64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • kulabácsi
    nemhiszem h az lenne a gond, azt látnád a gépen h kiírja h nincs bedugva a hálózati kábel
    a szolgáltatót hívd fel és kedvesen küldd el őket a jó büdös pitsába :)
  • w77d
    Sziasztok! Olyan 650W-os vagy nagyobb tápot keresek, aminek van egy 2X3-as és egy 2X4-es PIN csatija is!! Nem tudtok ajánlani valamit??
  • SkylineGTR
    hy. már elég régóta rosszalkodik a netem , van hogy egész nap nincs csak este jön vissza meg ilyenek. ha minden igaz a szolgáltatók rosszalkodnak, de nem lehet hogy már rossz az integrált hálozati kártya, és kéne bele egy rendes? hogy jól menjen a net?
  • kulabácsi
    lg néhány lemezre eléggé kényes sajnos
  • torok6
    Helló van egy kis problémám van egy 8.5gb-os dvd lemezem a neve imation és az író nem tudja megírni pedig már írtam 8.5gb-tos dvd lemezt az verbatin volt. az irom LG GSA-4163B az iro most volt frisitve A105 verzió. az iro program pedig Nero. Mi lehet a baj szerintetek. Segitséget elöre is köszönöm.
  • lippet
    már megy:D már csak beállítások kellenek
  • kulabácsi
    újonnan vetted?
  • lippet
    Hello! Vettem egy Sapphire X1650 Pro 512mb videokarit, de mikor beteszem a gépbe, akkor csak ilyen színes csíkok vannak. Tudtok esetleg segíteni?
  • T0NI
    Háj!

Nekem detto ugyanez a szívás volt. Nekem legtöbbször bejött, ha a megjelenítés tulajdonságai(asztal jobb klikk/tulajdonságok) beállítások fülön kiválasztottam a kettes monitort, és a felbontás alatt bepipáltam a "windows asztal ktiterjesztése erre a monitorra". Talán segít
    üdv
  • Seithennin
    pedig haveromnak ue a problem, még szakember sem tudott segíteni... annyit mondott hogy vegye meg boltban a hd filmet meg 1 lejátszót xD
  • SötétBarom
    Nee.. Emléxem, hogy a régebbi control panellal ment, de ez valami foskazal új driver, és nem tudom klónozni a TVre.. Komolyan tökönszúrom magam.. Szeptemberben veszek új VGA-t, de banyek most vettem TV-t, és HD-t akarok skubizni :]
  • kulabácsi
    ha ez megnyugtat nekem egy 7600gt-m van, kb 2 napot szarakodtam mindenféle kábellel meg minden szarral aztán feladtam :(
  • SötétBarom
    Mi a pék puha f@száért nem tudok több kijelzőt beállítani itt:

Kezdek teljesen kiakadni :S
  • Csuklósbusz
    Sziasztok!

Két gép között létrehoztam faxmodemes kapcsolatot így megy a fájlmegosztás is.

Napokig sikeresen és teljes sebességgel működött.

Aztán elkezdett belassulni és szakadozni.

Pedig semmit nem állítottunk a kapcsolaton.

Úgy csinál mintha zajos lenne a vonal.

Pedig ha napokig semmi gond most egyszercsak szarakodik a kapcsolat... ?

Mi lehet a gond?

Néha csatlakozik (igaz nem max sebességgel) megy egy darabig jól aztán megint belassul vagy megszakad a kapcsolat.
    De van amikor egyáltalán nem is sikerül csatlakozni.

A vonal pedig nem zajos, nem recseg (telefonbeszélgetés közben) és mi sem álligattunk semmit.

Mi lehet a gond?

Válaszokat előre is köszi!
  • Mark007
    dehogynem, tessék:
    NASA-TV
    Műholdakat is láthatsz rajta néha :D
    ui.: ne nézz annyi filmet, és nem, nem létezik ilyen program..

Valaki a #39330-re?
  • Solten
  • miki10
    hello!

nem tudtok egy olyan programot amivel lehet élö müholdas videot látin,akkár láttni egy várost vagy még az embereket is?
  • trident
    Köszönöm!
  • DJ RX7
    közben megtaláltam azt a topik. sry tévedtem. FAIL.
  • Seithennin
    fórum / Felhasználói programok >> segítséget kérek utolsó üzenet ma 19:07 oh yeah
  • Seithennin
    fórum / Hardware fórum >> / itt fent tudod... amugy ha ide jöttél akkor alapon bekellett lépned a hardware fórumok kis fülön, de helyette a felh. progikba kellett volna menni és az ottani segítség nevű fórumba írni, de baze ezt ált isk eslő két osztály olvasás:D
  • DJ RX7
    akkor segítsetek!
    rá tudom kötni a sata2-es winyot sata1-es úgy, hogy az működjön is?
  • The Norberto
    te beírtad a böngésződbe hogy SG.Forum ott rákatintotál a Fórum ikonra bejöt egy lista ott van hogy számítástechnika és ott hogy Hardver oda léptél be és ugy kerültél ide azaz még a ardveren belül választotad eszt.
    SG.hu\Forum\hardverfórum\!!!SEGÍTSÉG!!! itt vagy most!!
  • DJ RX7
    izé' van olyan topik, ahol segítenek software bajban. az igaz, hogy legtöbb softwarenek megvan a saját topikja csak legtöbb elavult. na de mind1 ne off-oljunk.
  • kulabácsi
    hardware fórum, ne idegeljél már bazze, miért nem a fiúk lűányok kapcsolatokba kérdezed?? omg
  • DJ RX7
    ne haragudj, de mond már meg nekem, hogy hová van az írva, hogy ez hardware topik?
  • kulabácsi
    töröld a d-t, majd a megmaradt helyet a meghajtón add hozzá a chez és done :)
  • gotchaaa
    Futtasd le a Chkdsk segédprogramot.
  • trident
    Sziasztok,

Patrition magic-el két patriciót egy HDD-n hogyan tudok összevonni?
    C-n win, programok, D-t pedig törölni szeretném...:)
  • Solten
    Egyrészt #39332, másrészt reinstall.
  • Seithennin
    az opera 1 software ez meg a hardware topik...
  • tigeroo

ezt hogy csináljam meg? opera böngésző sír
  • Mark007
    Hello!
    Lenne egy problémám, pár napig használok egy 1440*900-as monitort.
    Pár játék nem támogatja a widescreen-t, 4:3-ban próbál működni. Nem is lenne gond, csak szétnyújtja a képet, és hülyén néz ki.

Nvidia Geforce 7600GT kártyám van, próbáltam beállítani, hogy méretezze úgy a képet, hogy a kép szélét levágja, de sehogysem sikerül, inkább mégjobban összenyomja..

Hogy tudnám beállitani azt a két fekete "csíkot" a szélekre?
    Előre is köszi!
  • miki10
    hello!

nem tudtok egy olyan programot amivel lehet élö müholdas videot láátin,akkár láttni egy várost vagy még az emberelet is?
  • Máté94
    Akkor hova tegyem fel a kérdésem?:D
  • Solten
  • erieskrisz
    Szia én ha kb 3o percnél tovább hagytam vistát állni nekem máris kék hallál volt se feladatkezelö se semmi csak reset gombra reagált
  • Solten
    Na és hogy sikerült? Még sose láttam :)
  • nVidia1
    sziasztok
    mit szóltok van kék halál vistánál :D ???
  • kulabácsi
    mindezt hardware fórumba? grat ;)