64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
na most összegzem
AVG antivir megy; AVG scan megy; MSN megy; Netezek közbe
mondjuk melegedett 1.5 fokot:S 53 fokos így -
hol találom meg az a cpu tesztert?
am a szkennelés már több mint 10 perce megy -
ok megnézem az everestet -
Az nem olyan sok az alapjárati sok egy kicsit úgy 50-el de mondjuk huzamosabb ideig kell terhelni mondjuk 5-10 perc és ajánlom az everest cpu teszterét az jól megpörgeti. Amúgy játszani is szoktál vele? Meg hogy hogy nem vetted észre hogy csak 900-on megy azért az eléggé feltűnik programok futásánál:) -
természetesen 20-80 %-ig -
na szkenneli nagyba
a proc terhelése,vagy amit a pc wiz 2008 ir:processor activity: 20-tól 80-ig
viszont szkenneléssel együtt 51.5 fokot r a pc wiz
az normális? -
Aham, mert asszem ezekben még nincs benn az hogy ha túlságosan felmelegszik akkor visszaveszi a frekit vagy lekapcsolja a gépet. Szal vigyázni kell mert ezekből még füst száll fel :D -
na akkor elkezdem szkenneltetni a vinyót
és úgy megnézem,de eddig a háttérben ment,viszont naponta átlagosan auto elindul a scan -
Akkor lehet hogy ki kellene pucolni a hűtőt előbb :P mert az sokat rádobhat :D. akkor úgy lődd be az fsb/szorzót hogy kijöjjön az 1.5ghz, de ahogy neten láttam ezt max 1.8-ig lehetne húzni szal ez a 166fsb és hozzá a 9-es szorzó beállítás jó lesz. Még arra a kérdésemre nem válaszoltál hogy az antivir csak a háttérben fut vagy most szkenneli is a vinyót? Igazából arra vagyok kíváncsi hogy mennyi így a proc terhelése mert ha olyan 10% és így 52 fok akkor az nem egészséges még AMDnél sem a 45 lenne az "ideális". -
ööö nemtudom mióta megy 904 MHz-n de 1,5-ön nem volt gond
mondjjuk a hűtőt holnap rendesen ki fogom pucolni
na szal msn-nel, anti virral, nettel( porral gazdag hűtővel XD) 50-52 fok -
És eddig is 1.5-ön volt? -
na az elöbb elirtam
50-52 fok,mondjuk a hütöm se a legjobb
az FSB az 100-280 között állítható
a szorzó max 15 x -
Az eléggé sok hacsak az antivirben nem indítottad el a szkennelést mert az eléggé terheli a procit. -
hát a proci: megy az msn, netezek,megy az antivir és ugy 50-02 fok
az nem olyan sok sztem
minnyá megnézem mennyik a max értékek -
Vagy ha ezelőtt nézted a hőmérséklet értékeit akkor az főlé ne menjen. De mitket tudsz beállítani mennyi a max fsb meg szorzó? -
Hát ha eddig is 1.5-ön ment akkor gondolom ez is jó lesz neki mert az kb 1.5ghz, azért nézd hogy mennyire melegszik alapon max 40-42 terhelve meg mondjuk olyan 50-ig. Nem tudom pontosan hogy nekem otthon mennyi szokott lenni. -
pff már nemtudom
de most akkor visszaállítsam azokra amiket mondtál? 9x166 -
Akkor nemtom, nem volt semmi ilyen üzenet induláskor hogy press f1 vagy f2 to default? -
jaaa hogy azt az órát
az pontos
és kihuzás után eddig mindig pontos volt XD
kezdek fáradni... :D -
az órát winben? :D nemár a tálcán ott van alul :) -
és a winben hol is pontosan? mert kirántanni nem akarom XD -
Hát ha eddig 1.5-ön volt akkor talán 9x166 ha olyan van. Amúgy azt megnézném hogy az óra pontosan jár-e azt winben meg tudod nézni, meg ha kihúzod a konnektorból akkor elveszti-e a beállítást, mert ha igen akkor elemet kell cserélni a lapban -
közbe persze a hőmérsékletre is figyelek -
de sztem az óra megy rendesen,vagy azt hol tom megnézni??( tudom h NOOB vagyok) -
azt nem tudom pontosan mitől állítódott el
a szorzót egyenlőre(ha szabad) hagynám 9-esen vagy feltegyem 10-re?
-
És milyen szorzó mellett? De az óra rendesen megy? Vagy mitől állítódott el? -
nos nekem csak az a szar 1,5 GHz a lényeg
ezt hogy lehet legegyszerűbben megoldani??
az kezdetnek elég,ha az FSB-t beállítom 130-ra?? -
Igen az az az fsb-t kell állítani meg a szorzót. nekem a régi lapomnál 10-es szorzó és 133-as fsb nemtom hogy a tied mit tud... -
na
olvasgattam más topikokban,és akkor az FSB-n kell állítani nem?
mert FSB szorozva a szorzóval = tényleges frekvencia ugye?
na most
9 szeres szorzón van és 100 az FSB
akkor mennyire kell növelni az FSB-t...számoljunk XD
de ha nem ez,akkor szolj rá,mert nem akarok a biosban turkálni -
Valószínűleg a biosban vissza lett rakva minden alapbeállításra és ezért megy csak 900mhz-n. Újra be kell állítani a biosban a proci frekvenciáját.
Reseteltél mostanában biost, jól megy az óra? Vagy volt egy olyan hibaüzenet induláskor amire azt nyomtad hogy reset to default values vagy hasonló? -
alapbol hirdetésblokkolás bevan kapcsolva,nyomd ki:
itt -
help!help!
AMD Sempron 2200+-os 1.5 ghz-s proci
jelenleg 904 mhz-n fut:o
mi a baj? én ehhez nem értek,pls help
kösz -
Jaja banyapapa, outpostom firewallom is van, az a gond? és ha igen mit tegyek? -
Én úgy szoktam hogy a winnek elkülönítek 20-25 gigát és a maradékot is felosztom mondjuk fele-fele arányban de egészben is hagyható. Így ha beszarik a win akkor csak azt a partíciót formázom és arra újrarakom és kész. A progik zenék filmek meg ott pihennek a másik partíción. -
hát nem 1 gyors, csak azért tettem be mert gondoltam arra teszem az xpt és akkro nincs gáz ha lehal a winfos, vagy ez nem jó megoldás? -
Jó mind2 masteron bár én azt a 40-eset kiszedném vagy max csak rekkben használnám mert gondolom nem egy sebességbajnok :) -
vista sp1 -
áh már nem tudok mit kezdeni, holnap újrarakom a gépet, mégis mit ajánlotok? Vista vagy XP? -
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy van 2 vinyó a gépemben, az 1ik sata2 500 gb samu, a másik régi csatolásu és 40 gb os samu, mind2 masteren van jumperelve, jólvan mind2 masteren vagy át kell tenni valamelyiket slave re? -
oksa biost megsasolom:) APsta volt fel volt kenve frankón..
Igazából nem tudom mikor jöhetett elő ez, mert 3-4 hónapja nem játszom a PC-vel WItcher volt az utsó játékom igaz abban vagy 150 órám volt:)
Most spore demó-nál vettem észre, hogy sípol a belső hangszóró és akkor láttam, hogy te jó ég 92 fokos volt a GPU...
1671 RPM CPU
2700 RPM 1. tápegység
1241 RPM 2. tápegység
alaplap meg 30 fokos szóval nagyon nem értem...