64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • davidka003
    Nekem is nehezen ment rá. Pont azért van így, hogy szoruljon a proci az alaplaphoz és stabilan tartsa.
  • ChaosTeam
    Valaki segítsen pls!

Vettem alaplapot, Socket 775-ös Intel procit és amikor össze akarom rakni a procit rögzítő fém izé ami rajta van kicsit meg van felfele hajolva és amikor rá akarom hajtani azt rögzítőt nagyon szorul félúton, félek, hogy eltöröm, ha leerőszakolom.

Ez természetes, vagy könnyen rá kellene mennie a zárónak?

Segítsetek pls!
  • Seithennin
    szerintem vírusírtás, trojan irtás stb, és ha akkor is akkor formázás
  • laller0077
    Hali.
    Lécci sgitsetek .
    1. Az a problémám h van olyan amikor kikapcsolom a gépet és bekapcsolom a monitor nem mindig kapcsol be.kihuzom az áram kábelt és utána jó.
    2. Akadozik 1-2 játék. pl. COD4...nem akadt régen és most már akad...megyek a játékban és akadva megy és lövök.Átlagos fps-em 30-40...nem szagatott régen de már szagatt...van olyan mikor lemegy 5 fps-re és iszonyatosan szagatt...Régebben full jól ment és már nem...az xp-m 1 hónapja van fent.fogalmam sincs h mi lehet.
    Asus P4V8X-MX alaplap
    Ati radeon HD2600XT videókari
    Samsung 160 GB vinyó
    Intel pentium 4 2.4 Ghz 1 MB cache 533Mhz
    1.2 GB ram.
    pls segitsetek
  • snowkid16
    Létszi ez fontos, ma is sz*rakszik.
    Nekem is kéne segítsék! :D. vagy egy hete volt áramszünet, és attól kezdve sz*rakszik,
    1. Nem bootlol rendesen csak a videókártyának indítja el, aztán elindul az xp.
    2. Néha-néha behozza a az alaplap menüét, meg az xp-jét.
    3. Elindítottam egy játékot: Not recommended mode, Recommended mode: 1248x
    4. 5 órát be volt kapcsolva, kikapcsoltam, utána vissza és minden boot menüt behozott, csak az XP-t nem
    5. Hagytam 2 órát pihenni, miközben elmentem edzeni. és utána jó lett?
    Előre is Köszi. Ma vettünk két gamet (godfather, Gears of war).
  • Banyapapa
    egy aproság csak.
    használom vagy 5 éve, és volt vagy 10-15ccör ujrarakva a xp (mirc csak egyik particiorol másikra rakom,nem kell telepitgetni).
    Elindul,fellép serverre,és be kénne csatira lépnie,de nem.
    sebaj,rákattintok kedvenceknél,ugyse,kinyomom -bekapcsolom,nick bennragad,de ugyse lépbe szobába.
    nagy nehezen 6-7szer kibe lepkedek,mire megjavul.

De sebaj,lekaptam legujabb verziot,felrakom beállitom,és ugyanaz,server okes,többi meg,mintha nemis nyomtam volna semmit.
  • STurmGewehr
    És a venti is visszaállt 2500 rpm-re
  • STurmGewehr
    Mostmár csak 50 fok körül van, kitakarítottam kicsit a gépet
  • Garrett27
    jah..mi a gond? ...amúgy a napokban került ki új verzsön (6.34)
  • tmisi
    Alapon picit sok a 60 egy P4-nek. Szvsz jobb hűtő kéne rá, vagy egy frisebb pasztázás, hátha.
  • rooney8
    Ez jó... :D
  • Seithennin
    nekem creative volt pft mindentől leállt:D
  • Solten
    Hajjaj... :) A régi cd olvasók közt volt egy két híresen fosch. Pl. Sony-m. El is pusztult fél év alatt szerencsére.
  • Solten
    Létezik. Bizonyos írási mennyiség után már nem írható újra.
  • rooney8
    Ilyen is vótmá? :D
  • Seithennin
    a legjobb mikor szétrobban a lemez a lejátszóban és akkor lehet pázlözni:D
  • rooney8
    Én csak oylanról hallottam, hogy adatok tüntek el a dvd-ről... :) De ha az lehet, akkor ez is :D
  • The Norberto
    vanijen:):) Rejtélyes dolgok ezek:D:D olyan mint a windows az is elég relytélyes:D:D Soe tudhatod mikor fosik be:D:D
  • steweee
    olyan létezik hogy egy 4 év körüli újraírható dvd lemez elveszti az újraírási tulajdonságát ?

egyik íróm sem ismeri fel újraírhatóként, kb egykét éve íram rá utoljára. az adatokat ami rajta van szépen olvassa, de ennyi
  • STurmGewehr
    Az nem jelent rosszat ha egy prescott magos 3ghz-s p4 alapjáraton 60-70 fokon megy? A gyári hűtő 4500 fordulaton dolgozik. Amikor próbálok játszani betöltésnél beindul a vpu recover, akkor ezekszerint a vga-nak hűtési prob. vannak?
  • tmisi
    F7-es BIOS megoldotta a problémámat. Mennek a RAM-ok hiba nélkül.
  • Banyapapa
    használ valaki itt mirc-et?
    elöjött egy érdekes probléma vele.
  • nVidia1
    hát sikerült majd lefényképezem, hogy mit ír ki..
    kék képernyő fehér szöveggel :)
  • ffxi
    Hy all!
    Nekem ilyen integrált hangkarim van az Asus P5K-e laphoz. Az a kérdésem, hogy előre beállított equalizer-ek hol vannak Pop, rock, classic, disco, magas, mély, stb... Alaposan átnéztem, de nem találtam :(
  • pacclacc
    ÜDV biost kellen frissitenem ASUS P5KC meg is van a file " P5KC-1203.ROM " Na most ezt a filt kell ráraknom egy flopira? Hogy kell frissiteni? Nehéz dolog ez? Valaki segitsen !!!
  • rooney8
    Akkor ez most nem talált :)
  • tmisi
    Tudom, de elvileg bírnia kell, be van állítva a lap, hogy 80 foknál sipákoljon, de még nem teszteltem eleget. Egyébként gyári hűtő. Meg ez a BIOS értéke. A CoreTemp nevű progi 57 és 49 fokot írt ki magonként. Meg meglátjuk az új BIOS-szal, hátha a CPU-t sem érzékeli tőkéletesen, mert eleinte pl. 2400Mhz-et írt órajelnek, de mostmár meg 2530-at /a jót/.
  • snowkid16

3. Elindítottam egy játékot: Not recommended mode, Recommended mode: 1248x, és utána F8 után jött rendben.
  • snowkid16
    Nekem is kéne segítsék! :D. vagy egy hete volt áramszünet, és attól kezdve sz*rakszik,
    1. Nem bootlol rendesen csak a videókártyának indítja el, aztán elindul az xp.
    2. Néha-néha behozza a az alaplap menüét, meg az xp-jét.
    3. Elindítottam egy játékot: Not recommended mode, Recommended mode: 1248x
    4. 5 órát be volt kapcsolva, kikapcsoltam, utána vissza és minden boot menüt behozott, csak az XP-t nem
    5. Hagytam 2 órát pihenni, miközben elmentem edzeni. és utána jó lett?
    Mi a baja? Kicsit . Előre is köszönöm a segítséget.
  • snowkid16
    Wow, jó sok a 60 fok, nekem az AMD athlon 64 6000+-nél max 35 fokos volt, még Crysis után is csak 40 fok. a procimnak réz csövei vannak, gondolom azért nem melegszik
  • tmisi
    Megvan asszem problem, éjfélre rájöttem. Még F2-es BIOS van benne és tutkó hogy nem ismeri fel rendesen a memókat, de DualChannelben biztosan nem, mert egy memóriával (mindegy melyikkel) indul pöccre, nincs újraindulás és a játék sem fagyott ki, igaz csak 2 percig teszteltem, de a hibátlan boot magáért beszél. Majd este rányomok egy BIOS frissítést. Azért köszi a tippeket.
  • Seithennin
    nem hiszem, talán valami atom zseni megcsinálja de lehet hogy még ő sem xD
  • Gubberx
    Hi, partition magic-el véletlen rossz meghajtót formáztam, vissza lehet még valamivel nyerni az adatokat?
  • rooney8
    Találd ki mit csinált nekm mindig a windóóz :D
    Kékhalál -> IRQL NOT LESS EQUAL Ez vajon véletlen? :D Amúgy futtas le egy tesztet a HD Tune nevezetű progival...
  • tmisi
    Most telepítettem a Dirt-öt oszt lefagyott kékhalál IRQL NOT LESS EQUAL telepítés közben.
    A vinyó már fél éves, elég érdekes lenne, hogy pont most szórakozna. :S
  • rooney8
    Nekem akkor volt iylen mielőtt beszart a hdd-m... Nem akart bebootolni az xp (igaz nekem lefagyott) aztán 3-4. indításra már bebootolt... Aztán max 1 hétre rá bedöglött a hdd :(
  • tmisi
    Jaja, de a bootnál a ciklikus újraindulást másnak is csinálta - külföldi fórumon olvastam - most törölte CMOS-t, de továbbra is fennál. Harmadik-negyedik alkalomra elindul a Windows. De újrapasztázom a CPU-t, mert a gyári rátett paszta van rajta még.
  • rooney8
    Sztem is elég sok...
  • kulabácsi
    60 fokot én sokallom
  • tmisi
    Hi!
    Most jött meg az új gépem:
    GIGABYTE GA-EP43-DS3L
    2GB CSX DDR-800 CEC FAN KIT
    Sapphire Radeon HD3870 512MB
    Core2Duo E7200
    Gigabyte Superb 460W

A lap most azt csinálja, eleinte ritkábban mostmár gyakrabban, hogy újraindulgat még mielőtt kiírná, a "dual channel leaving" vagy mit meg a meghajtók ellenőrzését, ezt 3x-4x eljátsza, aztán jó lesz. Egy játék ki is fagyott (Viva Pinata). Flatout2 jó volt. Túlmelegedés nem hiszem (60 fok CPU alapon, VGA 40). Még tesztelgetem, csak hátha van tipp.