64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tmisi #39762 Valamennyit befolyásolja, bár nem nagyon szabadna a lemezen túrkásznia 4 giga RAM mellett. :) Amúgy remélem a mostani vinyód SATA és nem IDE.
Hamedyyyy: újratelepíteni a rendszert, LEGFRISSEBB driver nemcsak a VGA-hoz, hanem az alaplaphoz, hangkártyához, stb. Végső esetben egy kis BIOS frissítés.
Esetleg még lehet túlmelegedés, de mivel kártyacsere volt én a processzorra gyanakodnék...
Ja és remélem nincs húzva a CPU, mert ha nem bírja a lap vagy a RAM, az is lehet baj. -
hamedyyyy #39761 Sziasztok!
Lenne egy gondom.
A Hitman Blood Money és a Kane & Lynch: Dead Men lefagy a gépemen.
A driver hiba lehet, vagy a játék.??? A VGA probléma kilőve mert újjat vettem s, a régével s újjal is ezt csinálja.
Segítség SOS!
Köszönöm:
Zoli MSI 9800gts plus -
torok6 #39760 sziasztok lenne egy kérdésem a vinyonál mit jelent 8mb 16mb puffer gyorsaságot? Mert nekem 8mb-os van és akkad egy picit a Mercenaries 2 World In Flames. -
rocker01 #39759 nem hiszem, mert gigabyte ga-x48t-dq6 alaplapom van, és ennek elvileg nem kellene utálnia az ddr3 1600mhz ramot (kingmax) -
Szirob #39758 Egy elég érdekes problémám lenne. Van 2 laptopom, az egyikben hibás a lemezmeghajtó. Így windowst szeretnék telepíteni a rossz meghajtós laptopra úgy, hogy helyi hálózaton keresztül ezt a másik gépem lemezmeghajtójával olvastatnám be.Ezt hogyan tehetném meg? elég hozzá egy fordított patch kábel vagy router/switch is kell? Köszönöm előre is a segítséget. -
Inquisitor #39757 Nem lehet, hogy nem hibás, csak a lapod utálja azt a ramot? -
rocker01 #39756 nna lefuttattam a memtest progit, illetve csak 3%-ig jutott, mert utána jött a kékhalál, de már ekkor is több mint 400 hibáig jutott.
kékhalál üzenet:
STOP XA0000001A (0X00003451, 0XC03FD4B0, 0X894D4DA8, 0X00000000)
mi lehet a probléma, és hogy lehetne ezt megoldani? javítható, vagy csak csere lehet a megoldás? -
Hűtő rendesen fenn van, frissen pasztázva,nincs hűzva semmilyen hardware elem. Én csak arra lennék kiváncsi hogy mi a rossz, én tápra tippelek. CSerélném is rögtön ha vki megerősítene ebben -
"vagy egyéb hiba" :DDDD hát ja xDDD -
Többször is kivetem/ betettem a VGA-t, régivel normális az újjal meg nem megy a gép. Expert Computert ismeri valaki? -
ram táp alaplap vga hiba lehet
vagy érintkezéshiba
vagy egyéb hiba -
Végül is ez egy A4-es méretű Garancialap. Remélem cserélik. -
Hát elvileg ezt cserélik mert nem működik, és ha a számlán rajta van a vásárlás dátuma/a vásárolt cikk pontos megnevezése és ára akkor nem fognak szerintem sokat kötözködni. Mondjuk ha meglenne a garis papírja az még jó lenne... -
Akkor ezek szerint a VGA a hibás :/
Gariban az ilyet kicserélik? Az a probléma, hogy használtan vettem, gari ugyan van rá (2évis) de a számla papír mellé nem kaptam semmi mást, és szerintem csak blokkal fogadják el. -
Biosban semmit nem kell állítani olyankor. -
Biosban semmit nem állítottam amióta megvan a gép... ha új VGA-t veszek, akkor be kell állítani a biosban vmit? -
Inquisitor #39746 Lehet sima IRQ akadás is, bár XP alatt az elég ritka. (Ellenben bizonyos Creativ hangkártya vs ATI HDxxxx kártyáknál előfordul. természetesen Creative hiba, és mint a régebbieket ezt is letagadják a javítás helyett. (Lásd még Creative vs Coppemine proci, Creative vs Windows2000/XP, Creative vs VIA chipset, stb. A lényeg, hogy mindíg más a hülye.)
Lehet simán valami el van állítodva a Biosban. -
Ja, az alaplapin is egy Realtekes hangkártya van. De mitől szarhatott be? Nem is használtam... -
BIZ0906 #39744 Ha a VGA-n is realtekes integrált audio van akkor az nyekkenhetett meg :( az alaplapin van hang és rendesen megy? -
A tápom egy 450Wattos Chieftec.
Akkor most táp, vagy VGA hiba? :/
-
Inquisitor #39742 Tápod elbírja azt a videokártyát? A hiba meg azt mutatja, hogy vagy az alaplapi vagy a videokártyában lévő HD Audio drivere nyiffant ki, de azt paszolom miért. -
ja és néha ilyen képernyő fogad:
-
Hi! NAGY bajban vagyok!
Ha bekapcsolom a gépet, nincsen kép, és 8-10-et sípol gyorsan egymás után!
Kipróbáltam, hogy berakom a régi videókártyám (most is arról írok) és azzal megy... Kérlek ne mondjátok azt, hogy a videókártya a hibás :(
Ez a sípolás mire utal? -
Hy.Hol tudom a számítógépnevet(felhasználói nevet) megváltoztatni?Ékezet nélülire szeretném.Sürgős lenne. -
Inquisitor #39738 Ha neked megéri a 111.000 forintot ... én csak a 200HD és 220HD-t láttam, de ölembesesne pénz és monitort kéne venni, akkor a 220HD vagy 240HD jönne szóba. A 26"-os pl. túl nagy monitornak. -
Bircsike #39737 Sziasztok, mi a véleményetek a Samsung T240HD monitorról? Érdemes rá befektetni? Egy olyat szeretnék venni amin TV-t is nézhetek és legalább 24"-os. -
Igen lehet hogy már az új proci is annyival fogyaszt többet, hogy már azt sem bírja a táp... Másik táppal próbáld ki kérj kölcsön egyet szerintem :) -
Pardon22 #39735 Lenne egy problémám!
MSI K9N Ultra alaplapomban lecseréltem a procit: vettem egy AMD Athlon 64 x2 6000+ processzort, és egy Gigabyte 9800GTX videokártyát. A probléma az, hogy feltelepítve mind az XPnél, mind a VISTAnál egy bizonyos időközönként kikapcsol a számítógép! A proci rendesen a helyén, a hűtő is! Nem melegszik túl, néztem BIOSban. A drivere normálisan felment! Próbáltam a régi videókártyát visszatenni, és úgy is kikapcsol, szóval nem gond az, hogy az új videókártya plusz tápot kér, bírja a 400W!
Tudna valaki segíteni nekem? Kérlek titeket, már mindent próbáltam! Mi a baj? -
Nekem egy kicsit van húzva a gép, de nekem sem megy 70-80 fok köré, EVEREST proci tesztelőjével több, mint egy órán keresztül ment 100%-on a proci és még a háttérben dolgoztam is, de nem ment 70 °C fölé. Alapjáraton 50°C körül ugrál a hőmérséklet. -
uncsitesómnak majdnem 4 évig volt 85°C körül a Celeron 2.4GHz-ese és no problem -
A 70 fok az rengeteg, azzal csinálni kell valamit. Rendesen fenn van a hűtő? Rendesen pasztázva van? Véletlenül nincs húzva a proci? -
Konfigom, az említett proci 3,2Ghz , 2G memó,ATi HD3650. A táp 500 W-os, most meg nem mondom a márkáját(nem otthonról írok), takarítva rendszeresen van. De a proci amúgy kezdetektől fogva ilyen 70 körül mozog és lassan 4 éves -
Emlékszem régebben volt egy program aminek a telepítőjébe egy ilyen körte alakú jele volt.Na azt keresem:) -
Nem tudtok egy jó magyar merevlemez tiszítót?:D -
Hol tudom engedélyezni?Mit keressek a Biosban?
-
Inquisitor #39727 Arra a részre nem(nagyon) lehet írni és/vagy olvasni, javítani elvileg mélyformázással lehet, amit ma már nem nagyon támogat senki, de az se egy tuti megoldás. Ha elkezdenek szaporodni a Badsectorok, akkor meg semmivel, kuka. -
Inquisitor #39726 Engedélyezted a Biosban, hogy felül lehessen írni? csak mert alapból a vicces vírusok miatt le van tilta az esetek többségében. -
Elbaxtam a képet!
Itt a hiba:
-
Sziasztok!
Az alaplap BIOS-át szeretném frissíteni de valamilyen hibávat ír ki a progi!
Valaki tudna segíteni? -
köszi, de sajnos az enyémen csak USB van :(
Máshol javasolták esetleg egy átalakító használatát, majd megpróbálkozom azzal, hátha.