64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Esetleg a front panel kivezetést tudnám ajánlani, ha a házad elején van olyan. Nekem logitech x530-am van és annál direktben van bekötve az a kimenet tehát olyan mintha hátra dugnám be.
  • Bandi 18
    Persze hogy jó lesz :D. HOgy cat5 ftp mit jelent azt nemtom de az tuti hogy kétféle kábel létezik kiosztás szerint patch meg cross, és ha modemet akarsz géphez kötni manapság már mindegy mert úgymond "fordítják" a káblet szóval menni fog az a lényeg:)
  • Yulcsa
    Köszi! És olyan megoldás nincs, hogy ne kelljen mindig ott hátul matatnom? Esetleg van olyan hangfal, aminél garantálható, hogy nincs ilyesféle gond?
  • Orionk
    A vinyóknál mi az a bad sector?

ha van rajta, akkor azt hogyan lehet javitani?

THX:
  • Sordoran
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
    van különbség a Cat.5 FTP és a CAT5e Crossover Patch Cable között? Fali internet csatlakozáshoz kellene, és az előbbit írták a papíron, hogy az kell, de az utóbbit kaptuk boltban, vagyis ez volt. Jó lesz ez is, vagy keressek mást?
  • Bandi 18
    Ne a hangfalba dugjad be hanem a géped csatlakozójába mert lehet hogy a hangfal dugója nincs jól árnyékolva és ezért súg. Vagy nég ami elképzelhető hogy a hangfalon a hangerőszabályzó fel van tekerve mert csak így ad hangot a kimenetére és azért súg.
  • Yulcsa
    Sziasztok!
    Épp most szereztem be egy Panasonic/Technics RP-F600-as fejhallgatót. Bedugtam a számítógép hangfalába, és súg... Ha lehalkítok mindent a gépen, akkor is. Egyedül akkor marad abba, ha kikapcsolom a hangfalat. Kipróbáltam az mp3 lejátszóval, illetve laptopon is, ott semmilyen háttérzaj nincs. Tudnátok segíteni, hogy ez miért lehet? Előre is köszi!
  • tapper
    kössz...
    nem találtam :(
  • Met
    Úgy látszik a fórumozásban nem vagy még haladó mert van a Max-nek külön topicja
  • rocker01
    köszi a segítséget. holnap estére megnézem, mert most nem vagyok a gép közelében, és leírom az eredményeket.
  • Banyapapa
    ha kékhalál telepitésnél,elöfordulhat memhiba,van progi memtest a neve,ami lecsekkolja memoriat (vagy lehet a memoria-slot a hibas).

de xp-ben be kell állitani,ne ujrainduljon gép,hanem jöjjön be kék ablak,és amit ir az kellene,abbol könnyebb kitalálni hibát

és ezekhez hasonlo szövegek jelenhetnek meg
    de az is elöfordulhat hogy kék ablak valami fájlra hivatkozik,mint hiba pl: nv32.dll,akkor talán egyszerübb a helyzet.
  • tapper
    Mivel ez 1 segítség topik .....
    nem tudom hogy mit irtok ide nem olvastam vissza.
    nekem is lenne 1 problémám és hát mivel ez segítség topik....
    3dsmax programmal foglalkozó emberkét keresek.
    én haladó vagyok a programba de most elakadtam és elkelne 1 nagyon kicsi segítség de télleg nem nagy cuccról van szó.
    csak nekem nem megy valamiért.
    aki tudna segíteni az kérem vegyen fel msn-re
    msn: [email protected]
  • rocker01
    először már xp telepítés közben is leállt a gép, akkor kiírt egy hibaüzenetet (asszem ez a kékhalál de nemtom:D ) és utána sima böngészés közben indult újra a gép, szóval terhelés nélkül.
  • Bandi 18
    Akarom mondani terhelés :D
  • Bandi 18
    És terheslé alatt indul újra vagy csak simán ha winben böngészel akkor is?
  • norbi56
    hát nekem is csinált ilyet a p4-es ott a táp volt szar
  • rocker01
    erre a kérdésre valaki valamit?
  • Bandi 18
    Mi a konfigod pontosan? Mekkora a tápod és mi a márkája, valamint mikor volt utoljára kitakarítva a venti. Az meg hogy ilyen rossz értékeket mér az asus probe az egy dolog, legjobb lenne multiméterrel kimérni az halálbiztos. De ha pontosan mér akkor csoda hogy még működik az a gép.
  • Seth
    Sziasztok. Van egy kis problémám. Nem tudom, hogy a táp,az alaplap ,esetleg vmi más e a baj okozója. ELéggé melegedett a proci(75C), a P4 540 ha jól böngésztem olyan 67 körülinek kéne lennie max.
    Felraktam az asus probe-ot, és egyből szórta is nekem a riasztásokat, hogy ugye túl meleg a proc, továbbá a +3.3V és +5V -os feszen van vmi bibi,mert nagyon alacsonyak.A power-re is elég furcsákat produkál,ugrál egy 40-82-es körzetben. Íme egy screenshot, várom a tippeket mi a fene lehet a gond
  • Viktorr
    Most négy magos procit szeretnék,és egy 4850-est
  • The Protector
    ááá.Nekem nincs bajom vele.Csak 1 kis +cash állt a házhoz úgyhogy vmit újítanék.
  • Viktorr
    Jelenleg nekem is ugyan olyan a gépem mint a tiéd.Tavaly December környékén vettem és már megint ujítanom kell,hogy normálisan futtathatók legyenek a játékok,borzalom...
  • The Protector
    Én is kivi lennék.Ugyanilyen az alaplapom.És a konfigom alul.
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy Radeon 4850-es kártyát,de nem tudom milyen proci lenne jó hozzá!
    Az alaplapom MSI K9N Neo
  • kulabácsi
    őő nemtom, majd jön solten vagy vki azt megmondja pontosan :)
  • rocker01
    és gyakorlatilag?:D tuti a táp a hunyó szerinted?
  • kulabácsi
    há akkor elvileg jah
  • rocker01
    elvileg a proci max fogyasztása 95watt, a videókártyáé pedig 286. így elégnek kellene lennie, nem?:S
  • rocker01
    nekem azt mondták hogy elég :S
    te hány wattos tápot ajánlanál?
  • kulabácsi
    650 watt elég az x2-nek meg 1 quadnak? nekem kevésnek tűnik...
  • rocker01
    ja és xp telepítésnél is leállt egyszer a gép
  • rocker01
    hello
    a következő a problémám: a gépem néha, kb 10-15 percenként, vagy még annyi se, fogja magát és újraindul. szerintetek ez mitől lehet?

alaplap: gigabyte ga-x48t-dq6
    proci: intel core 2 quad q9550
    vga: sapphire hd4870x2
    ram: kingmax ddr3 1x2gb 1600mhz
    táp: chieftec 650watt (nemtom pontosan milyen)
    légyszi írjatok! vagy ha kell még valami info, akk szóljatok
  • rooney8
    Télleg nincs magyar 64bites ikszpé? :O Nem is tuttam :D
  • kulabácsi
    nincs warez az sg-n :|
  • warmaster
    sziasztok!ugy nez ki hogy kapok egy uj gepet es ahozz kellene nekem 64bittes xp.tudom hogy magyarul nincs de a nemet az jo lenne,es lehetöleg legyen benne a servizpack2 is.van valakinek torrentje vagy jo linkje?
  • TomDantes
    A következő lenne a probléma.

Ezzel a hibaüzenettel le fagy a gépem:
    BCCode : 100000d1 BCP1 : 00000004 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001
    BCP4 : 88F963A0 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

Mi akar ez lennim mire gyanakodjak, mihez fogjak?
  • CSOCSO
    Koszi a valaszokat, az egyetlen bajom csak az hogy semelyik oldalon nem lehet kapni olyan alaplapot ami 775os, pci-e, sima ddr 400 as..... majd megprobalom az ebay-t.... ami most van abit ag8 az 150 dodo.....HIHETETLEN............ van a neweggen 50 dodo alatt. igaz agp de kb egy kari is max 50?dodo ami kene nekem.... nah majd valszeg csak vasarnap lesz?idom komolyabban belemelyulni ebbe
  • sgt anderson
    Valaki #39644 ?
  • CroftManor
    DE hogy egyről beszéljünk: tessék
  • CroftManor
    Utóbbi