64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • tmisi
    Egy használt 754-es Athlon 3200-es többet dobna rajta. Esetleg még + 512MB RAM.
  • kulabácsi
    próbálkozz újabb driverrel, a gyártó oldalon, vagy a www.driver.hu oldalon keresgélj
  • joco22
    Sziasztok! Nekem olyan gondom van hogy nem tudom fel van téve az alaplapos cd-ről minden és még sincs hangom mitől van ez?
  • morphologu
    köszi az infót
  • Solten
    Hi. Nem sokat dobna rajta. Értelmetlen.
  • morphologu
    Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy most van egy AMD Sempron 3000+, 1,7Gb ram és egy X1650pro karim. Ha beledobok még egy 1 Gb ramot az mennyivel lenne jobb mondjuk egy crysis vagy valami hasonló game, hogy menne ezzel a géppel. Persze tudom a procit cserélni kellene de az a baj, hogy s754-es és agp a videó kártyám is, most arra pénzem nincsen, hogy mindent lecseréljek. Előre is köszönöm.
  • CroftManor
    Nekem nemhogy feléled, le se áll.
  • rooney8
    Nekem ha megnyomtam az entert csak akkor "kelt fel" :)
  • CroftManor
    Mért van az, h ha leküldöm a gépet alvó állapotra, vagyis készenlétire, akkor nem kapcsol le, csak a monitor, Hm?
    Csináltam most bios frissítést, windowson belül.
    Ugy hallottam h BIOSban talán S3 onlyra kell állítani és a windowson belül is be kell.
    Vagy hogy van ez? mert most is letettem alvóra, de nem reagált semmilyen gombra az élesztéshez, kénytelen voltam kihúzni a konnektorból a dugót
  • BIZ0906
  • Solten

link
  • tigerbácsi
    lehet! :-) én elhiszem! :-)
  • Solten
    Állandóan.. Napi 1 be és kikapcs nem hinném hogy hazavágná... Másrészt pihennek a ventik is, nem lesz fél év alatt "csapágyhangjuk", stb.
  • tigerbácsi
    én nem vagyok nagy guru, de azt hallottam, hogy a gépet inkább az teszi tönkre, hogy állandóan ki - be van kapcsolgatva!

nekem azt tanácsolta egy olyan emberki ki összepakolja ezeket a kütyüket, hogy havi 1 éjszaka kikapcsolás szte az optimális! de hogy mért azt nem monddta el! (bár nem is kérdeztem)
    azt is hozzá kell tennem, hhogy én minden nap kikapcsolom még a modemet is! :-)
  • Solten
    Nyilván az alaplap és a táp is üzemel.. Problémát okozhat hogy állandóan igénybevétel és áram alatt van a hardver.
  • Solten
    Nm. Nem tok' róla.. Van egy-két régebbi játék ami nem komálja (bár segíthet rajtuk ha "kompatibilitási módban" indítod).
  • T0NI
    Tegyük fel, engem nem zavar a gép fogyasztása, hosszútávon okozhat a hibernálás problémát? Kikapcsoláskor egyébként mi van még áram alatt?
  • Bandi 18
    Lehet lehet kb 4 éve láttam hogyan csinálták mert nekem is ez volt a bajom, de elvileg ott van.
  • tigerbácsi
    :-DDDD ja nem néztem meg, csak nem tudtam, hogy lehet ilyet is csinálni! :-D
  • Bandi 18
    Szóval akkor ott van:D király mert fejből nem voltam benne biztos. :)
  • tigerbácsi
    azta ezt nem is tudtam!
  • Bandi 18
    megtaláltam indítás és helyreállítás a vezérlőpultban és ott lehet kitörölni a feleslegeset.
  • Bandi 18
    Nekem is volt régen ilyen gondom de ki lehet törölni valahol a listából, mert az azért van mert mindig másik partícióra ment a win.
  • alex9292
    igy van
  • tigerbácsi
    format c:

ez az egy megoldás van, mert nem elég felrakni egy másik windows-t! s utána meg del-el törölni aa másikat!
  • alex9292
    Kössz solten!és más téren van vele problem?
  • alex9292
    rakd ujra... xDnem tom h hozhattad össze xD
  • warmaster
    sziasztok!hogy lehet azt beallitani hogy egyböl elinduljon az xp mert nekem 3 xp-t jelez ki de abbol csak egy müködik mert a többit letöröltem
    gyors valaszt kerek mert ma el lesz adva a gepem! elöre is köszi
  • Solten
    Cső. Volt 64bites xp-m, no problem játékok és egyéb programok terén.
  • alex9292
    cSáoÓ!ujra kéne tennem az xp-t és a 64 bitessel gondolkodom:/ megéri azt feltenni?és mennyire indulnak rajta programok?:Dés cod2-cod4?
  • Solten
    Baj, mert a processzor és a memória továbbra is energiát kap és fogyaszt a gép "üresjáratban".
  • T0NI
    hali!

Mi a különbség hardware-t illetően kikapcsolt és hibernált állapot között? Asztali PCről van szó. Baj ha leállítás helyett rendszeresen csak hibernálok?
  • Viktorr
    Nemtudom van e valami jó ismerősöd egy számítógépes boltban,érdemes lenne elvinni bevizsgáltatni.
  • nVidia1
    kiszámíthatatlan, mindig máskor adja be, pl van úgy, hogy nem is csinálok rajta semmit és ezt adja be...
    lehet videokártya de nem biztos.. vagy esetleg táp??
  • Viktorr
    Mikor adja be a kékhalált?
    Nem lehet,hogy videókártya?Vagy proci?
  • nVidia1
    sziasztok
    senki nem tud nekem segíteni? már sokszor újratelepítettem a gépet, memóriát teszteltem, de semmi...
    Konfig: Asus p5b alaplap, core2 duo 2,4ghz processzor, 2gb corsair memória, 80gb seagate winyó, asus 8500 gt videókártya PCI expresszes, és egy dunawebes internet kártya..

Kék halál és nem tudom mitől...
  • Viktorr
    Hali!
    Javítani szeretném a windows-t boot cd-ről.Bebútol,majd kiválasztom melyik melyik meghajtót szeretném javítani és kékhalál...Ez mitől lehet?Ez miatt megformázni sem merem a gépet,mert félek hogy kék halált kapok formázás közben és akkor lőttek neki:(
  • tmisi
    Szebb látványt. :) Vidkarit terheli főleg és tudnia kell az Shader Model 3.0-át! (ATI X1300-tól és Geforce 6600-tól felfele).
  • tmisi
    Ha PCIE-s kari mindkettő, akkor az azért lehet, mert a pesti gép PCIE 2.0-ás az meg 2x annyi kakaót bír leadni a PCIE sínen, így nem kell kieg. tápellátás.
  • steweee
    mit jelent a depth of field és a post processing effect ? és mit terhel a vidkarit vagy a processzort ?