64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hamedyyyy
    Sziasztok!

A Hitman Blod Money lefagy kb 15 perc után. Kártyát cseréltem, oprendszer is, memóriát is, drivereket is, ergo a játék a rossz.???

Valaki segítene aki játszik ezzel a játékkal?

Köszönöm:

Zoli
  • DJKonya
    köszhönöm szépen megpróbálom azt a progit, most éppen a oanda antivirust futtatom kiváncsi vagyok milyen hatása lessz
  • Joybull
    megoldódott
  • Joybull
    Sziasztok
    Kérdés: Vettem 1 ati vga-t agp mfoglalatban. hogy kell beüzemelni, mivel előtte egy nvidia kártya volt a gépbe.
    Hallottam, hogy kell valami hotfix is.
  • sgt anderson
    Heló, ami a te géped megtámadta, az nem vírus, hanem spyware, ugyhogy a víruskergetőkkel sok szartt nem hiszem, h el tudnál érni, a NOD-al, meg pláne nem, Az ad-Aware az meg asszem reklámcuccok eltávolítására jó csak, az az Ie antivirus 3.3 meg a seciure expret cleaner pedig maga a kémszar, ami sok "vírust" talál, ami közül persze talán egyik se igazi. Az adatok sztem nem tűnnek el, a háttér is csak el lett állítva. Sztem próbáld meg leszedni a Spyware Doctor-t és nyomd végig rajta, 90%, hogy meg fogja találni és a nagyobb részét le is fogja törölni annak a szarnak, lehet h marad szemét, amit kézzel kell törölni, de a fő cuccot ki fogja írtani.
  • sgt anderson
    nem tom, h a memtest szereti-e a DDR3-at, bár gondolom a legfrissebbnek azt is tudnia kell ellenőrizni normálisan, de ha valóban olyan sok hibát írt ki, mint amit írtál, akkor sztem egyértelmű hogy memória.
  • rocker01
    hello
    a problémám még mindig a régi.
    vettem új gépet, és xp install egyszer lefagyott, miután sikerült feltenni, a gép kb 10-15 percenként újraindult. bekapcsoltam hogy a kékhalál ablak jelenjen meg újraindulás helyett, és a következőt írta ki:

STOP XA0000001A (0X00003451, 0XC03FD4B0, 0X894D4DA8, 0X00000000)

ezek után lefuttattam 1 memtest-et, illetve 3%ig csináltam meg, és kb 400 hibát talált ennyi idő alatt.

alaplap: gigabyte ga-x48t-dq6
    memória: kingmax 2gb ddr3 1600mhz
    ezeknek kompatibilisnek kell lenniük egymással..

szerintetek mi lehet a probléma, vagy mit tudok most tenni?
  • tmisi
    Mekkora fordulatszámon megy a hűtő?
    Paszta van? Rendesen fel van kenve vékonyan?
    BIOS frissítést is lehet csinálni.
    Ha szoftverben pl. EVEREST nézed, akkor lehet az rosszul jelzi. BIOS-t nézd!
  • Direkt0x
    hi all
    Kellene 1 kis help.
    Vettem decemberbe 1 új vga-t a gépembe. (Sapphire AIT x1650)
    Mióta benne van a gépembe, azóta nem olvas normálisan a dvd író.
    Már kicseréltem az írót, hátha az a baj, de az sem segétett.
    Elötte 1 AIT 9550-es volt a gépembe.
    Az alaplapom: ELITEGROUP L4VXA2 Versio 1.0
    Mondták, hogy frissítsem a BIOS-t, de nem müködil a Floppy olvasó sem.
    Találtam néhány cuccot, de nem tom mire jók.

Ezt
    ezt

Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném, mert így semmit nem megy fel a gépre.
    Mindíg kiírja mindenre, hogy a lemezen hiányzik a fájl, és nem tok folmez nézni, mert nincs kép, csak hang.
    Már sok codec-et kiprobáltam, de egyik sem segített.

Help

• tarti19
    Sütike:)
    Volna egy kérdésem mitől lehet alapjáraton 75-80fokos a CPU mindkét magja? illetve a GPU 57 környezete pedig 45fok:(
    lapalpa 30 fokos winyók pedig 24 fokosak
    VGa x1950GT cpu pedig core2duo e6600... Néztem a hűtést kiporoltam a de szinte semmi változás... ráadásul hideg is van
    Everesten keresztül lestem az adatokat, de eddig nem volt para, igaz nem is gémelek a PC-n, de majd lenne pár játék, amit szíveesen kitolnék...
    Esetleg tudtok nekem valami tippet adni?
    köszi
  • BIZ0906
    Ez mindenre jó de a video konvertálásnál megcsinálhatnának még több beállítási lehetőséget.
  • circa
    Probléma megoldva A-One FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter v4.2-vel:)
  • circa
    Ezt már próbáltam, de valamiért azt írja, hogy nincs alatta audiosáv, pedig van :D, meg próbálkoztam a Xilisoft 3GP konvertelével, de az meg valamiért elkurja a hangot, lerontja a minőségét, nagyon :S
    De azért köszi a választ:)
  • davidka003
    FLV to Mp3 online converter
  • circa
    Hali, softwares segítségre lenne szükségem, olyan programot keresek amivel flv fileokat tudok mp3-á konvertálni.
  • Banyapapa
    outpost firewall van esetleg?
  • stingfan
    Hellóztok, amióta feltteük az új netet egy csomó hirdetést és képet nem jelenít meg, hanem ezt írja ki helyette: [AD] és egy csomó oldalt nem hoz be rendesen, pl. az atw-s weblaponál nem enged belépni több lapba és amik rákattolok egy hivatkozásra a hirdetési felületet újra kirakja, viszont a fizetős domainű oldalaknál semmi gond nincs... mi lehet a probléma???
  • caseih9400
    kössz , nem az a probléma . nyílván a videókártyának a ventillátora ér hozzá a védőburkolatához , ki lessz cserélve.
  • Szerelőbácsi
    caseih9400-nak szólt az üzi:S
  • Szerelőbácsi
    hi! sima gépolaj tökéletes lesz hozzá, étolajat viszont soha ne tegyél bele mert egy idő után az olajból "gumiszerű" anyag lesz
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Jelenleg egy AMD Athlon 64 X2 5000+ procim van,ezt leszeretném cserélni egy AMD Phenom X4 9600-ra!Megéri-e lecserélnem,mennyivel lesz jobb a teljesítménye ,esetleg árban van e jobb a 9600-nál?AMD párti vagyok Intel nem érdekel.Ha tudtok mutatni cpu teljesítmény grafikont azt megköszönném!
  • DJKonya
    sziasztok segítsetek legyetek szivesek, valami keci vírus megtámadta a gépem és asszem kezdenek eltűni a cuccok a gépröl mivel háttérképem is eltűnt már, van nod32-m azzal nem érek semmit, van AdAware 2007-et azt még most fogom megpróbálni tud e valamit csinálni meg van még Ie antivirus 3.3-am de ahoz nincs felhasználónevem meg aktivációs kódom, és még van Secure Expert Cleanerem de azzal se tudok mit kezdeni mert nincs felhasználónevem és aktiváló kódom, pedig ez a progi megtalálta a vírusokat de nem tudom így kiírtani
    légyszi segítsetek
  • balvin
    hello mindenki!
    Az a gondom, hogy a GTS Datanettől jövő internet, ami átmegy egy D-Link modemen, és aztán egy D-link routerről jön wireless a gépembe, néha megszakad. Illetve általában működik, és ha elkezdek játszani (általában dotát, ami sokáig tart) akkor kapcsol szét, aztán utána vagy egyből visszakapcsol(vagy pl msn észre se veszi hogy szakadt), vagy újra kell indítanom a modemet és megint jó. Most felhívtam őket, elküldték vonalvizsgálatra, de ugyis az fog kiderülni hogy semmi gond vele.
    Tudtok e valami szokásos gondot, és rá megoldást, amit nem ismerek?
  • trex14
    Hi

Lenne egy kérdésem. Van egy Agp-s Msi 7600gt 512 mb-s videókártyám egy amd 2600+, 768md ddr rammal mind ez egy msi alaplaon. Crysis fut high grafikán úgy hogy csak néha szaggat be de az teljesen jó mert tényleg maga a játék folyamatos. De pl ha a NFS Pro Street-tel szeretnék játszani az kidob, a Colin Mcrae Rally Dirt az meg hibaüzenet ír "hibajelentés küldése" és a "bezárás"-ra lehet klikkelni szokásos windows hibaüzenet. Ez miért van? Windows Xp sp 2 van a gépen nem tudom hogy ez lehet-e gond mert láttam hogy már van sp3as és hogy azon lehet futna mert az támogatja az újjab játékokat, de feleslegesen meg nem akarok vele szenvedni. Valaki tudna segíteni?
  • Bandi 18
    okoz :)
  • Bandi 18
    Hát nem tudom haverom emlékszek régebben napraforgóolajat használt, de én csak olyat használok ami tutira nem okos gondot.
  • caseih9400
    olaj?
  • Bandi 18
    Hát ilyekor egy kis kenés nem árt nekik mikor kiprotalanítód. Én wd40-el szoktam befújni. De lehet az is hogy csapágyasak lettek.
  • torok6
    Kösz megvan kikapcsoltam
  • caseih9400
    Helló !
    Tegnap kitakarítottam a processzoromnak a ventillátorját meg kiporszívóztam a port és amikor visszaraktam mindent úgy ahogy kell , bekapcsoltam és elkezdett sírni a kis ventillátor a processzornak (máskor is volt ilyen megfogtuk 1x a ventillt és többet nem sírt) megfogtam nem hallgatott el , újraindítottam , a videó karinak kezd el sírni a ventillátorja...megfogtam gyengén elhhalgatott..és minden indításkor ezt kell csinálnom!
    Amúgy ha már bemelegedik a gép nem szokta csinálni csak akkor amikor bekapcsolom a gépet!
    Ötlet? Nem ér hozzá semmihez egyik ventllátor se..kiment talán a csapágy belőlük ? Megnéztem nem nagyon mozognak..

Előre is köszönöm segítségeteket !:)
  • Bandi 18
    Rendszer-->speciális--->teljesítménynél beállítás--->majd speciális fül és ott lapozófile kikapcsolása.
  • Ari18
    Semmi baja nem lesz,menni fog.
  • torok6
    melyik itt a virtuális mem. mert megvan csak nem tudom hogy melyik az
  • Bandi 18
    rendszer--->teljesítmény és ott van a virtuális mem.
  • torok6
    vezérlőpultban melyik be kel bele menni mert én nem tudom
  • sgt anderson
    Helló!
    Az ASUS P5B lapnak úgy tom, h csak 1066MHz-es FSB-je van, de egy haverom lapjának a dobozán van 1 matrica, miszerint megy 1333MHZ-s procikkal is. Mi az igazság és ha nem bírja az 1333-at, akkor mi történik, ha berakok egy 1333-as procit, akkor beáll 1066-ra ugye? Vki légyszi válaszoljon. Köszi.
  • Bandi 18
    kikapcsolni a virtuális memóriát a vezérlőpultban
  • torok6
    és mit lehet teni?
  • Bandi 18
    Elvileg az csak azt befolyásolja hogy ha kisebb fájlokat másol az lassabb. Esetleg az lehet a baj hogy sok a virtuális memória a vinyón és arról swappol.
  • torok6
    igen sata samsung 250gb de minden játéknál dolgozik