64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
O köszi, télleg Sinan. O_O. Na pedig ő ajánlotta. A szomszédom is informatikus, ő is oda jelentkezett ahova ez a noob eladó van, és nem őt vették fel, de biztos a mi sozmszédunk többet tud, mint ez a noob... -
tmisi #39481 Utánanéztem az SL-500-asnak, az egy Sinan táp. Csak hogy tudd.
Sinan SL-500
Nem sokat hallottam róla, de az ajánlott tápok között tuti nem szerepel. -
Az a noob eladó ajánlotta...De inkább most azt deríteném ki, hogy hardware hiba-e, mert akkor csere lesz, táppal mindennel... -
Nem lehet valami jó táp. Megkéne próbálni a gépet egy másik MÁRKÁS táppal használni. -
Ez vhogy nem jött be,mindenh próbáltam... semmi. -
-
leírom mi van a dobozon: SL-500 WATT, Switching Power Supply.
Prefect Disk 2008-al átnézettem a merevlemezt. Windows XP-m van! (Vista skinnel)
-
"500 wattos a táp."
De milyen márka? -
Mitől van az, hogy a gépbe berakok 1GB Kingmax DDR2-800 -as ramot, akkor minden ok, de amint berakok mégegyet elkezd újraindulgatni és a bootig se jut el, sőt biosba se tudok belépni.
Mit lehetne tenni? egyenként mind a 2 ram műxik rendesen, csak együtt nem. -
500 wattos a táp. Garis új a gép. Nagyon idegesítő. Elszállhatot egy rendszer fájl, az nem lenne gond, de ha a gép lenne... Remélem jó lesz egy scandisk...van valahol egy cd a polcomon... -
dsg #39472 Aktualizalodik, lehet hogy PATA csatim van, nem IDE. Sajnos nem ismerem a kulonbseget. -
dsg #39471 vettem 1 seagate barracuda 500Gb-t (SATA), meg egy lejatszot (memo nelkul), amin IDE bemenet van. -
Sony Vegas -
most jól értem vettél sata portos vinyókat de nincs sata port az alaplapodon? :D -
dsg #39468 Meg valaki?
Akkor bevasaroltam? Mindkettot most vettem. -
az a felhasználói programok fórumba keresd inkább ;) -
Sziasztok!
Nekem egy videóvágó program kellene hasonló mint a Ulead Video Studio csak az állandóan hibát ír ki és kilép:( -
wtf sztem sehogy -
dsg #39464 Sziasztok!
Segitsegeteket kerem!
3.5-os SATA vinyomat hogyan faraghatom bele IDE foglalatu meghajtoba? Sajnos dealextreme-n nem talaltam hozza konvertert. -
Hali!
Router ügyben kérném a segítségeteket!Két gép van rákötve egy SMC routerre,eddig működött is a dolog,de most valamiért azt irja ki,hogy Nincs kapcsolat vagy korlátozott...Viszont,harouter nélkül van net!Mit lehet kezdeni a routerrel?
Köszi előre is a segítséget! -
:).Télleg.köszönöm. -
Megnyomod az F11-et;) -
Hali.Mutter összenyomkodott cmit a gépen.a mozzillán belül eltünt a start menü meg a felső rész ahol az internet címeket lehet beírni.Csak akkor jelennek meg ha odahúzom az egeret.hogyan tudnám visszacsinálni? -
Még egy kis plusz infó. A gép egy 800-as duron nem tudom milyen alaplap azt nem néztem meg :) Van benne egy 250-es vinyó dvd író 768mb ram és ezt egy 235w vagy 245W-os táp hajtja(nem tudom pontosan). Lehet hogy még a végén a táp lesz a ludas? -
Hello megint írok az előbbi problémámmal kapcsolatban ami a 39441-es hszben látható. Megnéztem a hibanaplót és valamiféle ACPI hibával indul a gép és szerintem emiatt indul újra. z a hibaüzenet olvasható a naplóban: "AMLI: Az ACPI BIOS nem engedélyezett IO-portcímre (0x4d0) próbál írni, amely a(z) 0x4d0 - 0x4d1 védett címtartományba esik.
Ez a rendszer instabil működéséhez vezethet. Technikai segítségnyújtásért forduljon a rendszer szállítójához." Ez lehet azért is mert hogy a bios nem tudja rendesen felismerni a vinyót? 250-ből csak 136-ot lát mert régi az alaplap. Köszi a helpet előre is.
-
biztos, mert eddig dolgozott a gép! ezt szombat óta csinálta! s azelőtt s azóta semmi nem lett megváltoztatva! mondjuk csináltam egy töredezettségmentesítést a c-n, de már előtte is lefagyott a civ 4, de azóta viszont minden lefagy ha van benne cd. -
sata?smart rendben van? -
T0NI #39455 Hej!
Ma jutottam hozzá egy soundblaster audigy 2 zs-hez.
Szeretném a hozzá tartozó asio drivert is megszerezni. De sajnos nem tudom honnan, ha valaki tud infoval szolgálni, megköszönöm!
Másrészt azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki valamit arról, hogy hogyan lehet ezt a kártyát audigy 4 driverrel hajtani? köszönöm!
-
segíthetek segíteni?XD
Te állatijófej ember vgy:D
De tényleg mindenki akármit kérdez már adod is rá a választ:D
nekem is sokat segítettél már
Úgyh mindent köszi:D
Jah de belenerokkanj ám:D
Tényleg kárlenneértedXD -
mardal #39453 Kiderült a probléma,router nélkül bejön a honlap de hiába lett resetelve a router akkor sem engedi ha be van kötve. -
tmisi #39452 Nincs véletlenül tiltólistán? (blokkolva?) -
mardal #39451 Helo
Tudtok nekem abban segíteni hogy egyik ismerősöm gépen olyan probléma van hogy minden honlapot megnyit csak egyetlen egyet nem pedig a honlap jól működik.Mi lehet a probléma? -
Vezérlőpult/Felhasználói fiókok/itt kiválasztod a felhasználót/Jelszó törlése (vagy valami ilyesmi lesz) -
Valaki pls olyanban segítsen már,hogy mikor indítom újra a gépet v. kapcsolom be,akkor ne egyből az asztalt tölti be,hanem egy bejelenkező képernyő jelenik meg,felhasználó névvel,jelszó,stb... S Enter-ezés után tölti csak be az asztalt. Hogyan kel ezt kivenni? Valaki pontosan írja már le,előre is kösz. -
azért köszy! :-) -
ok ;) -
nem nagyon van itt haverom pesten, de majd szerzek egyett Bratyim lévén, ha meg nem, akkor meg hazaviszem 7 végén vidékre! :-( -
Egyetlen egy ismerősöd sincs akinek van? Mondd neki, hogy csak kölcsönbe kell és még aznap visszakapja :) -
ha volna itt a közelben! :-) dehát pesten nincs olyan ismerősöm kivel ki lehetne próbáltatni ezt, vagy Ő ideadná az övét! :-( -
Próbáld ki egy másikkal... :)