem:S
  • rooney8
    Esetleg vidikártya driverből újabb... De sztem nem sok köze van hozzá
  • Seithennin
    igen 4 ben is
  • rooney8
    Más lejátszóba próbáltad már?
  • Seithennin
    Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy valamiért a gépem ha filmet nézek lehet az divx vagy DVD némely filmnél kb minden 3. esetében a szélessávot lefelezi és az 1ik fele fekete a másik világos barna! Próbáltam már codec nélkül mindenféle codec packal és ugy is hogy 1enként tettem fel a codeceket! Mi a megoldás! segítsetek lécci
  • Pate
    Akkor 1024x768 vagy 800x600 Minden LOW mi ?
  • Inquisitor
    Kb. ezek 1/3 sebességét tudják ehy HD2600/3600 vagy GF9500/8600 kártyának, amiken a Crysis 1024/1280 felbontásokban Médiumban fut. Ezért írtam, bár nem próbáltam, hogy valószinüleg majdnem minimumra le kell butítani.
  • Pate
    ezeken a Crysis hogy fut ?
  • Inquisitor
    Itt vannak a számításba jöhető Asus lapok ...
    Ami mellett ott a 140W "tábla" az lenne jó neked, csak figyelni kell, mert egy-egy betüvel térnek el a típússzámok.
  • Inquisitor
    Értem, de mint írtam ezek max. 120W-ig támogatnak AM2+ procikat, egy erősebb Phenom meg 125W fölött van. De pl. Asus M3A78 Pro az ugyan ezzel a chipsettel támogat 140W-os procit is.
    MSI-ből sajnos jelenleg csak a DKA790GX Platinum támogat 140W procikat, de mivel ez Platinum lesz vagy 35 rongy, tehát neked drága. Igaz ezen már HD3300 van.
  • Pate
    itt találtam:
    http://prohardver.hu/teszt/amd_780g_nyero_chipset_integralt_grafikaval/ujabb_athlon_es_a_gigabyte_ma78gm-s2h.html
  • Pate
    ez a lap jó ? Gigabyte MA78GM-S2H