64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • MaSzKa
    úgy csináltam

amúgy adatvisszaállítást már sokszor csináltam csak ilyennel még nem találkoztam én se
  • MaSzKa
    ezeket már rég kipróbáltam

úgy néz ki bad sectoros lett 10%-ba :(
  • Banyapapa
    milyen márkáju ez a dvd?
    mert elvileg ha ez olyan dvd erösitö kombo,akkor kellene lennie rajta valamilyen bemenetnek is hangnak (optikai vagy koaxialis)
  • Met
    az szerintem nem fog menni
  • predat000r
    ahha
  • Met
    A pc hangját akarod a dvd-n keresztül hallgatni?
  • predat000r
    Hali mindenkinek.Ez a topic él emiatt írok ide és talán tud valaki segíteni.

A problémám az, hogy vettem egy házimozirendszert amit rá akarok kötni gépre de sehogy nem megy.
    Csak külön a hangfalak kötése nem lehetséges mivel ez nem külön pc 5.1 tehát nem kap 230at külön aljzatról.

A dvd-t kellene valahogy összekötni a géppel de elakadtam.Próbáltam ezer féle kábelt de semmilyen kombináció nem jó.

Az alaplapom Abit KN9 ami viszi az 5.1et tehát ez nem lehet gond.
    A dvd hátulján van a 6 gyorscsatlakozó a hangfalaknak.Van egy scart csatlakozó és van egy jack csatlakozó ami mind2 kimenet és ez a baj :S
    Elöl van egy usb bemenet.Lehet usbről kellene megoldani.
    Az viszont hordozható vinyóra lenne csak jó hiszen a pc-n meg nincsen usb kimenet csak bemenet.

Eléggé összetett probléma remélem érthetően írtam le a lényeget:D
    Ha valakinek van valami használható ötlete az pls írjon mert 3 napja szenvedek vele...
  • CroftManor
    Hát most nem tom lefogni, mert az a fura hang csak kétszer volt eddig, tegnap, meg ma, akkor is csak 5-10 percre.
    Hát, remélem h kicserélik, mert ha esetleg megnézi ott a faszi és persze pont akkor jól fog menni, akkor majd kérdőre von enegm, h nincs annak semmi baja, mit aksrok én itt venti cserét
  • kulabácsi
    fogd lre kézzel a ventit, és megtudod egyből h az adja e a hangot :)
    am garancia sosincs semmire h egyből jó, de valszeg nem fogsz ki egymás után 2 rosszat...
  • CroftManor
    Vigyem vissza és kicserélik? Na és mi a garancia arra, h az a venti nem lessz csapágyas?
    Pesten vettem a procit, de én nem vagyok pesti, nem szaladgálok naponta pesten, hetente-két hetente esetleg.
  • snowkid16
    Akkor a gépem:
    Asus M2V-MX SE
    nVidia GeForce 9600 GT 512 MB...
    AMD Athlon X2 64 6000+ (3Ghz)
    2x1GB 800Mhz-es memória
    winchester nem tudom...
    Egy Sinan SL-500 wattos
    Ehhez milyen minőségi tápot vehetnék (ne legyen drága, de legyen jó, ne ilyen gagyi).
    Köszi!
  • tomee92
    helló!
    van 1 a4tech x750f egerem!
    5 hónapig tökéletesen működött de ma ahogy bekapcsolta öcsém a gépet nem mozgott de jobb és bal kattra reagált az egér!
    más helyre dugtam mert usb-s hátha véletlen elszállt vagy valami de akkor abszolut nem csinlt semmit de a görgő világít és mutatja hogy épp mennyi dpi-n üzemel.
    most 2 egér van bedugva és megint csak a jobb és bal kattra reagál de nem mozog!
    mi lehet a gond?
    beszart az egér?
    ennyit segítsetek csak légyszi
  • AlieN911
    Hali!

A 2 router között mi a különbség? 543lett volna, csak az nem kaphato, a másik igen az olcsobb a 340-es! Netet kell megosztani, 1 szgép és egy noti között(noti vezetéknélküliben természetesen) 543 vs 340
    Én nem sok mindent láttam, az 543mas jolenne, akkor a 340-es is? Nem értek hozzá
  • gamekiller1991
    nincs semmi huzva minden alap
  • kulabácsi
    húztál rajta?
  • gamekiller1991
    hello az a nagy problémám lenne hogy játék közben mindig lefagy a gépem(csak játék közben) és csak a restart segit.Ha van valami tippetet hogy miért lécci irjátok le!köszi

config:
    AMD Athlon 64, 2000 MHz 3200+
    Asus A8V-VM SE
    NVIDIA GeForce 8500 GT (256 MB)
    2x 512MB ram (400mhz)
  • kulabácsi
    getdataback-et futtasd rajta, az elvileg visszahozza, gyorsan mentsd le róla ami rajta van, mert valszeg halott a vinyó, bár bátyámnak csak badsectoros lett és baszhatott pár gigát de am müxik neki...
  • tigerbácsi
    ne ezzel a vidózzal indísd, hanem a másik gép windows-ával, s ez csak sima kiszolgállóvinyónak hagyd meg!
  • MaSzKa
    az nem használ neki
    minimum 1méterre kell lenni
  • MaSzKa
    köszi de azt már próbáltam

másik gépen ezzel a windowsal nem indul el meg ezen se
  • tmisi
    JA és BIOS legfrissebb - F7.
  • tmisi
    Hello! Amikor bekapcsolom a gépet, akkor felpörög minden, de a VGA ventijét 1-2 mp-re leállítja, majd beindul ismét, valamikor 2x is megcsinálja egymás után. Ennek ellenére hibátlanul bootol és műxik a rendszer, csak tudni szeretném ez szabályos-e?

A gép az aláírásomban.
    A 3870-es az egyslotos hűtős kék színű nyákon.
  • kulabácsi
    jó kérdés, én nem nagyon tenném mellé, elég nagy mágnes vagy egy mélyládában :)
  • TomBond #39499
    Szerintetek lehet baja egy gépnek attól, ha egy mélynyomó mellé kerül? Itt mondjuk a mélynyomó mágnesességére és rezonanciájára gondolok.
  • TomBond #39498
    A proci szerintem sem lehet a bűnös. Ahogy SrAta is írta inkább a ventilátor. Vidd vissza és kicserélik.
  • SrAta
    csapágyas lehet a gyáéri hűtő vidd vissza garival AZONNAL addig ne használdd mert a proci is túlmelegedhet ha rosszul hűt vagy ha eltörik a tengely és leszállnak a lapátok (bár erre nagyonkicsi az esély ) az méghúzósabb lehet meg megolvadhat a venti meg ienek
    Nah szal vagy vegyél valami komolyanbb hűtőt, vagy vidd vissza és adnak helyette másikat ha garis ingyen!
  • CroftManor
    Hali
    Vettem e8400as procit, kb megvan másfél hete, ma kapcsolom be a gépet és oylan retek hangot adott ki a gép, h egyből lekapcsoltam, aztán bekapcsoltam és megint! Azt hittem hozzáér a ventihez vmilyen kábel, de nem, tök csúnyán retek hangon, csak a procira tudok gondolni, mert ha közel hajolok, onnan hallom azt a csúnya hangot.
  • Slipy
    THx
  • czky
    Nem.
  • Slipy
    Sziasztok!

Asus P5AD2-E Premium alaplap bios frissítéssel támogatja a Core 2 Duo-t?

Előre is thx a választ!
  • tigerbácsi
    az én problémám is megoldódott! a dvd rom volt tönkremenve! csak azt nem értem , hogy mért fagyasztotta le, ha volt benne cd, de nem volt használva! szerintetek?
  • tigerbácsi
    HDD-t rakd be másik gépbe, majd bootoltasd be annak eredeti vinyón lévő windowsal, aztán majd tudod kezelni szerintem! azaz le tod menteni az adatokat, s utána mehet rá a format is! :-( én csak így tudtam annó megmentenui az adataim! :-(
  • MaSzKa
    segítsetek pls
    ma reggel netezek és amikor nézegetem a fileokat a sajátgépbe akkor kiírja a hdd CRC error
    nyomtam 1 resetet azóta a betöltöképernyőig jut el utána kékhalálal újraindul
    próbálkoztam már sokmindennel
    az adatot kellene róla lementeni
    próbáltam másik sata vezérlő kártyával is
    és 1 másik hdd-re telepített windows xp-vel megnézni de azt írja ki a hdd-re: Helyi lemez
    és ha rákkantittok akkor wár 2 percet és kiirja i/o error meg nem tölti be amik a hdd-vannak
    pedig volt neki neve
    ha winxp- akarok telepiteni rá a kék particiós menűbe ismeretlen filerendszert ír ki
    nem mertem erre winxp-t telepíteni mert hátha az adatoknak lőnénel
    lehet megpróbálom a getdataback-ot csak sajnos nincs még 1 600gb-os hdd-m
    amúgy ha fullra törölném a particiót a winxp telepítőmenűbe biztos jó lenne csak akkor löttek a saját képeimnek, stb
  • Seithennin
    azért mert nem a leállításra mész:) én is beszoptam már:D ne arra az O szerű kis kikapcsoló ikonra menj hanem startmenű és ott van még 1 kis > jel és ott leállítás akkor lekapcsolja az egészet
  • Seithennin
    corsair is kiváló, nekem az van és imádom a szája szélét:D
  • rooney8
    Pedig ott lesz az... Még próbálgasd :)
  • ChaosTeam
    Bios frissítés meg is oldotta a gondot :)
  • pacclacc
    Vistám van feltelepitve, minden rendben van vele, csak valahogy nem hajlando kikapcsolni a kép 1 részét :D kiapcsra rámegyek vinyo leáll, a Ram világit a proci ventillátor tovább pörög! Mi lehet a gond?
  • Bandi 18
    Chieftec, FSP, esetleg ha sok sok pénzed van akkor Enermax :). Az meg hogy mekkora teljesítményűt kell venned a géped határozza meg.
  • snowkid16
    Milyet ajánlottok?